Aktieskole.com

Vi er investeringsnørder!

Tervetuloa Osakekouluun! Osakekoulu on yksi Suomen monipuolisimmista henkilökohtaisen sijoittamisen sivustoista. Sijoittaminen on viime aikoina noussut isosti otsikoihin, minkä seurauksena kiinnostus sitä kohtaan on noussut, eikä sitä nähdä enää vain eliitin hiekkalaatikkona. Tänä päivänä tältä hiekkalaatikolta löytyy tilaa myös sinulle! Osakekoulu pyrkii nimensä mukaisesti tuomaan sinulle kaikki tiedot ja taidot, joita tarvitset aloittaessasi henkilökohtaista sijoittajamatkaasi, tai harkitessasi sijoitusportfoliosi laajentamista. Olit sitten aikeissa sijoittaa osakkeisiin tai kryptovaluuttoihin, täältä löydät sijoitusoppaat sekä kattavat läpileikkaukset eri sijoituskohteista.

Osakekoulussa sinua opastaa:

Teresa Pihlstedt – Sijoitusasiantuntija ”Aloitin oman sijoitusurani sijoittamalla Bitcoiniin ja kustantamalla sijoitustuotoilla matkustamistani. Sen jälkeen olen opiskellut kryptovaluuttoja ja niihin sijoittamista laajemmin, sekä siirtynyt myös osakesijoittamisen puolelle. Kirjoitankin Osakekoulun sivustolle sijoitusoppaita laajalla skaalalla.”
2020 06 14 12.19.09 1

Missiomme

Haluamme tarjota sinulle sivuston, jolta löydät reaaliaikaista tietoa sijoituskohteista sekä erilaisista sijoitustavoista, jotta sinun olisi helpointa päättää, mihin lähdet sijoittamaan ja miten. Osakekoulu on se paikka, josta saat kaiken tarvitsemasi taustatiedon, sekä helpot ja selkokieliset sijoitusoppaat per sijoituskohde. Otathan huomioon, että Osakekoulu ei tarjoa sijoitusneuvoja, joten lopullinen päätös ja vastuu sijoittamisesta on aina sinulla itselläsi. Me toimimme tukenasi tässä päätöksenteossa tarjoamalla sinulle kaiken tarvitsemasi tiedon, sekä reaaliaikaista dataa esimerkiksi pörssikursseista. Sanonta ”Työtä tekemällä ei rikastu” pitää valitettavasti monen kohdalla paikkansa, minkä vuoksi sijoittaminen on yksi helpoimmista tavoista esimerkiksi taata itsellesi makeammat eläkevuodet. Pysy siis kuulolla, sillä Osakekoulu kehittyy koko ajan, ja lisäämme viikottain uusia, mielenkiintoisia sijoitusoppaita blogiimme.
Udførlige FAQs