Onko Bitcoinin ostaminen vieläkin kannatettavaa?

x Q 97UFzC6FAmTt6I0zBmSiS kRf6cZAc4iqRcoMTEQPs91q06xLPVGjltwZoxSf1c7QF27EJ7TUxdJk6j8vJ zTDryEhHHpqdAfuRQmgDeQnI bIO SaYg70WPGHzzBSWPckB cPm29u gDrVg7JZvPck jtKkJCIdduWCXMgZ8M cbb9bsUEq1TFaHt

Kryptovaluutat ovat juurtaneet asemansa maailmassa vuosien saatossa. Nykyään vaihtoehtoja on aivan uskomattoman monia erilaisia, minkä takia monet erilaiset sijoittajat voivat löytää juuri heille sopivan mahdollisuuden. Tämä ei silti tarkoita sitä, että alkuperäistä kryptovaluuttaa eli bitcoinia olisi unohdettu.

Loppujen lopuksi, ilman Bitcoinia koko kryptovaluuttojen maailma ei olisi mitään. Mutta onko kyseisellä kryptovaluutalla vain paikkansa historiassa, vai onko sen ostaminen kannatettavaa vieläkin? Tämä artikkeli keskittyy juuri tähän asiaan.

Kryptovaluuttojen maailma on muuttunut hyvin paljon

Kuten mainitsimme, kryptovaluuttoja on nykyään aivan uskomattoman paljon. Monet niistä tarjoavat myös aivan uusia erilaisia mahdollisuuksia, joita ei voitu edes kuvitella ennestään. Nykyään kryptovaluuttoja voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin sen lisäksi, että niitä käytettäisiin maksuna.

Tämä onkin asia, mikä erottelee Bitcoinin monista muista mahdollisuuksista. Lue lisää osoitteessa CryptoRunner, jos olet kiinnostunut selvittämään, mitä muita käyttötarkoituksia kryptovaluutat voivat mahdollistaa. Tämä erilaisten vaihtoehtojen ja mahdollisuuksien määrä on kasvattanut kilpailua eri kryptovaluuttojen välillä. Siitä syystä jotkut sijoittajat ovat nykyään kriittisempiä myös juuri Bitcoinin suhteen.

Bitcoin löytyy nykyään oikeastaan kaikkialta

Vaikka Bitcoinin rinnalle on luotu monia muita vaihtoehtoja, Bitcoin on silti pysynyt kaikista yleisimpänä vaihtoehtona. Se löytyy oikeastaan kaikilta eri sivustoilta, mikä tietenkin auttaa sitä myös pysymään suosittuna kryptovaluuttana sijoitus kohteena. 

Tällä viitataan oikeastaan kahteen asiaan. Sijoittajat voivat ostaa Bitcoin kryptovaluuttaa oikeastaan kaikilta sivustoilta, joilla myydään kryptovaluuttaa. Siten sen hankkiminen käy hyvin helposti. Tämän lisäksi myös kyseistä kryptovaluuttaa voidaan myös käyttää hyvin monissa eri paikoissa. Toisin sanoen, jos esimerkiksi nettikauppa hyväksyy kryptovaluuttojen käytön maksuna, oletettavasti juuri Bitcoin löytyy valikoimasta. Tämä tietenkin kasvattaa myös sen suosiota entisestään.

Bitcoinin heikkoudet puhututtavat paljon

Bitcoiniin kieltämättä liittyy joitakin heikkouksia, mitkä on hyvä ottaa myös huomioon. Ehdottomasti yksi suurimmista heikkouksista on se, että sitä ei voida käyttää mihinkään muuhun kuin maksuna. Joidenkin sijoittajien mielestä tämä on niin suuri heikkous verrattuna muihin vaihtoehtoihin, että he eivät halua hankkia Bitcoinia. Jos kuitenkin olet kiinnostunut siitä vain sijoitusmielessä, voit tutustua siihen, miten voit osta Bitcoin kryptovaluuttaa.

Bitcoinilla tulee aina olemaan erityinen asema kryptovaluuttojen maailmassa

Ei ole yllättävää, että Bitcoinilla on joitakin heikkouksia verrattuna muihin vaihtoehtoihin. Kyseessä on loppujen lopuksi kaikista vanhin vaihtoehto. Tämä ei kuitenkaan välttämättä tarkoita sitä, että sitä ei kannata ostaa enää. Nimittäin Bitcoinia on verrattu esimerkiksi kultaan. Vaikka kyseessä ei ole enää kaikista yleisin asia, silti Kultaa etsitään vieläkin ja kauppaa käydään jopa nykypäivänä.

Koska Bitcoin on maailman ensimmäinen kryptovaluutta koko maailmassa, sillä tulee aina olemaan oma erityinen asemansa, vaikka alalle luodaan uusia vaihtoehtoja. Oletettavasti tulevaisuudessa siihen sijoittavat ja sitä hankkivat tietynlaiset sijoittajat. Jos siis olet kiinnostunut Bitcoinin hankinnasta, se voi olla kannatettavaa vieläkin, vaikka se sinänsä on jäänyt hieman uusien tulokkaiden jalkoihin.

Toimitus

Katso kaikki artikkelit tekijältä Toimitus