Theta Kurssi Reaaliaikainen (THETA / EUR)

theta-token
theta-token

Theta Network (THETA)

Price
1,49
OSTA THETA TÄÄLTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Thetan hinta vaihtelee kysynnän ja tarjonnan mukaan. Tällä sivulla näet aina päivitetyt Theta-kurssit, joten löydät aina uusimman Theta (THETA) -hinnan.

Lue eteenpäin, kun sukeltaamme Thetan hintaennusteeseen.

Theta-kurssikaavio – Päivitetty reaaliajassa

Täältä näet Thetan historiallisen kurssikehityksen.

OSTA THETA TÄÄLTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Theta-vaihtokurssi on kuin mikä tahansa muu kryptovaluutta, jossa vaihtokurssi nousee ja laskee joka ikinen päivä. Siksi sinun tulee seurata Theta (THETA) -kurssia päivittäin nähdäksesi, mihin kurssi on menossa.

Theta hinta – Täältä voit ostaa Theta

Thetan hinta muuttuu päivittäin, ja siksi on tärkeää, että pidät hintaa tarkasti silmällä, jos haluat käydä kauppaa Thetalla. On myös tärkeää, että valitset sinulle parhaan kryptovaluutan kaupankäyntialustan , jossa voit nähdä uusimman Theta-valuuttakurssin muiden alla olevien parametrien lisäksi:

 • Valitse kaupankäyntialusta, jolla on alhaisimmat palkkiot ja palkkiot
 • Valitse alusta, jolla on paras valikoima kryptovaluuttoja
 • Varmista aina, että valitset alustan, jonka kursseja päivitetään reaaliajassa

Voit ostaa Thetaa helposti kaupankäyntialustalta. Valittavana on monia, mutta valitsemiamme suosikkeja ovat eToro Saxo Bank ja Capital.com . Täältä saat edullisia kaupankäyntikuluja ja ennen kaikkea selkeät analyysityökalut. Aloita ostokset nyt!

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 83,45% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Mikä määrittää Thetan kurssin?

Yksinkertainen vastaus on, että Theta, kuten lähes kaikki muut kryptovaluutat, ohjaa tarjontaa ja kysyntää. Tarjonta tarkoittaa saatavilla olevan Thetan määrää, kun taas kysyntä tarkoittaa kiinnostuneiden määrää. Kuinka monta kolikkoa on ja kuinka monta ostaa Thetaa? Voit myös lukea lisää kryptovaluutoista aloittelijoille, jos haluat enemmän perustietoa kryptovaluutoista.

Mitä vähemmän kolikoita markkinoilla on ja mitä enemmän kiinnostunut, sitä korkeampi hinta. Vastaavasti suurempi tarjonta ja pienempi kysyntä johtavat alhaisempaan hintaan.

Joten lähinnä Thetan tarjonta ja kysyntä määräävät hinnan – mutta mikä vaikuttaa kysyntään ja tarjontaan ? Useat tekijät vaikuttavat tähän, mutta kysyntään vaikuttavat tiedotusvälineet, julkkisten mielipiteet, sosiaaliset foorumit ja yleinen Thetaa koskeva julkisuus. Tarjousta ohjataan helposti ja yksinkertaisesti kolikoiden määrällä ja se on sama parhaiden kryptovaluuttojen kohdalla .

Nämä tekijät vaikuttavat Thetan hintaan:

 • Kysyntä ja tarjonta: Kysyntä ja tarjonta ovat itse katalysaattori, ts. mikä määrittää, nouseeko vai laskeeko THETA hinta. Jos kysyntä on korkea, hinta nousee, mutta jos kysyntä on alhainen, hinta laskee. Samalla on otettava huomioon Tarjous (kolikoiden määrä). Krypto, jolla on suuri tarjonta (esim. Shiba Inu), ei todennäköisesti koe niin korkeaa hintaa per. Kolikko kuten Bitcoin, jossa tarjonta on vähäistä.
 • Medianäkyvyys / maine: On olemassa useita esimerkkejä siitä, kuinka medianäkyvyys, maine, tärkeiden ihmisten mielipiteet ja sosiaaliset foorumit voivat vaikuttaa kysyntään ja siten hintaan. Bitcoin koki kaikkien aikojen parhaan kasvunsa vuoden 2021 alussa, kun Tesla ilmoitti hyväksyvänsä Bitcoinin sähköautoihinsa, ja useat myös suhtautuivat teknologiaan erittäin myönteisesti. Bitcoinia kutsuttiin oikeutetusti tulevaisuuden maksutavaksi, mikä sai kysynnän nousemaan pilviin. Samoin negatiivinen julkisuus (Teslan täydellinen bitcoinien hyväksynnän peruuttaminen, Kiinan kaivoskielto, epävarmuus kryptovaluutan virrankulutuksesta) aiheutti kysynnän ja hintojen romahtamisen. Myöhemmin kryptovaluutta on jälleen noussut uuden julkisuuden vuoksi.
 • Louhinta / kolikoiden määrä: Louhinta on prosessi tapahtumien tarkistamiseen, ja tämä tehdään ratkaisemalla laajoja tehtäviä. Ihmiset, jotka ratkaisevat näitä tehtäviä, palkitaan tietyllä määrällä kolikoita.

On tärkeää ymmärtää, että edellä mainitut tekijät liittyvät läheisesti toisiinsa. Tiedät, että hyvän medianäkyvyyden, sosiaalisten foorumien ja vastaavien aikoina Thetan kysyntä kasvaa, mikä puolestaan ​​​​aiheuttaa hinnan nousua. Tiedät myös, että negatiivinen julkisuus, kuten Kiinan kaivoskielto, johtaa kysynnän laskuun ja siten hintojen laskuun.

Seuraa myös live-Bitcoin-kurssia tai live-Ethereum-kurssia .

Thetan hintakehitys – Nouseeko vai laskeeko hinta?

Koska hintaa ohjaavat epävakaat tekijät, kuten Thetan tarjonta ja kysyntä sekä julkisuus ja maine, on melko selvää, että kryptovaluuttojen vaihtokurssit ovat melko epävakaat. Nämä tekijät tekevät kuitenkin suhteellisen vaikeaksi ennustaa lyhyen aikavälin hintakehitystä. Aikana, jolloin kryptovaluutoista ja erityisesti Thetasta on paljon julkisuutta ja erityisesti positiivista julkisuutta, voit odottaa voimakasta hintojen nousua. Jos taas yleisö on negatiivinen, voit odottaa hinnan laskua.


Joka tapauksessa on tärkeää, että lupaavilla tulevaisuudennäkymillä ja merkittävällä markkina-asemalla se on riskillinen sijoitus. Historiallinen tuotto ja tulevaisuuden ennusteet eivät takaa voittoa. Tässä rahan menettämisen riski on yhtä suuri kuin rahan ansaitseminen.

Jos olet sijoittamassa, on siksi tärkeää, että et kuluta enempää kuin voit menettää, ja pysy ajan tasalla hintakehityksestä. Silloin voit helpommin turvata voitot ja estää tappiot.

OSTA THETA TÄÄLTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Usein Kysytyt Kysymykset

Mikä on valuuttakurssi Theta (THETA)?

Thetan kurssi muuttuu joka sekunti. Thetan nykyisen kurssin näet täältä

Mikä määrittää Thetan kurssin?

Thetan hinta määräytyy kysynnän ja tarjonnan mukaan. 
Tämä tarkoittaa, että mitä enemmän ihmisiä ostaa Thetaa, sitä enemmän hinta nousee.

Mitä Theta maksaa?

Prisen på Theta ændrer sig konstant, men du kan i vores artikel se prisen på Theta 100% opdateret i realtime.

Pitäisikö minun ostaa Theta?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan lægge ud med at læse vores artikel om Theta og efterfølgende se om det er en god investering for din strategi.

Toimitus

Katso kaikki artikkelit tekijältä Toimitus