Paras Sijoitussovellus – Valitse Itsellesi Sopivin Osake Sovellus 2024

Onko etsinnässä se paras sijoitussovellus, jonka kautta sijoittaminen olisi mahdollisimman helppoa milloin vain ja missä vain? Jos vastasit kyllä, olet aivan oikeassa paikassa. Sijoitussovellus (investing app) on tottakai vaihtoehto hitaalle ja jäykälle pankin kautta sijoittamiselle. Mutta sen lisäksi netin kaupankäyntipalvelut tarjoavat muutenkin huomattavasti laajemmin palveluita, sekä sijoituskohteita, kuin pankit koskaan. Miksi edes harkita sijoittamista pankin kautta?

Kun valitset osake sovelluksen, joka tarjoaa juuri sinun haluamasi sijoituskohteet halvoilla hinnoilla ja erittäin helpolla käyttöliittymällä maustettuna, sijoittamisesta voi hyvinkin tulla uusi lempiharrastuksesi, jonka myötä ansaitset samalla ylimääräistä tuloa. Sijoitussovellus myös varmistaa sen, että pysyt koko ajan perillä sijoitustesi tilasta, ja voit tarvittaessa reagoida markkinoiden muutoksiin nopeasti vaikka kauppajonossa. Lue tämä artikkeli, niin saat selville, miten valita se paras sijoitussovellus ja mikä on meidän suosikkimme.

OSTA OSAKKEITA TÄÄLTÄ 76% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.

5 x Paras Sijoitussovellus 2024

 1. eToro – Erittäin suosittu ja turvallinen sijoitussovellus. Osakkeiden ostaminen 0€ välityspalkkiolla, ja valittavana yli 1000 osaketta! Sopii aloittelijoille.
 2. Freedom24 – Helppokäyttöinen ja monipuolinen osake sovellus, jossa voi sijoittaa monipuolisesti
 3. Capital.com – CFD-kaupankäyntiin erikoistuva sijoitussovellus, jossa voi sijoittaa 0% välityspalkkiolla. Sopii aktiivisille kauppiaille, joilla on korkeampi riskinottokyky.
 4. Libertex – CFD-kaupankäyntisovellus yli 20 vuoden kokemuksella. Sopii parhaiten aktiivisille kauppiaille, joilla on korkeampi riskinottokyky
 5. Nordnet – Pohjoismaalainen sijoituspalvelu, josta löytyy runsaasti suomalaisten suosimia osakkeita, sekä paljon muita sijoituskohteita.
OSTA OSAKKEITA TÄÄLTÄ 76% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.

Miten valita hyvä osake sovellus?

Kun helppo ja nopea sijoittaminen on tehtävälistallasi, hyvän sijoitussovelluksen löytäminen ja käyttöönotto on ensimmäinen tehtäväsi. Mutta miten löytää se kaikkein paras investing app, kun markkinoilta löytyy palvelua ihan joka lähtöön? Me esittelemme alempana tässä artikkelissa oman suosikkimme, mutta koska meidän suosikkimme ei välttämättä ole se sinulle paras osake sovellus, suosittelemme miettimään seuraavia asioita sovelluksia vertaillessa:

 • Onko sovellus säännelty ja turvallinen?
 • Mitä eri sijoittaminen eri sovellusten kautta maksaa?
 • Millainen valikoima sijoituskohteita eri sovelluksista löytyy?
 • Tarjoaako sovellus analyysityökaluja ja muita tarpeellisia ominaisuuksia?

Edellä mainittujen pointtien avulla sijoitussovellusten keskinäinen vertaileminen onnistuu nopeasti. Kun olet perannut niiden hyvien vaihtoehtojen joukosta muutaman mielenkiintoisimman vaihtoehdon, voit vielä selvittää nämä asiat, löytääksesi joukosta sen oikeasti parhaan tapauksen:

 • pepperstone toplist stb 1
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Tarjoaa yli 70 valuuttaparia
  • Jopa 30:1 vipuvaikutus
  • Tukee MetaTraderia ja cTraderia
  Kauppakohtainen hinta Alk. 0,03 euroa Tilimaksu 0 euroa / vuosi Mobiilisovelluksen pisteet
  9/10
  Tutustu täällä Pepperstone Lue arvostelu CFD:t ovat monimutkaisia ​​rahoitusinstrumentteja, ja niihin liittyy suuri tappioriski mahdollisen vipuvaikutuksen vuoksi.
  77.5% yksityissijoittajista menettää rahaa käydessään kauppaa CFD:llä tämän välittäjän kanssa.
  Sinun tulee harkita, ymmärrätkö CFD:n toimintatavan, ja onko sinulla varaa menettää rahasi.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Sovelluksen helppokäyttöisyys

Mobiililaitteille ladattavien sovellusten tärkein ominaisuus on aina oltava niiden helppokäyttöisyys. Monimutkaisella ja epäselvällä sovelluksella ei tee mitään, joten jätä joukosta heti ne sijoitussovellukset, joiden käyttöliittymä näyttää hiukankin epäselvältä. Helppokäyttöisyys on omiaan lisäämään myös sijoittamisen turvallisuutta, kun todennäköisyys väärän napin painamisesta vahingossa pienenee. 

Analyysityökalut

Sijoittamisessa helppolukuiset analyysit ja raportit ovat erittäin tärkeä ominaisuus, joka pitäisi löytyä jokaisesta sijoitussovelluksesta. Analyysityökalujen luonne kuitenkin eroaa sovelluksesta toiseen, joten varmista, että valitsemasi osake sovellus tarjoaa juuri ne analyysityökalut, joita sinä tarvitset sijoittamisen tueksi. Jos et esimerkiksi aio käydä aktiivisesti kauppaa CFD-sopimuksilla, monimutkaiset ja yksityiskohtaiset kaaviot eivät ole sinulle tarpeellisia.  

Sijoittajayhteisö ja sosiaalinen kaupankäynti

Yksi modernin sijoittamisen mielenkiintoisimmista ominaisuuksista on niin sanottu ‘sosiaalinen kaupankäynti’. Tällä tarkoitetaan usein eri kaupankäyntipalveluiden omia yhteisöjä, jotka koostuvat tietenkin muista kyseisellä alustalla kauppaa käyvistä sijoittajista. Muiden sijoittajien kanssa käytävien keskustelujen lomassa muut sijoittajat voivat saada hyviä sijoitusvinkkejä, jotka antavat heille etulyöntiaseman markkinoilla. 

Tätäkin mielenkiintoisempi ominaisuus on kyky kopioida suoraan muiden sijoittajien salkkujen sisältöjä. Tällöin pääset hyötymään ammattilaistason sijoittamisesta, vaikka olisit itse vasta aloittelija. CopyTrading on palvelu, joka on tällä hetkellä saatavilla ainoastaan eToron kaupankäyntialustalla. Sen kautta voit kopioida muiden sijoittajien salkkuja ja oppia samalla ammattimaisen sijoittamisen temppuja. 

eToro – Paras sijoitussovellus 2024

Meidän valintamme parhaaksi sijoitussovellukseksi on eToron erittäin monipuolinen ja helppokäyttöinen osake sovellus. eToron pöytäkoneversio sekä mobiilisovellus ovat hyvin samankaltaisia, joten sekaannuksen vaaraa ei ole, vaikka vaihtelisit eri laitteiden välillä sijoittaessasi. Lisäksi palvelu tarjoaa paljon oppimateriaaleja suoralla suomenkielellä, mikä on suuri plussa sille. Johtuen palvelun helppokäyttöisyydestä, sekä resurssien tarjonnan laajuudesta, eToro on yksi parhaista sijoituspalveluista aloittelijoille. 

Jos olet hakemassa aktiiviseen kaupankäyntiin sopivaa alustaa, ei hätää: eToro soveltuu myös tähän erinomaisesti. eToro tarjoaa erittäin laajan valikoiman sijoituskohteita laidasta laitaan, minkä lisäksi sen tarjoama vipuvaikutus sekä kaupankäynnin eri barometrit mahdollistavat monipuolisen, aktiivisen kaupankäynnin. eToro tarjoaa myös CFD-sopimuksia, joten kyseessä on erittäin monipuolinen palvelu. 

Helppokäyttöinen käyttöliittymä, säännelty sijoituspalvelu sekä erittäin monipuoliset sijoittamisen työkalut ja sijoituskohteet tekevät eTorosta markkinoiden parhaimman sijoitussovelluksen. Lisäksi eTorossa sijoitat laajaan valikoimaan suomalaisia osakkeita täysin ilmaiseksi, sillä eToro ei veloita osakesijoittamisesta lainkaan välityspalkkiota. 

Lue eToro arvostelumme täältä.

Ota eToro sijoitussovellus käyttöön helposti ja nopeasti

Yksi suurimmista syistä valita eToro, kun olet aloittamassa sijoittamisen, on sen helppous ja selkeys. Vaikka palvelu on ulkomaista perua, se on saatavana suomenkielisenä, minkä lisäksi se tarjoaa hyvän valikoiman suomalaisia osakkeita. Jokainen sivustolla ottamasi askel on selkeästi selitetty, eli sinulla ei koskaan mene sormi suuhun, vaikka olisit ensimmäistä kertaa asialla.

Itse sijoittaminen eTorossa on erittäin helppoa ja nopeaa toimintaa, minkä jälkeen pystyt koko ajan seuraamaan sijoitustesi kehitystä reaaliajassa salkussasi. Ja kun homman aloittaminen on niin helppoa, niin äkkiäkös sitä lähtee myös laajentamaan sijoitusportfoliotaan. Mutta ei mennä asioiden edelle! Tässä sinulle aloittelijan sijoitusopas, jonka avulla pääset eToron sijoitussovelluksen kanssa alkuun.

Askel 1 – Lataa eToro-sovellus mobiililaitteelle

Sijoitussovellus Investing App

Kuten mitä tahansa sovellusta käyttöönotettaessa, se on ensin ladattava mobiililaitteelle. eToro sovellus toimii kaikissa käyttöjärjestelmissä, joten haet vain sen sovelluksen sovelluskaupastasi ja klikkaat ‘Lataa’. Kun lataus on valmis, avaat sovelluksen ja kirjaudut. 

Jos sinulla on jo eTorossa tili, sinun tarvitsee vain antaa käyttäjätunnus ja salasana. Jos sinulle ei ole tiliä, voit rekisteröityä myös sovelluksessa: täytät vain kirjautumisvaiheessa kaikki tarvittavat tiedot sovellukseen ja tunnistaudut vielä lopuksi. Jos et tunnistaudu, et pysty nostamaan eToro-tililtäsi esimerkiksi sijoitusten tuottoja lainkaan tilille, joten hoida se vain heti pois alta. 

Askel 2 – Tutustu sovelluksen toimintoihin

Kuten aiemmin mainitsimme, eToro sovellus on käyttöominaisuuksiltaan hyvin samanlainen, kuin palvelun tietokoneversio, eli jos se on jo sinulle tuttu, sovelluksen käytön aloittaminen on erittäin nopeaa. 

Ja vaikka tietokoneversio ei olisi sinulle tuttu, eToro sovellus on luotu erittäin käyttäjäystävälliseksi, mikä tarkoittaa, että kaikki tarpeellinen löytyy sovelluksesta helposti ja loogisesti. Sovelluksesta löydät myös samat oppimateriaalit, jotka ovat tarjolla tietokoneversiossa.

Askel 3 – Aloita sijoittaminen

eTorossa voit sijoittaa ja käydä kauppaa osakkeilla, valuutoilla, hyödykkeillä, kryptovaluutoilla, ETF:illä ja indekseillä. Tähän listaan sisältyy myös pitkä lista suomalaisia osakkeita, joten tämä palvelu on erinomainen vaihtoehto suomalaisille sijoittajille. Kaikki eToron tarjoamat sijoituskohteet löytyvät omine ryhmineen sovelluksen “Markets” osiosta. 

Voit halutessasi käyttää sovelluksen suodatusominaisuuksia löytääksesi laajasta valikoimasta juuri jonkun tietyn sijoituskohteen, esimerkiksi suomalaiset energia-alan osakkeet. Kun löydät haluamasi sijoituskohteen, klikkaat vain “Käy kauppaa” painiketta ja kirjaa lomakkeelle sijoitussumma, minkä jälkeen avaat kaupan ja voila! Olet juuri sijoittanut ensimmäiseen sijoituskohteeseen eToron sijoitussovelluksen kautta. Eikö ole helppoa?

Kannattaako sijoittaa pankin vai osake sovelluksen kautta?

Kyllä, olet aivan oikeassa, myös pankit tarjoavat sijoitussovelluksia ja nettipankin kautta harjoitettavaa sijoittamista. Voit esimerkiksi ostaa osakkeita suoraan verkkopankkitilisi kautta. Mutta jos katsotaan isossa kuvassa, niin kannattaako pankin kautta ostaa osakkeita?

Itse asiassa ei!

Ensimmäinen syy tähän on yksinkertainen: kaikki pankin palvelut ovat niin valtavan kalliita, ja sisältävät niin monia välikäsiä, että jos vahingossa satut saamaan sijoituksillesi tuottoa, nämä tuotot kuivuvat kasaan siinä vaiheessa, kun nostat ne tilillesi, koska joudut maksamaan niistä palvelumaksun, nostomaksun, säilytysmaksun, tilimaksun ja salkunhoitajasi joulubonuksen. Siinä menivät ne tuotot! Kun tähän lisätään vielä se fakta, että pankkien tarjoamat sijoituskohteiden valikoimat ovat hyvin suppeita, miksi ihmeessä tuhlaisit aikaasi ja rahojasi niiden kautta sijoittamiseen?

Netin kaupankäyntialustojen, kuten eToron veloittamat maksut on laskettu minimiin, jotta sinun sijoituskokemuksesi olisi mahdollisimman tuottoisa. Lisäksi netin kaupankäyntiapalvelut pystyvät tarjoamaan sinulle jopa kansainväliset markkinat suoraan kotisohvallesi varustettuna korkean luokan analyysityökaluilla ja oppimateriaaleilla. Lisätään tähän vielä se eToron tarjoama sosiaalisen kaupankäynnin elementti, ja vertailu on valmis. Pankkien kautta sijoittaminen on niin last season, joten on aika siirtyä 2020-luvulle ja aloittaa monipuolinen sijoittaminen netissä.

OSTA OSAKKEITA TÄÄLTÄ 76% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras sijoitussovellus?

eToro on paras investing app, joka sopii yhtä hyvin aloittelijoille kuin aktiivisille kauppiaille: tarjoaa laajan valikoiman sijoituskohteita, sosiaalinen kaupankäyntiverkoston, alhaiset maksut ja innovatiiviset ominaisuudet.

Mihin sijoitussovelluksen kautta voi sijoittaa?

Sijoitussovellusten sijoituskohteiden valikoimat vaihtelevat, mutta esimerkiksi eToron sovelluksessa voit sijoittaa osakkeisiin, valuuttoihin, hyödykkeisiin, kryptovaluuttoihin ja indeksirahastoihin.

Onko sijoitussovellus turvallinen käyttää?

Kyllä, se on yhtä turvallista kuin osakkeiden ostaminen tietokoneella, kunhan valitset säädellyn ja luotettavan tarjoajan.

Mikä on paras osake sovellus aloittelijoille?

eToro on paras osake sovellus aloittelijoille. Käyttäjäystävällinen alusta, 0 euron välityspalkkiot ja sosiaalinen verkosto, josta voit noukkia kaikki markkinoiden parhaat sijoitusvinkit.

Toimitus

Katso kaikki artikkelit tekijältä Toimitus