Terra Kurssi Reaaliaikainen (LUNA / EUR)

terra-luna
terra-luna

Terra Luna Classic (LUNC)

Price
0,000129

Terra tarjoaa markkinoille lohkoketjuverkon, jonka kautta se pyrkii tehostamaan maailmanlaajuisia maksuverkkoja. Tämän vahvistamisen se tekee mahdolliseksi käyttämällä hyväksi fiat-valuuttoihin sidottuja stablecoineja, joiden hinnat pyritään pitämään niitä vastaavien fiat-valuuttojen tasolla.

Osta Terra täältä 79,17% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.

Terra LUNA reaaliaikainen kurssikaavio

Osta Terra täältä 79,17% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.

Tässä näet Terra kurssin liikkeet sekä lyhyellä, että pitkällä aikavälillä:

Terra kurssi – Näin voit ostaa LUNAa

Terra kurssi on volatiilia sorttia, minkä vuoksi on erityisen tärkeää, että pidät sitä tarkkaan silmällä. Varsinkin siinä vaiheessa, kun olet aikeissa sijoittaa siihen, tai käydä sillä kauppaa. Kryptovaluutan silmällä pitämistä helpottaa paljon se, että valitset itsellesi parhaan mahdollisen kaupankäyntialustan, jonka kautta ostat Terraa. Parhaat kaupankäyntialustat tarjoavat sinulle käyttäjäystävällisen kaupankäyntikokemuksen lisäksi kaikkea tätä:

 • Markkinoiden alhaisimmat palkkiot, joiden myötä tuottosi jäävät suuremmiksi
 • Laajan valikoiman kryptovaluuttoja, joihin voit sijoittaa, ja joilla voit käydä kauppaa
 • Reaaliaikaiset työkalut, kuten kurssitaulukot, uutisia ja raportteja

Erityisen tärkeää kaupankäyntialustaa valitessa on kiinnittää huomiota niiden helppokäyttöisyyteen, sillä sivuston selkeys pienentää virheiden tekemisen todennäköisyyttä. Jos haluat pelata varman päälle, suosittelemme sinulle eToron ja Capital.com kaupankäyntialustoja. Ne ovat selkeitä, halpoja ja erittäin monipuolisia palveluita kaikenlaiseen sijoittamiseen. Aloit sijoittaminen heti tänään!

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 79,17% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Terra kurssi – mitkä asiat vaikuttavat siihen?

Terra on yksi suuren potentiaalin omaavista kryptoprojekteista, joka saattaa nousta yleiseen käyttöön ympäri maailman jo lähitulevaisuudessa. Tämä vuonna 2019 markkinoille tuotu maksuverkko perustuu stabelcoineihin, eli kryptovaluuttoihin, joiden arvo on sidottu johonkin fiat-valuuttaan, kuten Yhdysvaltain dollari. Vakauttamalla ja tehostamalla omaa maksuverkkoaan stabecoinien avulla Terra näyttäytyy perinteisillä rahoitusmarkkinoilla houkuttelevampana vaihtoehtona, kuin monet sen kilpailijat. Mikä sopii sen pirtaan erinomaisesti, sillä projektin tavoitteena on alusta alkaen ollut tulla maailmanlaajuiseksi maksuverkoksi. 

Mutta entä Terra kurssi, mitkä asiat vaikuttavat siihen? Kryptovaluuttojen kurssit ovat hyvin riippuvaisia erityisesti niiden lohkoketjujen arvosta, ei niinkään itse kryptovaluutan arvosta. Lohkoketjun arvo taas riippuu sen kyvystä tarjota markkinoille jokin varteenotettava käyttötarkoitus. Terran LUNA kryptovaluutta ei siis itsessään ole välttämättä minkään arvoinen, vaan sen arvo pohjautuu sen lohkoketjun, eli verkon suosioon (eng. network value). Terran maksuverkon käyttö taas vaatii nimenomaan LUNA tokeneiden käyttöä, mikä hyödyttää koko projektia sen arvon kasvun saralla. 

Terra kurssi

Tämä on näkynyt Terran kurssitaulukolla varsinkin vuoden 2021 lopussa, ja nyt 2022 keväällä. Samalla kun muut markkinat osakemarkkinoista kryptovaluuttoihin lähtivät pystysuoraan laskuun Venäjän hyökätessä Ukrainaan, Terra jatkoi öljyn ja kullan lailla nousuaan. Jouluna 2021 Terra kävi hintapiikissä (yli 98 dollaria), ja hätyyttelee taas kaksi kuukautta myöhemmin samoja lukemia. Terra kurssi ei siis ole lainkaan riippuvainen perinteisten rahoitusmarkkinoiden tai edes kryptomarkkinoiden liikehdinnästä. Tämä on harvinaista. 

Asiaa voi kuitenkin selittää se, että Terran lohkoketjuun perustuva maksuverkko on tarkoitettu nimenomaan kuluttajien käyttöön. Eli vaikka sota Euroopassa vaikuttaisi pörssikursseihin, se ei vaikuta varsinkaan aasialaisten kuluttajien ostokäyttäytymiseen. Ja Terra on nimenomaan Aasiassa käytössä esimerkiksi Etelä-Korean suurimman mobiilimaksupalvelun, Chian sovelluksessa.   

Lue lisää Terran projektista ja miten se toimii.

Kysyntä ja tarjonta vaikuttavat Terran hintaan

Vaikka kryptovaluutat eroavat perinteisemmistä sijoituskohteistamme, ja niiden arvon koostumisesta paljon, on yksi asia, mikä pätee samalla tavalla sekä osakkeisiin, että kryptovaluuttoihin: kysynnän ja tarjonnan laki. Kuten mainittiin, Terra kurssi voi hyvin, kun sen maksuverkko on laajalti käytössä esimerkiksi verkkokaupoissa globaalisti. Mutta jos kryptovaluuttojen treidaajille ei yhtäkkiä kelpaisikaan LUNA -valuutta, jolloin sen tarjontaa olisi enemmän kuin kysyntää, Terra kurssi voi laskea.

Terra kurssi

Kysyntä ja tarjonta vaikuttavat siis hyvin vahvasti kryptovaluuttojen kursseihin, sekä niiden kehitykseen nyt ja tulevaisuudessa. Tästä johtuen juuri Terran käyttötarkoituksella on sen arvon kehitykseen niin suuri merkitys. Se myös tarkoittaa sitä, että toisin kuin talousuutisissa usein näkyy tehtävän, kryptovaluuttoja ei tule koskaan verrata suoraan perinteisiin sijoituskohteisiin, kuten osakkeisiin tai fiat-valuuttoihin ja niiden arvon kehitykseen. Esimerkiksi fiat-valuuttojen käyttötarkoitus on yksi ja sama kaikille valuutoille, kun taas jokainen kryptovaluutta tarjoaa itse valuutan lisäksi syvemmän käyttötarkoituksen. 

Staking on myös yksi tärkeimmistä Terran tarjontaan liittyvistä tekijöistä. Staking on prosessi, jossa sinulla on mahdollisuus tienata lisää kryptovaluuttaa korkona, kun talletat kryptovaluuttaa sen lohkoketjuun tietyn määrän tietyksi ajaksi. Talletusta vastaan pääset osallistumaan projektin ylläpitoon, ja luot uusia tokeneita. Tämä on kaikki palkittavaa toimintaa. Käytännössä staking vaikuttaa Terra kurssiin niin, että kun LUNAn kysyntä markkinoilla nousee jyrkästi, se ylittää tarjonnan määrän, minkä seurauksena LUNAn hinta lähtee nousuun. 

Sitten on vielä se kysymys, että miten perinteisen talouden kunto yleisesti vaikuttaa kryptovaluuttoihin, onko Terra kurssi niiltä suojassa? Ainakaan tällä hetkellä esimerkiksi talouskriisit eivät heijastu kryptovaluuttojen arvon kehitykseen, mutta talouden huonoina aikoina on viime vuosina ollut nähtävissä mielenkiintoinen muutos: kun perinteisellä taloudella menee huonosti, sijoittajat kääntyvät nykyään useammin kryptovaluuttojen puoleen kullan sijasta. Tämä taas automaattisesti lähtee nostamaan niiden arvoa. Terra on toiminut tästä hyvänä esimerkkinä, sillä Venäjän hyökätessä Ukrainaan Terra kurssi lähti nousuun, kun taas sekä kryptovaluutat, että perinteiset pörssit sukelsivat.

Miten Terra kurssi kehittyy tulevaisuudessa?

Tämän artikkelin kirjoitushetkellä Terra LUNA hinta on vähän päälle 93 dollarin per token, eli se on vähän päälle viikon aikana noussut jopa 40 dollarin verran. Marraskuussa 2021 LUNA kävi hintahuipussa, yli 98 dollarin hinnassa, mutta on sen jälkeen käyttäytynyt kurssitaulukolla hyvin volatiilista. Sen volatiliteetista huolimatta alan asiantuntijat luottavat kuitenkin Terran kasvuun tulevaisuudessa, sillä se on nopeasti noussut yhdeksi hyvin tunnetuksi ja varteentotettavaksi maksuprotokollaksi. Erityisesti DeFi -markkinoiden kasvun uskotaan toimivan hyvänä buusterina Terralle.  

Terra tarjoaa sekä krypto-, että perinteisille markkinoille omanlaisensa maksuverkon, joka on monia sen kilpailijoita vakaampi ja tehokkaampi. Tämä vakaus ja tehokkuus perustuvat siihen, että Terran LUNA kryptovaluutta on sidottu stablecoineihin, joiden hinta taas pidetään aina vakaana jonkin fiat-valuutan mukaisesti. Koska kyseessä on hyvin volatiili kryptovaluutta, sen kohdalla on tärkeää miettiä erityisesti sitä, että minkä tyyppistä sijoittamista haluat harjoittaa? Oletko hakemassa hyvää kohdetta pitkän aikavälin sijoittamiseen, vai kiinnostaako sinua spekulatiivinen kaupankäynti?

Terran maksuverkko kehittyy ja laajenee koko ajan, ja siihen lisätään lisää stablecoineja. Sen pitkän aikavälin kasvu tuleekin riippumaan siitä, miten nopeasti lohkoketjuteknologiaa aletaan ottaa käyttöön maksujärjestelmissä perinteisillä markkinoilla esimerkiksi verkkokauppojen toimesta. Lisäksi se, että projekti mahdollistaa siihen osallistumisen stakingin kautta saattaa houkutella yhä enemmän käyttäjiä sen verkkoon validoimaan siirtoja. Ja mitä enemmän sen verkossa on käyttäjiä, sitä nopeammin sen arvo kasvaa. Alan asiantuntijat uskovat Terran kasvavan tulevaisuudessa, mutta sen kasvuvauhdista ei ole päästy konsensukseen. 

Osta Terra täältä 79,17% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Terra?

Terra on innovatiivinen ja vakaa lohkoketjuun perustuva maksuverkko, jonka vakaus varmistetaan stablecoineilla.

Miten Terra kurssi kehittyy tulevaisuudessa?

Terrassa nähdään runsaasti kasvupotentiaalia koska se on kilpailijoitaan vakaampi maksuverkko, ja jos sen kiinnostavuus pysyy alkuvuoden tasolla ja nousee, sillä on edessä erittäin valoisa tulevaisuus. 

Miten voin ostaa Terra LUNAa?

Osta Terra helposti ja nopeasti eToron kaupankäyntialustalta: rekisteröidy palveluun, siirrä tilillesi rahaa ja osta Terra tänään!

Mikä on Terra hinta?

Terra hinta, kuten kaikkien kryptovaluuttojen hinnat, muuttuvat päivittäin, joten tarkista aina reaaliaikainen Terra kurssi tältä sivustolta.

Onko Terra hyvä sijoitus?

Terran pitkän aikavälin kasvu riippuu siitä, miten nopeasti lohkoketjuteknologiaa aletaan ottaa käyttöön maksujärjestelmissä perinteisillä markkinoilla esimerkiksi verkkokauppojen toimesta.

Teresa Maria

Teresa Maria on monipuolinen sisällöntuottaja, jolla on laaja kokemus sijoittamisesta ja kryptovaluutoista. Hänen Osakekoululle tuottamien sijoitusoppaidensa avulla sinustakin voi tulla ammattisijoittaja alta aikayksikön.

Katso kaikki artikkelit tekijältä Teresa Maria