Yearn.Finance Kurssi Reaaliaikainen (YFI / EUR)

yearn-finance
yearn-finance

yearn.finance (YFI)

Price
$ 5,256.55

Yearn.Finance on hajautetun rahoituksen alusta (DeFi) ja monipuolinen verkko, joka mahdollistaa kryptolainojen yhdistämisen, tuoton saamisen stakingin kautta sekä vakuutukset Ethereumin lohkoketjussa.

Osta Yearn.Finance täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Yearn.Finance: maailman menestyneimpiä DeFi -alustoja

Yearn.Finance on hajautetun rahoituksen protokolla, joka tarjoaa kryptomarkkinoille alustan, jolla kryptovaluuttoja voi lainata ja steikata mahansa täydeltä. Steikkaaminen (eng. staking) on kryptovaluuttojen vaihtoehto koron ansaitsemiselle, mutta potenssiin kymmenen, joten ei ole ihmekään, että Yearn.Finance on ollut yksi nopeimmin kasvaneista DeFi -projekteista. Projektin YFI -natiivivaluutta on jo erittäin arvokas (yli 20 000 dollaria), ja sen kasvuvauhdin ei uskota ihan lähiaikoina hidastuvan.

 • Yearn.Finance mahdollistaa kryptolainojen ottamisen ja antamisen, sekä tuotonviljelyn (yearn farming), sillä se on likviditeettiaggregaatti
 • Yearn.Finance kurssi on vuonna 2022 ollut hyvin volatiili, mutta se on tästä huolimatta yksi kryptomarkkinoiden arvokkaimmista DeFi -projekteista
 • Yearn.Financen missio on DeFi -markkinoiden yksinkertaistaminen erityisesti sijoittamisen näkökulmasta sen tuoton viljelyn kautta
 • Osta Yearn.Finance eToron kansainväliseltä ja erittäin monipuoliselta kaupankäyntialustalta, jolta löytyy laaja lista myös muita kryptovaluuttoja.
Osta Yearn.Finance täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Yearn.Finance kurssikaavio

Tässä näet Yearn.Finance kurssin liikkeet sekä lyhyellä, että pitkällä aikavälillä:

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 83,45% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Yearn.Finance kurssi

Yearn.Finance kurssi on riippuvainen useista eri tekijöistä sekä sen oman projektin saralla, että koko kryptomarkkinoiden laajuudella. Jotta voimme ymmärtää sen kurssin liikkeitä, meidän tulee ymmärtää mikä Yearn.Finance on. Yearn.Financen erikoinen lohkoketju toimii yhdistävänä tekijänä useiden kryptolainoihin perustuvien DeFi -projektien välillä, kuten esimerkiksi Compound ja suomalainen Aave. Sen käyttäjillä on mahdollisuus steikata kryptovaluuttaa niin, että ansaitut staking tuotot ovat erityisen korkeita. Sen erikoisen luonteen lisäksi Yearn.Finance kurssi on riippuvainen monesta muustakin tekijästä. 

Huomaa ensinnäkin, että kryptovaluuttoja käytetään huomattavasti monipuolisemmin, kuin perinteisiä fiat-valuuttojamme. Älä siis tee sitä virhettä, että vertaisit niitä fiat-valuuttoihin. Yearn.Finance on tästä erinomainen esimerkki, sillä pelkän käyttövaluutan sijasta, se tarjoaa alustan, jolla käyttäjät voivat toimia lainanantajina tai lainan ottajina, sekä tallettaa kryptovaluuttaa alustalle, ja näin ansaita lisää kryptovaluuttaa. Tätä kutsutaan stakingiksi. Yearn.Financen alusta mahdollistaa niin sanotun ‘yearn-viljelyn’, mikä tarkoittaa sitä, että tallettaessasi tietyn määrän YFI tokeneita sen alustalle, talletuksesi alkaa kerätä tuottoa.

Lue lisää Yearn.Financesta täältä.

Yearn.Finance kurssi

Mutta entä Yearn.Finance kurssi, mitkä asiat vaikuttavat siihen? Kryptovaluuttojen kurssit ovat hyvin riippuvaisia juuri niiden lohkoketjujen arvosta, ei niinkään itse kryptovaluutan arvosta. Lohkoketjun arvo taas riippuu sen kyvystä tarjota markkinoille jokin varteenotettava käyttötarkoitus. Yearn.Financen YFI -kryptovaluutta ei siis itsessään ole välttämättä minkään arvoinen, vaan sen arvo pohjautuu sen lohkoketjun, eli verkon suosioon (eng. network value). Yearn.Finance kurssi on näin ollen kaikkein eniten riippuvainen sen oman alustan, eli sen markkinoille tarjoaman parhaan ja korkeimman tuoton kasvattamiseen erikoistuneen palvelun toimintakyvystä ja suosiosta. 

Tästä johtuen se, miten paljon Yearn.Financen verkossa on käyttäjiä, vaikuttaa suuresti myös sen arvoon. Ja kun tietoisuus siitä leviää, se tuo uusia käyttäjiä, ja uudet käyttäjät taas tekevät Yearn.Finance -verkosta vahvemman ja vakaamman. Ja tämä kaikki heijastuu sen arvon kasvuun positiivisesti. On kuitenkin muistettava, että kryptomarkkinat ovat kokonaisuudessaan erittäin volatiili markkina, ja tiettyyn pisteeseen asti kaikki kryptovaluuttojen kurssit ovat riippuvaisia myös muiden kryptovaluuttojen hyvinvoinnista. Kaikkein eniten koko kryptomarkkinoihin vaikuttaa Bitcoinin liikehdintä kurssitaulukolla: 

Kun Bitcoin nousee, muutkin kryptovaluutat nousevat, ja kun Bitcoinin arvo laskee, koko kryptomarkkinat sakkaavat. Vuosi 2022 on tarjonnut tähän runsaasti käytännön esimerkkejä kurssitaulukoilla. Koska Yearn.Finance on pelkän kryptovaluutan lisäksi myös DeFi -projekti (eng. Decentralized Finance), myös tällä on vaikutusta sen kurssin kehitykseen. Eli kun DeFi -projekteilla on tänä vuonna mennyt vahvasti, se on näkynyt myös Yearn.Finance kurssin liikkeissä. Yearn.Finance on kuitenkin erityisesti arvonsa puolesta huomattavasti muita DeFi -pojekteja edellä, mikä on erikoista, sillä se ei ole kryptomarkkinoiden ulkopuolella erityisen tunnettu projekti.

Katso Yearn.Finance-ostooppaamme.

Kysyntä ja tarjonta vaikuttavat Yearn.Financen hintaan

Vaikka kryptovaluutat eroavat perinteisemmistä sijoituskohteistamme, ja niiden arvon koostumisesta paljon, on yksi asia, mikä pätee samalla tavalla sekä osakkeisiin, että kryptovaluuttoihin: kysynnän ja tarjonnan laki. Kuten mainittiin, Yearn.Finance kurssi voi hyvin, kun sen staking -alustalla on paljon käyttäjiä ja näin ollen likviditeettiä. Mutta jos kryptovaluuttojen treidaajille ei yhtäkkiä kelpaisikaan YFI -valuutta, jolloin sen tarjontaa olisi enemmän kuin kysyntää, Yearn.Finance kurssi voi laskea.

Kysyntä ja tarjonta vaikuttavat siis hyvin vahvasti kryptovaluuttojen kursseihin, sekä niiden kehitykseen nyt ja tulevaisuudessa. Tästä johtuen juuri Yearn.Financen käyttötarkoituksella on sen arvon kehitykseen niin suuri merkitys. Se myös tarkoittaa sitä, että toisin kuin talousuutisissa usein näkyy tehtävän, kryptovaluuttoja ei tule koskaan verrata suoraan perinteisiin sijoituskohteisiin, kuten osakkeisiin tai fiat-valuuttoihin ja niiden arvon kehitykseen. Esimerkiksi fiat-valuuttojen käyttötarkoitus on yksi ja sama kaikille valuutoille, kun taas jokainen kryptovaluutta tarjoaa itse valuutan lisäksi syvemmän käyttötarkoituksen. 

Yearn.Finance kurssi

Tämä tarjottu käyttötarkoitus, sekä sen suosio markkinoilla, määrittelee kyseisen kryptovaluutan ja koko projektin arvon. Ja tässä on se koko homman ydin, joka sinun täytyy ymmärtää jos olet aikeissa sijoittaa kryptoihin: Selvitä aina mihin jotakin kryptovaluuttaa käytetään, jotta osaat päätellä onko sille kysyntää tulevaisuudessa! Yearn.Financella on selkeä ja koko ajan suosiotaan kasvattava käyttötarkoitus, joka saattaa jo lähiaikoina levitä perinteisten rahoitusmarkkinoiden käyttöön. Jos ja kun näin käy, sen arvon voidaan olettaa lähtevän liitoon. Se on siksi erinomaisessa asemassa kryptomarkkinoilla.

Sitten on vielä se kysymys, että miten perinteisen talouden kunto yleisesti vaikuttaa kryptovaluuttoihin, onko Yearn.Finance kurssi niiltä suojassa? Ainakaan tällä hetkellä esimerkiksi talouskriisit eivät heijastu kryptovaluuttojen arvon kehitykseen, mutta talouden huonoina aikoina on viime vuosina ollut nähtävissä mielenkiintoinen muutos: kun perinteisellä taloudella menee huonosti, sijoittajat kääntyvät nykyään useammin kryptovaluuttojen puoleen kullan sijasta. Tämä taas automaattisesti lähtee nostamaan niiden arvoa.

DeFi -markkinat vs. Yearn.Finance kurssi

Syksyllä 2020 yksi sana kaikui kryptomarkkinoilla joka suunnalta: DeFi! Mitä ne oikein ovat ja liittyvätkö ne jotenkin Yearn.Financeen? DeFi -sana tulee englannin kielen sanoista Decentralized Finance ja kääntyy suomeksi hajautetuksi rahoitukseksi. DeFi:t siis tarjoavat erilaisia rahoitusratkaisuja pörsseistä lainoihin ja vakuutuksiin hajautetussa muodossa, eli lohkoketjujen kautta. Tällöin niillä ei ole keskitettyä hallintoa, kuten keskuspankkia, eikä niitä säännellä, mikä hidastaa ja hankaloittaa perinteisillä rahoitusmarkkinoilla rahoituksen saamista. DeFit perustuvat yleensä älysopimuksiin ja ne ovat demokraattisia, avoimia ja korruptoimattomia rahoituksen tarjoajia. 

Ethereum on maailman numero 1 DeFi -projekti, sillä se tarjoaa DeFi -palveluna oman lohkoketjunsa, joka toimii verkkona, johon kuka vain voi rakentaa oman kryptovaluutan (ERC-20 token), perustaa älysopimuksia, tai kehittää hajautettuja sovelluksia. Tästä johtuen suurin osa kaikista DeFi -projekteista onkin rakennettu nimenomaan Ethereumin verkkoon. Mukaan lukien Yearn.Finance. Ja kyllä vain, Yearn.Finance on myös DeFi -projekti. Se tarjoaa suoraan rahoitusratkaisuja, sillä se toimii yhdistävänä tekijänä eri lainaprotokollien välillä, ja mahdollistaa parhaan mahdollisen stakingin niiden kaikkien kautta. Ja suurin tuotto on tietenkin juuri sitä, mitä rahoitusmarkkinoilla aina haetaan.

Miten Yearn.Finance kurssi kehittyy tulevaisuudessa?

Tämän artikkelin kirjoitushetkellä Yearn.Financen YFI hinta on noin 22 400 dollaria per token, eli se on laskenut toukokuun hintapiikistä runsaasti. Toukokuussa 2022 YFI kävi tähän mennessä korkeimmassa hintahuipussaan, hurjassa 82 745 dollarin hinnassa per token. Tästä huomataan, että sen hinnan vaihtelut ovat kryptovaluutoille ominaisia: suuria ja ennalta-arvaamattomia. Mikä on erityisesti aktiivisesti treidaaville sijoittajille hyvä uutinen! Mielenkiintoista Yearn.Financen kurssiliikkeissä on se, että se on onnistunut nousemaan todella arvokkaaksi projektiksi ihan omia aikojaa, ilman Bitcoinin puskemista. Vaikkakin se on tottakai myös hyötynyt Bitcoinin nousuista vuonna 2022 .

yfii

Jos analyytikoilta ja ammattitason sijoittajilta kysytään, niin Yearn.Financea pidetään erinomaisena sijoituskohteena! Niinkin nuoreksi projektiksi Yearn.Finance on jo erittäin arvokas, mutta silti sillä uskotaan olevan vielä reippaasti kasvuvaraa. Tähän oman mausteensa tuo se tosiasia, että kansakuntien luotto perinteiseen rahoitusjärjestelmään on jo kymmenen vuoden ajan rapautunut oikein urakalla, ja sille halutaan demokraattisempia, avoimempia ja läpinäkyvämpiä vaihtoehtoja. Yearn.Financen tapaiset hajautetun rahoituksen protokollat ovat juuri näitä vaihtoehtoja. Siksi niiden tunkeutumista perinteisten rahoitusmarkkinoiden tontille kannattaa nyt seurata tarkalla silmällä!

Kryptovaluuttoihin sijoittaessa ei kuitenkaan kannata koskaan mennä kenenkään toisen neuvojen mukana, vaan sinun on itse tehtävä tutkimustyö, jonka perusteella pystyt päättelemään, olisiko jossain kryptovaluutassa hyvää kasvupotentiaalia joko pitkällä tai lyhyellä aikavälillä. Kryptovaluuttoihin sijoittamisen järkevyyttä taas on helpompi arvioida, kun ymmärrät mihin jotakin tiettyä kryptovaluuttaa voidaan käyttää. Muista lisäksi ottaa huomioon se fakta, että kryptovaluutat ovat aina alttiita koko kryptomarkkinoiden liikehdinnälle. Osta Yearn.Finance kun ymmärrät sen käyttölogiikan ja potentiaalin kryptomarkkinoilla, sekä jos uskot sen potentiaaliin mullistaa tuoton kerryttäminen kryptolainamarkkinoita hyväksi käyttäen.

Osta Yearn.Finance täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Yearn.Finance?

Yearn.Finance on hajautetun rahoituksen protokolla, joka tarjoaa kryptomarkkinoille alustan, jolla kryptovaluuttoja voi lainata ja steikata suurimman mahdollisen tuoton toivossa.

Miten Yearn.Finance kurssi kehittyy tulevaisuudessa?

Yearn.Finance on jo valmiiksi erittäin arvokas projekti, ja se tarjoaa jo valmiiksi suositun käyttötarkoituksen, mikä povaa sille valoisia tulevaisuudennäkymiä.

Miten voin ostaa Yearn.Finance?

Osta Yearn.Finance helposti ja nopeasti eToron kaupankäyntialustalta: rekisteröidy palveluun, siirrä tilillesi rahaa ja osta Yearn.Finance tänään!

Mikä on Yearn.Finance hinta?

Yearn.Finance hinta, kuten kaikkien kryptovaluuttojen hinnat, muuttuvat päivittäin, joten tarkista aina reaaliaikainen Yearn.Finance kurssi tältä sivustolta.

Minkä hintainen Yearn.Finance on vuonna 2025?

Analyytikot uskovat Yearn.Financen kasvuun pitkällä aikavälillä, mutta sen hintaa on lähes mahdotonta arvioida. Vuonna 2025 sen uskotaan olevan 78 000 – 100 000 dollarin arvoinen per YFI token.

Onko Yearn.Finance hyvä sijoitus?

Analyytikot uskovat Yearn.Financen kasvuun tulevaisuudessa, minkä vuoksi monet suosittelevat sitä pitkän aikavälin sijoituskohteeksi.

Teresa Maria

Teresa Maria on monipuolinen sisällöntuottaja, jolla on laaja kokemus sijoittamisesta ja kryptovaluutoista. Hänen Osakekoululle tuottamien sijoitusoppaidensa avulla sinustakin voi tulla ammattisijoittaja alta aikayksikön.

Katso kaikki artikkelit tekijältä Teresa Maria