Budjettiystävällisiä tapoja pitää hauskaa ystäviesi kanssa

Budjetti on arvio tuloista ja menoista tietylle tulevalle ajanjaksolle, ja se yleensä laaditaan ja arvioidaan uudelleen säännöllisin väliajoin. Budjetteja voidaan tehdä henkilölle, ihmisryhmälle, yritykselle, hallitukselle tai melkein mille tahansa muulle, joka tienaa ja käyttää rahaa.

Budjetointi on tärkeää, jotta voit hallita kuukausikulujasi, valmistautua elämän arvaamattomiin tapahtumiin ja varaa isompiin tuotteisiin ilman velkaa. Tienaamiesi ja kulutettujen kulujen seuraamisen ei tarvitse olla rasitusta, ei vaadi hyvää matematiikassa, eikä se tarkoita, että et voi ostaa haluamiasi asioita. Se tarkoittaa vain sitä, että tiedät, mihin rahasi menevät, ja hallitset paremmin talouttasi.

Yksilöillä ja perheillä voi myös olla budjetti. Budjetin luominen ja käyttäminen ei ole vain niille, joiden on seurattava tarkasti kassavirtaansa kuukausittain, koska ”raha on tiukka”. Melkein kaikki – jopa ihmiset, joilla on suuri palkka ja paljon rahaa pankissa – voivat hyötyä budjetista. Budjetointi on loistava työkalu taloutesi hallintaan, mutta monet ihmiset ajattelevat, että se ei ole heitä varten.

GUu74Kcy1DgJA1Q8p9TYvFqrbYTZsAZ4rjZP8BG9 0j ABJuEUEZ0a3ZoFzCfIKKr71aJHHWlhW0zCz8RU1hqC3x4MankTEYR w3T QsaHltanDRtLhSvV7KM CaSrXh4HED72UqQ4OUnDRw
  1. Frisbee Golf

Tämä ensimmäinen idea on erittäin halpa, koska tarvitset vain frisbeen – ja niitä saa alle 15 dollarilla useimmista kaupoista. Etsi paikallisia puistojasi ja katso, onko niissä frisbeegolfrata. Jos ei, voit luoda omasi muutamalla lisätarvikkeella. Tämä opetusohjelma näyttää kuinka, ja tarvitset vain pyöreän pyykkikorin ja tomaattihäkin.

Vaikka et olisi koskaan pelannut discgolfia koko elämäsi aikana, sen pelaamisen oppiminen on puoliksi hauskempaa! Nautit yhdessä nauramisesta, kun yrität nähdä, kuka pääsee koriin vähimmällä yrityksellä. Se on vaikeampaa kuin miltä näyttää!

  1. Piknik

Piknik on aina suosittu idea ystävien kanssa. Itse asiassa voit jopa tehdä niistä viikoittaisen tai kuukausittaisen päivämäärän, jota yrität tehdä säännöllisesti. Säästä vielä enemmän rahaa tekemällä se pot-luck -tyyliin. Pyydä jokaista tuomaan ruokalaji kaikkien jaettavaksi. Voit jopa tehdä teemaaterioita valitsemalla tietyn keittiön jokaiselle mukaan.

On niin monia tapoja tehdä tästä todella hauskaa ja mieleenpainuvaa toimintaa. Valitse yksi paikka, joka on ”sinun paikkasi”, johon palaat joka kerta. Tai tutustu uuteen puistoon tai kaupungin alueeseen joka kerta.

  1.  Paista keksejä

Leipominen on toinen melkein halpa asia, jonka voit tehdä yhdessä. Parasta on, että kun olet valmis, sinulla on herkullisia keksejä, joita voit syödä! Hauskin yhdessä tekeminen on luultavasti sokerikeksejä, koska niitä voi koristella myös lopussa.

Siellä on kirjaimellisesti satoja keksireseptejä! Kuten piknikillä, voit myös järjestää tavallisen keksien leivontaillan yhdessä! Tee joka kerta yhdessä erilainen keksi. Jos haluat säästää vielä enemmän rahaa, pyydä jokaista henkilöä tuomaan yksi ainesosista tai kiertämään isännöintiä.

  1.  Patikointi

Toinen hauska asia ystävien kanssa on tutustua paikallisiin vaellusreitteihin. Jos asut lähellä kansallispuistoa, kasaa kaikki yhteen autoon ja jaa sisäänpääsymaksu.

Helpoin tapa löytää vaellusreittejä on käyttää AllTraileja. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa kaupungin tai puiston nimi ja se tuo sinulle reitit lueteltuna niiden vaikeuden mukaan. Se kertoo myös reitin pituuden, muiden retkeilijöiden arvostelut ja kartan ajo-ohjeineen! Tämä on erittäin käyttäjäystävällinen sivusto, joten käytä sitä ehdottomasti ennen kuin lähdet patikoimaan.

  1.  Luo Scavenger Hunt

Kokoontukaa yhteen ja luokaa toisillenne metsästys. Tämä on hauskempaa, kun yksi tai kaksi ihmistä luo metsästyksen kaikille muille, joten ole vuorotellen ”metsästyksen luoja”. Tarvitset vain paperia ja kyniä tähän toimintaan. Tai voitte kaverinne kanssa myös pelaamaan casino. Tämä on mukavaa tehtävää kaverien kanssa. Vaikeus ja kesto riippuu täysin sinusta.

Toimitus

Katso kaikki artikkelit tekijältä Toimitus