The Graph Kurssi Reaaliaikainen (GRT / EUR)

the-graph
the-graph

The Graph (GRT)

Price
0,151518

The Graph on yksi kryptomarkkinoiden erikoisimmista, ja siksi mielenkiintoisimmista projekteista, sillä se mahdollistaa kaikenlaisen datan keräämisen eri lohkoketjuista, ja niiden tuomisen yhteen omiksi tietopankeiksi. Lue lisää siitä, mihin kaikkeen The Graph kurssi reagoi ja mitkä asiat vaikuttavat siihen.

Osta Graph täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

The Graph GRT reaaliaikainen kurssikaavio

Tässä näet The Graph kurssin liikkeet sekä lyhyellä, että pitkällä aikavälillä:

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 79,17% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

The Graph kurssi – Näin voit ostaa GRT:tä

The Graph kurssi on volatiilia sorttia, minkä vuoksi on erityisen tärkeää, että pidät sitä silmällä, varsinkin siinä vaiheessa, kun olet aikeissa sijoittaa siihen, tai käydä sillä kauppaa. Kryptovaluutan silmällä pitämistä helpottaa paljon se, että valitset itsellesi parhaan mahdollisen kaupankäyntialustan, jonka kautta ostat The Graphia. Parhaat kaupankäyntialustat tarjoavat sinulle käyttäjäystävällisen kaupankäyntikokemuksen lisäksi kaikkea tätä:

 • Markkinoiden alhaisimmat palkkiot, joiden myötä tuottosi jäävät suuremmiksi
 • Laajan valikoiman kryptovaluuttoja, joihin voit sijoittaa, ja joilla voit käydä kauppaa
 • Reaaliaikaiset työkalut, kuten kurssitaulukot, uutisia ja raportteja

Erityisen tärkeää kaupankäyntialustaa valitessa on kiinnittää huomiota niiden helppokäyttöisyyteen, sillä sivuston selkeys pienentää virheiden tekemisen todennäköisyyttä. Jos haluat pelata varman päälle, suosittelemme sinulle eToron ja Capital.com kaupankäyntialustoja. Ne ovat selkeitä, halpoja ja erittäin monipuolisia palveluita kaikenlaiseen sijoittamiseen. Aloit sijoittaminen heti tänään!

The Graph kurssi – mitkä asiat vaikuttavat siihen?

The Graph kurssi on helpompi ymmärtää, kun tiedät mikä se on. The Graph on kuin sienirihmasto, sillä sen toiminta perustuu useisiin erillisiin hajautettuihin sovelluksiin, jotka yhdessä luovat niin sanotun indeksointiprotokollan. Tämän protokollan avulla The Graphin käyttäjät voivat pyytää ja kerätä tietoa eri verkoista, kuten esimerkiksi Ethereumin erittäin laajasta verkosta, johon kuuluu useita markkinoiden suurimpia DeFi -projekteja. The Graphin tärkeimpänä tarkoituksena onkin toimia DeFi -markkinoita, ja niiden kasvua tukevana protokollana. Kuten äsken mainitsimme, The Graph on rakennettu Ethereumin verkkoon, joten sen suojaus on korkeaa luokkaa, ja koko projektin toiminta perustuu Ethereumin tarjoamaan alustaan, joka mahdollistaa hajautettujen sovellusten kehittämisen laajalla skaalalla. 

The Graph kurssi

Mutta entä The Graph kurssi, mitkä asiat vaikuttavat siihen? Kryptovaluuttojen kurssit ovat hyvin riippuvaisia erityisesti niiden lohkoketjujen arvosta, ei niinkään itse kryptovaluutan arvosta. Lohkoketjun arvo taas riippuu sen kyvystä tarjota markkinoille jokin varteenotettava käyttötarkoitus. The Graphin GRT -kryptovaluutta ei siis itsessään ole välttämättä minkään arvoinen, vaan sen arvo pohjautuu sen lohkoketjun, eli verkon suosioon (eng. network value). The Graphin verkon käyttö taas vaatii nimenomaan GRT tokeneiden käyttöä, mikä hyödyttää koko projektia sen arvon kasvun saralla. 

Tämä on näkynyt The Graphin kurssitaulukolla sen julkaisusta lähtien: The Graph houkutteli heti lanseerauksensa aikana runsaasti rahoitusta sekä uusia käyttäjiä, mikä nosti The Graph kurssi n hyvään kasvuun. Vuoden 2022 alussa sen hinta on tullut kurssitaulukolla roimasti alaspäin, mutta kevät tunnetaan hitaana jaksona kryptovaluuttojen kierrossa, joten tästä ei kannata pelästyä. The Graph kurssi voi kaikesta huolimatta lähteä nousuun hetkenä minä hyvänsä, mitä analyytikot pitävät jopa todennäköisenä. Muista kuitenkin, että myös The Graph kurssi on altis koko kryptomarkkinoiden tilan vaihteluille. Vuosi 2021 oli juhlan aikaa kryptovaluutoille, mikä johtui suurelta osin siitä, että tietoisuus niistä, ja sitä mukaa kiinnostus niitä kohtaan kasvoi hurjasti. Myös The Graph kurssi hyötyi koko alan kasvusta. 

Lue lisää The Graph -protokollasta ja miten se toimii.

Kysyntä ja tarjonta vaikuttavat The Graphin hintaan

Vaikka kryptovaluutat eroavat perinteisemmistä sijoituskohteistamme, ja niiden arvon koostumisesta paljon, on yksi asia, mikä pätee samalla tavalla sekä osakkeisiin, että kryptovaluuttoihin: kysynnän ja tarjonnan laki. Kuten mainittiin, The Graph kurssi voi hyvin, kun sen protokolla houkuttelee paljon käyttäjiä luomaan hajautettuja sovellusliittymiä. Mutta jos kryptovaluuttojen treidaajille ei yhtäkkiä kelpaisikaan GRT -valuutta, jolloin sen tarjontaa olisi enemmän kuin kysyntää, The Graph kurssi voi laskea.

Kysyntä ja tarjonta vaikuttavat siis hyvin vahvasti kryptovaluuttojen kursseihin, sekä niiden kehitykseen nyt ja tulevaisuudessa. Tästä johtuen juuri The Graphin käyttötarkoituksella on sen arvon kehitykseen niin suuri merkitys. Se myös tarkoittaa sitä, että toisin kuin talousuutisissa usein näkyy tehtävän, kryptovaluuttoja ei tule koskaan verrata suoraan perinteisiin sijoituskohteisiin, kuten osakkeisiin tai fiat-valuuttoihin ja niiden arvon kehitykseen. Esimerkiksi fiat-valuuttojen käyttötarkoitus on yksi ja sama kaikille valuutoille, kun taas jokainen kryptovaluutta tarjoaa itse valuutan lisäksi syvemmän käyttötarkoituksen. 

Staking on myös yksi tärkeimmistä The Graphin tarjontaan liittyvistä tekijöistä. Staking on prosessi, jossa sinulla on mahdollisuus tienata lisää kryptovaluuttaa korkona, kun talletat kryptovaluuttaa sen lohkoketjuun tietyn määrän tietyksi ajaksi. Tällä prosessilla myös luodaan uutta kryptovaluuttaa. Tämä on kaikki palkittavaa toimintaa. Käytännössä staking vaikuttaa The Graph kurssiin niin, että kun The Graphin kysyntä markkinoilla nousee jyrkästi, se ylittää tarjonnan määrän, minkä seurauksena GRT hinta lähtee nousuun. 

Sitten on vielä se kysymys, että miten perinteisen talouden kunto yleisesti vaikuttaa kryptovaluuttoihin, onko The Graph kurssi niiltä suojassa? Ainakaan tällä hetkellä esimerkiksi talouskriisit eivät heijastu kryptovaluuttojen arvon kehitykseen, mutta talouden huonoina aikoina on viime vuosina ollut nähtävissä mielenkiintoinen muutos: kun perinteisellä taloudella menee huonosti, sijoittajat kääntyvät nykyään useammin kryptovaluuttojen puoleen kullan sijasta. Tämä taas automaattisesti lähtee nostamaan niiden arvoa. 

Miten The Graph kurssi kehittyy tulevaisuudessa?

Tämän artikkelin kirjoitushetkellä The Graph GRT hinta on vähän päälle 0,39 dollarin per token, eli se on vuoden vaihteesta alkaen laskenut noin 30 sentin verran. Keväällä 2021 GRT kävi useampaan kertaan yli kahden dollarin hinnassa, mutta heinäkuusta alkaen sen matka kurssitaulukolla on ollut alamäkeen menevää. Sen volatiliteetista huolimatta alan asiantuntijat luottavat kuitenkin The Graphin kasvuun tulevaisuudessa, sillä se on nopeasti noussut yhdeksi hyvin tunnetuksi ja varteentotettavaksi DeFi -projektiksi. Erityisesti DeFi -markkinoiden kasvun uskotaan toimivan hyvänä buusterina The Graphille.  

The Graph kurssi

The Graph tarjoaa kryptomarkkinoille omanlaisensa tiedonhakukoneen, vähän kuin Google, mutta hajautetusti ja vahvemmilla turvallisuusmekanismeilla. Sen suosio lähti ripeään kasvuun heti projektin julkaisun jälkeen, mutta se on silti edelleen hyvin huokeahintainen kryptovaluutta. Siksi sen kohdalla on tärkeää miettiä erityisesti sitä, että minkä tyyppistä sijoittamista haluat harjoittaa? Oletko hakemassa hyvää kohdetta pitkän aikavälin sijoittamiseen, vai kiinnostaako sinua spekulatiivinen kaupankäynti? The Graph sopii hyvin spekulatiiviseen kaupankäyntiin, kuten päiväkauppaan, kiitos sen nopeiden hinnan muutosten. Mutta analyytikot uskovat sen potentiaaliin myös pitkällä aikavälillä.

The Graphin verkko kehittyy ja laajenee koko ajan, ja sen pitkän aikavälin kasvu tulee riippumaan siitä, miten nopeasti lohkoketjuteknologiaa aletaan ottaa käyttöön perinteisillä markkinoilla esimerkiksi yritysten toimesta. Lisäksi se, että projekti mahdollistaa siihen osallistumisen stakingin kautta saattaa houkutella yhä enemmän kuraattoreita ja indeksoijia sen verkkoon validoimaan tiedonsiirtoja. Ja mitä enemmän sen verkossa on käyttäjiä, sitä nopeammin sen arvo kasvaa. Alan asiantuntijat uskovat The Graphin kasvavan tulevaisuudessa, mutta sen kasvuvauhdista ei ole päästy konsensukseen. 

Osta Graph täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on The Graph?

The Graph on Ethereumin lohkoketjuun rakennettu datan indeksointiin erikoistuva hajautettujen sovellusliittymien verkko, jonka avulla kuka vain voi pyytää ja kerätä dataa erillisistä lohkoketjuista.

Miten The Graph kurssi kehittyy tulevaisuudessa?

The Graphissa nähdään runsaasti kasvupotentiaalia varsinkin DeFi -markkinoiden peesissä, ja jos sen kiinnostavuus pysyy edellisvuoden tasolla ja nousee, sillä on edessä erittäin valoisa tulevaisuus. 

Miten voin ostaa The Graph GRT:tä?

Osta The Graph helposti ja nopeasti eToron kaupankäyntialustalta: rekisteröidy palveluun, siirrä tilillesi rahaa ja osta The Graph tänään!

Mikä on The Graph hinta?

The Graphin hinta, kuten kaikkien kryptovaluuttojen hinnat, muuttuvat päivittäin, joten tarkista aina reaaliaikainen The Graph kurssi tältä sivustolta.

Onko The Graph hyvä sijoitus?

The Graphin verkko kehittyy ja laajenee koko ajan, ja sen pitkän aikavälin kasvu tulee riippumaan siitä, miten nopeasti lohkoketjuteknologiaa aletaan ottaa käyttöön perinteisillä markkinoilla.

Teresa Maria

Teresa Maria on monipuolinen sisällöntuottaja, jolla on laaja kokemus sijoittamisesta ja kryptovaluutoista. Hänen Osakekoululle tuottamien sijoitusoppaidensa avulla sinustakin voi tulla ammattisijoittaja alta aikayksikön.

Katso kaikki artikkelit tekijältä Teresa Maria