Treidaatko vai uhkapelaatko? – Tärkeimmät erot pitää mielessä

Uhkapelaaminen määritellään sattumaan perustuvana rahapelinä, jossa asetetaan panokseksi jotain rahanarvoista. Kuitenkin, kun tarkastellaan kaupankäyntiä, uhkapelaaminen saa paljon monimutkaisempaa dynamiikkaa kuin määritelmä esittää. Monet treidaajat pelaavat uhkapelejä tietämättään, he käyvät kauppaa tavalla, joka on täysin kaksijakoinen menestymisen kanssa markkinoilla.

EUBfUYqVzB2kJv6RBul3MbYzNelk6x7or3DSx1INIBJFpEguYMVGX0ye8iAsV81grfhbeRlkw 9XiSB32Wov7CW 3AL2bLZeREsuqQ9 9jYASnEbWCZwhUvEL8lYlReGi qheUcTiKDD04 tA

Piilotetut uhkapelitrendit

On melko todennäköistä, että uhkapeliaddikti ei myönnä, että hänellä on näitä taipumuksia. Lopulta usein osoittautuu, että nämä ihmiset toimivat uhkapeli-impulsseilla. Kuitenkin toimintamme taustalla olevien motiivien löytäminen voi auttaa meitä muuttamaan tapaamme tehdä päätöksiä tulevaisuudessa.

Ennen kuin tutustuu rahapelitrendeihin varsinaisessa kaupankäynnissä, yksi taipumus näkyy monissa ihmisissä ennen kaupankäyntiä. Tämä sama motivaattori vaikuttaa edelleen treidereihin, kun he hankkivat kokemusta ja tulevat säännöllisiksi markkinatoimijoiksi.

Sosiaalinen suojelu

Jotkut ihmiset eivät ehkä ole edes kiinnostuneita kaupankäynnistä tai sijoittamisesta rahoitusmarkkinoille, mutta sosiaalinen paine saa heidät käymään kauppaa tai sijoittamaan joka tapauksessa. Tämä on erityisen yleistä, kun monet ihmiset puhuvat markkinoille sijoittamisesta (usein härkämarkkinoiden viimeisessä vaiheessa). Ihmiset tuntevat painetta mukautua sosiaaliseen piiriinsä. Siten he investoivat, jotta he eivät tunne itseään syrjäytyneiksi tai, että he kunnioittaisi ystäviensä neuvoja.

Joidenkin kauppojen tekeminen yhteiskunnallisten voimien rauhoittamiseksi ei ole sinänsä uhkapelaamista, jos ihmiset todella tietävät mitä tekevät. Mutta rahoitustapahtuman tekeminen ilman vankkaa sijoituskäsitystä on uhkapeliä. Tällaisilla ihmisillä ei ole tietoa hallita valintojensa kannattavuutta. Markkinoilla on monia muuttujia, ja sijoittajien tai kauppiaiden välinen väärä tieto luo uhkapeliskenaarion. Kunnes on kehitetty tietoa, jonka avulla ihmiset voivat voittaa tappion todennäköisyydet, uhkapeliä tapahtuu jokaisen markkinatapahtuman yhteydessä.

Rahapeleihin vaikuttavat tekijät

Kun joku on mukana rahoitusmarkkinoilla, syntyy oppimiskäyrä, joka voi vaikuttaa uhkapelaamiselta, kuten Ninja Casino. Tämä voi olla totta, riippuen yksilöstä. Se, miten henkilö lähestyy markkinoita, määrittää, tuleeko hänestä menestyvä treidaaja vai jääkö hän ikuiseksi peluriksi rahoitusmarkkinoilla. Seuraavat kaksi ominaisuutta (monien joukossa) jäävät helposti huomiotta, mutta ne lisäävät kauppiaiden pelaamistaipumuksia.

Uhkapelitreidaaminen jännityksen vuoksi

Jopa tappiollinen kauppa voi herättää tunteita ja vallan tai tyytyväisyyden tunnetta, varsinkin kun se liittyy sosiaaliseen kestävyyteen. Jos kaikki henkilön sosiaaliset piirit menettävät rahaa markkinoilla, rahan menettäminen treidissä antaa henkilölle mahdollisuuden osallistua keskusteluun oman tarinansa kanssa.

Kun henkilö käy kauppaa jännityksestä tai sosiaalisista syistä, on todennäköistä, että he käyvät kauppaa uhkapelityylillä eikä metodisella ja testatulla tavalla. Kaupankäynti markkinoilla on jännittävää – se yhdistää henkilön maailmanlaajuiseen kauppiaiden ja sijoittajien verkostoon, jolla on erilaisia ​​ideoita, taustoja ja uskomuksia. Kuitenkin jumittuminen kaupankäynti ”ajatukseen”, jännitykseen tai emotionaaliseen ylä- ja alamäkeen todennäköisesti heikentää järjestelmällistä ja systemaattista toimintaa.

Treidaa voittaaksesi

Menetelmällinen ja systemaattinen kaupankäynti on tärkeää kaikissa tilanteissa. Voitollinen kaupankäynti näyttää ilmeisimmältä syyltä käydä kauppaa. Loppujen lopuksi miksi käydä kauppaa, jos et voi voittaa? Mutta tässä uskomuksessa ja kaupankäynnissä on piilotettu haitallinen virhe.

Taylor ostaa osakketta, jonka he tuntevat olevan ylimyyty. Osake jatkaa laskuaan, mikä asettaa Taylorin negatiiviseen asemaan. Sen sijaan, että hän tajuaisi, ettei osakkeita ole yksinkertaisesti ylimyyty ja jotain muuta on meneillään, Taylor pitää edelleen osakkeesta kiinni ja toivoo, että osake lähtee takaisin nousuun. Taylor tarvitsee tätä saadakseen voittoa (tai päästäkseen takaisin nollatulokseen) kaupasta. Keskittyminen voittoon on pakottanut kaupankävijän asemaan, jossa he eivät suostu myymään tappiollisia positioita, koska sen tekeminen merkitsisi häviön tunnustusta.

Toimitus

Katso kaikki artikkelit tekijältä Toimitus