Sandbox Kurssi Reaaliaikainen (SAND / EUR)

the-sandbox
the-sandbox

The Sandbox (SAND)

Price
0,944067

Sandbox on mielenkiintoinen digitaalinen peli, jossa pelaajat voivat kehittää, rakentaa ja myydä erilaisia NFT -omaisuuksia, osallistua lohkoketjupelin kehitykseen ja ylläpitoon stakingin kautta ja ansaita samalla passiivista tuloa.

Osta Sandbox täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Sandbox on markkinoiden vanhimpia lohkoketjuun perustuvia NFT -alustoja, sillä se on tuotu markkinoille jo vuonna 2011. Projekti on tottakai kehittynyt roimasti noista päivistä, ja tänä päivänä Sandbox tarjoaa monipuolisen virtuaalialustan kaikenlaisten NFT -omaisuuksien kehittämiseen ja myymiseen. Sandboxin tämän hetkinen markkina-arvo on jo yli 4 miljardia dollaria, mutta sen uskotaan nousevan lähivuosina vielä runsaasti, jos sen NFT -peli onnistuu kasvattamaan suosiotaan sen kehittäjien toivomalla tavalla. NFT -markkinat itse jatkavat joka tapauksessa aggressiivista kasvuaan, mistä Sandbox kurssi hyötyy.

 • Sandbox on lohkoketjuun pohjautuva virtuaalipeli, jossa pelaajat voivat kehittää ja myydä omia NFT -omaisuuksiaan
 • Sandbox kurssi lähti lokakuussa 2021 nousuun, ja on sen jälkeen pysynyt viiden dollarin paikkeilla aikaisemman yhden dollarin sijasta
 • Sandbox -pelissä pelaajat luovat itse erilaisia NFT -ominaisuuksia peliin, joilla he voivat osallistua peliin, sekä vaihtaa, myydä ja ostaa
 • Osta Sandbox eToron kansainväliseltä ja erittäin monipuoliselta kaupankäyntialustalta, jolta löytyy laaja lista myös muita kryptovaluuttoja. 
Osta Sandbox täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Sandbox kurssikaavio

Tässä näet Sandbox kurssin liikkeet sekä lyhyellä, että pitkällä aikavälillä:

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 83,45% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Sandbox kurssi

Sandbox kurssi lähti lokakuussa 2021 hyvin jyrkkään nousuun. Vielä lokakuun alussa pelin natiivivaluutan, SANDin hinta oli vain alle dollarin, mutta marraskuun alussa se ylitti jo 3 dollarin hinnan per token, ja marraskuun lopussa kävi jopa yli 8 dollarissa. Tämän nousun seurauksena Sandboxin markkina-arvo nousi yli 4 miljardiin dollariin. Äkillisen positiivisen kehityksen myötä Sandbox nousi kertarysäyksellä markkinoiden kiinnostavimpien NFT -pelien joukkoon, mikä puolestaan tuo sen alustalle koko ajan lisää käyttäjiä ja pelaajia, mikä taas kasvattaa koko projektin arvoa entisestään. 

Mutta mistä tämä hurja kurssinousu oikein on johtunut, ja mistä Sandbox kurssi tulee jatkossa olemaan riippuvainen? Heti ensimmäiseksi kannattaa ottaa huomioon, että kryptovaluuttana Sandboxiin eivät päde fiat-valuuttojen arvon nousun lait. Sen sijaan näitä kahta ei voida itse asiassa verrata lainkaan. Syy tähän on siinä, että yksi Sandbox kurssiin eniten vaikuttavista tekijöistä on sen oma käyttötarkoitus. Fiat-valuutoilla on tottakai vain yksi käyttötarkoitus (rahoitusväline), kun taas Sandboxin käyttötarkoitus on paljon monipuolisempi. Kyllä, sillä on kryptovaluutta, mutta SAND tokeneilla et voi maksaa aamukahviasi, vaan se toimii vain Sandbox -pelissä.

Sandbox kurssi

Kun tähän lisätään vielä se fakta, että kryptovaluutat ovat digitaalisia valuuttoja, voidaan todeta, että kryptovaluutan käyttötarkoitus ymmärtämällä voidaan arvioida, onko tälle kryptovaluutalle tulevaisuudessa laajalti käyttöä. Sandboxin SAND on ennen kaikkea pelitoken, ja peliala on alati kasvava markkina, joka ei ole kymmeniin vuosiin näyttänyt hiipumisen merkkejä. Ja mitä suositumpi Sandbox -pelistä, ja sen NFT -alustasta tulee, sitä enemmän sen pelissä, eli verkossa tulee olemaan käyttäjiä, mikä tuo vakautta koko projektille, ja nostaa sen arvoa (network value). 

Lyhyestä virsi kaunis: mitä enemmän Sandboxin alustalla, eli pelissä on käyttäjiä (kehittäjiä, pelaajia, treidaajia), sitä nopeammin Sandbox kurssi tulee nousemaan. Mutta kryptovaluutat ovat alttiita myös koko markkinan liikehdinnälle, erityisesti Bitcoinin hinnan vaihteluille. Se on jo moneen kertaan huomattu, että kun Bitcoinin hinta nousee, koko kryptomarkkinat seuraavat perässä. Mutta sama logiikka toimii myös toiseen suuntaan, eli kun Bitcoinin hinta laskee, se voi iskeä kovaa moniin muihinkin kryptovaluuttoihin. Siksi kryptovaluutan käyttötarkoitus on niin tärkeä tekijä sen vakauden määrittelemisessä. Ja siinä taas on täysin kyse kysynnän ja tarjonnan tasapainosta. 

Kysyntä ja tarjonta vaikuttavat Sandboxin hintaan

Kuten perinteisemmätkin sijoituskohteet, myös Sandbox kurssi on hyvin riippuvainen kysynnän ja tarjonnan tasapainosta. Varsinkin kun muistetaan, että monia kryptovaluuttoja on tarjolla markkinoille vain rajoitettu määrä. Esimerkiksi SAND tokeneita on kaiken kaikkiaan olemassa 3 miljardia tokenia, joista vasta noin 31 prosenttia (noin 920 948 300 tokenia) on liikkeessä. Eksklusiivisuus tekee usein esineistä ja asioista houkuttelevia, ja niin kauan kuin SAND tokeneille on runsaasti kysyntää, Sandbox kurssi ja arvo on plussalla. Jos taas tokeneita olisi enemmän, kuin niiden ottajia, kryptovaluutan arvo voisi laskea. 

Sandbox kurssi

Mitkä asiat sitten vaikuttavat Sandbox kurssi kysynnän ja tarjonnan vaihteluihin? Kysyntää tottakai lisää Sandbox -pelin suosion kasvu. Eli mitä laajemmin peliä tunnetaan, ja mitä enemmän sijoittajat sijoittavat siihen, ja pelaajat liittyvät peliin mukaan, sitä paremmin Sandbox kurssi voi. Jos taas esimerkiksi kryptovaluuttojen sääntely jossain vaiheessa tiukentuisi, se voisi heijastua kryptojen kursseihin hintoja laskevasti. Kannattaa kuitenkin huomata, että tällaiset kryptomarkkinoiden ulkopuoliset vaikutukset kryptoihin ovat usein vain hyvin lyhytaikaisia dippauksia. 

Yleisesti ottaen voidaan kuitenkin sanoa, että Sandbox kurssi on perinteisten markkinoiden heilunnalta suojassa. Tällä hetkellä esimerkiksi talouskriisit eivät heijastu kryptovaluuttojen arvon kehitykseen ainakaan negatiivisesti, vaan sen sijaan talouden huonoina aikoina on ollut nähtävissä päinvastaista liikettä: kun perinteinen talous sakkaa, sijoittajat kääntyvät nykyään useammin kryptovaluuttojen puoleen kullan sijasta. Tämä taas automaattisesti lähtee nostamaan niiden arvoa. Suuret, globaalit tapahtumat, kuten pandemia, voi saada kryptovaluuttojenkin kurssit notkahtamaan, mutta vain väliaikaisesti.

Sandbox staking

Olet varmasti kuullut louhinnasta, joka on prosessi, jolla luodaan esimerkiksi uusia Bitcoineja markkinoille. Louhinta on hidas ja kallis prosessi, johon monilla ei ole mahdollisuutta osallistua, mutta sen lisäksi on olemassa kryptovaluuttojen staking. Staking on prosessi, jossa sinulla on mahdollisuus tienata lisää kryptovaluuttaa korkona, kun talletat kyseistä kryptovaluuttaa sen lohkoketjuun tietyn määrän tietyksi ajaksi. Stakingista on tulossa louhinnan sijasta se yleisin tapa osallistua kryptoprojektien ylläpitoon ja kehittää niitä.

Kuten monet sen kilpailijat, myös Sandbox NFT -pelialusta on rakennettu Ethereumin erittäin monipuoliseen verkkoon, eli se on ERC-20 token. Ethereumin lohkoketjun mukana Sandbox hyötyy vahvasta suojauksesta, mutta sen lisäksi se itse perustuu Proof-of-Staking algoritmiin, mikä mahdollistaa SAND kryptovaluutan stakingin. Käyttäjät voivat siis tallettaa tietyn määrän SAND tokeneita Sandboxin alustalle, jolloin he saavat oikeuden vaikuttaa projektin kehittämiseen ja ylläpitoon. Tämä on palkittavaa toimintaa, josta steikkaajalle maksetaan lisää SAND tokeneita. Se on verrattavissa koron ansaitsemiseen, paitsi että staking vaatii projektiin osallistumista, kun taas pankissa et pääse päättämään sinne tallettamiesi rahojen käytöstä lainkaan.

Katso kuinka ostaa Sandbox.

Miten Sandbox kurssi kehittyy tulevaisuudessa?

Tämän artikkelin kirjoitushetkellä Sandboxin SAND tokenin hinta on hieman alle 5 dollaria per token, eli se on tullut vuodenvaihteen 5,9 dollarista noin dollarin verran alaspäin. Tärkeämpää on kuitenkin huomata, että verrattuna koko vuoteen 2021, SAND token on tällä hetkellä huomattavasti arvokkaampi. Sen hinnan nousu on tuonut mukanaan rutkasti volatiilisuutta, mutta se sopii erinomaisesti niille, joita kiinnostaa nimenomaan aktiivinen treidaaminen. Sandboxin arvon jyrkästä noususta on ehdottomasti vastannut sen tunnettuuden lisääntyminen, mikä on tuonut sen alustalle runsaasti lisää pelaajia ja NFT -kehittäjiä. 

Sandbox kurssi

Sandboxin vakaus ja vahvuus juontaa juurensa tottakai sen käyttötarkoituksen suureen potentiaaliin ja kiinnostavuuteen: peliala on jatkanut kasvuaan jo vuosikymmenen, eikä hidastumista ole näköpiirissä. Sen lisäksi Sandbox myös hyötyy luonteestaan NFT -projektina: NFT -markkinat ovat aggressiivisessa nousussa. Kaiken tämä vuoksi ei ole yllättävää, että alan asiantuntijat ja analyytikot uskovat Sandboxin pitkän aikavälin kasvuun. Monet jopa uskovat, että netissä liikkuvat hinta-arviot seuraavan viiden vuoden ajalta ovat reippaasti alakanttiin. Kannattaa kuitenkin pitää pää kylmänä, sillä kryptomarkkinoiden kehityksen ennustaminen on käytännössä lähes mahdotonta, ja verrattavissa vedonlyöntiin. 

Kryptovaluuttoihin sijoittaessa ei kannata koskaan mennä kenenkään toisen neuvojen mukana, vaan sinun on itse tehtävä tutkimustyö, jonka perusteella pystyt päättelemään, olisiko jossain kryptovaluutassa hyvää kasvupotentiaalia joko pitkällä tai lyhyellä aikavälillä. Kryptovaluuttoihin sijoittamisen järkevyyttä taas on helpompi arvioida, kun ymmärrät mihin jotakin tiettyä kryptovaluuttaa voidaan käyttää. Muista lisäksi ottaa huomioon se fakta, että kryptovaluutat ovat aina alttiita koko kryptomarkkinoiden liikehdinnälle. Osta Sandbox kun ymmärrät sen käyttölogiikan ja potentiaalin kryptomarkkinoilla, sekä jos uskot sen potentiaaliin nousta seuraavaksi suureksi lohkoketjupeliksi ja kryptovaluutaksi.

Osta Sandbox täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Sandbox?

Sandbox tarjoaa lohkoketjuun perustuvan digitaalisen pelin lisäksi monipuolisen virtuaalialustan kaikenlaisten NFT -omaisuuksien kehittämiseen ja myymiseen.

Miten Sandbox kurssi kehittyy tulevaisuudessa?

Sandbox tarjoaa viihdyttävän, palkitsevan ja jo valmiiksi suositun käyttötarkoituksen, eli digitaalisen pelin, mikä povaa sille valoisia tulevaisuudennäkymiä. 

Miten voin ostaa Sandboxia?

Osta Sandbox helposti ja nopeasti eToron kaupankäyntialustalta: rekisteröidy palveluun, siirrä tilillesi rahaa ja osta Sandbox tänään!

Mikä on Sandboxin hinta?

Sandboxin hinta, kuten kaikkien kryptovaluuttojen hinnat, muuttuvat päivittäin, joten tarkista aina reaaliaikainen Sandbox kurssi tältä sivustolta.

Minkä hintainen Sandbox SAND on vuonna 2025?

Analyytikot uskovat Sandboxin kasvuun pitkällä aikavälillä, ja vuonna 2025 sen uskotaan olevan 12 – 30 dollarin arvoinen per SAND token.

Onko Sandbox hyvä sijoitus?

NFT -markkinat ovat aggressiivisessa nousussa, minkä vuoksi alan asiantuntijat ja analyytikot uskovat Sandboxin pitkän aikavälin kasvuun.

Teresa Maria

Teresa Maria on monipuolinen sisällöntuottaja, jolla on laaja kokemus sijoittamisesta ja kryptovaluutoista. Hänen Osakekoululle tuottamien sijoitusoppaidensa avulla sinustakin voi tulla ammattisijoittaja alta aikayksikön.

Katso kaikki artikkelit tekijältä Teresa Maria