Plus500 Arvostelu ja Opas (2021)

 • tehnyt

Tämä Plus500 arvostelu esittelee sinulle yhden netin suosituimmista kaupankäyntialustoista. Kuten sen suurin kilpailija, eToro, myös Plus500 on perustettu Israelissa. Vuonna 2008 toimintansa aloittanut kaupankäyntialusta palvelee tänä päivänä sijoittajia ympäri maailman, ja tarjoaa yli 2 500 erilaista sijoituskohdetta osakkeista kryptovaluuttoihin ja hyödykkeisiin. Itse asiassa kyseessä on jopa niin kansainvälinen palvelu, että sen kautta voit sijoittaa helposti ja nopeasti myös suomen kielellä. 

Vuosi 2020 oli netin kaupankäyntipalveluille suorastaan kulta-aikaa, kun koronapandemia pakotti kuluttajat miettimään rahojensa turvallisuutta ja kasvupotentiaalia. Vettä myllyyn heitti myös Teslan perustajiin kuuluva Elon Musk, joka sai sekä osake-, että kryptokurssit heittelehtimään hullun lailla. Lisätään tähän vielä Gamestop-draama, minkä jälkeen ketään ei varmasti yllätä, että esimerkiksi Plus500 on jo vuoden päivät kasvattanut käyttäjiensä määrää sadoilla tuhansilla käyttäjillä per vuosineljännes. 

2020-luvun sijoittajat vaativat huomattavasti hienostuneempaa sijoituskokemusta, kuin mitä esimerkiksi pankit ovat pystyneet tarjoamaan. Siksi niin monet ovat siirtyneet pankkien palveluiden parista netin kaupankäyntialustoille, kuten Plus500, joissa sijoittaminen on halvempaa, yksinkertaisempaa ja huomattavasti monipuolisempaa. Lisäksi esimerkiksi Plus500 tarjoaa tietokoneella sijoittamisen lisäksi erinomaisesti toimivan sijoitussovelluksen, jonka kautta sijoitussalkkusi kulkee aina mukanasi, ja voit käydä kauppaa koska vain, missä vain. Tämä Plus500 arvostelu avaa asiaa alempana.

plus500 arvostelu

Plus500 eroaa muista kansainvälisesti suosituista kaupankäyntialustoista siinä, että se erikoistuu nimenomaan CFD-kaupankäyntiin. CFD-kaupankäynti on pähkinänkuoressa samantyyppistä, nopeatempoista kaupankäyntiä, kuin lyhyeksi myynti. CFD-kaupankäynti mahdollistaa sen, että Plus500 ei veloita lainkaan välityspalkkioita osakkeita ostaessasi. Sen sijaan, se veloittaa CFD-kaupankäynnistä aiheutuvan markkina-spreadin hinnan, eli yön yli menevästä kaupankäynnistä aiheutuvan hinnan erotuksen. Tämä Plus500 arvostelu avaa alustan maksukäytäntöjä tarkemmin alempana.

CFD-kaupankäynti on kaupankäynnin muoto, joka vaatii sitä, että sinun pitäisi ymmärtää sen toimintalogiikka, ennen kuin lähdet sijoittamaan. Lisäksi CFD-kaupankäynti sopii parhaiten nimenomaan aktiivisille sijoittajille, esimerkiksi päiväkaupankäyntiä harrastaville treidaajille, kuin pitkän aikavälin sijoituskohteita hakevalle aloittelijalle. Tämä ei kuitenkaan tarkoita etteikö aloittelijoilla olisi asiaa Plus500 -palveluun, päinvastoin! CFD-kaupankäynti ei ole monimutkaista, ja siksi tämä Plus500 arvostelu alkaakin oppaalla, jonka avulla kaikenlaiset sijoittajat pääsevät alustalla nopeasti alkuun. 

Osta osakkeita – Plus500 vs. eToro 

 • eTorossa osakkeisiin voi sijoittaa pitkällä aikavälillä, Plus500 taas keskittyy CFD-kaupankäyntiin
 • eToro veloittaa 0% välityspalkkion osakekaupankäynnistä – Aloita sijoittaminen tänään 
 • Plus500 sopii aktiivisesti treidaaville sijoittajille, esimerkiksi päiväkaupankäyntiin
 • eToro on sosiaalisen kaupankäynnin palvelu, jossa voit kopioida ammatti-treidaajien sijoitussalkkuja ja omistat ostamasi sijoituskohteet – Aloita sijoittaminen tänään
 • Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10
  Tutustu täällä Nordnet * Sijoittaminen tapahtuu aina omalla vastuullasi. On olemassa riski, että menetät rahasi
 • Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 3000 CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  Tutustu täällä Capital.com * Pääomasi voi olla vaarassa. Muita maksuja voidaan soveltaa.

Aloita sijoittaminen Plus500:ssa – Aloittelijan opas  

Plus500 käytön aloittaminen ei ole monimutkaista tai aikaavievää. Päinvastoin, pääset sijoittamaan osakkeisiin, kryptovaluuttoihin, indeksirahastoihin, hyödykkeisiin ja valuuttoihin globaalilla skaalalla alta aikayksikön tämän kolmen vaiheen oppaan avulla. 

Jos tilin avaaminen palveluun suoraan mietityttää, Plus500 tarjoaa sinulle myös demo-tilin, jonka kautta pääset tutustumaan palvelun käyttöön ilman, että laitat omaa rahaa likoon lainkaan. Tätä kautta näet esimerkiksi kaikki Plus500 tarjoamat sijoituskohteet, joita löytyy yli 2 500 erilaista. Ja kun olet päätöksesi tehnyt, on aika avata palveluun ihan oikea tili:

Vaihe 1 – Kirjaudu palveluun

plus500 arvostelu

Tilin luominen Plus500 -palveluun on erittäin yksinkertaista: klikkaat vain Plus500 -sivuston oikeasta yläkulmasta ‘Aloita kaupankäynti’ -painiketta. Tämän jälkeen valitset tililajeista ‘Oikea raha’ -painikkeen, jolloin pääset luomaan todellisen sijoitustilin demo-tilin sijasta. 

Tämän jälkeen sinulle aukeaa kirjautumislomake, josta pääset luomaan tilin joko sähköpostilla ja salasanalla, tai sitten suoraan Google-, Facebook- tai Apple -tilisi kautta. Vahvistaaksesi sijoitustilisi suojausta sinun kannattaa heti tilin avaamisen yhteydessä tunnistautua. Voit tehdä tämän joko kaksivaiheisen tunnistuksen aktivoimalla tai lähettämällä palveluun todisteeksi kopion ID-kortistasi tai passistasi. 

Lisäksi kirjautumisen yhteydessä saatat saada eteesi lyhyen kyselyn, jonka avulla Plus500 selvittää minkä tasoinen sijoittaja olet. Tämä tehdään sinun ja rahojesi turvallisuuden vuoksi, sillä CFD-kaupankäynti on sijoittamisen muoto, joka vaatii hieman perehtymistä, ennen kuin sitä kannattaa lähteä kokeilemaan. Tätä varten Plus500 tarjoaa edellä mainitun demo-tilin. Kyselyn avulla Plus500 pystyy tarjoamaan sinulle sijoituskohteita, jotka sopivat kokemustasoosi täydellisesti. 

Vaihe 2 – Talleta rahaa

Tilin avattuasi, sinulla on edessäsi vielä yksi nopea askel, ennen kuin pääset aloittamaan sijoittamista: sinun on talletettava sijoitustilillesi rahaa, jotka voit sitten sijoittaa haluamasi kohteeseen, tai joilla voit käydä kauppaa. Sinun on oltava kirjautuneena Plus500-tilillesi, jotta voit tallettaa sinne rahaa.

Salkkuusi kirjauduttuasi näet vasemmassa yläkulmassa Valikon, josta klikkaat ‘Talletus’-valintaa. Tällöin sinulle aukeaa lomake, josta voit valita haluamasi maksuvälineen. Valittavanasi ovat kaikki yleisimmät maksuvaihtoehdot pankkikorteista pankkisiirtoon sekä PayPaliin. Jos haluat päästä sijoittamaan heti, valitse joko debit-kortti tai PayPal, joista raha siirtyy sijoitustilillesi suoraan.

Huomaa, että Plus500 vaatii vähintään 100 euron ensitalletuksen. Tämä on moniin muihin palveluihin verrattuna pieni summa, ja sijoittamista ajatellen joka tapauksessa hyvin pieni panostus. Koko 100 euroa on kuitenkin täysin sinun käytettävissäsi. Kun olet valinnut maksuvälineen, kirjaat lomakkeelle summan, jonka haluat siirtää sijoitustilillesi, minkä jälkeen siirrät rahat. Nyt olet valmis ja voit aloittaa sijoittamisen!

Vaihe 3 – Aloita sijoittaminen

Kun olet siirtänyt rahat uudelle Plus500 -tilillesi, voit aloittaa sijoittamisen. Ensi näkemältä salkkusi sisältö voi näyttää monimutkaiselta, mutta loppujen lopuksi sen tarjoamat tiedot ovat yksinkertaisia ja tarpeellisia varsinkin CFD-kaupankäynnissä. Etusivun kaavioista näet, millä sijoituskohteilla käydään juuri tällä hetkellä eniten kauppaa, ja myydäänkö vai ostetaanko niitä. Tämä antaa osviittaa siitä, mitä sinunkin saattaa kannattaa tehdä. 

plus500 arvostelu

Lisäksi Plus500 tarjoaa salkussasi runsaasti tietoa, kaavioita ja sijoitusvinkkejä, joita kannattaa silloin tällöin pitää silmällä. Mutta nyt siihen osto-oppaaseen! Salkkusi yläreunassa näet hakuvalikon, johon voit kirjata sen osakkeen, kryptovaluutan tai hyödykkeen, johon haluat sijoittaa. Sitten klikkaat kyseisen sijoituskohteen kaupankäyntilomakkeen auki.

Kaupankäyntilomake aukeaa salkkusi oikeaan reunaan, josta voit valita oletko ostamassa vai myymässä kyseistä kohdetta, sekä kirjata haluamasi sijoitussumman. Lomakkeella näkyy myös mitä muut sijoittajat parhaillaan tekevät kyseisellä kohteella, mutta älä anna sen häiritä! Sijoittamisen on aina lähdettävä sinun omasta päätöksestäsi, ei kenenkään muun suosituksesta. 

Kun olet kirjannut lomakkeelle haluamasi ostosumman, voit klikata kaupan auki lomakkeen alaosassa olevasta painikkeesta. Ostamasi sijoituskohteen arvo näkyy välittömästi salkkusi saldossa, ja se muuttuu reaaliajassa riippuen kohteen arvon muutoksista. Voit ostaa lisää sijoituskohteita samalla tavalla niin paljon kuin lystää. Sijoitusasiantuntijoiden mukaan sijoittaminen kannattaakin aina tehdä hajautetusti, eli sijoittaa useaan erilaiseen kohteeseen. Plus500 tarjoaa hajauttamisen tueksi sinulle esimerkiksi sijoituskalenterin, josta voit luntata kaikki sijoittamiselle relevantit päivämäärät sekä statistiikat, ja näin ollen tehdä parempia sijoituspäätöksiä. 

Osta osakkeita täältä * Pääomasi voi olla vaarassa. Muita maksuja voidaan soveltaa.

Plus500 mobiilisovellus

Tämän päivän sijoittajat vaativat korkean tason palveluita, joihin perustavanlaatuisena osana kuuluu tietenkin toimiva ja helppokäyttöinen mobiilisovellus. Eikä Plus500 arvostelu olisi kunnollinen, jos se ei pureutuisi myös tähän palvelun osaan. Siksi me esittelemmekin sinulle nyt Plus500 mobiilisovelluksen, joka on saatavilla kaikkiin Android- ja iOS -laitteisiin.

Plus500 mobiilisovellus tarjoaa täysin samanlaisen, korkeatasoisen sijoituskokemuksen kuin palvelun tietokoneversio: salkkusi kulkee mukanasi helposti taskussasi, ja voit ostaa ja myydä kaikkia palvelun 2 500 eri sijoituskohdetta milloin vain ja missä vain. Mobiilisovelluksen käyttöliittymä on helppo ymmärtää ja käyttää, minkä lisäksi se tarjoaa kaikki samat raportit ja sijoittamisen tukityökalut, jotka löytyvät palvelun tietokoneversiolta. 

Osta osakkeita vain muutamalla klikkauksella, käy CFD-kauppaa kryptovaluutoilla vaikka kahvitauolla, ja sijoita kultaan tai öljyyn kun niiden hinta alkaa nousta. 

plus500 arvostelu

Plus500 hinnat ja kustannukset

Plus500 mainostaa itseään melkein ilmaisena kaupankäyntialustana. Tavallaan tässä markkinointikulmassa on perää, mutta sitä ei kannata niellä pureskelematta:

Plus500 ei veloita lainkaan perinteisiä kaupankäyntikustannuksia, kuten välityspalkkioita esimerkiksi osakkeita ostettaessa tai myytäessä. Myöskään muita yleisiä kaupankäyntimaksuja ei tarvitse tällä alustalla maksella. Mutta älä kuvittele, että kaupankäynti kuitenkaan olisi täysin ilmaista!

Kyllähän tämänkin kaupankäyntialustan on tehtävä rahaa, ja Plus500 on ratkaissut tämän veloittamalla käyttäjiltään ainoastaan kaiken kaupankäynnin väliin jäävän markkina-spreadin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi käydessäsi CFD-kauppaa kryptovaluutoilla, kaupan voimassaolon aikana ostettavan ja myytävän sijoituskohteen hinnat muuttuvat. Tämä hintojen välinen muutos, eli erotus on spread, joka sinun tulee maksaa kaikesta kaupankäynnistä Plus500 -alustalla. 

CFD -kaupankäynnissä myyntien ja ostojen väliin jäävä hintojen erotus riippuu siitä miten paljon kyseiset sijoituskohteiden hinnat muuttuvat kyseisen kaupankäyntisopimuksen aikana. Jos osaat pelata korttisi oikein, ja onni on puolellasi, saatat tienata tämän erotuksen turvin erinomaisesti, mutta samalla kasvavat kustannuksesi. 

Mihin kaikkeen voit sijoittaa Plus500 -palvelussa?

Plus500 arvostelu ei olisi mitään, jos se ei listaisi kaikkia tämän kaupankäyntialustan tarjoamia sijoituskohteita. Plus500 nimittäin tarjoaa erittäin monipuolisesti erilaisia sijoituskohteita, joihin voi sijoittaa eri strategioiden mukaan. Tästä syystä Plus500 on nimenomaan aktiivisesti kauppaa käyville, spekuloinnista kiinnostuneille, sekä eri sijoitusstrategioiden kokeilemisesta kiinnostuneille sijoittajille täydellinen valinta.

Alusta sopii kuitenkin myös aloittelijoille ja pitkän aikavälin sijoittajille, ja tarjoaa esimerkiksi 21 suomalaista osaketta sinulle. Tämän alustan kautta sinulla on kuitenkin myös mahdollisuus sijoittaa kansainvälisiin suurnimiin, kuten Amazon, tai kaikkien tietoisuuteen nousseen Pfizerin osakkeisiin. Plus500 on sijoituskohdevalikoimallaan varmistanut, että sen alustalta löytyy kaikille jotain! Voit valita kaikkien näiden vaihtoehtojen väliltä:

Osakkeet

Osakkeet ovat suomalaisten suosimia sijoituskohteita, sillä ne ovat pääsylippumme omistamaan menestyviä, suomalaisia yrityksiä. Vaikka emme oikein pidä siitä, että muut menestyvät, olemme aina valmiita ottamaan osaa muiden menestykseen, kunhan hyödymme siitä itse! Ja viimeisen vuoden aikana on käynyt selväksi, että suomalaiset suuryritykset pärjäävät maailman markkinoilla erinomaisesti. Esimerkiksi Nordea maksaa vuonna 2021 historiansa suurimpia osinkoja erinomaisen vuoden 2020 jäljiltä. Suomalaisten osakkeiden lisäksi Plus500 tarjoaa osakkeita jopa 22 eri maasta ympäri maailman, valtaosa niistä Yhdysvalloista.

Osakkeisiin sijoittaminen on helppoa ja vaatii hyvin vähän vaivaa, sillä rahansa voi jättää vain kasvamaan jopa vuosien ajaksi. Samalla sijoituksesi kerää vuosittain osinkotuottoja. Toisaalta jos sijoittamasi osakkeet syöksyvät, jäät tietenkin miinukselle. Tällöin kannattaa jäädä odottamaan, että osake taas nousee, sillä osakkeet ovat nimenomaan pitkän aikavälin sijoituskohteita. 

Tästä syystä Plus500 ei kuitenkaan ole välttämättä paras paikka, sillä sen alusta perustuu nopeatempoiseen CFD-kaupankäyntiin, etkä tällöin omista ostamiasi osakkeita lainkaan. Käytännössä tämä tarkoittaa myös sitä, että osakkeet eivät ehdi kerryttää osinkoa, sillä niitä myydää ja ostetaan niin lyhyillä aikaväleillä. Jos siis haluat sijoittaa pitkällä aikavälillä, kannattaa kokeilla muita kaupankäyntialustoja. Toisaalta CFD-kaupankäynti voi parhaimmillaan taata huomattavasti osinkotuottoja korkeammat voitot paljon nopeammin. Muista aina, että homma toimii myös toiseen suuntaan, ja markkinoiden lähdössä liukuun saatat mennä runsaasti miinukselle.

plus500 arvostelu

Indeksirahastot

Osakkeiden lisäksi rahastot ovat suomalaisten lempparisijoituskohteita. Pankit tarjoavat sijoitusneuvonnassaan usein eniten rahastosijoittamista, mutta itse asiassa se ei ole meille tuoton toivossa sijoittaville lähellekään paras vaihtoehto. Sen sijaan indeksirahastot tarjoavat huomattavasti mielenkiintoisemman vaihtoehdon.

Indeksirahastot ovat osakkeiden rinnalla toinen erinomainen pitkän aikavälin sijoituskohde, sillä ne seuraavat aina jotakin tiettyä alaa, ja sijoittavat sen alan osakkeisiin laajalla skaalalla suurimman tuoton toivossa. Sinun ei siis itse tarvitse tehdä muuta kuin sijoittaa siihen indeksirahastoon, joka sijoittaa sinua kiinnostavan alan osakkeisiin, ja antaa systeemin tehdä loput. 

Koska indeksirahastot seuraavat aina kokonaista alaa, esimerkiksi teknologia-alaa, niiden tulee ottaa sijoitusstrategioissaan huomioon laajempi kuva, kuin vain sijoitettavien yritysten tulovirrat. Esimerkiksi jonkin maan poliittiset tapahtumat voivat vaikuttaa indeksirahastojen kurssikäyriin suuresti. Nopeatempoisena sijoituskohteena indeksirahastot sopivat erinomaisesti CFD-kaupankäyntiin. 

Kryptovaluutat

Kryptovaluutat ovat kymmenen vuoden aikana nousseet suureen rooliin sijoituskohdekartalla. Kaikki suurimmat ja suosituimmat kaupankäyntialustat tarjoavat kryptovaluuttoihin sijoittamista, ja monet niihin ajoissa sijoittaneista huomasivat vuoden 2021 alkupuoliskolla olevansa miljonäärejä. Ei siis varmasti yllätä ketään, että myös Plus500 tarjoaa kryptovaluuttoja sijoituskohteiden valikoimassaan.

Huomaa kuitenkin, että Plus500 tarjoaa vain noin kymmenisen suurinta kryptovaluuttaa (esim. Bitcoin, Ethereum, Cardano ja Litecoin). Tämä tarkoittaa, että sinulla ei ole mahdollisuutta sijoittaa sen kautta niihin suurimman kasvupotentiaalin kryptoihin, kuten suuren hypen kohteena tasaisin väliajoin oleva DogeCoin tai rahoitusratkaisuja tarjoaviin DeFi -kryptoihin. Lisäksi Plus500 alustalla kryptovaluuttoihin pätee sama sääntö kuin osakkeisiin: et omista ostamiasi kryptovaluuttoja. Voit kuitenkin sijoittaa Plus500 -alustalla kryptovaluuttoihin eri strategioiden mukaan, kuten myydä niitä lyhyeksi tai vaihtamalla niitä samalla tavalla kuin perinteisiä valuuttoja. 

Hyödykkeet

Hyödykkeet ovat suomalaisille sijoittajille maailman mittakaavassa suhteellisen vähän vähän huomiota saava sijoituskohde. Siksi tämä Plus500 arvostelu esittelee myös nämä sijoituskohteet nyt sinulle. Hyödykkeillä tarkoitetaan perinteisiä raaka-aineita, kuten sokeria, kahvia ja puuvilla, jotka ovat perustavanlaatuinen osa meidän jokapäiväistä elämäämme. Harvoin tulemme ajatelleeksi miten arvokkaita nämä perustuotteet voivatkaan olla juuri siksi, että ilman niitä elämämme olisi huomattavasti tyhjempää. 

Näiden lisäksi hyödykkeisiin lasketaan myös paljon arvokkaampia materiaaleja, kuten kulta, öljy sekä alumiini. Plus500 tarjoaa alustallaan erinomaisen listan hyödykkeitä, jotka soveltuvat hintojensa muutosten puolesta erinomaisesti juuri CFD-kaupankäynnin kohteiksi. Hyödykkeet eivät sovi samalla tavalla pitkän aikavälin sijoituskohteiksi kuin osakkeet tai kryptovaluutat, sillä niiden hintavaihtelut eivät ole niin massiivisia, eikä niistä voi tienata osinkoa. Sen sijaan nopeatempoinen päiväkaupankäynti tuo hyödykkeistä parasta tuottoa. 

Valuutat

Samoin kuin hyödykkeet, myöskään valuutat eivät sovellu pitkäaikaiseen, tuoton passiiviseen kasvattamiseen tähtäävään sijoittamisen kohteeksi. Tämä johtuu siitä, että valuuttasijoittamista harjoitetaan valuuttapareilla, ja kauppaa käydään aina yhden päivän sisällä. Valuuttoihin sijoittaessa sinun tulee ennustaa, miten jonkin valuutan arvo tulee päivän aikana kehittymään verrattuna johonkin toiseen valuuttaan, ja myydä tai ostaa sen mukaan.

Kuten tiedämme, valuuttojen arvot pyritään Keskuspankkien toimesta pitämään mahdollisimman vakaina, mutta tämä ei tarkoita, etteikö valuuttakaupasta voisi tienata hyvää tuottoa! Tämä johtuu siitä, että vipuvaikutusta käyttämällä voit pienilläkin hinnan vaihteluilla tienata huimaa tuottoa. Plus500 tarjoaa monia muita alustoja paremmat vipukertoimet, jopa 1:30 asti. Käytännössä tämä vipuvaikutus tarkoittaa sitä, että jos ostat jotain valuuttaa 1000 eurolla, maksat kaupasta itse vain 33,33 euroa, minkä lisäksi voittosi moninkertaistetaan vipuvaikutuksen mukaisesti. Sama pätee kuitenkin myös tappioihin. 

Valuuttakaupankäynti on vedonlyöntiin verrattavaa spekulointia, joten siihen kannattaa ryhtyä ainoastaan jos budjettisi kestää sen tuomat riskit.  

Plus500 arvostelu

Ja nyt pääsemme siihen itse asiaan: Plus500 arvostelu! Suuressa kuvassa voidaan heti alkuun todeta, että se, soveltuuko Plus500 sinulle riippuu siitä, millä tavalla haluat sijoittaa. Plus500 alusta tarjoaa erinomaisen valikoiman monipuolisia sijoituskohteita kaikista yleisimmistä, eli osakkeista, niihin uusimpiin ja erikoisimpiin, kuten kryptovaluutat tai indeksirahastot. 

Laaja sijoitusvalikoima kuitenkin häviää vertailussa monille muille suurille kaupankäyntialustoille, kuten esimerkiksi eToro, joka tarjoaa huomattavasti laajemman valikoiman kryptovaluuttoja, mukaan lukien kuumimmat DeFi -kryptot. Sen plussiin kuuluu kuitenkin se, että Plus500 alustalta löytyy erinomaisia suomalaisia osakkeita. Plus500 -alustalla osakkeita ostaessa kannattaa kuitenkin muistaa se, että et omista kyseistä sijoituskohdetta. 

plus500 arvostelu

Mitä tulee sijoitusstrategioihin, Plus500 sopii sellaisille sijoittajille, jotka sijoittavat hyvin aktiivisesti ja hallitsevat CFD-kaupankäynnin salat. Esimerkiksi päiväkaupankäynti on Plus500 -alustalla tehty erittäin helpoksi ja sujuvaksi. Sen sijaan sellaisille sijoittajille, jotka haluavat ostaa sijoituskohdetta ja jättää sitten sijoituksensa kasvamaan, Plus500 ei ole se paras vaihtoehto. Tämä ei kuitenkaan tarkoita etteikö pitkän aikavälin sijoittajilla olisi asiaa alustalle! 

Päinvastoin: Plus500 on erittäin käyttäjäystävällinen sijoittamisen työkalu, joka tarjoaa myös toimivan ja helppokäyttöisen mobiilisovelluksen. Plus500 palvelut ovat saatavilla suomen kielellä, ja salkustasi löydät aina reaaliaikaiset hintatiedot, kurssitaulukot sekä hyödyllisiä uutisia sinua kiinnostavista sijoituskohteista. Kaikki sijoittamiseen tarvittava tieto on siis hyppysissäsi. 

Nopeatempoisesta kaupankäynnistä kiinnostuneille Plus500 on erinomainen kaupankäyntialusta, sillä sen lisäksi, että se perustuu CFD-kaupankäynnille, se tarjoaa korkeampia vipuvaikutuksia kuin monet muut kaupankäyntialustat, ja veloittaa kaupankäynnistä ainoastaan markkina-spreadin. Päiväkaupankäynnillä itsensä elättävät löytävätkin Plus500 -palvelusta itselleen varmasti hyvän paikan kasvattaa tulojaan. 

Plussat

 • Plus500 on yksi maailman suosituimmista kaupankäyntialustoista
 • Alustalta löytyy erinomainen lista kaikkia suosituimpia sijoituskohteita, kuten osakkeita, kryptovaluuttoja ja hyödykkeitä
 • Plus500 perustuu CFD-kaupankäyntiin ja sopii hyvin päiväkaupankäyntiin
 • Plus500 tarjoaa sijoittajille huomattavasti korkeampaa vipuvaikutusta kuin monet muut kaupankäyntialustat markkinoilla
 • Plus500 ei veloita lainkaan välityspalkkioita, vaan ainoastaan markkina-spreadin kaupankäynnistä
 • Palvelun mobiilisovellus on helppo käyttää, ja sen avulla salkkusi kulkee mukanasi kaikkialle, ja voit käydä kauppaa koska vain
 • Plus500 sivusto on saatavilla suomen kielellä

Miinukset

 • Plus500 ei sovellu passiiviseen pitkän aikavälin sijoittamiseen
 • Et omista ostamiasi osakkeita tai kryptovaluuttoja Plus500 -palvelussa
 • Plus500 perustuu CFD-kaupankäyntiin ja soveltuu siksi kokeneemmille sijoittajille
 • Plus500 tarjoaa huomattavasti suppeamman valikoiman osakkeita ja kryptovaluuttoja kuin monet muut kaupankäyntialustat

Usein kysytyt kysymykset

Onko Plus500 luotettava?

Kyllä, Plus500 on täysin luotettava ja turvallinen kaupankäyntialusta

Minkälaiseen sijoittamiseen Plus500 sopii?

Plus500 sopii CFD-kauppaa käyville sijoittajille, jotka treidaavat aktiivisesti, esimerkiksi päiväkaupankäyntiä harrastaville. 

Mitä Plus500 käyttö maksaa?

Plus500 ei veloita lainkaan välityspalkkioita, mutta se veloittaa kaikesta kaupankäynnistä markkina-spreadin.

Kuinka aloitan sijoittamisen Plus500 -sivustolla?

Rekisteröidy palveluun, talleta salkkuusi rahaa ja voit aloittaa kaupankäynnin osakkeilla, kryptovaluutoilla, hyödykkeillä, indeksirahastoilla tai valuutoilla.

Sopiiko Plus500 aloittelijoille?

Plus500 erikoistuu CFD-kaupankäyntiin ja soveltuu aktiivisesti kauppaa käyville sijoittajille. 

 • Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10
  Tutustu täällä Nordnet * Sijoittaminen tapahtuu aina omalla vastuullasi. On olemassa riski, että menetät rahasi
 • Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 3000 CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  Tutustu täällä Capital.com * Pääomasi voi olla vaarassa. Muita maksuja voidaan soveltaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *