Synthetix Kurssi Reaaliaikainen (SNX/ EUR)

havven
havven

Synthetix Network (SNX)

Price
3,45
OSTA SYNTEETSI TÄSTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Synthetixin hinta vaihtelee kysynnän ja tarjonnan mukaan. Tällä sivulla näet aina päivitetyt Synthetix-kurssit, joten löydät aina uusimman Synthetix (SNX) -hinnan.

Lue eteenpäin, kun sukeltaamme Synthetixin hintaennusteeseen.

Synthetix-kurssikaavio – Päivitetty reaaliajassa

Täältä näet Synthetixin historiallisen kurssikehityksen.

Synthetix-vaihtokurssi on kuten mikä tahansa kryptovaluutta, jossa vaihtokurssi nousee ja laskee joka ikinen päivä. Siksi sinun tulee seurata Synthetix (SNX) -kurssia päivittäin nähdäksesi, mihin kurssi on menossa.

OSTA SYNTEETSI TÄSTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Synthetix hinta – Täältä voit ostaa Synthetix

Synthetixin hinta muuttuu päivittäin, ja siksi on tärkeää, että pidät hintaa tarkasti silmällä, jos haluat käydä kauppaa Synthetixillä. On myös tärkeää, että valitset kryptovaluuttojen kaupankäyntialustan, jossa voit nähdä uusimman Synthetix-vaihtokurssin muiden alla olevien parametrien lisäksi:

 • Valitse kaupankäyntialusta, jolla on alhaisimmat palkkiot ja palkkiot
 • Valitse alusta, jolla on paras valikoima kryptovaluuttoja
 • Varmista aina, että valitset alustan, jonka kursseja päivitetään reaaliajassa

Voit helposti ostaa Synthetixin kaupankäyntialustalta. Valittavana on monia, mutta valitsemiamme suosikkeja ovat eToro , Saxo Bank ja Capital.com . Täältä saat edullisia kaupankäyntikuluja ja ennen kaikkea selkeät analyysityökalut. Aloita ostokset nyt!

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 83,45% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Mikä määrittää Synthetixin hinnan?

Yksinkertainen vastaus on, että Synthetixiä, kuten lähes kaikkia muita kryptovaluuttoja , ohjaa tarjonta ja kysyntä. Tarjonta tarkoittaa saatavilla olevien Synthetixien määrää, kun taas kysyntä tarkoittaa kiinnostuneiden määrää. Kuinka monta kolikkoa on ja kuinka moni ostaa Synthetixin?

Mitä vähemmän kolikoita markkinoilla on ja mitä enemmän kiinnostunut, sitä korkeampi hinta. Vastaavasti suurempi tarjonta ja pienempi kysyntä johtavat alhaisempaan hintaan.

Joten lähinnä Synthetixin kysyntä ja tarjonta määräävät hinnan – mutta mikä vaikuttaa kysyntään ja tarjontaan ? Useat tekijät vaikuttavat tähän, mutta kysyntään vaikuttavat tiedotusvälineet, julkkisten mielipiteet, sosiaaliset foorumit ja yleinen Synthetixin julkisuus. Tarjousta ohjataan helposti ja yksinkertaisesti kolikoiden määrällä. Katso myös suora Solana-kurssi tai live XRP -kurssi .

Nämä tekijät vaikuttavat Synthetixin hintaan:

 • Kysyntä ja tarjonta: Kysyntä ja tarjonta ovat itse katalysaattori, ts. mikä määrittää, nouseeko vai laskeeko SNX:n hinta. Jos kysyntä on korkea, hinta nousee, mutta jos kysyntä on alhainen, hinta laskee. Samalla on otettava huomioon Tarjous (kolikoiden määrä). Krypto, jolla on suuri tarjonta (esim. Shiba Inu), ei todennäköisesti koe niin korkeaa hintaa per. Kolikko kuten Bitcoin, jossa tarjonta on vähäistä.
 • Medianäkyvyys / maine: On olemassa useita esimerkkejä siitä, kuinka medianäkyvyys, maine, tärkeiden ihmisten mielipiteet ja sosiaaliset foorumit voivat vaikuttaa kysyntään ja siten hintaan. Bitcoin koki kaikkien aikojen parhaan kasvunsa vuoden 2021 alussa, kun Tesla ilmoitti hyväksyvänsä Bitcoinin sähköautoihinsa, ja useat myös suhtautuivat teknologiaan erittäin myönteisesti. Bitcoinia kutsuttiin oikeutetusti tulevaisuuden maksutavaksi, mikä sai kysynnän nousemaan pilviin. Samoin negatiivinen julkisuus (Teslan täydellinen bitcoinien hyväksynnän peruuttaminen, Kiinan kaivoskielto, epävarmuus kryptovaluutan virrankulutuksesta) aiheutti kysynnän ja hintojen romahtamisen. Myöhemmin kryptovaluutta on jälleen noussut uuden julkisuuden vuoksi.
 • Louhinta / kolikoiden määrä: Louhinta on prosessi tapahtumien tarkistamiseen, ja tämä tehdään ratkaisemalla laajoja tehtäviä. Ihmiset, jotka ratkaisevat näitä tehtäviä, palkitaan tietyllä määrällä kolikoita.

On tärkeää ymmärtää, että edellä mainitut tekijät liittyvät läheisesti toisiinsa. Tiedät, että hyvän medianäkyvyyden, sosiaalisten foorumien ja vastaavien aikoina Synthetixin kysyntä kasvaa, mikä puolestaan ​​​​aiheuttaa hinnan nousua. Tiedät myös, että negatiivinen julkisuus, kuten Kiinan kaivoskielto, johtaa kysynnän laskuun ja siten hintojen laskuun.

Synthetixin hintakehitys – Nouseeko vai laskeeko hinta?

Koska hintaa ohjaavat vaihtelevat tekijät, kuten Synthetixin tarjonta ja kysyntä sekä julkisuus ja maine, on melko selvää, että hinta on melko epävakaa. Nämä tekijät tekevät kuitenkin suhteellisen vaikeaksi ennustaa lyhyen aikavälin hintakehitystä. Kryptovaluuttojen ja erityisesti Synthetixin julkisuuden ja erityisesti positiivisen julkisuuden aikoina voit odottaa voimakasta hintojen nousua. Jos taas yleisö on negatiivinen, voit odottaa hinnan laskua.


Joka tapauksessa on tärkeää, että lupaavilla tulevaisuudennäkymillä ja merkittävällä markkina-asemalla se on riskillinen sijoitus. Historiallinen tuotto ja tulevaisuuden ennusteet eivät takaa voittoa. Tässä rahan menettämisen riski on yhtä suuri kuin rahan ansaitseminen.

Jos olet sijoittamassa, on siksi tärkeää, että et kuluta enempää kuin voit menettää, ja pysy ajan tasalla hintakehityksestä. Silloin voit helpommin turvata voitot ja estää tappiot.

Lue myös artikkeli Synthetixin ostamisesta

OSTA SYNTEETSI TÄSTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Usein Kysytyt Kysymykset

Mikä on Synthetixin (SNX) hinta?

Synthetixin hinta muuttuu joka sekunti. Synthetixin nykyisen kurssin näet 
täältä

Mikä määrittää Synthetixin hinnan?

Synthetixin hinta määräytyy kysynnän ja tarjonnan mukaan. 
Tämä tarkoittaa, että mitä useammat ihmiset ostavat Synthetixiä, sitä enemmän hinta nousee.

Mitä Synthetix maksaa?

Synthetixin hinta muuttuu jatkuvasti, mutta artikkelissamme näet Synthetixin hinnan 100% päivitettynä reaaliajassa.

Pitäisikö minun ostaa Synthetix?

Se riippuu sijoitusstrategiastasi. Voit aloittaa lukemalla artikkelimme Synthetixistä ja katsoa sen jälkeen, onko se hyvä sijoitus strategiallesi.

Toimitus

Katso kaikki artikkelit tekijältä Toimitus