SHIBA INU Kurssi Reaaliaikainen (SHIB / EUR)

shiba-inu
shiba-inu

Shiba Inu (SHIB)

Price
0,000117
Osta Shiba Inu täältä Sijoittaminen kryptovaroihin on sääntelemätöntä joissakin EU-maissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
Sinulla ei ole EU:n sijoittajatakuuta.
Pääomasi on alttiina riskeille.

Mistä asioista SHIBA INU kurssi on riippuvainen?

 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10
 • pepperstone toplist stb 1
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Tarjoaa yli 70 valuuttaparia
  • Jopa 30:1 vipuvaikutus
  • Tukee MetaTraderia ja cTraderia
  Kauppakohtainen hinta Alk. 0,03 euroa Tilimaksu 0 euroa / vuosi Mobiilisovelluksen pisteet
  9/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 77.5% yksityissijoittajista menettää rahaa käydessään kauppaa CFD:llä tämän välittäjän kanssa.

Meemikryptoiksi kutsutut kryptovaluutat ovat pyörineet hyvin tiuhaan tahtiin uutisotsikoissa viime aikoina. DogeCoinin perässä markkinoille on tuotu useita muitakin meemeihin perustuvia kryptovaluuttoja, ja SHIBA INU on yksi näistä. Meemikryptot ovat kryptovaluuttoja, joista useimpia ei voi oikeastaan käyttää mihinkään, niillä on vain viihdearvoa, jonka vuoksi niihin sijoitetaan. Silti niiden suosio on ollut erittäin suurta.

Ilman kunnollista käyttötarkoitusta niiden tulevaisuus on kuitenkin huomattavasti hatarammalla pohjalla, kuin esimerkiksi maksuvaluutaksi pyrkivä Bitcoin tai hajautettujen rahoitusratkaisujen (DeFit) kehitysalustana toimiva Ethereum. Mistä näiden meemivaluuttojen arvo sitten oikeastaan koostuu? Ennen kuin voimme puhua siitä, mistä SHIBA INU kurssi on riippuvainen, meidän täytyy ymmärtää mikä tämä kryptovaluutta on:

SHIBA INU oli yksi ensimmäisistä DogeCoinia seuranneista meemivaluuttojen jatkumoista, joka on onnistunut nousemaan yllättävänkin vankkaan suosioon kryptomarkkinoilla. SHIBA INU lanseerattiin vuoden 2020 loppupuolella, mutta vaikka kyseessä onkin näin nuori kryptovaluutta, sen markkina-arvo on jo noussut 2,4 miljardiin dollariin. SHIBA INU on noussut jopa niin suureen suosioon, että se on ansainnut lempinimen “DogeCoin killer” ja sitä pidetään tämän ensimmäisen meemikrypton suurimpana haastajana.

shiba inu kurssi

Miten ihmeessä erittäin halpa SHIBA INU muka onnistuisi haastamaan supersuositun DogeCoinin? Asiantuntijat perustelevat näkemystään seuraavasti: Ensinnäkin kyseessä on meemivaluutta, joka on noussut sosiaalisessa mediassa suureen suosioon, kiitos varsinkin sen nimekkäiden julkkistukijoiden. Toiseksi SHIBA INU tarjoaa käyttäjilleen muutakin, kuin vain hassunhauskan riskisijoituksen. ShibaSwap on SHIBA INUn lanseeraama kryptovaluuttojen vaihtoalusta, joka toimii Ethereumin verkossa. Tämä tarkoittaa, että sen vaihtoalustalla voi vaihtaa kaikkia Ethereumin lohkoketjuun luotuja ERC-20 tokeneita, joita on tuhansia.

Siinä missä muita meemivaluuttoja on kritisoitu niiden hyvin vähäisestä käytettävyydestä, SHIBA INU -kehittäjät ovat alusta alkaen valinneet toisen tien. ShibaSwap -vaihtoalusta ei nimittäin ole projektin ainoa tuote, jolla kyseistä kryptovaluuttaa voi hyödyntää. Vaihtoalustan lisäksi markkinoille on tuotu NFT -taideteoksille tarkoitettu Shiba Inu Incubator, joka on SHIBA INU kehittäjiltä erinomainen veto. Meemit ovat nousseet taiteenmuodoksi, jota voi jopa opiskella yliopistossa, joten mikä voisi olla sopivampaa, kuin meemivaluutan lanseeraama NFT -taiteelle tarkoitettu alusta?

Nyt kun tiedämme mikä SHIBA INU on, voimme keskittyä siihen mistä SHIBA INU kurssi on riippuvainen. Kryptovaluuttojen arvon kehitys on yleensä riippuvainen niiden käytön lisääntymisestä ja niiden lohkoketjun suosiosta. Tämä tarkoittaa, että niiden arvo kasvaa suhteellisen vakaalla pohjalla. Sosiaalinen media taas on nopealiikkeinen media, jonka kautta tuote tai palvelu voi saada nopean, jopa pitkäkestoisen kasvupyrähdyksen, mutta mikään some-hype ei ole jäänyt elämään ikuisiksi ajoiksi. 

shiba inu kurssi

SHIBA INU kurssi on siis sen meemivaluutan luonteen vuoksi hyvin riippuvainen sosiaalisen median suosiosta, mikä ei takaa sille kovinkaan vakaata pohjaa. SHIBA INU kurssi on kuitenkin muihin meemikryptoihin verrattuna vakaammalla pohjalla projektin tarjoamien tuotteiden (ShibaSwap ja Shiba Inu Incubator) vuoksi. Kun kryptovaluutalle on tuotteita, joissa sitä voi käyttää, sen likviditeetti, ja näin ollen verkko vahvistuu. 

Entä ne perinteiset markkinat, pystyvätkö ne vaikuttamaan SHIBA INU kurssiin? Yleisessä kuvassa perinteisten markkinoiden liikkeillä ei ole sinällään vaikutusta kryptovaluuttoihin. Mutta välillä SHIBA INU kurssi voi nousta tai laskea perinteisten markkinoiden vuoksi. Esimerkiksi viime aikojen inflaatiouutiset ovat tavasta poiketen näkyneet erityisesti Bitcoinin kurssissa. Mutta ei voida ohittaa sitä faktaa, että eniten Bitcoinin keväiseen laskuun vaikuttivat Elon Muskin mielipiteet siitä. 

Muut kryptot taas yleisesti seuraavat perässä, meni Bitcoin sitten mihin suuntaan tahansa. Ja itse asiassa kun katsotaan kryptovaluuttojen kursseja pidemmällä aikavälillä, perinteisten markkinoiden ongelmat heijastuvat useimmiten kryptoihin positiivisesti: kun perinteisellä taloudella menee huonosti, kryptovaluutat nousevat. Tästä hyvänä esimerkkinä toimi koronapandemia, jonka myötä perinteiset markkinat sakkasivat, mutta kryptovaluuttojen arvot lähtivät hurjaan nousuun Bitcoinin peesissä. Myös SHIBA INU kurssi sai tästä oman osansa.

DeFi -valuutat vs. SHIBA INU?

DeFi -sana tulee englannin kielen sanoista Decentralized Finance, joka tarkoittaa suomeksi hajautetun rahoituksen protokollia. Koska kyseessä ovat nimenomaan hajautetut rahoitusratkaisut, DeFi -projektit perustuvat aina lohkoketjuun, joka takaa keskittämättömän, demokraattisen ja avoimen järjestelmän monenlaisille erilaisille rahoitusratkaisuille. Tämä sopii kryptovaluuttojen pirtaan erinomaisesti, sillä ne luotiin alunperin haastamaan perinteiset valuutat, jotka ovat erittäin säänneltyjä ja rajoitettuja. DeFi -projektit ovat askel eteenpäin kryptovaluutoista.

Kuluttajien luottamus esimerkiksi pankkeihin on viimeisimmän talouskriisin (2008) jälkeen rapautunut pahemman kerran, minkä vuoksi hajautetuilla, demokraattisille rahoitusratkaisuille on jo pitkään ollut kysyntää. Ei ole yhteensattuma, että maailman ensimmäinen hajautetun rahoituksen mahdollistanut järjestelmä, eli Bitcoinin lohkoketju, lanseerattiin juuri talouskriisin keskellä vuonna 2009. Bitcoin kuitenkin tarjoaa tällä hetkellä käyttöömme pääasiassa maksuvälineen, sekä tietenkin mielenkiintoisen sijoituskohteen, kun taas DeFi -projektit tuovat meille kaikkea seuraavaa:

 • kryptovaluuttalainoja (asuntolainoja, kulutusluottoja, sijoituslainoja, jne.)
 • joukkorahoitusta (hyväntekeväisyyskeräykset, rahoituskierrokset, jne.)
 • vakuutuksia (omaisuudelle, henkilöille, lemmikeille, jne.)
 • erilaisia sijoitusratkaisuja (pörssejä, likviditeettipooleja, passiivista tuloa, jne.)

Kaikki tämä tulee DeFi -projektien kautta mahdolliseksi kryptovaluutoilla! Tämä saattaa kuulostaa korkealentoiselta, mutta itse asiassa Suomesta löytyy yksi markkinoiden suurimmista DeFi -projekteista: AAVE lainaprotokolla pyrkii mullistamaan asuntolainamarkkinat hajautetulla luototusalustallaan.

shh

Mutta onko SHIBA INU DeFi -projekti? SHIBA INU voidaan laskea DeFi -projektiksi, sillä se tarjoaa käyttäjilleen ShibaSwap -vaihtoalustan, sekä NFT -taiteen kehittämis- ja myyntialustan. Mutta toisin kuin monilla markkinoiden johtavilla DeFi -projekteilla, SHIBA INUn visioihin ei kuulu perinteisten rahamarkkinoiden mullistaminen. Se on pääasiassa meemivaluutta.

SHIBA INU kurssi voi kuitenkin hyötyä siitä, jos se lasketaan markkinoilla DeFi -projektiksi, sillä DeFi -projekteilla on viimeisen vuoden aikana mennyt yleisesti erittäin hyvin. Ja kun koko DeFi -markkinoiden arvo kasvaa, se heijastuu kaikkiin yksittäisiin DeFi -projekteihin. Pidä siis sekä SHIBA INU kurssi, että DeFi -markkinoita silmällä.

Miten SHIBA INU hinta kehittyy tulevaisuudessa?

SHIBA INU kryptovaluuttaan sijoittaminen on mielenkiintoinen mahdollisuus, sillä se on nuoresta iästään huolimatta tarjonnut jo siihen sijoittaneille huimia tuottoja. Meemivaluuttana SHIBA INU kurssi perustuu kuitenkin suhteellisen hataralle pohjalle, nimittäin sen sosiaalisen median suosioon. Jotta päätöksenteko siihen sijoittamisen saralla kuitenkin helpottuisi hieman, tarjoamme sinulle muutaman peruspointin, jotka kannattaa ottaa huomioon, ennen kuin lähdet sijoittamaan.

Yleissääntönä kryptovaluuttoihin sijoittaessa kannattaa muistaa, että niiden hintojen vaihtelut ovat hyvin riippuvaisia koko kryptomarkkinoiden kehityksestä. Jos esimerkiksi kryptojen kuningas, Bitcoin, yllättäen sukeltaisi, voit olettaa, että myös SHIBA INU kurssi seuraa perässä. Sama pätee tietenkin myös toiseen suuntaan, eli jos Bitcoinille povataan nousua, muidenkin kryptovaluuttojen voidaan odottaa reagoivan positiivisesti.

Toisaalta sinun tulee myös pitää silmällä itse sitä kryptovaluuttaa, johon olet sijoittamassa, eli tässä tapauksessa SHIBA INU kurssia. SHIBA INU kurssi elää vahvasti sosiaalisen median trendien mukaan, joten suosittelemme seuraamaan siihen isosti sijoittavia ammattitreidaajia sekä julkkiksia. Jos SHIBA INUa hypetetään somessa, sen hinnan voidaan olettaa nousevan. 

Kannattaako SHIBA INUun sijoittaa?

Se miljoonan dollarin kysymys. Jos SHIBA INUn some -faneilta kysytään niin “Hell yeah!” Jos suomalaisten pankkien sijoitusneuvojilta kysytään niin “Älä nyt herran jestas mene sellaista tekemään!” Ota tästä sekamelskasta sitten selvää. 

Me suosittelemmekin, että muiden mielipiteiden kuuntelun sijasta tutkit tätä meemivaluuttaa hieman itse. Tutustu siihen syvemmin, miten se on luotu, miten se toimii maksuvälineenä käytännössä esimerkiksi sen omissa tuotteissa, ja onko sille oikeasti tilaa suurten kryptovaluuttojen joukossa vielä jonain päivänä. Tutki myös miltä SHIBA INU kurssi näyttää pidemmältä ajalta. Vaikka historia ei kerro mitään kryptovaluuttojen tulevaisuudesta sijoitusmarkkinoilla, saat entistä paremman kuvan siitä, miten SHIBA INU kurssi käyttäytyy pitkällä aikavälillä.

Joka tapauksessa SHIBA INU on saavuttanut erinomaisen aseman meemivaluuttojen maailmassa, eikä näytä todennäköiseltä, että se olisi häviämässä mihinkään. Sijoituskohteena se on erittäin mielenkiintoinen ja siinä saattaa olla kasvupotentiaalia. Mutta se pitää muistaa, että SHIBA INU on riskisijoitus. Jos sinua kiinnostaa selvittää SHIBA INUn koko potentiaali, suosittelemme sinua tutustumaan myös ShibaSwap -vaihtoalustaan, joka on tehnyt SHIBA INUsta muita meemivaluuttoja astetta vakaamman vaihtoehdon.

Osta Shiba Inu täältä Sijoittaminen kryptovaroihin on sääntelemätöntä joissakin EU-maissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
Sinulla ei ole EU:n sijoittajatakuuta.
Pääomasi on alttiina riskeille.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä SHIBA INU hinta on?

SHIBA INU kurssi muuttuu joka päivä, ja sen vuoksi sinun tulee aina tarkistaa kryptosijoituksesi reaaliaikainen hinta, jonka löydät tältä sivustolta.

Mistä ostaa SHIBA INU?

Voit ostaa SHIBA INUa Coinbase kaupankäyntialustalta luomalla palveluun tilin ja siirtämällä tilillesi rahaa. Tämän jälkeen voit käydä kauppaa SHIBA INUlla.

Mistä näen SHIBA INU reaaliaikaisen hinnan?

SHIBA INU reaaliaikainen hinta löytyy aina tältä sivulta. 

Onko SHIBA INU vitsi?

SHIBA INU perustettiin niin sanotuksi “meemivaluutaksi”, mutta sillä on konkreettinen käyttötarkoitus ja useampi oma tuote, esimerkiksi ShibaSwap -vaihtoalusta.

Nouseeko SHIBA INU hinta?

SHIBA INU kurssi on tulevaisuudessa riippuvainen sen käytön kasvusta, mutta myös sosiaalisen median hypestä. Varovaiset arviot uskovat SHIBA INUn kasvupotentiaaliin.

Lähteet ja hyödyllisiä linkkejä, joista voit lukea lisää. bulp
Teresa Maria

Teresa Maria on copywriter ja digitaalinen nomadi.

Lähes vuosikymmenen ajan hän on työskennellyt digimarkkinoinnin parissa. Silloin, kun hän ei kirjoita tälle sivustolle, hän viettää aikaa oman bloginsa parissa, joka keskittyy matkailuun ja kestävään lifestyleen.

Teresa Maria sijoittaa pääasiassa kryptovaluuttaan ja näkee itsensä ennemmin pitkäaikaisena sijoittajana kuin päiväkauppiaana. Hänen omasta salkustaan löytyy korkean riskin omaisuuseriä, mikä on mahdollista, koska hän luottaa 100% naisen vaistoonsa.

Osakkeet, kryptovaluutat ja erilaiset sijoitusstrategiat ovat Teresa Marian suuri intohimo, ja tällä sivulla hän jakaa ajatuksiaan ja kokemuksiaan juuri näistä aiheista.

Katso kaikki artikkelit tekijältä Teresa Maria