Onko ilmaisia lounaita tarjolla osakkeiden joukossa?

o1

Vaikka jokainen on varmasti kuullut sanottavan sen, että ilmaisia lounaita ei ole olemassa, saattaa niitä kuitenkin löytyä osakkeiden parista.

Miten tämä sitten on mahdollista? Kyseessä eivät suinkaan ole sellaiset osakkeet, joita tulee ostaa tiettynä aikana.

Näitä ilmaisia lounaita voi noutaa itselleen esimerkiksi osakkeiden ja tarjouksien muodossa.

Tunnetusti helpoin tapa hankkia ilmainen lounas osakkeen avulla on osallistua yhdellä osakkeella yhtiökokoukseen ja syödä vatsansa täyteen kahviossa tarjottavia sormiruokia.

Onneksi on kuitenkin olemassa myös parempia tapoja kuin leipien ja keksien perässä juokseminen. Katso alta vinkit sellaisiin tapoihin, joiden avulla voit lunastaa osakkeita itsellesi eri yrityksistä normaalia pienempään hintaan tai jopa ilmaiseksi.

Tarkkaile uusien alustojen tarjouksia

Yksi kätevä tapa ostaa osakkeita normaalia halvempaan hintaan ovat eri alustojen kampanjat, joiden aikana osakkeita voidaan myydä normaalia halvemmilla kuluilla.

Mikäli alusta veloittaa osakkeiden siirrosta esimerkiksi 50 euroa, ja kulut ovat 0 euroa, voi olla kannattavaa ostaa osakkeita yhdeltä alustalta, jonka jälkeen ne voi siirtää esimerkiksi omaan pankkiinsa.

Toinen yleinen tapa lunastaa osakkeita eri alustojen kampanjoista ovat rekisteröitymisen yhteydessä saatavat bonukset.

Eri alustat kuten Hungry Bull sekä Robinhood ovat tunnettuja Yhdysvalloissa siitä, että ne antavat asiakkaillensa rekisteröitymisen yhteydessä satunnaisia osakkeita.

Tämä itsessään on todella loistava kampanja, koska sen avulla kaikki saadaan kiinnostumaan sijoittamisesta.

Kenties vastaavat kampanjat rantautuvat pian myös Eurooppaan, ja pääsemme mekin samalla nauttimaan jopa ilmaisista osakkeista.

Uhkapeleistä kassaa

Yksi asia jota voi hyödyntää etenkin pienten sijoittajien kohdalla ovat uhkapelit. Yhä useammat Zimpler kasinot nimittäin tarjoavat uusille asiakkaille käteiskierroksia.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakas voi kirjautua sivustolle esimerkiksi verkkopankkinsa kautta, ja aktivoida vaikka 100 käteiskierrosta.

Kun kierrokset on käytetty, voi niistä saadut voitot kotiuttaa omalle tilillensä vaikka heti. Vaikka summat eivät varmasti päätä huimaa, voi esimerkiksi 100 euroa kuukaudessa säästöjään kartuttava sijoittaja nostaa omaa kassaansa tämän vinkin avulla jopa 10% – 20%.

Euromääräisesti tämä vinkki tosin ei välttämättä enää ole vaivan arvoinen sellaiselle sijoittajalle, jonka kuukausittaiset sijoitukset liikkuvat jo tuhansien eurojen puolella.

Mikäli kuulut tähän kategoriaan on kulujen optimoinnista kenties enemmän hyötyä juuri sinun kohdallasi.

Toimitus

Katso kaikki artikkelit tekijältä Toimitus