Paras Kaupankäyntialusta 2024 – Katso valintamme

Paras kaupankäyntialusta (eng. trading platform) on tottakai sellainen, jossa sijoittaminen ja aktiivinen kaupankäynti on helppoa ja halpaa sekä aloittelijoille, että aktiivisille ja ammatikseen treidaaville sijoittajille. Kiitos internet-ajan, tällaisia kaupankäyntialustoja löytyy tänä päivänä runsain mitoin, mutta kuten aina, kannattaa olla tarkkana minkä niistä valitsee rahoillaan leikkimiseen. Ai mitä sanoit? Että pankin kauttako kannattaa sijoittaa? No ei varmasti kannata, ja siitä kertovat jo yksinään pankkien asiakkailtaan veloittamat järkyttävät palvelumaksut, puhumattakaan kaupankäynnin välityspalkkioista, säilytysmaksuista, tilimaksuista, ja joulubonuksista. 

Ja vaikka rahalla ei olisi väliä, pankit eivät kerta kaikkiaan kykene tarjoamaan sijoittajille niitä sijoituskohteita, joita aktiivisesti treidaavat kaikkein eniten nyt hakevat. Siksi me tarjoamme tässä artikkelissa teille, rakkaat lukijat, kokonaisvaltaisen katsauksen kaupankäynnin hienouksiin, ja paljastamme, mikä on meidän mielestämme se paras kaupankäyntialusta  vuonna 2021. Luonnollisesti olemme testanneet arvostelemamme sivustot itse, minkä vuoksi pystymme tarjoamaan sinulle luotettavaa tietoa netin parhaimmistosta, mitä tulee aktiiviseen treidaamiseen.  

Osta osakkeita täältä Pääomasi on vaarassa.

Paras kaupankäyntialusta x 4

eToro – erittäin käyttäjäystävällinen, suomenkielinen ja monipuolinen kaupankäyntialusta, jolla osakekaupankäynti on välityspalkkiovapaata

Nordnet – Pohjoismaalainen sijoitussivusto, joka tarjoaa suomen kielellä treidaajille kaikkea, paitsi kryptovaluuttoja

Capital.com – yksi maailman pitkäaikaisimmista ja siksi parhaista kaupankäyntialustoista, joka erikoistuu CFD -kaupankäyntiin

Plus500 – kansainvälisesti suosittu, laajan sijoituskohteiden valikoiman tarjoava CFD -kaupankäyntiin erikoistuva kaupankäyntialusta

 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Aloita sijoittaminen helposti ja nopeasti

Olit sitten vasta aloittamassa sijoittamista, tai jo tottunut treidaaja, kaupankäynnin onnistumisprosenttisi nousee roimasti, kun valitset sijoittamiseen oikean kaupankäyntialustan. Sijoittaminen ja aktiivinen treidaaminen hoidetaan nykyään netissä, eikä missään nimessä isosti välistä vetävän pankin kautta. Ja se paras kaupankäyntialusta on tottakai sellainen, joka maksimoi sijoitustuottosi veloittamalla mahdollisimman vähän erilaisia maksuja.

Me vertailimme keskenään useita eri kaupankäyntialustoja, ja yllä olevat neljä vaihtoehtoa selvisivät kirkkaasti voittoon. Niistä suurimman määrän tähtiä meiltä saa kuitenkin eToron erittäin monipuolinen kaupankäyntialusta, joka mahdollistaa sen, että suomalaiset voivat käydä kauppaa globaaleilla markkinoilla ja kryptovaluutoilla usealla eri tavalla ja tyylillä, täysin ilman huolta rahojensa turvallisuudesta. Paras kaupankäyntialusta tekee sijoittamisesta vaivatonta, kas näin:

Valitse paras kaupankäyntialusta

Vuonna 2021 sijoittaminen ja aktiivinen kaupankäynti tapahtuu netissä. Aloita sijoittaminen markkinoiden johtavalla kaupankäyntialustalla, eTorossa, joka on käytössä ympäri maailmaa yli 140 maassa. Palvelu on perustettu jo vuonna 2007 ja se on viimeisen vuoden aikana kasvanut hurjaa vauhtia, kun epävarmat työmarkkinat ja pandemia ovat puskeneet ihmisiä laittamaan rahansa johonkin muualle kuin sukan varteen. eToro tarjoaa laajan kavalkaadin sijoituskohteita: 

 • osakkeita (myös suomalaisia!), 
 • kryptovaluuttoja, 
 • indeksirahastoja, 
 • valuuttoja sekä 
 • hyödykkeitä. 

eToron alustalla voi käydä kauppaa monella eri tavalla, myös sosiaalisesti. eToro on yksi markkinoiden turvallisimmista ja halvimmista kaupankäyntialustoista, joka on saatavana suomenkielisenä. Esimerkiksi osakekaupankäynti on täysin välityspalkkiovapaata ja kaikki rahansiirrot on turvattu SSL-teknologialla. Supersijoittaja Warren Buffetkin sijoittaa eTorossa, joten miksi sinä et sijoittaisi? Aloita sijoittaminen eTorossa näin:

Luo tili ja talleta pääomaa

Untitled design

eToroon rekisteröityminen on lasten leikkiä. Sivustolla ollessasi näet oikeassa yläkulmassa ’Rekisteröidy’ -painikkeen. Siitä pääset luomaan itsellesi tilin. Tilin avaaminen on täysin ilmaista, ja se käy erityisen nopeasti esimerkiksi Google- tai Facebook-tilisi kautta. Huomaa, että eToro vahvistaa henkilöllisyytesi rekisteröitymisen yhteydessä, mikä tekee sijoittamisesta sen alustalla turvallisempaa kuin monilla sen kilpailijoilla.

Kun tilisi on auki ja olet tunnistautunut palveluun, sinun on vielä siirrettävä uudelle tilillesi rahaa, ennen kuin voit aloittaa sijoittamisen. Kun olet kirjautuneena tilillesi, vasemmassa alakulmassa on ’Talleta varoja’ -valikko, josta pääset valitsemaan maksuvälineen (luotto- tai pankkikortti, tilisiirto tai PayPal), sekä kirjaamaan summan, jonka olet aikeissa sijoittaa. Kun rahat ovat siirtyneet eToro-tilillesi, on aika lähteä sijoittamaan. 

Aloita sijoittaminen

fort

Aloita kaupankäynti hakemalla yläreunan hakukentästä haluamasi sijoituskohde. Käytämme tässä esimerkkinä Fortumin osaketta, jolloin kirjoitat hakukenttään Fortum. Klikkaa itsesi osakkeen sijoitussivulle, josta löydät erinomaisen valikoiman erilaisia raportteja, kurssitaulukoita sekä sosiaalisessa mediassa kyseisestä osakkeesta käytävää keskustelua. Nämä some-keskustelut voivat tarjota sinulle ensikäden sijoitusvinkkejä, joten kannattaa välillä lueskella niitä.

Oikeassa yläkulmassa on ’Käy kauppaa’ -painike, josta pääset ostamaan osaketta. Klikkaa sitä, kirjaa lomakkeelle haluamasi sijoitussumma ja Avaa kauppa. Tämä sama kuvio pätee kaikkiin muihinkin sijoituskohteisiin eToron kaupankäyntialustalla. Sijoituksesi saldo näkyy tämän jälkeen sivuston alareunassa. Lisäksi näet sieltä miten paljon sijoituksesi on kasvanut tai laskenut, sekä miten paljon sinulla on tilillä vielä rahaa sijoitettavaksi.

Paras kaupankäyntialusta 2024

Jotta pystyimme selvittämään, mikä on se paras kaupankäyntialusta, kokeilimme itse useita eri palveluita. Tärkeitä seikkoja parhaan kaupankäyntialustan valinnassa ovat tottakai sivuston helppokäyttöisyys, turvallisuus, sekä tottakai kaikki sen tarjoamat sijoituskohteet ja erilaiset sijoitustavat. Ja tietenkin myös kaupankäyntialustojen hinnoilla on väliä. Löydät hintavertailun alempaa tästä artikkelista. 

Kun nämä kaikki asiat otettiin yhdessä huomioon, meille jäi käteen neljä erinomaista kaupankäyntialustaa, joita vertailimme keskenään. Ja loppujen lopuksi voittajasta ei ollut epäilystäkään, sillä siinä yhdistyivät kaikki sijoittajien suurimmat tarpeet, halut ja toiveet. Meidän testiemme perusteella paras kaupankäyntialusta vuonna 2021 on eToro. 

eToro – meidän valintamme

paras kaupankäyntialusta

eToro on israeliin rekisteröity hyvin luotettava ja globaali sosiaalisen kaupankäynnin suurnimi, joka tunnetaan erityisesti sen suuresta valikoimasta kryptovaluuttoja. Vaikka monet muutkin kaupankäyntialustat tarjoavat kryptovaluuttoja, niiden valikoimat ovat usein rajoitettuja, ja niiltä löytyvät vain ne markkinoiden suurimmat nimet, vaikka se suurin kasvupotentiaali on tietenkin niissä pienemmissä, nousevissa kryptoissa. Mutta kryptovaluutat eivät yksinään tuoneet huippupisteitä eTorolle. 

Laajan sijoitusvalikoiman lisäksi eToro tarjoaa palvelun, joka on nopea, helppo ymmärtää, ja erittäin yksinkertainen käyttää. Käyttäjäystävällinen alusta takaa paremman sijoituskokemuksen lisäksi turvallisemman kaupankäynnin, kun sen myötä virheiden tekemisen todennäköisyys pienenee. eToro tarjoaa laajan valikoiman erilaisia koulutusmateriaaleja, sekä oppaita sijoittajille, jotka ovat vasta aloittamassa kaupankäyntiä, tai jotka haluavat kokeilla välillä jotain uutta. Oppaat tulevat tarpeen, sillä eTorossa kauppaa voi käydä todella monella eri tavalla! Voit lukea läpileikkauksen kaikista näistä tavoista alempaa. 

Osta osakkeita täältä Pääomasi on vaarassa.

Capital.com

paras kaupankäyntialusta

Capital.com, tai itse asiassa sen emoyhtiö, Capital Group on perustettu Yhdysvalloissa jo vuonna 1930. Tämä kaupankäyntialusta saa siis pisteitä jo kokemuksesta, mikä tuo aivan omanlaistaan luotettavuutta peliin mukaan. Capital.com kaupankäyntialusta tarjoaa osaksi suomenkielisen, erittäin selkeän ja helppokäyttöisen kaupankäyntialustan, jolta löytyy kattavasti erilaisia oppaita ja blogipostauksia sijoittamisen tueksi. Samoin kuin eToro, Capital.com on yksi markkinoiden halvimmista kaupankäyntialustoista, sillä se ei veloita välityspalkkioita lainkaan.

Se päätekijä, mistä Capital.com saa meiltä miinuspisteitä, ja minkä vuoksi se jäi eTorolle kakkoseksi, on sen erikoistuminen CFD -kaupankäyntiin. CFD -kaupankäynti on spekulatiivista treidaamista, mikä johtaa useammin rahan menettämiseen kuin sen saamiseen. CFD -kaupankäynti vaatii myös markkinoiden tuntemusta, joten se rajoittaa tämän kaupankäyntialustan soveltuvuutta sellaisille sijoittajille, jotka ovat vasta pääsemässä alkuun. 

Nordnet

Nordnet liste

Nordnet on Tukholmaan, Ruotsiin rekisteröity pohjoismaalaisille suunnattu kaupankäyntialusta, joka on tottakai saatavana kokonaan suomen kielellä. Se on perustettu jo 1996, ja sillä on erittäin laaja valikoima osakkeita, futuureja sekä erityyppisiä rahastoja. Kryptovaluuttoja ja hyödykkeitä Nordnet ei tarjoa lainkaan, mikä toi sille ensimmäiset miinuspisteet vertailussamme. Nordnetin sivusto on kuitenkin käyttäjäystävällinen, vaikka hieman sekava. Kuten kilpailijansa, myös Nordnet tarjoaa erinomaisia oppaita sekä sijoittajayhteisön, joiden avulla sijoittamiseen voi parhaimmillaan saada ainutlaatuisia sijoitusvinkkejä. 

Suppean sijoituskohteiden valikoiman lisäksi Nordnetilla on yksi miinus, joka ei varmasti tule kenellekään yllätyksenä, kun otetaan huomioon sen Skandinaavisuus: se on kallis kaupankäyntialusta. Nordnet veloittaa korkeiden välityspalkkioiden lisäksi erilaisia maksuja, jotka riippuvat kaupankäynnin luonteesta. Ja kun tähän vielä lisätään se, että sinun pitää maksaa sijoitustuotoistasi verot Suomen valtiolle, tuottosi saattavat pahimmillaan huveta huomattavasti.

Plus500

Plus500 liste

Plus500 kaupankäyntialusta on yksi maailman suosituimmista ja tunnetuimmista. Varsinkin CFD -kaupankäynnin saralla, jossa sillä on johtava markkina-asema. Myös Plus500 tarjoaa kaupankäyntialustansa suomenkielisenä, mikä kertoo siitä, että me suomalaiset olemme kovia sijoittamaan ja käymään kauppaa. Ja hyvä niin! CFD -kaupankäyntiin erikoistuvana alustana Plus500 tarjoaa laajan valikoiman tähän kaupankäynnin tyyppiin sopivia sijoituskohteita, eli valuuttoja, hyödykkeitä, indeksirahastoja, kryptovaluuttoja, sekä tottakai myös osakkeita. 

Plus500 kaupankäyntialusta on suhteellisen helppo käyttää, mutta ei ole ihan yhtä selkeä kuin eToro. Se ei tarjoa samalla tavalla oppaita tai sijoittajayhteisöä kaupankäynnin tueksi kuin edellä mainitut alustat, mutta se tarjoaa käyttöösi erinomaisia työkaluja, kuten talouskalenterin ja riskienhallintaoppaan. Maksujen puolesta Plus500 on samaa kaliiberia kuin Capital.com: sen maksut ovat minimissä, mutta se veloittaa esimerkiksi CFD -kaupankäynnistä spreadin hinnan. Urheilufaneille Plus500 saattaa olla tuttu esimerkiksi Atlético de Madridin tai Atalanta B.C:n sponsorina. 

Kaupankäyntialustojen hinnat vertailussa

ETOROCAPITAL.COMNORDNETPLUS500
Välityspalkkio0€0€min. 3€0,10€
Nostokulu5€0€1€0€ (max. 5/kk)
Jatkuvat kulut0,095%/vuosi0,2%0,06%0,03%/vuosi

Mitä ottaa huomioon kaupankäyntialustaa valitessa?

Me olemme nyt paljastaneet sinulle meidän valintamme, mikä on paras kaupankäyntialusta vuonna 2021. Mutta jotta sinun ei tarvitsisi luottaa vain meidän sanaamme, tarjoamme sinulle myös listan pääpointteja, joita kannattaa pohtia jos haluat itse kokeilla eri kaupankäyntialustoja. Itse kokeilemalla löydät tietenkin helpoiten sen, joka on paras kaupankäyntialusta juuri sinulle sellaiseen kaupankäyntiin, jota sinä haluat harjoittaa. Tutkaile valintaa tehdessä erityisesti näitä seikkoja:

Sivuston käyttäjäystävällisyys

Numero uno, onko kaupankäyntialusta helppo käyttää? Sujuuko sijoittaminen sinulta englanniksi, vai olisiko parempi, että sivusto olisi saatavilla suomeksi? Löytyvätkö kaikki tarvittavat tiedot ja painikkeet helposti, ilman turhaa etsiskelyä? Onko sivuston ulkoasu selkeä ja helppolukuinen?

Sanonta “ulkonäöllä on väliä” pitää ehdottomasti paikkansa kaupankäyntialustojen kohdalla, sillä sotkuinen tai epäselvä kaupankäyntialusta moninkertaistaa mahdollisuutesi klikata väärää painiketta väärässä kohtaa. Ja kun kyseessä ovat rahasi, et varmasti halua löytää itseäsi arvailemasta mitä nappulaa sinun pitäisi painaa kesken kaupankäynnin.

paras kaupankäyntialusta

Sivuston turvallisuus ja luotettavuus

Siinä missä kaupankäyntialustan selkeys tuo jo oman annoksensa turvallisuutta sivustolle, sen taustalla toimivien systeemien on lisäksi oltava oikeasti tukevaa tekoa. Millä tavalla kaupankäyntialusta turvaa käyttäjiensä rahojen ja yksityistietojen turvallisuuden? Miten maksuliikenne on varmistettu? Jos kaupankäyntialusta tarjoaa kryptovaluuttoja, onko sitä hakkeroitu? 

Sinun ei tarvitse olla teknologiaekspertti selvittääksesi onko kaupankäyntialusta turvallinen vai ei. Sääntö numero kaksi: kaiken tiedon on oltava helposti löydettävissä ja selkeästi esitetty. Esimerkiksi maksuliikenteen turvaamisen saralla monet kaupankäyntialustat käyttävät SSL -salausteknologiaa, ja tämän tiedon pitää löytyä kaupankäyntialustalta helposti ja nopeasti, ilman kissoja ja koiria. 

Sijoituskohteiden määrä ja laatu

Varsinkin jos olet hakemassa kaupankäyntialustaa, jolla voit käydä monipuolisesti kauppaa, paras kaupankäyntialusta on silloin se, joka tarjoaa laajimman valikoiman erilaisia sijoituskohteita. Sijoituskohteiden listan pitäisi tällöin vähintäänkin sisältää osakkeet (globaalilla skaalalla), indeksirahastot, kryptovaluutat, hyödykkeet sekä valuutat. Näiden lisäksi kaupankäyntitavasta riippuen saatat pitää futuureista ja optioista. Tarkista siis jo ennen kaupankäyntialustalle rekisteröitymistä mitä kaikkea sillä on tarjota sinulle. 

Erilaiset sijoitustavat

Kaupankäynti markkinoilla on tänä päivänä todella monipuolista, ja sijoittajilla on mahdollisuus valita hurjasta määrästä erilaisia sijoittamisen tapoja. Ota kuitenkin huomioon, että kaikki kaupankäyntialustat eivät tarjoa kuin hyvin suppeaa valikoimaa erilaisia tapoja käydä kauppaa. Esimerkiksi CFD -kaupankäyntiin erikoistuva kaupankäyntialusta ei usein sovellu pitkän aikavälin sijoittajille. Mieti siis, mitkä näistä tavoista kiinnostavat sinua eniten:

Pitkäaikainen sijoittaminen: tämä on se yleisin ja suomalaisille tutuin tapa sijoittaa, eli laittaa raha kirjaimellisesti kasvamaan. Paras kaupankäyntialusta pitkäaikaiseen sijoittamiseen on sellainen, joka tarjoaa laajan valikoiman pitkän aikavälin sijoittamiseen sopivia kohde-etuuksia, eli esimerkiksi indeksirahastoja, osakkeita ja kryptovaluuttoja. Pointtina tässä on tottakai löytää ne kohteet, joilla on suurin kasvupotentiaali pitkällä aikavälillä, ja laittaa niihin pääomaa kiinni.

Lyhyeksi myynti: Shortatessa, eli kun myyt lyhyeksi, myyt osaketta, jota et itse omista, mutta jonka arvon uskot laskevan. Kun myyt osaketta, jota et omista “lainaat” sen välittäjältä, eli kyseiseltä kaupankäyntialustalta, ja jos hinta sitten tosiaan laskee, ostat osakkeet takaisin alemmalla hinnalla ja jaat kaupankäynnin voitosta kertyneet tuotot kaupankäyntialustan, eli välittäjän kanssa. Lyhyeksi myynti on yleinen kaupankäynnin muoto, joten sen pitäisi olla mahdollista kaikilla suurimmilla kaupankäyntialustoilla.

Lue lisää shorttaamisesta täältä.

paras kaupankäyntialusta

CFD-kaupankäynti: CFD-kaupankäynti tarkoittaa sijoittamista, jossa sinä teet jostain tietystä sijoituskohteesta, esimerkiksi tietystä osakkeesta, välittäjän kanssa sopimuksen, jossa määritellään kyseisen sijoituskohteen arvon muutos tietyn ajan sisällä. Kun sopimuksen määrittelemä aika on kulunut umpeen, sopimuksen alkuarvon ja loppuarvon välinen erotus jää sinulle joko tuotoksi tai tappioksi. CFD-kaupankäynti on nopeatempoista kaupankäyntiä, jossa et omista kyseistä kohde-etuutta itse missään vaiheessa. CFD on yleinen kaupankäynnin muoto, ja netistä löytyy monia nimenomaan siihen erikoistuvia kaupankäyntialustoja.

Lue lisää CFD -kaupankäynnistä täältä.

Päiväkauppa: Päiväkauppa on kaikessa yksinkertaisuudessaan juuri sitä, mitä etiketissä lukee: kaupankäyntiä, joka aloitetaan ja suljetaan yhden päivän sisällä. Se on siis nopeatempoinen sijoittamisen muoto, joka voi parhaimmillaan tuottaa hyviä tuottoja hyvin lyhyessä ajassa. Päiväkaupankäyntiä voi käydä joko muutaman tunnin, tai koko päivän pituisella ajalla, ja kaupankäynti keskittyy usein kohde-etuuksiin, joiden arvo voi muuttua päivän aikana runsaasti. Suosituimpia päiväkaupankäynnin kohteita ovat valuutat ja hyödykkeet, sillä niiden arvot muuttuvat päivän aikana jatkuvasti. Näiden rinnalle on nyt kuitenkin tullut myös uusi mielenkiintoinen vaihtoehto: kryptovaluutat.

Lue lisää päiväkaupankäynnistä täältä.

Copy Trading – sosiaalinen kaupankäynti: eToro eroaa muista kaupankäyntialustoista siinäkin asiassa, että se tarjoaa edellä mainittujen perinteisten kaupankäyntitapojen lisäksi modernimman tavan sijoittaa: sosiaalisesti. CopyTrading on yhteisöllinen sijoittamisen muoto, jossa eToron sijoittajat tukevat toisiaan avoimien sijoitussalkkujensa kautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on mahdollisuus tarkastella ja jopa kopioida muiden sijoittajien sijoitussalkkuja, jolloin sinä sijoitat samoihin kohteisiin kuin kopioimasi salkut. Tämä on erinomainen tapa oppia ammattilaisilta, ja lisäksi saat kaupankäyntiin ainutlaatuisen etulyöntiaseman. Ja siksi eToro on paras kaupankäyntialusta. 

Sijoittamisen verotus Suomessa

Sijoittaminen ja kaupan käyminen itsessään ei kuulu verottajalle. Mutta kaikki kaupankäynnistä ja sijoittamisesta saamasi tuotot ovat Suomessa verotettavaa tuloa, ja ne menevät pääomatuloveron alle. Tämä tarkoittaa, että sijoitustuottojasi verotetaan 30 prosenttia 30 000 euroon asti, ja 34 prosenttia tuon määrän yli menevästä osasta. Huomaa kuitenkin, että osinkotuottoja verotetaan vain 25 prosenttia. Otetaan tähän yksinkertainen esimerkki osaketuottojen verotuksesta Suomessa:

Jos ostit kuukausi sitten eToron kaupankäyntialustalla osakkeita 1000 eurolla ja myyt ne tänään 2000 eurolla, teet 1000 euroa voittoa. eToro ei veloita lainkaan välityspalkkiota osakekaupankäynnistä, joten niitä ei tarvitse verotuksessa harkita, eli sinua verotetaan 30 prosenttia tuosta ansaitsemastasi tuhannen euron tuotosta. Tällöin sinulle jää käteen 700 euroa tuottoa. Lue lisää sijoitustuottojen verotuksesta verottajan sivuilta vero.fi

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras kaupankäyntialusta 2024?

Meidän testiemme perusteella paras kaupankäyntialusta on eToro.

Missä sijoittaminen kannattaa aloittaa?

eToro on sekä aloittelevan sijoittajan, että aktiivisesti kauppaa käyvän treidaajan valinta: se on käyttäjäystävällinen, halpa ja turvallinen kaupankäyntialusta.

Mitä ottaa huomioon kaupankäyntialustaa valitessa?

Mieti ensin minkä tyyppistä sijoittamista aiot harjoittaa, minkä jälkeen valitset siihen parhaan sijoituskohteiden valikoiman tarjoavan käyttäjäystävällisen palvelun.

Mitä shorttaaminen tarkoittaa?

Shortatessa, eli kun myyt lyhyeksi, myyt kohde-etuutta, jota et itse omista, mutta jonka arvon uskot laskevan.

Mitä on CFD -kaupankäynti?

CFD-kaupankäynti on nopeatempoista kaupankäyntiä hintasopimuksilla, jolloin et omista kyseistä kohde-etuutta itse missään vaiheessa.

Lähteet ja hyödyllisiä linkkejä, joista voit lukea lisää. bulp
Teresa Maria

Teresa Maria on copywriter ja digitaalinen nomadi.

Lähes vuosikymmenen ajan hän on työskennellyt digimarkkinoinnin parissa. Silloin, kun hän ei kirjoita tälle sivustolle, hän viettää aikaa oman bloginsa parissa, joka keskittyy matkailuun ja kestävään lifestyleen.

Teresa Maria sijoittaa pääasiassa kryptovaluuttaan ja näkee itsensä ennemmin pitkäaikaisena sijoittajana kuin päiväkauppiaana. Hänen omasta salkustaan löytyy korkean riskin omaisuuseriä, mikä on mahdollista, koska hän luottaa 100% naisen vaistoonsa.

Osakkeet, kryptovaluutat ja erilaiset sijoitusstrategiat ovat Teresa Marian suuri intohimo, ja tällä sivulla hän jakaa ajatuksiaan ja kokemuksiaan juuri näistä aiheista.

Katso kaikki artikkelit tekijältä Teresa Maria