Yksinkertainen opas P2P-salauspörsseihin: plussat ja miinukset

Kun kryptovaluuttojen suosio kasvaa ja markkinat laajenevat, uusia tapoja myydä, ostaa ja käydä kauppaa kryptovaluutoilla on ilmaantunut. Yksi näistä kehityksestä on peer-to-peer (P2P) -salauspörssi, jonka avulla kauppiaat voivat käydä kauppaa suoraan toistensa kanssa ilman, että he tarvitsevat välittäjää helpottamaan tapahtumia. On ratkaisevan tärkeää ymmärtää, mitä P2P-salauspörssi sisältää ja sen edut ja haitat, jos olet juuri aloittanut kryptokaupan. Tämä artikkeli tutkii useita P2P- kryptovaluuttapörssien etuja ja haittoja.

Peer-to-Peer kryptovaihtojen ymmärtäminen

Ennen kuin tarkastelemme näiden kryptopörssien etuja ja haittoja, on välttämätöntä ymmärtää, mitä P2P on. Tämä vaihtoalusta auttaa kryptovaluuttojen suoraa kauppaa ilman kolmatta osapuolta. Lyhyesti sanottuna ei ole välittäjää, joka helpottaisi liiketoimia. Se on usein loistava tapa käydä kauppaa ja käyttää escrow-palveluita ja älykkäitä sopimuksia vaihdon reilun helpottamiseksi ja turvalliseen toteuttamiseen.P2P-salauspörssien edutKryptovaluutasta on tullut suosittu ja laajalti hyväksytty, joten voit käyttää sitä paitsi kryptomaailmassa myös palveluiden maksamiseen ja tavaroiden ostamiseen. Esimerkiksi kolikkopelit netissä NetBet in pelaaminen kasinolla kryptovaluutalla on nyt mahdollista. Joten tällä vaihtoalustalla on useita etuja, kuten seuraava.

Pienemmät transaktiomaksut

Yksi asia, joka tekee P2P-pörsseistä edullisia, on niiden suhteellisen alhaiset maksut transaktioista verrattuna muihin vaihtoalustoihin. Kun poistat välittäjän, heille maksamasi maksu vähennetään. Tämä tarkoittaa, että molemmat käyttäjät voivat säästää enemmän.Lisää yksityisyyttäToinen hyvä asia, miksi P2P on houkutteleva, johtuu sen parannetusta yksityisyydestä. Kauppa tapahtuu kahden kauppiaan välillä ilman kolmannen osapuolen osallistumista. Lisäksi sinun ei tarvitse tietää kuka ostaa tai myy, kunhan olet vahvistanut turvallisen tapahtumareitin.Parempi ohjausP2P antaa sinulle täydellisen hallinnan kaupoissasi. Voit asettaa ainutlaatuisia ehtoja ja hintoja samalla kun olet joustava. Perinteisiltä vaihtoalustoilta puuttuu joustavuus.

Erilaiset maksutavat ovat hyväksyttäviä

P2P on myös houkutteleva, koska se hyväksyy erilaisia ​​maksutapoja. Molemmat käyttäjät ovat yhtä mieltä siitä, että voit asioida PayPalin, pankkisiirtojen ja muiden online-strategioiden kautta. Siksi voit valita haluamasi maksutavan.Paikalliset palvelutP2P-pörssit voivat kattaa paikalliset markkinat. Käyttäjillä on helppoa käydä kauppaa alueella, mikä helpottaa tapahtumia paikallisissa maksujärjestelmissä ja valuutoissa.

P2P-salauspörssien haitat

Vaikka P2P-pörsseillä on kaikki mainitut edut, siihen liittyy myös useita haittoja, jotka kauppiaiden on tiedettävä.Suuri petosriskiVaikka P2P-vaihdot tarjoavat enemmän yksityisyyttä, ne ovat myös alttiita petoksille. Tämä johtuu siitä, että sinun ei tarvitse tuntea asiakasta. Siksi voit helposti joutua huijatuksi muutamalla henkilöllisyyden tarkistuksella ja tiedon puutteella toisella puolella olevasta elinkeinonharjoittajasta.

Asiakastuen puute

Toinen P2P-salauspörssien haittapuoli on, että niiltä puuttuu asiakastuki. Nyt kun mikään kolmas osapuoli ei helpota liiketoimia, sinulla ei ole kenenkään puoleen kääntyä, jos sinulla on ongelmia vaihdon aikana.Viesti kotiin vietäväksiKun kryptovaluutta jatkaa nousuaan, on välttämätöntä ymmärtää kaikki, mitä se sisältää, jos haluat aloittaa kaupankäynnin. Tutustu P2P-salauspörssiin ja muihin pörsseihin, jotta voit turvallisesti helpottaa liiketoimiasi.

Toimitus

Katso kaikki artikkelit tekijältä Toimitus