SushiSwap Kurssi Reaaliaikainen (SUSHI / EUR)

sushi
sushi

Sushi (SUSHI)

Price
1,37

SushiSwap on mielenkiintoisimmista DeFi -protokolla, joka on haaroitettu Uniswapin hajautetusta pörssistä. SushiSwap itse on älysopimuksiin pohjautuva automatisoitu markkinatakaaja (AMM), joka on nopeasti noussut suureen suosioon kryptokaupankävijöiden keskuudessa. SushiSwap kurssi on hyvin volatiili, mutta projekti on erittäin kiinnostava erityisesti DeFi -markkinoiden saralla.

Osta SushiSwap täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

SushiSwap reaaliaikainen kurssikaavio

Osta SushiSwap täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Tässä näet SushiSwap kurssin liikkeet sekä lyhyellä, että pitkällä aikavälillä:

SushiSwap kurssi – Näin voit ostaa SushiSwapia

SushiSwap kurssi on volatiilia sorttia, minkä vuoksi on erityisen tärkeää, että pidät sitä silmällä, varsinkin siinä vaiheessa, kun olet aikeissa sijoittaa siihen, tai käydä sillä kauppaa. Kryptovaluutan silmällä pitämistä helpottaa paljon se, että valitset itsellesi parhaan mahdollisen kaupankäyntialustan, jonka kautta ostat SushiSwapia. Parhaat kaupankäyntialustat tarjoavat sinulle käyttäjäystävällisen kaupankäyntikokemuksen lisäksi kaikkea tätä:

 • Markkinoiden alhaisimmat palkkiot, joiden myötä tuottosi jäävät suuremmiksi
 • Laajan valikoiman kryptovaluuttoja, joihin voit sijoittaa, ja joilla voit käydä kauppaa
 • Reaaliaikaiset työkalut, kuten kurssitaulukot, uutisia ja raportteja

Erityisen tärkeää kaupankäyntialustaa valitessa on kiinnittää huomiota niiden helppokäyttöisyyteen, sillä sivuston selkeys pienentää virheiden tekemisen todennäköisyyttä. Jos haluat pelata varman päälle, suosittelemme sinulle eToron ja Capital.com kaupankäyntialustoja. Ne ovat selkeitä, halpoja ja erittäin monipuolisia palveluita kaikenlaiseen sijoittamiseen. Aloit sijoittaminen heti tänään!

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 79,17% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

SushiSwap kurssi – mitkä asiat vaikuttavat siihen?

SushiSwap kurssi on helpompi ymmärtää, kun tiedät mikä se on. SushiSwap tarjoaa kryptomarkkinoille hajautetun, automatisoidun markkinatakaaja protokollan, joka mahdollistaa nopeat ja tehokkaat siirrot millä tahansa DeFi tokeneiden pareilla. Sen avulla DeFi -markkinat ovat pystyneet kehittymään entistä nopeammin. Uniswapin hajautetusta pörssistä haarautettu SushiSwap takaa Uniswapin verkolle paremman likviditeetin, sekä tuo siihen uusia ominaisuuksia, joita Uniswapista itsestään ei löydy. Likviditeettiä SushiSwap tarjoaa verkkoaan käyttäville projekteille automaattisen markkinatakaajan (AMM) avulla, jonka kautta projekti pystyy hallitsemaan sen ylläpitoa ja pyörimään tehokkaasti. 

SushiSwap kurssi

SushiSwapin suojaus on erittäin korkeaa luokkaa, ja koko projektin toiminta perustuu likviditeetin luomiseen älysopimusten kautta. Mutta entä SushiSwap kurssi, mitkä asiat vaikuttavat siihen? Kryptovaluuttojen kurssit ovat hyvin riippuvaisia erityisesti niiden lohkoketjujen arvosta, ei niinkään itse kryptovaluutan arvosta. Lohkoketjun arvo taas riippuu sen kyvystä tarjota markkinoille jokin varteenotettava käyttötarkoitus. SushiSwap SUSHI -kryptovaluutta ei siis itsessään ole välttämättä minkään arvoinen, vaan sen arvo pohjautuu sen lohkoketjun, eli verkon suosioon (eng. network value). SushiSwap protokollan käyttö taas vaatii nimenomaan SUSHI tokeneiden käyttöä, mikä hyödyttää koko projektia sen arvon kasvun saralla. 

Tämä näkyi esimerkiksi keväällä 2021 SusiSwap kurssitaulukolla, kun se houkutteli paljon uusia käyttäjiä, mikä nosti SushiSwap kurssi n ripeään kasvuun. Hitaasta vuoden 2022 alusta huolimatta markkinoilla uskotaan vakaasti SushiSwapin projektiin, sillä se on yksi DeFi -markkinoiden arvostetuimmista protokollista. Sen kohdalla kannattaa kuitenkin muistaa, että SushiSwap kurssi on suhteellisen volatiili. Se on myös altis koko kryptomarkkinoiden tilan vaihteluille. Vuosi 2021 oli juhlan aikaa kryptovaluutoille, mikä johtui suurelta osin siitä, että tietoisuus niistä, ja sitä mukaa kiinnostus niitä kohtaan kasvoi hurjasti. Myös SushiSwap kurssi hyötyi koko alan kasvusta, mutta erityisesti DeFi -markkinoiden kasvusta. Siihen sijoittaessa kannattaakin seurata myös DeFi -markkinoiden kehitystä. 

Kysyntä ja tarjonta vaikuttavat SushiSwapin hintaan

Vaikka kryptovaluutat eroavat perinteisemmistä sijoituskohteistamme, ja niiden arvon koostumisesta paljon, on yksi asia, mikä pätee samalla tavalla sekä osakkeisiin, että kryptovaluuttoihin: kysynnän ja tarjonnan laki. Kuten mainittiin, SushiSwap kurssi voi hyvin, kun sen protokolla houkuttelee paljon käyttäjiä, eli likviditeettiä hakevia DeFi -projekteja. Mutta jos kryptovaluuttojen treidaajille ei yhtäkkiä kelpaisikaan SUSHI -valuutta, jolloin sen tarjontaa olisi enemmän kuin kysyntää, SushiSwap kurssi voi laskea.

Kysyntä ja tarjonta vaikuttavat siis hyvin vahvasti kryptovaluuttojen kursseihin, sekä niiden kehitykseen nyt ja tulevaisuudessa. Tästä johtuen juuri SushiSwapin käyttötarkoituksella on sen arvon kehitykseen niin suuri merkitys. Se myös tarkoittaa sitä, että toisin kuin talousuutisissa usein näkyy tehtävän, kryptovaluuttoja ei tule koskaan verrata suoraan perinteisiin sijoituskohteisiin, kuten osakkeisiin tai fiat-valuuttoihin ja niiden arvon kehitykseen. Esimerkiksi fiat-valuuttojen käyttötarkoitus on yksi ja sama kaikille valuutoille, kun taas jokainen kryptovaluutta tarjoaa itse valuutan lisäksi syvemmän käyttötarkoituksen. 

Staking on myös yksi tärkeimmistä SushiSwapin tarjontaan liittyvistä tekijöistä. Staking on prosessi, jossa sinulla on mahdollisuus tienata lisää kryptovaluuttaa korkona, kun talletat kryptovaluuttaa sen lohkoketjuun tietyn määrän tietyksi ajaksi. Tällä prosessilla myös luodaan uutta kryptovaluuttaa. Tämä on kaikki palkittavaa toimintaa. Käytännössä staking vaikuttaa SushiSwapin kurssiin niin, että kun sen kysyntä markkinoilla nousee jyrkästi, ja ylittää tarjonnan määrän, minkä seurauksena SushiSwap hinta lähtee nousuun. 

Sitten on vielä se kysymys, että miten perinteisen talouden kunto yleisesti vaikuttaa kryptovaluuttoihin, onko SushiSwap kurssi niiltä suojassa? Ainakaan tällä hetkellä esimerkiksi talouskriisit eivät heijastu kryptovaluuttojen arvon kehitykseen, mutta talouden huonoina aikoina on viime vuosina ollut nähtävissä mielenkiintoinen muutos: kun perinteisellä taloudella menee huonosti, sijoittajat kääntyvät nykyään useammin kryptovaluuttojen puoleen kullan sijasta. Tämä taas automaattisesti lähtee nostamaan niiden arvoa. 

Miten SushiSwap kurssi kehittyy tulevaisuudessa?

Tämän artikkelin kirjoitushetkellä SUSHI hinta on 3:n dollarin paikkeilla per token, eli se on kuukaudessa laskenut noin kahden dollarin verran. Hintapiikkejä tämän kryptovaluutan saralla ei vielä tänä vuonna ole nähty, mutta kevät on usein kryptovaluutoille hitaampaa aikaa. Vaikka SushiSwap on suhteellisen volatiili kryptovaluutta, alan asiantuntijat luottavat sen kasvuun, sillä se on nopeasti noussut yhdeksi tunnetuimmaksi ja varteentotettavimmaksi DeFi -projekteja hyödyttäväksi protokollaksi. Tästä johtuen sen kasvuun myös tulevaisuudessa uskotaan lujasti. 

SushiSwap kurssi

SushiSwap nimittäin tarjoaa automaattisen markkinatakaajan DeFi -tokeneille Uniswapin erittäin suositussa hajautetussa pörssissä. Sen tarjoaman likviditeetin ansiosta DeFi -projektien kehittäminen käy entistä turvallisemmaksi, nopeammaksi ja tehokkaammaksi. Selkeän ja hyödyllisen käyttötarkoituksen vuoksi sen suosion kasvu on ollut nopeaa. Mutta samalla kannattaa ottaa huomioon, että kyseessä on volatiili kryptovaluutta. Siksi sen kohdalla on tärkeää miettiä erityisesti sitä, että minkä tyyppistä sijoittamista haluat harjoittaa? Oletko hakemassa hyvää kohdetta pitkän aikavälin sijoittamiseen, vai kiinnostaako sinua spekulatiivinen kaupankäynti? 

SushiSwap sopii hyvin spekulatiiviseen kaupankäyntiin, ja koska sen päätarkoitus on tarjota nopeasti kasvaville DeFi -markkinoille likviditeettiä, sen kysynnän kasvu kryptomarkkinoilla on ollut ripeää. Osta SushiSwap pitkän aikavälin sijoituksena jos uskot sen kasvun jatkuvan DeFi -markkinoiden kasvun peesissä tulevaisuudessa. Lisäksi SushiSwap on kiinnostava sijoituskohde niille, joita kiinnostaa nimenomaan kryptoprojektissa mukana olo henkilökohtaisesti. SUSHI token antaa mahdollisuuden stakingiin, eli käyttäjä voi ansaita passiivista tuottoa tallettamalla projektin natiivitokeneita SushiSwapin tai Uniswapin verkkoon. Ja tämän kaiken sivussa käyttäjä voi ansaita myös sillä, jos SushiSwap kurssi nousee yhtä hyvin kuin syksyllä 2021.

Katso lisää Kryptovaluutta kurssit.

Osta SushiSwap täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on SushiSwap?

SushiSwap tarjoaa kryptomarkkinoille hajautetun, automatisoidun markkinatakaaja protokollan, joka mahdollistaa nopeat ja tehokkaat siirrot millä tahansa DeFi tokeneiden pareilla.

Miten SushiSwap kurssi kehittyy tulevaisuudessa?

SushiSwapissa nähdään runsaasti kasvupotentiaalia, ja jos sen kiinnostavuus pysyy edellisvuoden tasolla ja nousee, sillä on edessä erittäin valoisa tulevaisuus. Lisäksi se hyötyy DeFi -markkinoiden kasvusta.

Miten voin ostaa SushiSwap?

Osta SushiSwap helposti ja nopeasti suosituimmilta netin kaupankäyntialustoilta, kuten eToro: rekisteröidy, siirrä tilillesi rahaa ja osta SushiSwap.

Mikä on SushiSwap hinta?

SushiSwap hinta, kuten kaikkien kryptovaluuttojen hinnat, muuttuvat päivittäin, joten tarkista aina reaaliaikainen SushiSwap kurssi tältä sivustolta.

Onko SushiSwap hyvä sijoitus?

SushiSwap kysynnän kasvu sai sen arvon kasvamaan runsaasti vuonna 2021, ja tämän suunnan uskotaan jatkuvan edelleen. Se sopii erityisesti aktiiviseen treidaamiseen.

Teresa Maria

Teresa Maria on monipuolinen sisällöntuottaja, jolla on laaja kokemus sijoittamisesta ja kryptovaluutoista. Hänen Osakekoululle tuottamien sijoitusoppaidensa avulla sinustakin voi tulla ammattisijoittaja alta aikayksikön.

Katso kaikki artikkelit tekijältä Teresa Maria