Kasvuosakkeet – Katso viisi jännittävää kasvuosaketta vuonna 2024

Kasvuosakkeet ovat osakkeita, joiden odotetaan nousevan merkittävästi tulevaisuudessa. Usein kyse on yritysten osakkeista, joiden tulos on ostohetkellä alhainen, mutta se voi olla myös hyvin lähtenyt yritys, joka osuu oikeaan tuotteeseen tai palveluun, jossa sijoittajat uskovat tulevansa saavat huomattavasti korkeammat tulot, ikään kuin he esim. sinulla on erityinen potilas tai osuma ainutlaatuiseen tekniikkaan.

Kasvuosakkeilla on melko helppoa käydä kauppaa eToro-kaupankäyntialustalla, josta voit ostaa kasvuosakkeita ilman välityspalkkioita tai palkkioita.

OSTA KASVUOSAKKEITA TÄSTÄ Pääomasi on vaarassa.

Ostoopas: Osta kasvuosakkeita

Nyt haluan näyttää sinulle, kuinka voit ostaa kasvuosakkeita oppaamme avulla. Oppaamme on koottu askel askeleelta, joten saat helposti ja yksinkertaisesti yleiskatsauksen kasvuosakkeen ostamisesta.

Kasvuosakkeiden ostaminen on melko helppoa, koska se ei eroa muiden osakkeiden ostamisesta.

OSTA KASVUOSAKKEITA TÄSTÄ Pääomasi on vaarassa.

1. Valitse kasvuosakkeiden kaupankäyntialusta

On useita asioita, jotka sinun tulee olla tietoisia, kun etsit osakekaupankäyntialustaa kasvuosakkeiden ostamiseen. Suosimme eToroa, jonka avulla voit ostaa osakkeita ilman välitystä tai palkkioita.

Katso alta kolme parasta kaupankäyntialustaa.

 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

2. Luo kaupankäyntitilisi

image 5

Heti kun napsautat eToron etusivua, napsauta ” Luo tili ”.

Heti kun olet syöttänyt tietosi, pääset kaupankäyntitilillesi, jolle voit tallettaa rahasi ja ostaa sitä kautta kasvuosakkeita.

Se vie vain muutaman minuutin, ja sitten kaupankäyntitilisi on valmis ostamaan ensimmäisen kasvuosakkeen.

Talleta rahaa tilillesi

Heti kun kirjaudut tilillesi, voit siirtää rahaa luottokortilla, PayPalilla tai pankkisiirrolla. Voit aloittaa vain 50 dollarista. (noin 300 kr.)

Napsauta vain ” Talleta rahaa ” vasemmassa alakulmassa.

Olet nyt valmis siirtämään rahaa kaupankäyntitilillesi.

Kun olet siirtänyt rahat kaupankäyntitilillesi, voit ostaa kasvuosakkeitasi.

image 6

4. Kasvuosakkeiden ostaminen

Nyt voit ostaa kasvuosakkeita. Voit valita joitain osuuksia, joita haluat etsiä, tai käyttää joitain tässä artikkelissa tarjoamiamme ehdotuksia.

Et voi suoraan etsiä erilaisia ​​kasvuosakkeita, joten voit valita joitain kasvuosakkeita alla olevasta luettelostamme.

Olen valinnut tänne Amazonin, joka on kasvanut valtavasti useiden vuosien ajan.

Sinun on ensin etsittävä ”Amazon”

image 7

Napsauta sitten ”Kauppa” ostaaksesi ”Amazon” osakkeita

image 8

Sinut näytetään nyt yllä olevalla ostosivulla, josta voit ostaa Amazonin osakkeita. Päätät itse, haluatko ostaa tietyn määrän osakkeita vai päättää ostaa tietyllä summalla.

Kun olet valinnut kuinka monta osaketta haluat ostaa, napsauta ”Maksa sisään nyt”, jos et ole vielä siirtänyt rahaa kaupankäyntitilillesi, tai ”Aseta järjestys”, jos olet jo siirtänyt rahat kaupankäyntitilillesi.

Voit myös lukea artikkelimme osakkeisiin sijoittamisesta aloittelijoille .

Mitä ovat kasvuosakkeet?

Heti kun puhumme kasvuosakkeista, puhumme pörssiyhtiöiden osakkeista, joilla odotetaan olevan korkeat tuotot tulevaisuudessa. Kasvuosakkeita voi olla kaikilla toimialoilla ja niillä käydään useimmiten kauppaa korkealla P/E-arvolla (Price Earnings Value).

Monille kasvuyrityksille on yhteistä se, että niillä on usein ainutlaatuisia tuotteita tai palveluita. Se voi olla patentti tai teknologia, joka antaa niille etulyöntiaseman muihin alan yrityksiin nähden, jolloin he käyttävät voittonsa tuotteensa kehittämiseen ja investoivat uudelleen tulevaisuuden kasvuun.

Kasvuosake on sellaisten yritysten osakkeita, joiden odotetaan kasvattavan myyntiään ja tuottoaan markkinoiden keskiarvoa nopeammin ja ne voivat usein näyttää kalliilta korkean P/E:n takia, mutta joissa hinta voi olla itse asiassa halpa, jos yritykset jatkavat toimintaansa. kasvua, joka nostaa osakekurssia.

Kasvuosakkeisiin sijoittamiseen liittyy mahdollisesti suurempi riski verrattuna Defensive-osakkeisiin , joiden osakekurssi on vakaampi.

Kasvuosakkeiden luettelo

Kasvuosakkeita on paljon, ja alla olemme tehneet luettelon mielenkiintoisista kasvuosakkeista, joita voit tutkia tarkemmin. Olemme valinneet joitain suurempia yrityksiä, jotka saatat jo tuntea arjestasi.

Siellä on suuri osa kasvuosakkeista, jotka ovat amerikkalaisia , mutta myös tanskalaisia ​​osakkeita tai esim. Norjan osakkeet , joita kuvataan kasvuosuuksiksi.

Näytä osakkeet

image 9

Useimmat ihmiset tuntevat VISAn, koska se on yksi suurimmista kansainvälisten luottokorttien tarjoajista ja sitä mukaa kuin siitä tulee yhä suositumpi luottokortti yhä useammassa maassa.

OSTA VISA-OSAKKEITA Pääomasi on vaarassa.

Amazonin osakkeita

image 10

Amazon on yritys, joka on kasvanut valtavasti useiden vuosien ajan, mutta jonka odotetaan edelleen jatkavan kasvua miehittämällä uusia markkinoita. Jos kasvua onnistutaan jatkamaan, se heijastuu todennäköisesti myös osakkeen hintaan, minkä vuoksi Amazonin osakkeet ovat olleet pitkään suosittuja sijoittajien keskuudessa.

OSTA AMAZONIN OSAKKEET Pääomasi on vaarassa.

Fiverr Internationalin osakkeita

image 11

Fiverr international on palvelu, joka antaa yrityksille ja yksityishenkilöille mahdollisuuden ostaa ja myydä digitaalisia palveluita. Se on digitaalinen markkinapaikka, josta yritys voi esimerkiksi löytää freelancerin suorittamaan kaikkea käännöksistä tekstinkirjoittamiseen ja graafiseen työhön.

OSTA FIVERRIN OSAKKEET Pääomasi on vaarassa.

SAP SE

image 12

SAP tarjoaa yrityksille ohjelmistoja, jotka voivat parantaa resurssien suunnittelua, tietokannan hallintaa ja liiketoimintatiedonhallintaa. Tanskassa SAP on käytössä mm. Salling Groupin vuorotyöaikatauluihin, tavaroiden tilaamiseen ja on heidän hallintaohjelmistonsa kulmakivi, joka on myös kasvanut nopeasti viime vuosina.

OSTA SAP:N OSAKKEET Pääomasi on vaarassa.

Usein Kysytyt Kysymykset

Mitä ovat kasvuosakkeet?

Kasvuosakkeet ovat osakkeita yrityksissä, joilla odotetaan olevan korkeat tuotot tulevaisuudessa.Voit nähdä listamme 
kasvuosakkeista täältä

Miten löydän hyvät kasvuosakkeet?

Se riippuu siitä, mikä osakestrategia sinulla on. 
Olemme tehneet listan vaihtoehdoista, ja sitten voit tehdä perusteellisen tutkimuksen ennen näiden kasvuosakkeiden ostamista.

Miksi minun pitäisi valita kasvuosakkeet?

Sinun kannattaa sijoittaa kasvuosakkeisiin, jos haluat salkussasi osakkeita, jotka voivat nousta paljon ajan myötä. Yritysten perusteellinen tutkimus on kuitenkin tärkeää, sillä kasvuosakkeilla voi usein olla myös suurempi riski.

Teresa Maria

Teresa Maria on copywriter ja digitaalinen nomadi.

Lähes vuosikymmenen ajan hän on työskennellyt digimarkkinoinnin parissa. Silloin, kun hän ei kirjoita tälle sivustolle, hän viettää aikaa oman bloginsa parissa, joka keskittyy matkailuun ja kestävään lifestyleen.

Teresa Maria sijoittaa pääasiassa kryptovaluuttaan ja näkee itsensä ennemmin pitkäaikaisena sijoittajana kuin päiväkauppiaana. Hänen omasta salkustaan löytyy korkean riskin omaisuuseriä, mikä on mahdollista, koska hän luottaa 100% naisen vaistoonsa.

Osakkeet, kryptovaluutat ja erilaiset sijoitusstrategiat ovat Teresa Marian suuri intohimo, ja tällä sivulla hän jakaa ajatuksiaan ja kokemuksiaan juuri näistä aiheista.

Katso kaikki artikkelit tekijältä Teresa Maria