15 parasta ICO:a vuonna 2023. Mikä on paras krypto ICO ostettavaksi juuri nyt?

DKplP0OLsETaxxTGnYqDtMQAFjyEg5E7PpIHRYhBcKR29UhKOFbbxGfCNQd7UwNtxoZNfKPsqc2NJnyStY7Iv574rPE9QYbBHm0Jr59 KLv 4S2F4GqYchTiBsDzv7N9c ysRaUpw su18kXeC1FJQA

Vuoden 2023 kryptotuottojensa maksimointia taovittelevia sijoittajia kiinnostaa eräs tämän vuoden jännittävimmistä ja potentiaalisesti tuottoisimmista ICO:ista (Initial Coin Offering).

ICO:t on suunniteltu tarjoamaan uusille projekteille riittävästi starttirahaa projektin kehityksen käynnistämiseksi, ja ne voivat olla sijoittajille yksi parhaista keinoista löytää runsaasti arvoa kryptomarkkinoilta.

Tässä ovat 15 parasta ICO:a vuonna 2023:

Vuoden 2023 parhaat krypto-ICO:t

·        Chancer (CHANCER)

·         Shiba Memu (SHMU)

·         AltSignals (ASI)

·         Metacade (MCADE)

·         Metablaze (MBLZ)

·         Artyfact (ARTY)

·         ALINK AI (ALINK)

·         OptionBlitz (BLX)

·         Vivi (VIVI)

·         ASTL (ASTL)

·         Moovy (MOIL)

·         ProjectNexus (XOXO)

·         WeSendIt (WSI)

·         Heroes of Mavia (MAVIA)

·         Kryptview (KVT)

Chancer – token, jonka tavoitteena on mullistaa vedonlyöntiala

Mikä on Chancer?

Chancer, upouusi kryptovaluutta, aiheuttaa hälyä ja on saanut sijoittajat sekä vedonlyöntiharrastajat pohtimaan mikä se oikein on. Chancer on yrittäjäveljesten Adam ja Paul Kelbien tuotos, joka pyrkii ravistelemaan vedonlyöntialaa tarjoamalla alustan, joka on täysin ristiriidassa perinteisten vedonvälittäjien ja vedonlyöntitoimistojen kanssa. Tämä hajautettu, lohkoketjupohjainen ennakoiva markkinasovellus poistaa kolmannen osapuolen tarpeen ja luo täysin vertaisverkko-vedonlyöntijärjestelmän (P2P), joka antaa käyttäjille mahdollisuuden.

Chancer on ainutlaatuinen tekijä vedonlyöntimaailmassa. Sen sijaan, että käyttäjät rajoittaisivat urheiluvedonlyöntiä, käyttäjät voivat lyödä vetoa mistä tahansa tapahtumasta, pienistä ystävien välisistä vedoista aina maailmanlaajuisiin, viraalisiin vedonlyönteihin sellaisista suurista tapahtumista, kuten Mestarien liigan finaalista, Oscar-gaalasta tai jopa presidentinvaaleista. Mahdollisuudet ja vedot ovat loputtomat! Googlen WebRTC:n tukeman Chancerin avulla käyttäjät voivat suoratoistaa kyseisiä tapahtumia ja olla vuorovaikutuksessa muiden vedonlyöjien kanssa kaikkialta maailmasta.

Alustan elinehto on sen alkuperäinen CHANCER-token. Kaikki vedot tehdään ja maksetaan CHANCER-tokenilla. Tavallisille käyttäjille on tarjolla alennettuja maksuja. Lisäksi Chancer isännöi massiivisen arvonnan, jossa 10 onnekasta haltijaa voi voittaa osuuden huimasta 100 000 dollarin arvoisesta CHANCER-potista!

Vedonlyöntialan arvo oli yli 63 miljardia dollaria viime vuonna ja sen odotetaan kasvavan yli 150 miljardiin dollariin vuoteen 2030 mennessä, joten Chancer näyttää olevan hyvässä asemassa ottaakseen ison palan piirakasta. Kerrankin vedonlyöjien puolella on vedonlyöntimahdollisuus, mikä on täysin vertaansa vailla. Viisaiden sijoittajien kannattaakin ostaa CHANCER mahdollisimman pian, sillä se on vielä ennakkomyynnissä – varsinkin kun mahdollisuutena on myös voittaa arvonnassa. Asiantuntijat uskovat, että ainoastaan taivas on rajana, kun CHANCER listautuu pörssiin, joten parasta onkin sijoittaa ajoissa.

>>> Löydät lisätietoja, kuten sen, miten ostaa CHANCER täältä <<<

Shiba Memu – Tekoälyllä toimiva söpö meemikolikko

Mikä on Shiba Memu?

Shiba Memu on upouusi meemikolikko, joka valloittaa markkinoita. Toisin kuin useimmat muut meemikolikot, Shiba Memussa on sisäänrakennettu apuohjelma, joka yhdistää kryptovaluutan voiman tekoälyyn. Suloiseen ja hellyyttävään japanilaiseen Shiba Inu -koiraan perustuva Shiba Memu erottuu Dogecoinista ja Floki Inusta, jotka molemmat luottavat julkkisten, kuten Elon Muskin, luomaan hypeen. Sen sijaan Shiba Memu herättää sijoittajissa positiivista huomiota ymmärtäessään, kuinka voimakas tämä pentu voikaan oikein olla.

Shiba Memu ei tyydy olemaan pelkkä ihastuttava maskotti, vaan käyttää luonnollista kielenkäsittelyä, koneoppimista ja muita uusia tekniikoita tutkiakseen Internetiä 24/7 mahdollisten mainintojen varalta, olipa se sitten sosiaalisessa mediassa tai foorumeilla. Sen jälkeen se analysoi minkä tahansa lausunnon, videoiden tai kuvien tunteen ja markkinoi itseään ja toimii sen mukaisesti varmistaakseen, että kaikki negatiiviset tekijät muuttuvat. Se oppii jatkuvasti ja parantaa itseään, jotta siitä tulee itsenäinen markkinointivoima. Hyvä poika!

Eikä siinä suinkaan kaikki. Shiba Memulla on käynnissä ainutlaatuinen ennakkomyynti, mikä tekeekin siitä harvinaisen kolikon. Joka päivä SHMU:n hinta nousee $0,000225, mikä antaa sijoittajille välittömän ROI:n heti, kun he ostavat tokeneita. Ennakkomyynti alkoi ensimmäisenä päivänä ollen 0,011125 dollaria. Taitavat sijoittajat, jotka haistoivat tämän fantastisen tilaisuuden samana päivänä, voivat odottaa mahtavan 119,33 %:n kokonaislisäyksen 60. päivän ennakkomyynnin loppuun mennessä, kun hinta nousee huimaa 0,0244 dollariin! On selvää, että jokaisen, joka haluaa ansaita rahaa kryptosfäärissä, pitäisi saada tassunsa SHMU:hin ASAP saadakseen maksimaalisen hyödyn.

Kun meemikolikkomarkkinoiden arvo on noussut nollasta yli 20 miljardiin dollariin hieman yli kahdessa vuodessa, on selvää, miksi Shiba Memulla voi olla niin paljon potentiaalista arvoa tullakseen lopulta huippukoiraksi. Sen arvo juoksee nopeammin kuin vinttikoira kilpailussa, ja siitä voi tulla lauman suurin koira, kuten tanskandoggi, joka kääpiöi muita pentumeemikolikoita, jotka ovat yhtä pieniä kuin chihuahuat. Tekoälyn ja sen söpön, mieleenpainuvan maskottinsa ansiosta ainoastaan taivas on rajana Shiba Memulle. Ryhdy siis huippupiskiksi sijoittamalla SHMU:hun!

>>> Löydät lisätietoja, kuten sen, miten ostaa SHMU täältä <<<

AltSignals (ASI) – Kiehtova token AI-signaalien kannalta

Mikä on AltSignals?

AltSignals on yksi kryptomarkkinoiden johtavista kaupankäyntisignaalien tarjoajista, joka on tuottanut yli 1 500 kaupankäyntisignaalia sen jälkeen, kun alustan toiminta käynnistettiin vuonna 2017. Vuosien varrella AltSignals on vakiinnuttanut asemansa erittäin luotettavana korkealaatuisten kaupankäyntitietojen lähteenä, joka auttaa yhteisön jäseniä maksimoimaan kannattavuutensa säännöllisesti ja ansaitsee 4,9/5-luokituksen TrustPilotissa. Tämän saavutuksen takana ovat sen  asiantuntijakauppiaiden tiimi ja huippuluokan räätälöity AltAlgo™-kaupankäynnin indikaattorityökalu.

Kasvattaakseen kaupankäyntisignaalejaan AltSignals esittelee ActualizeAI-työkalupaketin, joka hyödyntää parhaita tekoälymekaniikkoja viedäkseen alustan kaupankäyntisignaalit uudelle tasolle. Tämän ominaisuuden rinnalla AltSignals lanseeraa uuden natiivin digitaalisen tokenin, ASI:n.

ActualizeAI soveltaa koneoppimisalgoritmeja ja luonnollisen kielen käsittelyä (NLP) signaaleihinsa ja ajaa ne ennakoivan mallinnuksen läpi. Se käyttää historiallisia trendejä tietojen tarkentamiseen ja antaa jäsenilleen entistä paremman mahdollisuuden voiton tavoitteluun.

ASI-tokenin haltijat pääsevät automaattisesti ActualizeAI:n käyttäjiksi, kun taas niille, jotka hankkivat vähintään 50 000 tokenia, myönnetään elinikäinen käyttöoikeus, kun työkalupakki otetaan käyttöön. Tämä tarjoaa ASI-tokenin haltijoille yksinoikeudella pääsyn joihinkin parhaista saatavilla olevista kaupankäyntisignaaleista sekä ASI:n odotettavissa olevaan arvonnousuun tulevien kuukausien ja vuosien aikana.

Lisäksi ASI-tokenin haltijoille myönnetään pääsy AI Members Clubiin, joka tarjoaa lisää mahdollisuuksia ansaita passiivista tuloa Innovate2Earn-järjestelmän kautta, joka puolestaan palkitsee käyttäjiä palautteen antamisesta tuotannon betavaiheessa oleviin ominaisuuksiin liittyen ja tarjoaa heille pääsyn kaikkein tuottoisimpiin julkisiin ja yksityisiin presale-tapahtumiin.

ASI:n ICO käynnistyi maaliskuun 2023 alussa betahintaan 0.012 dollaria. Tämä nousee presalen viiden vaiheen aikana lopulliseen 0.02274 dollarin arvoon, mikä tarjoaa varhaisimmille sijoittajille erinomaisen 228 % paperituoton koko ICO:n keston ajan. 

>>> Löydät lisätietoja, kuten sen, miten ostaa ASI täältä <<<

Metacade (MCADE) – GameFin ICO vaikuttaa lupaavalta

Mikä on Metacade?

Metacade on GameFin saralla upouusi yritys, jonka tavoitteena on rakentaa suurin lohkoketjupohjainen virtuaalinen pelihalli. Kyseessä on yhteisöllinen keskus, jossa pelifanit, pelinkehittäjät ja kryptoharrastajat voivat viettää aikaa ja tutustua orastavaan GameFi-kryptotilaan.

Sen lisäksi, että käyttäjät voivat tutustua kirkkaimpiin ja parhaimpiin P2E-peliuutuuksiin, he voivat saada palkintoja sosiaalisesta vuorovaikutuksesta yhteisön kanssa, jakaa peliarvosteluja ja -alfoja sekä osallistua live-keskusteluihin ja Reddit-tyylisiin alifoorumeihin.

Yhteisö on Metacaden koko alustan ydin, eikä mitään tehdä ottamatta huomioon tärkeimpien jäsenten tarpeita. Tätä varten Metacade on ottamassa käyttöön erilaisia ansaintakanavia, joita jäsenet voivat käyttää perinteisten GameFi-peleihin liittyvien P2E-mekaniikkojen ulkopuolella. Näihin kuuluvat Create2Earn-järjestelmä, joka kannustaa sosiaaliseen vuorovaikutukseen, Compete2Earn-bannerin alla toimiva token-panostusjärjestelmä ja vuoden 2024 ensimmäisestä neljänneksestä alkaen Work2Earn.

Viimeiseen näistä aloitteista liittyy Metacaden erottuvin ominaisuus. Tämä Metagrants-ohjelma tarjoaa kryptorahoitusta kehittäjille, jotka luovat parhaita ja jännittävimpiä uusia nimikkeitä yksinomaan Metacadelle. Kehittäjät voivat jättää hakemuksia koskien uusia pelejä, joita he haluavat tuottaa, ja hakemukset kootaan yhteen ennen kuin ne menevät MCADE-yhteisön äänestettäväksi. Suosituimmat ideat siirtyvät tuotantoon Metagrantin muodossa olevan kryptorahoituksen tuella.

Tämä järjestelmä tukee Work2Earn-ohjelmaa antamalla kehittäjille kokemusta, jota he voivat lisätä ansioluetteloonsa ja joka auttaa heitä hakemaan Metacaden työpaikkataululla tarjolla oleviin erilaisiin mahdollisuuksiin. Lisäksi Metagrantit täydentävät Metacaden yhteisökeskeistä ajattelumallia antamalla jäsenille määräysvallan siitä, mitkä nimikkeet menevät tuotantoon, ja samalla Metacaden alusta nousee GameFi-vallankumouksen eturintamaan.

>>> Löydät lisätietoja, kuten sen, miten ostaa MCADE täältä <<<

Metablaze (MBLZ) – DeFi / GameFi avoimen maailman peli, jolla on suuria suunnitelmia

Mikä on Metablaze?

Metablaze on toinen uusi GameFi-token, joka aloitti ICO:nsa toukokuussa 2022 kerätäkseen rahaa rakentaakseen yhden lohkoketjupelaamisen mahtavimmista ja kunnianhimoisimmista avoimen maailman pelikokemuksista. Pelissä on NFT:llä painettuja peikkoja, ja siinä on kaksi vaihetta.

MetaMinez-minipeli on aikarajoitettu strategiapeli, jossa pelaajat panostavat tokeneja auttaakseen parantamaan kaivoslaitteita alkuperäisessä Galaxia Blue -metaversumissa. Toiseen vaiheeseen kuuluu syvällinen ja rikas tarinan kerrontamoottori, joka tarjoaa pelaajille ja hahmoille Galaxia Bluen virtuaalimaailmassa vertaansa vailla olevan kerronnan, taustatarinan ja loputtomat mahdollisuudet viedä peliä eteenpäin. Lopullisena tavoitteena on, että Metablazesta tulee yksi lohkoketjupohjaisen pelimaailman suurimmista roolipeleistä.

Toisin kuin useimmat GameFi-pelit, jotka palkitsevat pelaajat natiivilla tokenilla tai stablecoinilla, Metablaze käyttää palkintotokeneina muita digitaalisia kolikoita, kuten Bitcoinia (BTC), Ethereumia (ETH) tai Solanaa (SOL).

Voidakseen vakuuttaa mahdolliset sijoittajat suunnitelmiensa ja alustansa laadusta, CertikK on menestyksekkäästi auditoinut ja sertifioinut  projektin. Tämä luottamus ja Metablazen jännittävät suunnitelmat ravistella MMORPG-lohkoketjupelialaa tekevät MBLZ:stä jännittävän ICO-yrityksen sijoittajien ostettavaksi.

Artyfact (ARTY)-  Pelaamisen metaversumi Play-and-Earn (PAE) -taloudella

Mikä on Artyfact?

Artyfact on ensimmäinen Web3-metaversumipelikokemus, jossa yhdistyvät AAA-laatuinen pelattavuus ja GameFi-mekaniikan tarjoamat rikkaat ansaintamahdollisuudet uraauurtavalla play-and-earn (PAE) -mallilla. Artyfactin käyttäjät, jotka tunnetaan nimellä ”kansalaiset”, voivat pelata AAA-laatuisia pelejä ja ansaita samalla digitaalista ARTY-tokenia, jolla on useita käyttötarkoituksia.

Käyttäjät voivat esimerkiksi käyttää ARTY-tokeneita ostaakseen ja vaihtaakseen verkkomarkkinoilla NFT:itä, kuten avatareita, aseita, virtuaalisia tontteja ja muita digitaalisia omaisuuseriä. Käyttäjät voivat myös nauttia erilaisista kokemuksista verkossa, kuten osallistua virtuaalisiin konsertteihin, digitaalisiin taidenäyttelyihin ja virtuaalisiin muotinäytöksiin.

Artyfactissa on useita pelimuotoja, kuten PAE-deathmatcheja, battle royale -tiloja, ARTY-tokenien ansaitsemista sekä luokituspisteitä, joiden kautta avautuu uusia peliominaisuuksia. Lisäksi kansalaiset voivat järjestää tilaisuuksia, joissa heidän on mahdollista ansaita rahaa kiinteistötontillaan isännöimällä virtuaalisia elämyksiä muiden kansalaisten nautittavaksi. Alustan tavoitteena on houkutella tällä mahdollisuudella vaikuttajia ja tuotemerkkejä alustalle, jotta he voivat olla vuorovaikutuksessa faniensa kanssa uudella, uraauurtavalla tavalla.

ALINK AI (ALINK) – AGI-palvelujen avoin ja hajautettu markkinapaikka

Mikä on ALINK AI?

ALINK AI on avoimen lähdekoodin ja hajautettu alusta, joka tarjoaa pääsyn tekoälypalveluihin lohkoketjuteknologian avulla. Verkoston avulla kehittäjät voivat listata tekoälytuotteitaan ja asettaa ne vapaasti kaikkien verkkoyhteyden omaavien saataville. Saatavilla olevat palvelut vaihtelevat yksinkertaisimmista tekoälyalgoritmeista täydellisiin, täysin toimiviin kokonaisratkaisuihin.

Useat kriittiset komponentit toimivat yhdessä tämän tekoälypalvelujen hajautetun verkon helpottamiseksi, ja kaikki perustuvat yleiseen tavoitteeseen luoda toimiva, skaalautuva järjestelmä, joka on avointa lähdekoodia mutta kuitenkin sääntelyn ja lainsäädännön vaatimusten mukainen.

Alustan natiivi ALINK-token on vaihtoväline, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa tarpeisiinsa parhaiten sopivan tekoälyä hyödyntävän ohjelman tai palvelun. Nämä transaktiot tapahtuvat alustan markkinapaikalla, joka toimii välittäjänä tietojen tarjoajien ja kuluttajien välillä, jolloin nämä voivat suorittaa liiketoimia tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti.

OptionBlitz (BLX) – Hajautettu sosiaalisen kaupankäynnin alusta

Mikä on OptionBlitz?

OptionBlitz on Ethereumin layer-2-lohkoketjulle Arbitrumin skaalausratkaisulla rakennettu kaupankäyntialusta,, joka tarjoaa OptionBlitzin käyttäjille erittäin reaktiivisen käyttökokemuksen. Alusta tarjoaa kaupankäyntiin vaihtoehtoja ja on erikoistunut nollapäivävaihtoehtoihin, joiden voimassaoloaika vaihtelee 10 sekunnin ja 24 tunnin välillä.

Alusta tarjoaa useita kaupankäyntituotteita. Näitä ovat klassiset optiot, digitaaliset optiot ja lippulaivatuote Turbos. Turbos on ensimmäinen hajautettu Turbos-tuote Web3-maailmassa, jossa yhdistyvät vivutettujen sertifikaattien ja ikuisten swapien voima. Sosiaaliset kaupankäynnin lisäominaisuudet, kuten live-viestinvälitys, näyttävät vievän DeFi-alaa eteenpäin.

BLX ICO avattiin helmikuun lopussa hintaan 0.10 dollaria per token, ja sen soft cap on 1.2 miljoonaa dollaria. Härkämarkkinoilla sijoittajille taataan pääsy ilmaisiin kaupankäyntisignaaleihin OptionBlitzissä, kun he lunastavat tokentoimituksensa ICO:n päätyttyä, sekä useita muita eksklusiivisia ominaisuuksia, jotka auttavat heitä tekemään kannattavia kaupankäyntipäätöksiä.

Vivi (VIVI) – Hajautettu videonjakoalusta

Mikä on VIVI?

VIVI on upouusi hajautettu alusta, jolla lyhyiden videosisältöjen tekijät voivat jakaa luomuksiaan ja ansaita palkintoja. VIVI eroaa muista videosisällön jakamiseen tarkoitetuista alustoista, koska katsojat voivat ansaita rahaa verkossa viettämästään ajasta.

Toisin kuin keskitetymmät sovellukset, kuten YouTube, joka on siirtänyt painopisteen lyhyistä videoista pitkäkestoisempaan sisältöön, VIVI keskittyy lyhyisiin videoihin, joilla pyritään houkuttelemaan vaikuttajia alustalle. Niiden kohderyhmänä ovat ne, jotka julkaisevat mielellään meikkaus- tai kokkioppaita helposti katsottavissa pienissä osissa.

VIVI:n tarjonnan toinen tärkeä piirre on NFT-lasien käyttö, jolla parannetaan kuluttajien katselukokemusta ja annetaan heille mahdollisuus ansaita VRV- ja VIVI-tokeneita katselun aikana.

VIVI:n suunnitelmiin kuuluu VIVI Sportin ja VIVI Live Streamin käyttöönotto, mikä laajentaa alustan vetovoimaa ja lisää VIVI-tokenin hyötyarvoa. Hajautetun rakenteensa ansiosta VIVI lupaa käyttäjille oikeudenmukaisen ja turvallisen ympäristön siirtymällä suoratoiston ja urheiluvedonlyönnin piiriin.

ASTL (ASTL) – Kryptokaivostoimintaan investoiva infrastruktuurihanke

Mikä on ASTL?

Hongkongilainen yksityinen yritys Astol Advanced limited käynnisti projektin kesäkuussa 2022, ja jokainen myyty ASTL-ICO-token kerää rahaa yrityksen kryptokaivosliikkeen tukemiseen. ASTL-tokenien haltijoita kannustetaan lupauksella säännöllisestä kiinteästä passiivisesta tulosta, joka saadaan louhimalla uusia kryptovaluuttatokeneita.

Astolilla on monipuolinen kryptovaluuttasalkku, mikä auttaa sitä tasoittamaan eri valuuttoihin vaikuttavia markkinavaihteluita ja pitämään tappiot mahdollisimman pieninä. Kutakin ASTL-tavaramerkkiä tuetaan tietyllä määrällä projektin keskitetysti hallussa olevaa louhintatietokonetehoa, joten sijoittajien ei tarvitse vuokrata tai ostaa louhintalaitteita. Sen sijaan he voivat rentoutua, kun heidän sijoituksensa tekee kovan työn heidän puolestaan.

ASTL-tokenia markkinoidaan erinomaisena ja helposti lähestyttävänä kryptokaivostoiminnan aloituspisteenä ihmisille, jotka ovat uusia kryptovaluuttamaailmassa. Ennakkotietoa kunkin kolikon vahvuuksista ja heikkouksista ei tarvita.

ASTL ICO tarjoaa kolme pakettia sijoittajille, jotka haluavat ostaa tokeneita, ja ennakkomyynti ulottuu joulukuun 2023 loppuun. Nämä kolme pakettia ovat light, classic ja rich, jotka vaihtelevat 100 dollarista 5 000 dollariin. Mitä merkittävämpi alkuinvestointi on, sitä suurempi on mahdollinen tuotto.

Moovy (MOIL) – Ainutlaatuinen drive2earn-alusta käynnistää ICO:n maaliskuussa 2023

Mikä on Moovy?

Moovy on uraauurtava drive2earn-kryptovaluuttaprojekti, jonka tavoitteena on yhdistää sosiaalisen verkostoitumisen ja verkkopelaamisen maailmat. Käyttäjät voivat ajaa reaalimaailman autoja ja ansaita kryptopalkintoja samalla, kun he kasvattavat sosiaalista piiriä ajaessaan lohkoketjuteknologian sekä DeFi- ja GameFi-mekaniikan avulla.

Ainutlaatuisen drive2earn-infrastruktuurin avulla käyttäjät voivat ajaessaan ansaita MGAS-tokeneita, jotka voidaan vaihtaa esineiden ostamiseksi GameFi-ekosysteemissä tai vaihtaa fiat-valuuttaan. Uusiin valmisteilla oleviin ominaisuuksiin kuuluvat pelitapahtumat, kuten rallit, turnaukset ja kultaiset rallit, jotka tarjoavat entistäkin tuottoisampia palkintoja.

Moovyn ekosysteemin avatar-järjestelmä tarjoaa käyttäjille todella mukaansatempaavan kokemuksen, jonka avulla he voivat hyödyntää ainutlaatuisia taitojaan edetäkseen pelissä. Esimerkiksi mekaanikkona käyttäjät voivat rakentaa omia ajoneuvoja ja korjata olemassa olevia. Samaan aikaan ekologit suojelevat alustan luonnonvaroja ja tutkivat ympäristöystävällisiä uusia teknologioita.

GameFi-kehityksen uunituore liike, Moovy, toivoo tulevan ICO:nsa nostavan sen Web3-ajokokemusten kärkeen.

ProjectNexus (XOXO) – TradFi-alusta hyödyntää lohkoketjun voimaa

Mikä on ProjectNexus?

ProjectNexus on upouusi alusta, jonka tavoitteena on uudistaa perinteisiä kiinteistö- ja osakekaupan markkinoita hyödyntämällä lohkoketjun voimaa näiden aiemmin valittujen perinteisten rahoitustuotteiden hajauttamiseksi ja demokratisoimiseksi.

Natiivin XOXO-tokenin ohjaamana ProjectNexus tarjoaa useita erilaisia palveluja, joilla voi olla mullistava vaikutus siihen, miten sijoittajat rakentavat TradFi-salkkujaan tulevaisuudessa. Sen lisäksi, että Nexus tarjoaa käyttäjille pääsyn kiinteistö-, johdannais- ja kryptosijoitusmahdollisuuksiin, sillä on myös mikrolainatoiminto, joka tarjoaa vakuuksia käyttäjille, joilla on lyhytaikaisia kassavirtaongelmia.

Alustan voittoa tuottavan mekaniikan avulla käyttäjät voivat hyödyntää kiinteistöjen tokeneita, kryptoja ja reaalimaailman osakkeita yksinkertaisella tavalla, joka on saatavilla vain hajautetun verkon avulla. Tuloksena finanssisijoitukset voisivat avautua aivan uudelle massayleisölle, jolle tällaiset paketit eivät aiemmin olleet mahdollisia.

WeSendIt (WSI) – Hajautettu tiedostojen jako- ja tallennusratkaisu

Mikä on WeSendIt?

WeSendIt on uusi Web3-palvelu, joka käyttää lohkoketjua tarjotakseen hajautettua tiedostojen jakamista ja pilvitallennusvaihtoehtoja. Alustan uusi 3.0-julkaisu antaa käyttäjille mahdollisuuden ansaita passiivista tuloa tokenisoitujen palkkioiden kautta joka kerta heidän käyttäessään verkkoa tietojen lähettämiseen.

BEP-20 WSI -tokenin voi vaihtaa erilaisiin palveluihin, kuten mainontaan, skaalautuvaan datan tallennukseen ja alennuksiin palvelutilauksista. Käyttäjät voivat saada lisää palkkioita, kun asiakkaat suosittelevat alustaa.

WeSendIt suunniteltiin edulliseksi, hajautetuksi vaihtoehdoksi kalliimmille, keskitetyille tiedostojen jako- ja tietovarastointiratkaisuille, joita tarjoavat teknologiajätit, kuten Amazon, Google ja Microsoft. WeSendIt hyödyntää yli kolmen vuosikymmenen kokemusta alalta ja on palvellut yli kolmea miljoonaa asiakasta yli 150 maassa.

Hajautettujen tiedostonjakoratkaisujen kysyntä kasvaa, joten WSI:n ICO on erinomainen tilaisuus tukea vakiintunutta ja luotettavaa palveluntarjoajaa sen siirtyessä Web3:een.

Heroes of Mavia (MAVIA) – P2E taistelu- ja rakennusalusta, jolla on vahva ICO-suorituskyky

Mikä on Heroes of Mavia?

Heroes of Mavia on jännittävä P2E-pelialusta, jossa pelaajat rakentavat armeijaa, linnoittavat tukikohtia ja aloittavat jännittäviä pelaaja vs. pelaaja -taisteluita muita pelaajia vastaan valloittaakseen vihollisen tukikohtia ja vahvistaakseen valtaansa. Pelaajat voivat ansaita RUBY-tokeneita palkinnoksi voitoista ja edistymisestä pelissä.

RUBY-tokeneita voi vaihtaa parempiin aseisiin, uusiin tukikohtien linnoituksiin ja uusiin armeijayksiköihin, joilla vahvistetaan kunkin käyttäjän asemaa ennen seuraavan taistelun alkua. Pelin ominaisuuksiin kuuluvat taistelujen suoratoisto ja kumppanuudenhallintatyökalu, jonka avulla käyttäjät voivat neuvotella sotilasliitoista ja ansaita samalla passiivisia tuloja.

Natiivi MAVIA-token, joka ei ole vaihtovaluutta, tukee alustan kasvavaa kehitystä, mukaan lukien uusien NFT-aseiden ja muiden digitaalisten varojen säännöllinen julkaisu, joka kasvattaa kolikon hyödyllisyyttä.

Heroes of Mavia on ICO:n aikana saavuttanut sosiaalisen median kautta vahvan fanijoukon, ja varhaiset sijoittajat pyrkivät saamaan palkintoja, kun alusta laajenee kohti Free2Play-moottorinsa käynnistämistä vuoden 2023 toisella neljänneksellä.

Kryptview (KVT) – Interaktiivinen hajautettu Research2Earn-kaupankäyntialusta

Mikä on Kryptview?

Kryptviewin uusi ja uraauurtava Research2Earn-alusta pyrkii demokratisoimaan kaupankäynnin älykkyyden tuotantoa kannustamalla käyttäjiä tutkimaan muita kryptovaluuttoja, projekteja ja tokeneita ennen kuin he jakavat tiedot kaupankäynnin vertaistensa kanssa. Palkkioita ansaitaan arvioimalla, analysoimalla ja tarkastelemalla uusia ja vakiintuneita kryptoprojekteja.

Muita ansaintamahdollisuuksia ovat esimerkiksi käyttäjien lähettämät ”tutkimuspalkkiot” tiettyä omaisuuserää koskevista tiedoista. Kaikki palkkiot lähetetään ja ansaitaan alkuperäisellä KVT-kolikolla, joka on Kryptview’n ekosysteemissä kaiken toiminnan perustana.

Kryptview pyrkii olemaan ensimmäinen alusta, joka luottaa käyttäjien tuottamaan tutkimukseen kryptoasiantuntijoiden tarjoaman tutkimuksen sijaan, ja rakentaa näin maailman suurimman vertaisjohtoisen kryptokauppiaiden yhteisön. Kryptoalan suurten nimien kuten The Bloxin ja Mattersin tuella KVT:n 12,5 % ICO-tarjous koko tokentarjonnasta tarjoaa fiksuille sijoittajille erinomaisen tilaisuuden saada voittoa yhteisön kasvaessa tulevina kuukausina ja vuosina.

ICO:n ostaminen

Mihin Initial Coin Offeringissa on kiinnitettävä huomiota?

ICO:ssa on useita huomionarvoisia asioita ennen tokenin ostamista. Muista, että ICO on aloitteleva projekti, jolla ei useinkaan ole takanaan vakiintuneen alustan tukea.

Tutustu verkkosivustoon ja lue white paper. Tämä auttaa määrittämään, ovatko tavoitteet toteutettavissa. Varmuuden merkkinä voidaan pitää hankkeita, jotka ovat toimittaneet itsensä ja hankkeensa koodauksen lohkoketjujen auditointiyrityksille, kuten CertiK:lle, joka tutkii perusteellisesti hankkeen elinkelpoisuuden. Tähän sisältyvät alustan laillisuus ja tokenomiikka.

Katso lopuksi, onko hanke rakentanut kumppanuuksia nykyisten suurten yritysnimien kanssa tekniikan, rahoituksen tai Web3:n alalla. Tämä on usein hyvä merkki hankkeen toteutuskelpoisuudesta.

Mistä tiedän, milloin uusia kolikoita lanseerataan?

Useat johtavat verkkosivustot sisältävät tulevien ICO:iden kalentereita, jotka auttavat sijoittajia pysymään muiden markkinoiden edellä uusien jännittävien kolikoiden lanseerauksen suhteen.

Initial Coin Offeringin edut

Onnistuneet ICO:t tarjoavat useita etuja sekä uusille kryptovaluuttahankkeille että sijoittajille. Näitä ovat:

·         Saatavilla oleva rahoitus hankkeen tukemiseksi sen vakiinnuttamisen yhteydessä

·         Verkossa tehtävät sijoitukset ovat helposti saatavilla, ja paperityötä on vähemmän kuin muissa sijoituksissa

·         Tarjoaa uusille hankkeille korkean likviditeetin niiden käynnistyessä, mikä vähentää sijoittajiin kohdistuvaa riskiä

·         ICO:n aikana alhaiset tokenien hinnat voivat tarjota potentiaalisesti valtavia voittoja varhaisille sijoittajille

Initial Coin Offeringin haitat

Joihinkin ICO:hin liittyy kuitenkin myös useita mahdollisia varoitusmerkkejä, joista sijoittajien on syytä olla tietoisia. Näitä ovat muun muassa seuraavat:

·         Kryptovaluutat ovat tunnetusti epävakaita digitaalisia varoja. Uudet kryptovaluuttahankkeet ovat vielä epävakaampia niiden vakiinnuttaessa  asemansa.

·        ICO:t voivat olla vilpillisiä, koska kryptojen käynnistämiseen vaaditaan alhaisempi sääntelytaso.

Krypton UKK

Mitä kryptovaluutat ovat?

Kryptovaluutat ovat digitaalisten kolikoiden muodossa oleva virtuaalinen omaisuuserä, joka käyttää lohkoketjun salaustekniikkaa liiketoimien todentamiseen turvallisten ehtojen, kuten älykkäiden sopimusten, avulla, jotka ohjaavat uusien kolikoiden luomista, joista valuutta koostuu.

Useimmat kryptovaluutat ovat hajautettuja. Se tarkoittaa, että ne ovat riippumattomia keskitetyn keskuksen, kuten pankin tai hallituksen, valvonnasta.

Mitä ICO tarkoittaa?

ICO tarkoittaa Initial Coin Offering (alustava kolikkoanti). ICO tunnetaan usein ennakkomyyntinä, ja se on suosittu menetelmä, jota lohkoketjuyritykset käyttävät kerätäkseen rahaa ennen kuin kolikko listataan yleisölle kryptopörsseissä.

Tietty määrä tokeneita tarjotaan valitulle yksityisten sijoittajien ryhmälle kiinteään, alennettuun hintaan. Nämä potentiaaliset sijoittajat palkitaan suuremmilla mahdollisilla tuotoilla, kun kolikko menee julkisuuteen.

Ovatko ICO:t laillisia?

Vaikka ICO:t ovat suurelta osin sääntelemättömiä, ne ovat täysin laillisia. Kaikkien ICO:iden on kuitenkin läpäistävä Yhdysvaltain arvopaperimarkkinavalvojan (SEC) määrittelemä Howey-testi, jotta voidaan määrittää, onko ICO sijoitusväline.

Onko ICO kolikko hyvä sijoitus?

ICO-kampanja voi olla yksi kannattavimmista tavoista sijoittaa rahaa, sillä tokeneita voi ostaa edullisesti ja saada näin vastineeksi mahdollisesti erinomaisen tuoton.

ICO-kampanjoihin liittyy kuitenkin suuri riski, koska niiden taustalla on yleensä vain vähän käynnissä olevaa hanketta.

Missä voin ostaa ICO kryptoja?

Paras tapa ostaa ICO-kryptoa on rekisteröitymällä ICO:hon kolikon verkkosivuston kautta ja käyttämällä sitten kyseistä valuuttaa, usein Bitcoinia (BTC) tai Etheriä (ETH), kryptovaluuttalompakoissa uusien kuponkien varaamiseksi ennakkomyynnissä.

Mikä on seuraava merkittävä ICO vuonna 2023?

Vuonna 2023 on tarjolla useita jännittäviä ICO:ita, joista Chancerin CHANCER-token on paras ICO-vaihtoehto tänä vuonna.

Mikä on merkittävin ero ICO:n ja IPO:n välillä?

ICO:n ja listautumisannin (Initial Public Offering, IPO) tärkein ero on se, että ICO on ennakkomyyntitapahtuma, joka on avoin valitulle yksityisten sijoittajien ryhmälle. Julkinen listautuminen on sitä vastoin yleisön saatavilla oleva ennakkomyyntiä edeltävä varainhankintatilaisuus.

Mitä tapahtuu ICO:n varoille?

ICO:lla kerätyt varat varataan, kunnes hanke saavuttaa rahoitustavoitteensa, jolloin varat vapautetaan ja sijoittajat lunastavat tokeninsa. Varat palautetaan sijoittajille, jos ICO-hankkeet eivät kerää rahaa tavoitteidensa saavuttamiseksi.

Toimitus

Katso kaikki artikkelit tekijältä Toimitus