Vastuuvapauslauseke

Tämä vastuuvapauslauseke (”Vastuuvapauslauseke”, ”Sopimus”) on Osakekoulun (”Osakekoulu”, ”me”, ”me” tai ”meidän”) ja sinun (”Käyttäjä”, ”sinä” tai ”sinun”) välinen sopimus. Tämä vastuuvapauslauseke asettaa yleiset ohjeet, ehdot ja edellytykset osakekoulu.com -verkkosivuston ja minkä tahansa sen tuotteiden tai palveluiden (yhdessä ”Verkkosivusto” tai ”Palvelut”) käytöstä.

Edustus

Kaikki tällä verkkosivustolla esitetyt näkemykset tai mielipiteet heijastavat Osakekoulun, sen sisällöntuottajien tai työntekijöiden näkemyksiä ja mielipiteitä. Minkä tahansa näkemyksen tai mielipiteen ei ole tarkoitus rikkoa uskontoa, etnistä ryhmää, klubia, organisaatiota, yritystä tai henkilöä.

Sisältö ja artikkelit

Sinulla ei ole oikeutta muokata, tulostaa tai kopioida mitään verkkosivuston osaa. Tämän verkkosivuston minkä tahansa osan sisällyttäminen mihin tahansa muuhun työhön, joko painetussa, sähköisessä, tai muussa muodossa, tai minkä tahansa verkkosivuston osan sisällyttäminen mihin tahansa muuhun verkkosivustoon upottamalla, kehystämällä tai millään muulla tavalla ilman Osakekoulun nimenomaista lupaa on kielletty.

Voit lähettää kommentteja verkkosivustolla olevasta sisällöstä. Lataamalla tai muuten antamalla tietoja Osakekoululle annat Osakekoululle rajoittamattoman, ikuisen oikeuden levittää, näyttää, julkaista, jäljentää, käyttää uudelleen ja kopioida kyseisiä tietoja. Et voi esiintyä toisena henkilönä verkkosivuston kautta. Et saa lähettää sisältöä, joka on kunniaa loukkaavaa, vilpillistä, säädytöntä, uhkaavaa, loukkaa toisen henkilön yksityisyyden suojaa tai joka on muuten laitonta. Et saa lähettää sisältöä, joka loukkaa muiden henkilöiden tai yhteisöjen immateriaalioikeuksia. Et saa lähettää sisältöä, joka sisältää tietokoneviruksia tai muuta koodia, joka on suunniteltu häiritsemään, vahingoittamaan tai rajoittamaan minkään tietokoneohjelmiston tai -laitteiston toimintaa.

Korvaukset

Tämä verkkosivusto hyväksyy sponsorointimuotoja, maksettuja lisäyksiä tai muita korvauksia. Osakekoululle maksetaan korvaus lausunnon antamisesta tuotteista, palveluista, verkkosivustoista ja monista muista aiheista. Saatu korvaus voi vaikuttaa verkkosivuston mainossisältöön, aiheisiin tai viesteihin. Sponsoroitu sisältö, mainostila tai viesti tunnistetaan aina sellaisiksi. Jotkut verkkosivuston linkeistä voivat olla affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa, että jos napsautat linkkiä ja ostat tuotteen, Osakekoulu saa välityspalkkion.

Vahingonkorvaukset ja takuut

Vaikka olemme pyrkineet kaikin tavoin varmistamaan, että verkkosivustolla olevat tiedot ovat oikeita, Osakekoulu ei ole vastuussa virheistä tai puutteista tai näiden tietojen käytöstä saaduista tuloksista. Kaikki verkkosivuston tiedot tarjotaan sellaisenaan, ilman mitään takeita täydellisyydestä, tarkkuudesta, ajantasaisuudesta tai näiden tietojen käytöstä saatavista tuloksista ja ilman minkäänlaista suoraa tai epäsuoraa takuuta.

Missään tapauksessa Osakekoulu, sen työntekijät tai edustajat eivät ole vastuussa sinulle tai kenenkään muiden päätöksistä tai toimista, jotka on tehty verkkosivuston tietoihin perustuen, tai niitä seuraamalla, erityisistä tai vastaavista vahingoista. Verkkosivustolla oleva tieto on tarkoitettu vain yleisiin tietotarkoituksiin, eikä sitä ole tarkoitettu tarjoamaan oikeudellista, taloudellista, lääketieteellistä tai muun tyyppistä ammatillista neuvontaa. Pyydä ammattiapua, jos tarvitset sitä. Lisäksi verkkosivuston ja siihen linkitettyjen ja sieltä linkittyvien sivustojen tiedot voivat muuttua milloin tahansa ja ilman varoitusta.

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä verkkosivustoon tai palveluihin liittyvää vastuuvapauslauseketta milloin tahansa. Vastuuvapauslauseke tulee voimaan, kun tämän vastuuvapauslausekkeen päivitetty versio on julkaistu verkkosivustolle. Kun teemme päivityksen, lisäämme päivitetyn päivämäärän tämän sivun alaosaan. Verkkosivuston jatkuva käyttö tällaisten muutosten jälkeen merkitsee suostumustasi kyseisiin muutoksiin.

Vastuuvapauslausekkeen hyväksyminen

Hyväksyt, että olet lukenut tämän vastuuvapauslausekkeen, ja hyväksyt kaikki sen ehdot. Pääsemällä verkkosivustolle hyväksyt tämän vastuuvapauslausekkeen noudattamisen. Jos et suostu noudattamaan tämän vastuuvapauslausekkeen ehtoja, sinulla ei ole oikeutta käyttää tai vierailla verkkosivustolla.

Ota meihin yhteyttä

Jos haluat saada lisätietoja tästä vastuuvapauslausekkeesta tai haluat ottaa yhteyttä meihin siihen liittyvissä asioissa, voit tehdä sen yhteydenottolomakkeen kautta. Yhteydenottolomake löytyy Yhteystiedot-välilehdeltä.