Zcash Kurssi Reaaliaikainen (ZEC / EUR)

zcash
zcash

Zcash (ZEC)

Price
94,81

Zcash ZEC on Bitcoinin koodipohjaan perustuva kryptovaluutta, joka mahdollistaa täysin anonyymit transaktiot sen verkon kautta. Zcash kurssi on riippuvainen sen kysynnän ja tarjonnan tasapainosta, sekä sen oman kryptovaluutan käytön kasvuvauhdista. Lue lisää Zcash kurssiin vaikuttavista tekijöistä tästä artikkelista.

Osta ZCASH täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Zcash reaaliaikainen kurssikaavio

Tässä näet Zcash kurssin liikkeet sekä lyhyellä, että pitkällä aikavälillä:

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 79,17% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Zcash kurssi – Näin voit ostaa Zcashia

Zcash kurssi on volatiilia sorttia, minkä vuoksi on erityisen tärkeää, että pidät sitä silmällä, varsinkin siinä vaiheessa, kun olet aikeissa sijoittaa siihen, tai käydä sillä kauppaa. Kryptovaluutan silmällä pitämistä helpottaa paljon se, että valitset itsellesi parhaan mahdollisen kaupankäyntialustan, jonka kautta ostat Zcashia. Parhaat kaupankäyntialustat tarjoavat sinulle käyttäjäystävällisen kaupankäyntikokemuksen lisäksi kaikkea tätä:

 • Markkinoiden alhaisimmat palkkiot, joiden myötä tuottosi jäävät suuremmiksi
 • Laajan valikoiman kryptovaluuttoja, joihin voit sijoittaa, ja joilla voit käydä kauppaa
 • Reaaliaikaiset työkalut, kuten kurssitaulukot, uutisia ja raportteja

Erityisen tärkeää kaupankäyntialustaa valitessa on kiinnittää huomiota niiden helppokäyttöisyyteen, sillä sivuston selkeys pienentää virheiden tekemisen todennäköisyyttä. Jos haluat pelata varman päälle, suosittelemme sinulle eToron ja Capital.com kaupankäyntialustoja. Ne ovat selkeitä, halpoja ja erittäin monipuolisia palveluita kaikenlaiseen sijoittamiseen. Aloit sijoittaminen heti tänään!

Zcash kurssi – mitkä asiat vaikuttavat siihen?

Zcash kurssi on helpompi ymmärtää, kun tiedät mikä se on. Zcashin protokolla perustui alunperin Bitcoinin koodikantaan, mutta sitä on sittemmin kehitetty itsenäisempään suuntaan. Zcashin koko olemassaolo perustuu siihen, että se tarjoaa käyttäjilleen täysin anonyymin tavan käydä kauppaa kryptovaluutoilla ilman pelkoa siitä, että heidän transaktionsa pystyttäisiin jäljittämään. Tämä kaikki on mahdollista Zcashin zk-SNARK -teknologiaratkaisulla, joka mahdollistaa sen, että verkon nodet pystyvät hyväksymään transaktioita ilman tarkempia tietoja niiden lähettäjistä tai vastaanottajista. 

Zcash kurssi

Mutta entä Zcash kurssi, mitkä asiat vaikuttavat siihen? Kryptovaluuttojen kurssit ovat hyvin riippuvaisia erityisesti niiden lohkoketjujen arvosta, ei niinkään itse kryptovaluutan arvosta. Lohkoketjun arvo taas riippuu sen kyvystä tarjota markkinoille jokin varteenotettava käyttötarkoitus. Zcashin ZEC -kryptovaluutta ei siis itsessään ole välttämättä minkään arvoinen, vaan sen arvo pohjautuu sen lohkoketjun, eli verkon suosioon (eng. network value). Zcashin verkon käyttö taas vaatii nimenomaan ZEC tokeneiden käyttöä, mikä hyödyttää koko projektia sen arvon kasvun saralla. 

Vuonna 2016 lanseerattu Zcash on tänä päivänä ihan hyvän hintainen kryptovaluutta, ja markkina-arvoltaan erittäin vahva projekti. Se tunnetaan markkinoilla, mikä toimii tietynlaisena takaajana sille, että sen arvon voidaan uskoa tulevaisuudessa kasvavan. Zcash kurssi on kuitenkin ollut koko olemassaolonsa aikana suhteellisen volatiili tapaus. Sen kohdalla kannattaakin muistaa, että kryptovaluuttojen hintojen vaihtelut voivat olla hyvinkin yllättäviä kumpaankin suuntaan, joten ne ovat aina riskisijoituksia. 

Zcash on tottakai myös altis koko kryptomarkkinoiden tilan vaihteluille. Vuosi 2021 oli juhlan aikaa kryptovaluutoille, mikä johtui suurelta osin siitä, että tietoisuus niistä, ja sitä mukaa kiinnostus niitä kohtaan kasvoi hurjasti. Myös Zcash kurssi on hyötynyt koko alan kasvusta. Mutta kevät on aina kryptovaluutoille laskun aikaa, joten juuri nyt voisi olla oiva aika ostaa Zcashia ennen kuin sen hinta taas nousee.

Lue lisää Zcashista täältä. 

Kysyntä ja tarjonta vaikuttavat Zcashin hintaan

Vaikka kryptovaluutat eroavat perinteisemmistä sijoituskohteistamme, ja niiden arvon koostumisesta paljon, on yksi asia, mikä pätee samalla tavalla sekä osakkeisiin, että kryptovaluuttoihin: kysynnän ja tarjonnan laki. Kuten mainittiin, Zcash kurssi voi hyvin, kun sen verkko houkuttelee paljon käyttäjiä käymään täysin anonyymisti kauppaa kryptovaluutoilla. Mutta jos kryptovaluuttojen treidaajille ei yhtäkkiä kelpaisikaan ZEC -valuutta, jolloin sen tarjontaa olisi enemmän kuin kysyntää, Zcash kurssi voi laskea.

Kysyntä ja tarjonta vaikuttavat siis hyvin vahvasti kryptovaluuttojen kursseihin, sekä niiden kehitykseen nyt ja tulevaisuudessa. Tästä johtuen juuri Zcashin käyttötarkoituksella on sen arvon kehitykseen niin suuri merkitys. Se myös tarkoittaa sitä, että toisin kuin talousuutisissa usein näkyy tehtävän, kryptovaluuttoja ei tule koskaan verrata suoraan perinteisiin sijoituskohteisiin, kuten osakkeisiin tai fiat-valuuttoihin ja niiden arvon kehitykseen. Esimerkiksi fiat-valuuttojen käyttötarkoitus on yksi ja sama kaikille valuutoille, kun taas jokainen kryptovaluutta tarjoaa itse valuutan lisäksi syvemmän käyttötarkoituksen. 

Louhinta on myös yksi tärkeimmistä Zcashin tarjontaan liittyvistä tekijöistä. Olet varmasti kuullut louhinnasta, joka on prosessi, jolla luodaan esimerkiksi uusia Bitcoineja markkinoille. Bitcoinin koodipohjaan perustuvaa Zcashia on myös mahdollista louhia. Louhinta tarkoittaa käytännössä erittäin haastavien laskutoimitusten ratkaisemista, ja jokainen ratkaistu laskutoimitus luo uuden lohkon. Uusi lohko vastaa aina uutta kryptovaluuttaa. Käytännössä louhinta vaikuttaa Zcash kurssi in niin, että kun Zcashin kysyntä markkinoilla nousee jyrkästi, se ylittää tarjonnan määrän, minkä seurauksena Zcash hinta lähtee nousuun. 

Sitten on vielä se kysymys, että miten perinteisen talouden kunto yleisesti vaikuttaa kryptovaluuttoihin, onko Zcash kurssi niiltä suojassa? Ainakaan tällä hetkellä esimerkiksi talouskriisit eivät heijastu kryptovaluuttojen arvon kehitykseen, mutta talouden huonoina aikoina on viime vuosina ollut nähtävissä mielenkiintoinen muutos: kun perinteisellä taloudella menee huonosti, sijoittajat kääntyvät nykyään useammin kryptovaluuttojen puoleen kullan sijasta. Tämä taas automaattisesti lähtee nostamaan niiden arvoa. 

Miten Zcash kurssi kehittyy tulevaisuudessa?

Tämän artikkelin kirjoitushetkellä Zcash ZEC hinta on vähän päälle 117 dollarin paikkeilla per token, eli se on vain pari euroa halvempi, kuin kuukausi sitten. Tässä välissä Zcash kurssi on kuitenkin ehtinyt nousta ja laskea useaan kertaan. Marraskuun lopussa 2021 ZEC kävi vuoden korkeimmassa hintahuipussa, jolloin sen hinta ylitti jopa 300 dollaria per token, mutta sen jälkeen sen matka kurssitaulukolla on ollut volatiilia. Sen volatiliteetistaan huolimatta alan asiantuntijat luottavat Zcashin kasvuun, sillä se on noussut yhdeksi tunnetuimmaksi ja varteentotettavimmaksi kryptovaluutaksi. Tästä johtuen sen kasvuun myös jatkossa uskotaan lujasti. 

Zcash kurssi

Zcash tarjoaa markkinoille oikeasti anonyymit transaktiot mahdollistavan verkon, jonka koodipohja perustuu Bitcoiniin. Sijoituskohteena Zcash on kuitenkin suhteellisen volatiili kryptovaluutta. Siksi sen kohdalla on tärkeää miettiä erityisesti sitä, että minkä tyyppistä sijoittamista haluat harjoittaa? Oletko hakemassa hyvää kohdetta pitkän aikavälin sijoittamiseen, vai kiinnostaako sinua spekulatiivinen kaupankäynti? Zcash sopii hyvin spekulatiiviseen kaupankäyntiin, mutta se on myös hyvän hintainen, ja korkean kasvupotentiaalin omaava tapaus. Tämä tekee siitä harkitsemisen arvoisen kohteen myös pitkän aikavälin sijoittamiseen. 

Vahvan yksityisyyden suojan takaava Zcash on erityisen kiinnostava sijoituskohde niille, joita kiinnostaa nimenomaan täysin anonyymien transaktioiden tekeminen, tai kryptovaluutan louhiminen. Zcash antaa käyttäjilleen mahdollisuuden valita, minkä tyyppisiä transaktioita he haluavat käyttää, mikä tekee siitä mukavan joustavan käyttövaluutan. Jos analyytikoilta ja kryptoalan asiantuntijoilta kysytään, kaikki tuntuvat olevan yhtä mieltä siitä, että tulevaisuudessa Zcashin hinta tulee nousemaan ripeästi. Mutta paljon riippuu siitä, miten nopeasti markkinavoimat omaksuvat tämän täyttä anonymiteettia tarjoavan kryptovaluutan itselleen. 

Lue kuinka ostaa Zcash.

Osta ZCASH täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Zcash?

Zcash ZEC on Bitcoinin koodipohjaan perustuva kryptovaluutta, joka mahdollistaa täysin anonyymit transaktiot sen verkon kautta.

Miten Zcash kurssi kehittyy tulevaisuudessa?

Zcash nähdään runsaasti kasvupotentiaalia, ja jos sen kiinnostavuus pysyy edellisvuoden tasolla ja nousee, sillä on edessä erittäin valoisa tulevaisuus. 

Miten voin ostaa Zcash ZEC?

Osta Zcash helposti ja nopeasti eToron kaupankäyntialustalta: rekisteröidy palveluun, siirrä tilillesi rahaa ja osta Zcash tänään!

Mikä on Zcash hinta?

Zcash hinta, kuten kaikkien kryptovaluuttojen hinnat, muuttuvat päivittäin, joten tarkista aina reaaliaikainen Zcash kurssi tältä sivustolta.

Onko Zcash hyvä sijoitus?

Jos analyytikoilta ja kryptoalan asiantuntijoilta kysytään, kaikki tuntuvat olevan yhtä mieltä siitä, että tulevaisuudessa Zcashin hinta tulee nousemaan ripeäst

Teresa Maria

Teresa Maria on monipuolinen sisällöntuottaja, jolla on laaja kokemus sijoittamisesta ja kryptovaluutoista. Hänen Osakekoululle tuottamien sijoitusoppaidensa avulla sinustakin voi tulla ammattisijoittaja alta aikayksikön.

Katso kaikki artikkelit tekijältä Teresa Maria