4 kiinteistöverostrategiaa, jotka voivat suojata sinua inflaatiolta

Inflaatiolla voi olla tuhoisa vaikutus kiinteistösalkkuusi. Näiden neljän verostrategian avulla voit suojata sijoituksesi inflaatiolta ja turvata varallisuutesi. Jos haluat tehdä enemmän voittoa, niin olet oikeassa ajoituksessa tässä on vastaus lisätietoja löydät linkit outokumpu-osake.fi

Neljä verostrategiaa, joilla voit suojata sijoituksesi inflaatiota vastaan 

1. Asuntolainan korkovähennys Asuntolainan korkovähennyksen avulla voit vähentää asuntolainasta maksamasi korot verotettavasta tulostasi. Tämä vähennys voi säästää vuosittain tuhansia dollareita, ja se voi auttaa sinua pitämään enemmän rahaa taskussa. 

2. Kiinteistöverovähennys Kiinteistöverovähennyksen avulla voit vähentää kiinteistöveroina maksamasi summan verotettavasta tulostasi. Tämä vähennys voi säästää rahaa joka vuosi ja auttaa sinua pitämään enemmän rahaa taskussa. 

3. Pääomavoittojen lykkäys Pääomavoittojen lykkäyksen ansiosta voit jättää enintään 250 000 dollaria pääomavoittoja veronalaisista tuloistasi pois. Tämä poissulkeminen voi säästää rahaa, kun myyt kotiasi, ja se voi auttaa sinua pitämään enemmän rahaa omassa taskussasi. 

4. 1031-vaihto 1031-vaihdon avulla voit vaihtaa sijoitusasuntosi toiseen samanarvoiseen tai arvokkaampaan sijoitusasuntoon. Tämä vaihto voi auttaa sinua lykkäämään myyntivoittoveroa, ja se voi auttaa sinua pitämään enemmän rahaa taskuissasi. Näiden neljän verostrategian avulla voit suojata kiinteistösalkkusi inflaatiolta ja turvata varallisuutesi.

Vaikka edellä mainitut strategiat voivat auttaa suojaamaan salkkuasi inflaation kielteisiltä vaikutuksilta, voit tehdä myös muita asioita. Yksi vaihtoehto on harkita sijoittamista kiinteistöihin, jotka sijaitsevat alueilla, jotka ovat vähemmän alttiita inflaatiopaineille. Toinen vaihtoehto on suojautua sijoittamalla sekä asuin- että liikekiinteistöihin. 

Monipuolistamalla salkkuasi voit minimoida riskin ja maksimoida mahdollisuutesi selviytyä inflaatiomyrskystä. Mitä muita strategioita käytät suojellaksesi varallisuuttasi inflaatiolta?

Toimitus

Katso kaikki artikkelit tekijältä Toimitus