Porsche IPO (listautumisanti) 2023

Porschen IPO listautumisannilla ei ole vielä tarkkaa päivämäärää, mutta tarkkaa päivämäärää ei ole vielä asetettu.

Porsche AG on yksi tunnetuimmista urheilu- ja luksusautoista, ja Ferdinand Porsche perusti sen vuonna 1931. 2000-luvulla Porsche alkoi valmistaa sähköautoja, joihin se aikoo keskittyä paljon enemmän, mikä on myös yksi tärkeimmistä syistä, miksi se tekee tämän listautumisannin, koska se haluaa kerätä varoja sähköautosuunnitelmiinsa.

Tässä artikkelissa keskitymme joihinkin Porschea koskeviin tärkeisiin seikkoihin. Porschen listautuminen ja Porschen osakkeiden ostaminen ennen listautumista.

Porschen listautumisanti – Opas listautumisantiin

Vaihe 1 – Valitse kaupankäyntijärjestelmä, jolla on alhaiset maksut ja jonka avulla voit osallistua listautumisantiin. Siksi suosittelemme Freedom24:ää, joka on erikoistunut listautumisantiin.
Vaihe 2 – Luo tili syöttämällä tietosi.
Vaihe 3 – Siirrä varoja tilillesi. Tee tämä joko luottokortilla tai pankkisiirrolla
Vaihe 4. – Etsi nyt hakukentästä ”Porsche IPO”.
Vaihe 5. – Valitse haluamasi määrä ja klikkaa nyt ”Osta” – Nyt osallistut Porschen listautumisantiin.

Kauppapaikka Porscheen sijoittamiseen ennen listautumista

Jos haluat sijoittaa Porschen listautumisantiin ja siten ostaa osakkeita ennen Porschen listautumisantia, vain harvat kauppapaikat tarjoavat mahdollisuutta osallistua uusiin listautumisantiin. Mutta tässä Freedom24 on yksi johtavista kaupankäyntialustoista, jossa voit osallistua sellaisen yrityksen listautumisantiin, jonka uskot nousevan tulevaisuudessa, kun se avataan Porschen osakkeiden ostamista varten.

Freedom24:ssä voit tulla yhdeksi yrityksen ensimmäisistä sijoittajista ja saada osuuden ensimmäisistä jaettavista Porsche-osakkeista, ja heidän vähimmäistilausmääränsä on vain 2 000 dollaria, mikä on alhainen verrattuna moniin muihin kaupankäyntialustoihin, jotka tarjoavat osallistumista listautumisantiin.

image

Pitäisikö sinun sijoittaa Porschen listautumisantiin?

Monet sijoittajat harkitsevat Porschen osakkeiden ostamista ennen listautumista, ja siitä voi olla monia etuja. Osallistumalla Porschen listautumisantiin voit olla yksi yrityksen ensimmäisistä sijoittajista. Lisäksi uusien listautumisantien ympärillä on usein paljon hypeä, mikä voi luonnollisesti nostaa osakekurssia listautumisen jälkeen.

 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Porsche AG on Volkswagen-konsernin omistuksessa, ja se valmistelee parhaillaan varainhankintaa sähköautosuunnitelmiensa rahoittamiseksi. Volkswagen on itse asiassa jo allekirjoittanut Porschen kanssa puitesopimuksen, jossa se haluaa viedä yritystä kohti listautumisantia.

Porschen listautumisannin odotetaan olevan yksi Euroopan suurimmista, ja sen arvo on 51 miljardin ja 102 miljardin dollarin välillä. Lisäksi Porschen ja Piëchin perheet aikovat myydä osan omista osakkeistaan ostaakseen Porschen osakkeita Porschen listautumisannissa.

Porschen talous ennen listautumista

Porschella oli ennätysmyynti vuonna 2020 Corona-pandemiasta huolimatta. Porsche myi yli 272 000 autoa, mikä oli 3 % vähemmän kuin vuonna 2019.

Yhtiön liikevaihto vuonna 2020 nousi kuitenkin 28,7 miljardiin euroon edellisvuoden 28,5 miljardista eurosta. Liikevoitto laski 4,4 miljardista eurosta 4,2 miljardiin euroon.

Kun Porschen listautumisanti toteutuu, Porschen arvo voi nousta jopa 100 miljardiin euroon.

Porschen listautumisantiin osallistuminen edellyttää vähintään 2000 dollarin sijoitusta.

Porsche Børsnotering (IPO) dato

Porschen listautumisannin on määrä tapahtua vuoden 2023 lopulla. Tähän mennessä on ilmoitettu, että yhtiö voisi kerätä listautumisannilla jopa 15 miljardia euroa.


Porschen historia

Ensimmäinen Porsche rakennettiin vuonna 1948, ja vaikka se ei ollutkaan perustaja Ferdinand Porschen ensimmäinen auto, se oli ensimmäinen hänen nimeään kantava auto. Ensimmäinen Porsche-auto oli nimeltään 356/1, ja toisin kuin myöhemmissä uudemmissa 356-malleissa, siinä oli putkirunko ja keskimoottori. Tämä ensimmäinen malli valmistettiin Itävallassa, jossa myös myöhemmin valmistettiin suuri määrä uusia Porsche-malleja.

Ensimmäisen 356-mallin sarjan jälkeen Porsche muutti takaisin Stuttgartiin, josta Ferdinand Porsche oli alun perin kotoisin.

Seuraavien vuosien aikana nämä uudet Porsche-mallit muuttuivat todella hienoista, mutta tavallisemmista autoista nopeasti urheilu- ja luksusautojen tuotannoksi, jollaisina me ne nykyään tunnemme.

Pitäisikö sinun sijoittaa Porschen listautumisantiin?

Se, kannattaako sinun sijoittaa Porschen listautumisantiin, riippuu pitkälti siitä, mikä on sijoitusstrategiasi. Porschen tulevaisuuden ennustetaan kuitenkin olevan valoisa, sillä lähivuosina odotetaan kasvua, ja lisäksi Porsche aikoo varmistaa tulevaisuutensa menemällä pörssiin saadakseen varoja tulevien Porsche-malliensa sähköautotuotantoa varten.

Usein kysytyt kysymykset

Milloin Porsche listataan?

Porschen listautumisannilla ei ole vielä tarkkaa päivämäärää, mutta odotamme sen tapahtuvan lähikuukausien aikana, koska eri investointipankit ja lakimiehet valmistelevat listautumista.Osta osakkeita ennen Porschen listautumista täältä.

Mistä voin ostaa Porschen osakkeen?

Voit ostaa Porschen osakkeen useimmilla verkkokauppa-alustoilla, kuten Freedom24:llä, kun ne menevät pörssiin.
(Lue täältä, miten Porschen osakkeita voi ostaa)

Pitäisikö minun ostaa Porschen osakkeita?

Se riippuu sijoitusstrategiastasi. Voit aloittaa lukemalla artikkelimme Porschen osakkeista ja katsoa, onko se hyvä sijoituskohde strategiallesi.

Toimitus

Katso kaikki artikkelit tekijältä Toimitus