Paras Osake Sovellus Heinäkuu 2024 – Katso meidän valintamme

Paras osake sovellus on mobiilisovellus, joka mahdollistaa sijoitussalkkusi mahtumisen taskuusi. Osakesovellus mullistaa osakkeisiin sijoittamisen, sillä ennen osakkeiden ostaminen piti hoitaa pankin kautta, mikä oli aikaa vievää ja erittäin kallista. Mutta nyt kun sijoittaminen on vuonna 2021 nostanut suosiotaan vahvasti, sijoittamisen ja aktiivisen treidaamisen pitää olla huomattavasti tehokkaammin saatavilla, kuin mitä pankki voisi koskaan tarjota. 

Koska elämme internet-aikaa, paras osake sovellus mahdollistaa kaupankäynnin kotimaan osakkeiden lisäksi myös globaaleilla markkinoilla. Lisäksi paras osake sovellus tarjoaa käyttäjälleen huomattavan listan muitakin sijoituskohteita kuin vain osakkeita. Mitä nämä sijoituskohteet voivat olla, onko osake sovellus turvallinen tapa sijoittaa, ja mikä on se paras osake sovellus? Kaikkiin näihin kysymyksiin ja paljoon muuhun löydät vastaukset tästä artikkelista. 

Osta osakkeita täältä Pääomasi on vaarassa.

5 x paras osake sovellus Heinäkuu 2024

eToro – maailman parhaimmistoon kuuluva kaupankäyntialusta, jonka osake sovellus on helppokäyttöinen ja erittäin monipuolinen (saatavilla suomeksi)

Nordnet – pohjoismaalaisille suunnattu osake sovellus, joka tarjoaa erinomaisen sijoituskokemuksen ilmaisen mobiilisovelluksensa kautta

Capital.com – yksi maailman suosituimmista osake sovelluksista, joka on erittäin helppo ja halpa käyttää

Plus500 – kansainvälinen ja suosittu kaupankäyntialusta, jonka käyttäjäystävällinen osake sovellus erikoistuu CFD -kaupankäyntiin

Startel – suomalainen osake sovellus, joka tarjoaa sinulle kaikki kotimaisten, että globaalien pörssien tärkeimmät uutiset, jotta tiedät mihin sijoittaa ja milloin

 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Löydä itsellesi paras osake sovellus

Olit sitten vasta aloittamassa sijoittamista, tai jo tottunut treidaaja, sijoittamisesta tulee huomattavasti helpompaa ja mielenkiintoisempaa, kun valitset siihen oikean osakesovelluksen. Sijoittaminen ja aktiivinen treidaaminen hoidetaan nykyään netissä, eikä missään nimessä isosti välistä vetävän pankin kautta. Ja se paras osake sovellus on tottakai sellainen, joka maksimoi sijoitustuottosi tarjoamalla ilmaisen mobiilisovelluksen.

Me vertailimme keskenään useita eri osakesovelluksia, ja yllä olevat neljä vaihtoehtoa erottuivat joukosta edukseen. Niistä suurimman määrän tähtiä meiltä saa kuitenkin eToron erittäin monipuolinen kaupankäyntialusta ja osake sovellus, joka mahdollistaa sen, että suomalaiset voivat käydä kauppaa globaaleilla markkinoilla ja kryptovaluutoilla usealla eri tavalla, täysin ilman huolta rahojensa turvallisuudesta. Paras osake sovellus tekee sijoittamisesta vaivatonta, kas näin:

Valitse paras osake sovellus

Vuonna 2024 sijoittaminen ja aktiivinen kaupankäynti tapahtuu netissä. Aloita sijoittaminen siis markkinoiden johtavassa osakesovelluksessa, eTorossa, joka on käytössä ympäri maailmaa yli 140 maassa. Palvelu on perustettu jo vuonna 2007 ja se on viimeisen vuoden aikana kasvanut hurjaa vauhtia, kun epävarmat työmarkkinat ja pandemia ovat puskeneet ihmisiä laittamaan rahansa johonkin muualle kuin sukan varteen. eToro tarjoaa laajan kavalkaadin sijoituskohteita: 

 • osakkeita (myös suomalaisia!), 
 • kryptovaluuttoja, 
 • indeksirahastoja, 
 • valuuttoja sekä 
 • hyödykkeitä. 

eToron kaupankäyntialustalla sekä sen mobiilisovelluksessa voi käydä kauppaa monella eri tavalla, myös sosiaalisesti. eToro on yksi markkinoiden turvallisimmista ja halvimmista kaupankäyntipalveluista, joka on saatavana suomenkielisenä. Esimerkiksi osakekaupankäynti on täysin välityspalkkiovapaata ja kaikki rahansiirrot on turvattu SSL-teknologialla. Supersijoittaja Warren Buffetkin sijoittaa eTorossa, joten miksi sinä et sijoittaisi? Aloita sijoittaminen eTorossa näin:

Luo tili ja talleta pääomaa

Untitled design

eToroon rekisteröityminen on lasten leikkiä. Sekä sen nettisivuilla, että mobiilisovelluksessa näet ’Rekisteröidy’ -painikkeen. Siitä pääset luomaan itsellesi tilin. Tilin avaaminen on täysin ilmaista, ja se käy erityisen nopeasti esimerkiksi Google- tai Facebook-tilisi kautta. Huomaa, että eToro vahvistaa henkilöllisyytesi rekisteröitymisen yhteydessä, mikä tekee sijoittamisesta sen alustalla turvallisempaa kuin monilla sen kilpailijoilla.

Kun tilisi on auki ja olet tunnistautunut palveluun, sinun on vielä siirrettävä uudelle tilillesi rahaa, ennen kuin voit aloittaa sijoittamisen. Kun olet kirjautuneena tilillesi, hae sovelluksen valikosta ’Talleta varoja’ -vaihtoehto, josta pääset valitsemaan maksuvälineen (luotto- tai pankkikortti, tilisiirto tai PayPal), sekä kirjaamaan summan, jonka olet aikeissa sijoittaa. Kun rahat ovat siirtyneet eToro-tilillesi, on aika lähteä sijoittamaan. 

Aloita sijoittaminen

fort

Aloita kaupankäynti hakemalla osakesovelluksen hakukentästä haluamasi sijoituskohde. Käytämme tässä esimerkkinä Fortumin osaketta, jolloin kirjoitat hakukenttään Fortum. Klikkaa itsesi osakkeen sijoitussivulle, josta löydät erinomaisen valikoiman erilaisia sijoittamisen työkaluja, kuten raportteja, kurssitaulukoita sekä sosiaalisessa mediassa kyseisestä osakkeesta käytävää keskustelua. Nämä some-keskustelut voivat tarjota sinulle ensikäden sijoitusvinkkejä, joten kannattaa välillä lueskella niitä.

Klikkaa seuraavaksi ’Käy kauppaa’ -painiketta, josta pääset ostamaan osaketta. Kirjaa avautuvalle lomakkeelle haluamasi sijoitussumma ja Avaa kauppa. Tämä sama kuvio pätee kaikkiin muihinkin sijoituskohteisiin eToron kaupankäyntialustalla. Sijoituksesi saldo näkyy tämän jälkeen sovelluksen alareunassa. Lisäksi näet sieltä miten paljon sijoituksesi on kasvanut tai laskenut, sekä miten paljon sinulla on tilillä vielä rahaa sijoitettavaksi.

Pankki vai osake sovellus – Kumpi on parempi?

Iäkkäämmät lukijamme saattavat muistaa ne ajat kun sijoittaminen hoidettiin lankapuhelimen välityksellä soittamalla pankkiin meklarille, joka hoiti sijoittamisen kokonaan puolestasi. Siellä sitä sitten istuttiin puhelinsoiton päässä täysin tietämättömissä, että missä ja miten se oma osakesijoitus voi. Ymmärrettävästi tällainen sijoitustapa myös maksoi sijoittajalle sievoisen summan per puhelinsoitto, joten jos jotain tuottoa tulikin, siitä lohkaistiin iso pala pois ennen pankkitilille siirtämistä. 

Mutta miten on asian laita tänä päivänä kun meillä on kuitenkin nettipankit ja etätapaamiset sijoitusneuvojien kanssa käytössä. Vaikka sijoittaminen pankin kautta on helpottunut huomattavasti viimeisen kymmenen vuoden sisällä, sijoittamisen kustannukset ovat kallistuneet entisestään. Pankin on aina saatava omansa pois, joten niiden kautta sijoittaessasi maksat välityspalkkioiden lisäksi säilytysmaksuja, nostomaksuja, pikkujoulujuhlien juomatarjoilut ja tottakai myös sen rahastonhoitajan vuosibonukset. Ai niin, ja siihen vielä päälle sijoitustuottojen verot. Ihan reilua, eikö? No ei ole!

paras osake sovellus

Ei varsinkaan kun verrataan pankin kautta sijoittamista netin osakesovellusten kautta sijoittamiseen. Ensimmäinen asia, joka sinun tulee tietää, on se fakta, että netin kaupankäyntipalvelut pystyvät tarjoamaan huomattavasti halvemman sijoituskokemuksen lisäksi monipuolisemman sijoituskohteiden valikoiman sekä turvallisemman alustan rahoillesi. Tämän lisäksi niiden tarjoamat osakesovellukset mahdollistavat sen, että pystyt sijoittamaan ja käymään aktiivisesti kauppaa vaikka kassajonossa tai anopin luona kahvitellessa. 

Kaikki sijoittaminen tapahtuu suoraan välittäjän, eli kaupankäyntialustan kanssa, mikä tarkoittaa, että tästä skenaariosta on poistettu kaikki pankintapaiset välikädet. Käytännössä tämä tarkoittaa tottakai huomattavasti nopeampaa ja sujuvampaa treidaamista. Ja mitä muuta kuluttajat voisivatkaan toivoa, kun heidän tavoitteenaan on saada kirjaimellisesti raha kasvamaan? Joten eiköhän nyt unohdeta ne pankkien palvelut ihan saman tien ja sen sijaan aloiteta sijoittaminen netissä helpommin ja halvemmin. Seuraavaksi vuorossa olisi se suuri paljastus: paras osake sovellus vuodelle 2021:

Paras osake sovellus Heinäkuu 2023

Jotta pystyimme luotettavasti selvittämään, mikä on vuoden 2021 paras osake sovellus, testasimme itse useita maailman suurimpia sijoitussovelluksia itse. Keskityimme erityisesti sovellusten helppokäyttöisyyteen, nopeuteen, halpuuteen sekä niiden tarjoamiin sijoituskohteiden valikoimiin ja sijoittamisen työkaluihin, kuten raportteihin ja tilastoihin. Lisäksi tarkistimme tottakai myös jokaisen osakesovelluksen turvallisuusluokitukset sekä taustat. Ja kaikista kokeilemistamme kärkeen ylsivät seuraavat nimet:

eToro – meidän valintamme

paras osake sovellus

eToro on Israelissa perustettu hyvin luotettava ja globaali sosiaalisen kaupankäynnin suurnimi, joka tunnetaan sen erittäin laajasta osaketarjonnasta. eToron osake sovellus tuo globaalit osakemarkkinat suoraan taskuusi, sillä sen kautta pääset sijoittamaan vain muutamalla klikkauksella niihin maailman suurimpiin osakeyhtiöihin New Yorkin ja Hongkongin pörssejä myöten. Huomaa myös, että kaupankäynti osakkeille eTorossa on täysin ilmaista, sillä eToro ei veloita tästä lainkaan välityspalkkioita.

Laajan sijoitusvalikoiman lisäksi eToron sovellus on erittäin nopea käyttää, helppo ymmärtää, ja tarjoaa kaikki työkalut, joita sijoittamisen tueksi tarvitaan täysin ilmaiseksi. Käyttäjäystävällinen sovellus takaa paremman sijoituskokemuksen lisäksi turvallisemman kaupankäynnin, kun sen myötä virheiden tekemisen todennäköisyys pienenee. eToron sijoituskohteiden valikoimasta löytyy osakkeiden ja kryptovaluuttojen lisäksi kattavasti hyödykkeitä, runsaasti indeksirahastoja sekä tottakai valuuttoja. Lisäksi sen tarjoamien oppaiden avulla voit lähteä kokeilemaan taitojasi CFD -kaupankäynnin tai sosiaalisen treidaamisen saralla vaikka heti tänään.

Osta osakkeita täältä Pääomasi on vaarassa.

Nordnet

paras osake sovellus

Nordnet on Tukholmaan, Ruotsiin rekisteröity pohjoismaalaisille suunnattu kaupankäyntipalvelu, joka on tottakai saatavana kokonaan suomen kielellä. Se on perustettu jo 1996, ja sillä on erittäin laaja valikoima osakkeita, futuureja sekä erityyppisiä rahastoja. Kryptovaluuttoja ja hyödykkeitä Nordnet ei tarjoa lainkaan, mikä toi sille ensimmäiset miinuspisteet vertailussamme. Nordnetin osake sovellus on kuitenkin käyttäjäystävällinen ja itse asiassa selkeämpi kuin itse sen nettisivusto. Lisäksi sen osake sovellus on täysin ilmainen ladata ja käyttää. 

Kuten mainitsimme, Nordnet ei tarjoa yhtä monipuolista valikoimaa sijoituskohteita, kuin sen suurimmat kilpailijat, minkä lisäksi se sortuu siihen Skandinaaveille tuttuun miinuspuoleen: jos haluat käydä aktiivisesti kauppaa Nordnetin osakesovelluksella, kaupankäynti tulee sinulle helposti hyvin kalliiksi. Nordnet veloittaa korkeiden välityspalkkioiden lisäksi erilaisia maksuja, jotka riippuvat kaupankäynnin luonteesta. Ja kun tähän vielä lisätään se, että sinun pitää maksaa sijoitustuotoistasi verot Suomen valtiolle, tuottosi saattavat pahimmillaan huveta huomattavasti.

Capital.com

paras osake sovellus

Capital.com, tai itse asiassa sen emoyhtiö, Capital Group on perustettu Yhdysvalloissa jo vuonna 1930. Tämä kaupankäyntialusta saa siis pisteitä jo kokemuksesta, mikä tuo aivan omanlaistaan luotettavuutta peliin mukaan. Capital.com tarjoaa erinomaisen osakesovelluksen, joka on erittäin selkeä ja helppokäyttöinen, ja josta löytyy kattavasti erilaisia oppaita ja blogipostauksia sijoittamisen tueksi. Samoin kuin eToro, Capital.com on yksi markkinoiden halvimmista kaupankäyntialustoista, sillä se ei veloita välityspalkkioita lainkaan. Capital.com on myös osake sovellus, jossa voit sijoittaa erittäin laajasti eri kohde-etuuksiin.

Se päätekijä, mistä Capital.com saa meiltä miinuspisteitä, on sen erikoistuminen CFD -kaupankäyntiin. CFD -kaupankäynti on spekulatiivista treidaamista, mikä johtaa useammin rahan menettämiseen kuin sen saamiseen. CFD -kaupankäynti vaatii myös markkinoiden tuntemusta, joten se rajoittaa tämän sovelluksen soveltuvuutta sellaisille sijoittajille, joille CFD -kaupankäynnin hienoudet eivät ole tuttuja. Toisaalta mobiilisovellus tekee CFD -kaupankäynnistä helpompaa ja nopeampaa kuin jos sitä pitäisi harjoittaa vain koneella. 

Plus500

paras osake sovellus

Plus500 on kaupankäyntialusta ja osake sovellus, joka on noussut yhdeksi maailman tunnetuimmaksi ja käytetyimmäksi palveluksi. Se on suosittu varsinkin CFD -kaupankäynnin saralla, jossa sillä on johtava markkina-asema. Plus500 tarjoaa osakesovelluksen, joka on saatavilla suomeksi, mikä kertoo siitä, että me suomalaiset olemme kovia sijoittamaan ja käymään kauppaa globaalilla skaalalla. Ja hyvä niin! CFD -kaupankäyntiin erikoistuvana sovelluksena Plus500 tarjoaa laajan valikoiman tähän kaupankäynnin tyyppiin sopivia sijoituskohteita, eli valuuttoja, hyödykkeitä, indeksirahastoja, kryptovaluuttoja, sekä tottakai myös osakkeita. 

Plus500 osake sovellus on helppo käyttää, mutta ei ole ihan yhtä selkeä kuin eToro. Se ei tarjoa samalla tavalla oppaita tai sijoittajayhteisöä kaupankäynnin tueksi kuin edellä mainitut sovellukset, mutta se tarjoaa käyttöösi erinomaisia työkaluja, kuten talouskalenterin ja riskienhallintaoppaan. Maksujen puolesta Plus500 -sovellus on samaa kaliiberia kuin Capital.com: sen maksut ovat minimissä, mutta se veloittaa esimerkiksi CFD -kaupankäynnistä spreadin hinnan. Urheilufaneille Plus500 saattaa olla tuttu esimerkiksi Atlético de Madridin tai Atalanta B.C:n sponsorina.

Mitä ottaa huomioon osakesovellusta valitessa?

Kas näin, edellä näit meidän valintamme, mikä on paras osake sovellus vuonna 2021. Mutta jotta sinun ei tarvitsisi luottaa vain meidän sanaamme, tarjoamme sinulle myös listan pääpointteja, joita kannattaa pohtia jos haluat itse kokeilla eri sijoitussovelluksia. Itse kokeilemalla löydät tietenkin helpoiten sen, joka on paras osakesovellus juuri sinulle sellaiseen kaupankäyntiin, jota sinä haluat harjoittaa. Tutkaile valintaa tehdessä erityisesti näitä seikkoja:

Sovelluksen käyttäjäystävällisyys

Numero uno, onko osakesovellus helppo käyttää? Sujuuko sijoittaminen sinulta englanniksi, vai olisiko parempi, että sovellus olisi saatavilla suomeksi? Löytyvätkö kaikki tarvittavat tiedot ja painikkeet helposti, ilman turhaa etsiskelyä? Onko sovelluksen ulkoasu selkeä ja helppolukuinen?

Sanonta “ulkonäöllä on väliä” pitää ehdottomasti paikkansa kaupankäyntialustojen kohdalla, sillä sotkuinen tai epäselvä kaupankäyntialusta moninkertaistaa mahdollisuutesi klikata väärää painiketta väärässä kohtaa. Ja kun kyseessä ovat rahasi, et varmasti halua löytää itseäsi arvailemasta mitä nappulaa sinun pitäisi painaa kesken kaupankäynnin.

Sovelluksen turvallisuus ja luotettavuus

Siinä missä osakesovelluksen selkeys tuo jo oman annoksensa turvallisuutta sivustolle, sen taustalla toimivien systeemien on lisäksi oltava oikeasti tukevaa tekoa. Millä tavalla sovellus varmistaa käyttäjiensä rahojen ja yksityistietojen turvallisuuden? Miten maksuliikenne on varmistettu? Jos sovellus tarjoaa kryptovaluuttoja, onko sitä hakkeroitu? 

Sinun ei tarvitse olla teknologiaekspertti selvittääksesi onko osakesovellus turvallinen vai ei. Sääntö numero kaksi: kaiken tiedon on oltava helposti löydettävissä ja selkeästi esitetty. Esimerkiksi maksuliikenteen turvaamisen saralla monet kaupankäyntialustat käyttävät SSL -salausteknologiaa, ja tämän tiedon pitää löytyä palvelusta helposti ja nopeasti, ilman kissoja ja koiria. 

inv

Sovelluksen tarjoamat analyyttiset työkalut

Ennen kuin aloitat osakesovelluksen käyttöä, katso nopeasti läpi mitä kaikkia sijoittamisen työkaluja käyttämäsi osakesovellus tarjoaa. Oppaiden ja keskustelupalstojen lisäksi tarvitset ehdottomasti kattavan valikoiman raportteja, tilastoja sekä uutisia per osake, kryptovaluutta tai hyödyke. Mitä enemmän ilmaista dataa osakesovellus tarjoaa käyttäjilleen, sitä parempi, sillä niiden avulla sijoittajan on helpompi päätellä mihin kannattaa sijoittaa ja milloin, mitä ostaa ja mitä myydä. 

Sijoitusyhteisö – CopyTrading

eToro eroaa muista osakesovelluksista siinäkin asiassa, että se tarjoaa edellä mainittujen perinteisten kaupankäyntitapojen lisäksi modernimman tavan sijoittaa: sosiaalisesti. CopyTrading on yhteisöllinen sijoittamisen muoto, jossa eToron sijoittajat tukevat toisiaan avoimien sijoitussalkkujensa kautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on mahdollisuus tarkastella ja jopa kopioida sovelluksessa muiden sijoittajien sijoitussalkkuja, jolloin sinä sijoitat samoihin kohteisiin kuin kopioimasi salkut. Tämä on erinomainen tapa oppia ammattilaisilta, ja lisäksi saat kaupankäyntiin ainutlaatuisen etulyöntiaseman. Ja siksi eToro on paras osake sovellus. 

Osakesovellusten plussat ja miinukset

Kävimme jo aiemmin läpi miksi sijoittaminen ja aktiivinen treidaaminen hoidetaan vuonna 2021 netin luotettavien sijoituspalveluiden kautta, eikä todellakaan pankin kautta. Netin osakesovelluksissa käyt kauppaa suoraan välittäjän, eli kaupankäyntialustan kanssa, eikä kaupankäyntiin liity lainkaan välistä vetäviä kolmansia osapuolia, kuten pankkia. Osakesovellusta suositellaan kuitenkin usein tietokoneella sijoittamisen tueksi, ei ainoaksi sijoittamisen työkaluksi, sillä puhelimen pieni ruutu ei koskaan pysty antamaan sijoittajalle samanlaista kokonaiskuvaa kaupankäynnin yksityiskohdista, kuin laajempi tietokoneen ruutu. Käydään vielä lopuksi läpi osakesovellusten yleisimmät plussat ja miinukset.

Plussat

 • Sijoitussalkkusi kulkee mukanasi 24/7 ja kauppaa voi käydä koska ja missä vain
 • Osta osakkeita ja käy kauppaa nopeammin ja tehokkaammin
 • Käy kauppaa suoraan välittäjän kanssa ilman ylimääräisiä välikäsiä
 • Osake sovellus tekee sijoittamisesta erittäin halpaa pankkeihin verrattuna
 • Osakesovellukset tarjoavat laajemman kavalkaadin sijoituskohteita kuin pankit

Miinukset

 • Puhelimen ruutu ei anna yhtä kokonaisvaltaista kuvaa sijoittamisesta kuin tietokone
 • Kaikki kaupankäyntialustojen ominaisuudet eivät välttämättä toimi mobiiliversiossa

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras osake sovellus?

Paras osakesovellus vuonna 2021 on eToro, joka on halpa, helppo ja erittäin monipuolinen sijoittamisen mobiilisovellus.

Onko osake sovellus parempi kuin pankki?

Kyllä, pankin sijasta sijoittaminen kannattaa ehdottomasti tehdä netin kaupankäyntipalveluiden kautta: huomattavasti halvempaa ja monipuolisempaa.

Mitä osakkeita voin ostaa mobiilissa?

Riippuu osakesovelluksesta, mutta yleisesti voit ostaa mobiilissa kaikki samat osakkeet kuin tietokoneellakin.

Onko osakesovelluksen käyttö turvallista?

Jos osake sovellus on turvallisen ja luotettavan kaupankäyntialustan tarjoama, se on silloin turvallinen. 

Miten aloitan osakesovelluksen käytön?

Lataa eToro osakesovellus kännykkääsi puhelimesi sovelluskaupasta ja kirjaudu sovellukseen sisään.  

Kuinka paljon osakkeita voin ostaa osakesovelluksella?

Voit ostaa osakkeita mobiilissa niin paljon kuin sijoitusbudjettisi mahdollistaa. Osakkeiden ostamiselle mobiilissa ei ole rajoituksia. 

Lähteet ja hyödyllisiä linkkejä, joista voit lukea lisää. bulp
Teresa Maria

Teresa Maria on copywriter ja digitaalinen nomadi.

Lähes vuosikymmenen ajan hän on työskennellyt digimarkkinoinnin parissa. Silloin, kun hän ei kirjoita tälle sivustolle, hän viettää aikaa oman bloginsa parissa, joka keskittyy matkailuun ja kestävään lifestyleen.

Teresa Maria sijoittaa pääasiassa kryptovaluuttaan ja näkee itsensä ennemmin pitkäaikaisena sijoittajana kuin päiväkauppiaana. Hänen omasta salkustaan löytyy korkean riskin omaisuuseriä, mikä on mahdollista, koska hän luottaa 100% naisen vaistoonsa.

Osakkeet, kryptovaluutat ja erilaiset sijoitusstrategiat ovat Teresa Marian suuri intohimo, ja tällä sivulla hän jakaa ajatuksiaan ja kokemuksiaan juuri näistä aiheista.

Katso kaikki artikkelit tekijältä Teresa Maria