Osta Yearn.Finance: Paras opas (2022 Päivitetty)

Osta Yearn.Finance ja hyödy sen hintapiikeistä tulevaisuudessa! DeFi -projektit (eng. Decentralized Finance) ovat lyöneet urakalla läpi viimeisen vuoden aikana, ja Yearn.Finance on yksi kaikkein menestyneimmistä sellaisista. Tämä hajautetun rahoituksen protokolla tarjoaa kryptomarkkinoille alustan, jolla kryptovaluuttoja voi lainata ja steikata mahansa täydeltä. Steikkaaminen (eng. staking) on kryptovaluuttojen vaihtoehto koron ansaitsemiselle, mutta potenssiin kymmenen, joten ei ole ihmekään, että Yearn.Finance on ollut yksi nopeimmin kasvaneista DeFi -projekteista.

Projektin YFI -natiivivaluutta on jo erittäin arvokas (yli 30 000 dollaria), ja sen kasvuvauhdin ei uskota ihan lähiaikoina hidastuvan. Mutta mikä Yearn.Finance itse asiassa on, mihin sitä voi käyttää ja kenen kannattaa sijoittaa siihen? Näihin kysymyksiin, sekä paljoon muuhun tarjoamme vastauksen tässä artikkelissa. Lisäksi ‘Osta Yearn.Finance’ -oppaamme avulla omistat tätä uuden maailman valuuttaa alta aikayksikön. Sukelletaan suoraan asiaan!

Osta Yearn.Finance täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

4 hyvää syytä ostaa Yearn.Finance 2022

 • Yearn.Finance on yksi nopeimmin kasvaneista DeFi -projekteista kryptomarkkinoilla
 • Yearn.Financen alusta on rakennettu Ethereumin lohkoketjuun, mikä takaa sille monipuolisemmat mahdollisuudet optimoida käyttäjien staking tuotot
 • Analyytikot ovat arvioineet, että sijoittamalla Yearn.Financeen nyt, sijoituksesi tekee viidessä vuodessa tuottoa jopa yli 200 prosenttia
 • Yearn.Finance hyötyy sekä Ethereumin, että DeFi -markkinoiden menestyksestä
 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 83,45% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Osta Yearn.Finance – Nopea opas

Mennään heti suoraan asiaan, eli Yearn.Finance osto-oppaaseen. Yearn.Financen markkina-arvo on moniin muihin samantyyppisiin DeFi -projekteihin verrattuna erittäin korkea, ja YFI coin on jo pitkään pyörinyt yli 30 000 dollarin arvossa. Korkeasta arvosta huolimatta tokenilla on kuitenkin vielä paljon kasvuvaraa! Onhan Yearn.Finance jo nyt ylittänyt siitä aikaisemmin tehdyt hinta-arviot. Osta Yearn.Finance jos uskot sen tulevaisuuden potentiaaliin DeFi -markkinoilla, ehkä jopa perinteisten lainamarkkinoiden haastajana.

Nyt onkin erinomainen hetki käydä kiinni tähän mielenkiintoiseen kryptovaluuttaan jos siitä haluaa hyötyä ilman, että siihen pitää sijoittaa kymmeniä tuhansia kerralla. Pidä kuitenkin aina mielessä, että kryptovaluutat eivät ole säännelty sijoituskohde, joten niihin sijoittaessa otat itse vastuun sijoittamisen riskeistä. Kryptovaluutat ovat volatiilejä sijoituskohteita, joiden liikkeitä on erittäin vaikea ennustaa. Osta Yearn.Finance omalla vastuulla.

Valitse kaupankäyntialusta

Jos olet sijoittanut aiemmin, olet varmaan tehnyt sen pankkisi kautta. Pankkien kautta sijoittaminen on kuitenkin monimutkaisempaa ja huomattavasti kalliimpaa kuin netin kaupankäyntipalveluiden kautta. Lisäksi pankit eivät tarjoa asiakkailleen lainkaan kryptovaluuttaa, mutta ironisesti sijoittavat niihin kuitenkin itse. Ei anna kovin luotettavaa kuvaa, eikö? Pankkien sijasta vuonna 2021 sijoittaminen hoidetaan netissä!

Osta Yearn.Finance markkinoiden johtavalla kaupankäyntialustalla, eTorossa, joka on käytössä ympäri maailmaa yli 140 maassa. Palvelu on perustettu jo vuonna 2007 ja se on viimeisen vuoden aikana kasvanut hurjaa vauhtia, kun epävarmat työmarkkinat ja pandemia ovat puskeneet ihmisiä laittamaan rahansa johonkin muualle kuin sukan varteen. eToro tarjoaa laajan kavalkaadin sijoituskohteita: 

 • osakkeita (myös suomalaisia!), 
 • kryptovaluuttoja, 
 • indeksirahastoja, 
 • valuuttoja sekä 
 • hyödykkeitä. 

Lisäksi sen alustalla voi käydä kauppaa monella eri tavalla, kuten myydä lyhyeksi tai harjoittaa CopyTradingia alustan sosiaalisen kaupankäynnin kautta. eToro on yksi markkinoiden turvallisimmista ja halvimmista kaupankäyntialustoista, joka on saatavana suomenkielisenä. Esimerkiksi osakekaupankäynti on täysin välityspalkkiovapaata ja kaikki rahansiirrot on turvattu SSL-teknologialla. Supersijoittaja Warren Buffetkin sijoittaa eTorossa, joten miksi sinä et sijoittaisi? Osta Yearn.Finance eTorossa näin:

Luo tili ja siirrä rahaa

Tilin luominen eToroon tapahtuu muutamassa minuutissa. eToron etusivulla näet Rekisteröidy -painikkeen, klikkaa sitä. Täytä avautuvalle lomakkeelle sähköpostiosoitteesi ja keksi itsellesi vahva salasana. Sinun on myös mahdollista kirjautua nopeasti sisään Facebook- tai Google-tilisi tunnuksilla.

Untitled design

Lomakkeen täytön jälkeen sinun tulee vastata lyhyeen sijoittajakyselyyn, jonka perusteella eToro määrittää minkä tasoinen sijoittaja olet. Lopuksi sinun on vielä tunnistauduttava. Tämän voi skipata, mutta suosittelemme, että teet sen samantien. Muuten palvelusi tulevat olemaan rajalliset. Lisäksi tunnistautuminen tuo lisäturvaa sijoituksillesi. Tämän jälkeen tilisi on auki, ja sinun täytyy enää siirtää sinne se summa rahaa, jolla haluat osta Yearn.Finance.

Vasemmassa alakulmassa näet ‘Talleta varoja’ -painikkeen. Klikkaa siitä lomake auki, täytä haluamasi summa ja valitse maksuväline, minkä jälkeen raha siirtyy välittömästi eToro -tilillesi ja olet valmis ostamaan Yearn.Financea!

Osta Yearn.Finance

Kun tilisi on auki ja sinne on siirretty rahaa, olet valmis. Osta Yearn.Finance helposti ja nopeasti kirjoittamalla kryptovaluutan nimi yläreunan hakuvalikkoon, ja klikkaa itsesi sen sijoitussivulle. Sijoitussivulla voit seurata kryptovaluutasta käytävää keskustelua, ja kerätä sieltä parhaat sijoitusvinkit, sekä seurata sen kurssia reaaliajassa. 

Sivun yläreunassa näet ‘Käy kauppaa’ -painikkeen. Klikkaa sitä ja sinulle avautuu ostolomake. Tähän sinun tarvitsee vain kirjata haluamasi summa, jolla haluat ostaa Yearn.Financea. Voit halutessasi valita myös vipuvaikutuksen, mutta jos olet sijoittamassa arvonnousutarkoituksessa, älä koske vipuvaikutukseen. Lopuksi klikkaa ‘Avaa kauppa’, ja näet välittömästi ostamasi YFI tokenit eToro-salkussasi.

Mikä on Yearn.Finance?

Yearn.Finance on Ethereumin erittäin suosittuun lohkoketjuun rakennettu hajautetun rahoituksen protokolla. Tämä projekti onnistui vakuuttamaan sijoittajat jo ennen julkaisuaan niin hyvin, että sen kasvu oli heti lanseeraamisen jälkeen räjähdysmäistä. Projekti oli ollut käynnissä vasta kuukauden päivät kun sen taseesta löytyi jo yli kahdeksan miljoonan dollarin edestä omaisuutta. Miksi ihmeessä juuri tämä projekti sai kaikkien huomion osakseen, ja on onnistunut keräämään sijoittajien ja rahoittajien kiinnostuksen?

Pääsyynä suureen kiinnostukseen on tietenkin Yearn.Financen käyttölogiikka, mikä on aina kryptovaluuttojen menestyksen takeista se tärkein. Huomaa, että kryptovaluuttoja käytetään huomattavasti monipuolisemmin, kuin perinteisiä fiat-valuuttojamme. Älä siis tee sitä virhettä, että vertaisit niitä fiat-valuuttoihin. Yearn.Finance on tästä erinomainen esimerkki, sillä pelkän käyttövaluutan sijasta, se tarjoaa alustan, jolla käyttäjät voivat toimia lainanantajina tai lainan ottajina, sekä tallettaa kryptovaluuttaa alustalle, ja näin ansaita lisää kryptovaluuttaa. Tätä kutsutaan stakingiksi. 

osta yearn.finance

Yearn.Financen rakettimaisesta kasvusta kertoo erityisesti se, että tämä DeFi -projekti tuotiin markkinoille vasta vuosi sitten, vuonna 2020. Eivätkä erikoisuudet lopu tähän, sillä tämän hajautetun rahoitusprotokollan kehittäjä on itsenäisesti toimiva Andre Cronje, joka ei vaivautunut edes keräämään rahoitusta uuden DeFi -projektinsa lanseeraamista silmällä pitäen. Isossa kuvassa DeFi -projekteille rahan kerääminen ennen lanseeraamista on ennemminkin sääntö, kuin poikkeus, joten Cronjen toiminta oli vähintäänkin erikoista. Siitä huolimatta Yearn.Finance on menestynyt yli kaikkien odotusten!

Hajautetun rahoituksen projekteille on ominaista se, että niiden kehitystiimit varaavat osan projektin kryptovaluutoista itselleen, ja vain osa laitetaan yleiseen kiertoon. Cronje valitsi taas tässä erilaisen tien, ja laittoikin heti projektin tullessa markkinoille kaikki YFI tokenit kiertoon, eikä pitänyt itsellään yhtäkään coinia. Kuten sijoittajina tiedämme, riskin otto kannattaa silloin tällöin, ja Yearn.Financen kohdalla riskien ottaminen on ehdottomasti kantanut hedelmää ennätyksellisen nopeasti. 

Mutta miten Yearn.Finance toimii käytännössä? Pureudumme tähän kysymykseen tarkemmin alempana, mutta pähkinänkuoressa voimme kertoa, että Yearn.Financen alusta mahdollistaa niin sanotun ‘yearn-viljelyn’, mikä tarkoittaa sitä, että tallettaessasi tietyn määrän YFI tokeneita sen alustalle, talletuksesi alkaa kerätä tuottoa. Talletuksesi kerää tavallaan korkoa ilman, että sinun tarvitsee tehdä paljoa, minkä vuoksi viljely-termi sopii kuvaamaan sitä erinomaisesti. Tämä prosessi, eli staking, on erinomainen tapa tienata “ilmaista” kryptovaluuttaa.

Miten Yearn.Finance toimii?

Sääntö numero yksi: osta Yearn.Finance ainoastaan siinä tapauksessa, että ymmärrät mikä se on ja mihin sitä käytetään. Siksi käymme nyt läpi hieman tarkemmin miten Yearn.Financen logiikka toimii ja mihin se perustuu:

Kuten aiemmin mainitsimme, Yearn.Financen alusta on rakennettu Ethereumin lohkoketjuun, joka on yksi markkinoiden laajimmista ja suosituimmista kryptovaluuttojen ja DeFi -projektien rakennusalustoista. Myös sinä voit perustaa oman kryptovaluutan (ERC-20 tokenin) Ethereumin avoimeen lohkoketjuun. Yearn.Finance perustuu nimenomaan Ethereumin verkossa oleviin älysopimuksiin, joiden kautta sen YFI tokeneita voidaan tallettaa Ethereumin verkossa oleviin Balancer- ja Curve -alustoille. Näille alustoille talletetut kryptovaluutat keräävät sinulle sitä kuuluisaa ‘kryptokorkoa’, eli kyseessä on staking. 

osta yearn.finance

Tämä vaatii tottakai sitä, että ennen kuin voit aloittaa stakingin, sinun tulee osta Yearn.Finance -kryptovaluuttaa, eli YFI tokeneita. Tämä käy helposti yllä olevan ‘Osta Yearn.Finance’ -oppaamme avulla. Stakingin lisäksi Yearn.Financen alusta mahdollistaa myös kryptovaluutan lainaamisen tai lainaksi antamisen. Jos sinulla on YFI tokeneita, voit halutessasi lainata niitä muille käyttäjille, jolloin saat vakuudeksi lainaa vastaan jotain muuta kryptovaluuttaa. Myös lainan antaminen kerryttää sinulle korkoa, joten Yearn.Finance on todellinen passiivisen tulon ansaitsemiseen erikoistunut alusta.

Niille, joille kryptovaluutat ja lohkoketjuteknologia on tuttu juttu, Yearn.Finance tarjoaa vielä yhden palvelun lisää: Vault, eli suomeksi holvi. Vault on palvelun kaikkein tuottoisin sen käyttäjille, mutta se vaatii tietotaitoa ja koodausosaamista, joten se ei välttämättä ole toteutuskelpoinen tapa tienata ihan aloittelijoille. Vault perustuu aktiivisten sijoitusstrategioiden seuraamiseen Yearn.Financen koodissa. Strategioiden seuraamisen lisäksi niihin voi myös sijoittaa, mikä voi parhaimmillaan tuoda sijoittajalle huikeitakin tuottoja. Jos siis ymmärrät hiukankin koodaamisen päälle, Vault saattaa olla tutustumisen arvoinen palvelu Yearn.Financen projektissa.

Onko Yearn.Finance DeFi token?

DeFi tulee englannin kielen sanoista Decentralized Finance, joka tarkoittaa suomeksi hajautetun rahoituksen protokollia. Koska kyseessä ovat nimenomaan hajautetut rahoitusratkaisut, DeFi -projektit perustuvat aina lohkoketjuun, joka takaa keskittämättömän, demokraattisen ja avoimen järjestelmän monenlaisille erilaisille rahoitusratkaisuille. Tämä sopii kryptovaluuttojen pirtaan erinomaisesti, sillä ne luotiin alunperin haastamaan perinteiset valuutat, jotka ovat erittäin säänneltyjä ja rajoitettuja. DeFi -projektit ovat askel eteenpäin kryptovaluutoista.

Kuluttajien luottamus esimerkiksi pankkeihin on viimeisimmän talouskriisin (2008) jälkeen rapautunut pahemman kerran, minkä vuoksi hajautetuilla, demokraattisille rahoitusratkaisuille on jo pitkään ollut kysyntää. Ei ole yhteensattuma, että maailman ensimmäinen hajautetun rahoituksen mahdollistanut järjestelmä, eli Bitcoinin lohkoketju, lanseerattiin juuri talouskriisin keskellä vuonna 2009. Bitcoin kuitenkin tarjoaa tällä hetkellä käyttöömme pääasiassa maksuvälineen, sekä tietenkin mielenkiintoisen sijoituskohteen, kun taas DeFi -projektit tuovat meille kaikkea seuraavaa:

 • kryptovaluuttalainoja (asuntolainoja, kulutusluottoja, sijoituslainoja, jne.)
 • joukkorahoitusta (hyväntekeväisyyskeräykset, rahoituskierrokset, jne.)
 • vakuutuksia (omaisuudelle, henkilöille, lemmikeille, jne.)
 • erilaisia sijoitusratkaisuja (pörssejä, likviditeettipooleja, passiivista tuloa, jne.)

Kaikki tämä tulee DeFi -projektien kautta mahdolliseksi kryptovaluutoilla! Tämä saattaa kuulostaa korkealentoiselta, mutta itse asiassa Suomesta löytyy yksi markkinoiden suurimmista DeFi -projekteista: AAVE lainaprotokolla pyrkii mullistamaan asuntolainamarkkinat hajautetulla luototusalustallaan. Ja Yearn.Finance kilpailee Aaveen kanssa tässä kategoriassa. 

year

Otetaan nopea käytännön esimerkki, jotta DeFi -projektit tulisivat selkeämmiksi: jos haet asuntolainaa pankista, et voi koskaan tietää miten suuren lainan saat, ja miten nopeasti. Hyvin usein lainan määrä ei ole sitä, mitä olimme toivoneet. Lisäksi prosessi vaatii usein sen, että menet henkilökohtaisesti pankkiin neuvottelemaan asiasta, tai jonotat kuukausitolkulla virtuaaliseen lainatapaamiseen. Kaiken tämän päälle maksat palvelumaksun jo siitä, että kehtaat hengittää. Hidasta, jäykkää, erittäin kallista ja liian säänneltyä.

Jos taas otat Yearn.Financen alustalla kryptolainaa, sinun tarvitsee vain tallettaa lainasi vaatimat vakuudet Yearn-Financen lohkoketjun lainapooleihin (Balancer ja Curve), ja saat vastineeksi tarvitsemasi määrän YFI tokeneita. Toinen vaihtoehto on suoraan tallettaa vakuudet lainapooliin, minkä jälkeen lainanantaja sitten kertoo sinulle, miten suuren lainan voit saada vakuuksiesi perusteella. Hyväksyttyäsi “tarjouksen”, kryptovaluutat ovat heti käytössäsi. Kaikki käy silmänräpäyksessä ilman turhia välikäsiä ja sääntelyä. Ja siinä on pähkinänkuoressa DeFi -projektien vahvuus.

Kannattaako Yearn.Financeen sijoittaa?

Yearn.Finance on todellakin tullut oikein ryminällä markkinoille! Vasta vuoden ikäinen projekti on itsenäisen kehittäjän käsialaa, ja ilman lanseeraamista edeltäneitä rahoituskierroksiakin se onnistui keräämään ensimmäisen kuukautensa aikana jopa 8 miljoonaa dollaria kassaansa. Tämä on kryptovaluuttojen saralla erittäin harvinaista herkkua. Ei siis ihme, että se on saanut paljon huomiota osakseen, mikä taas tuo mukanaan lisää rahoittajia, sekä tietenkin niitä kaikkein tärkeimpiä, eli käyttäjiä. 

Jos analyytikoilta ja ammattitason sijoittajilta kysytään, niin kyllä, osta Yearn.Finance! Ja mitä nopeammin, sitä parempi. Niinkin nuoreksi projektiksi Yearn.Finance on jo erittäin arvokas, mutta silti sillä uskotaan olevan vielä reippaasti kasvuvaraa. Tähän oman mausteensa tuo se tosiasia, että kansakuntien luotto perinteiseen rahoitusjärjestelmään on jo kymmenen vuoden ajan rapautunut oikein urakalla, ja sille halutaan demokraattisempia, avoimempia ja läpinäkyvämpiä vaihtoehtoja. Yearn.Financen tapaiset hajautetun rahoituksen protokollat ovat juuri näitä vaihtoehtoja. Siksi niiden tunkeutumista perinteisten rahoitusmarkkinoiden tontille kannattaa nyt seurata tarkalla silmällä!

Yearn.Finance plussat ja miinukset

Tämän artikkelin kirjoitushetkellä YFI kryptovaluutta on arvoltaan yli 34 000 dollaria per token. Sen hinta on siis erittäin korkea vain vuoden ikäiseksi DeFi -projektiksi, mikä kielii korkeasta kasvupotentiaalista myös jatkossa. Monet analyytikot uskovat Yearn.Financen arvon nousevan jopa reippaasti yli 200 prosenttia seuraavan viiden vuoden aikana. Mutta todellisuudessa sen arvo voi nousta jopa rutkasti enemmän, sillä ei olisi ensimmäinen kerta, kun kryptovaluutat ylittävät reippaasti kaikki kasvuennusteet. 

Ei siis ole kysymystäkään siitä, etteikö markkinoilla riittäisi uskoa tähän monella tavalla erikoiseen kryptoprojektiin. Kysymys onkin, löytyykö sinulta luottoa siihen? Osta Yearn.Finance jos löytyy, mutta lue ensin nämä pääpiirteiset plussat ja miinukset:

Plussat   

 • Yearn.Finance on yksi suurimmista kryptolainoja tarjoavista DeFi -projekteista
 • Yearn.Finance kurssi on jopa kryptovaluutoille erittäin volatiili, mikä tekee siitä hyvän kohteen spekulatiiviseen sijoittamiseen
 • Analyytikot uskovat vakaasti Yearn.Financen kasvuun pitkälle tulevaisuuteen
 • YFI tokeneita on tarjolla vain hyvin rajoitettu määrä (3 666 tokenia), mikä nostaa niiden hintaa projektin arvostuksen kasvaessa 

Miinukset

 • Se, voiko Yearn.Finance koskaan korvata perinteisiä rahoituslaitoksia on vielä erittäin epävarmaa
 • Yearn.Finance on hyvin volatiili token, mikä voi karkottaa sijoittajia muiden kryptovaluuttojen ääreen
 • Yearn.Finance on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt jo kärsiä hyväksikäytöstä, joka maksoi sille 11 miljoonaa dollaria ja sai sen hinnan laskuun, mikä oli kolaus sen maineelle

Yhteenveto

Osta Yearn.Finance kryptovaluuttaa, lainaa sitä muille tai talleta YFI tokeneita projektin alustalle ja ansaitse staking -palkkioita vastineeksi. Tämä erikoinen DeFi -projekti on kovaa vauhtia murtautumassa perinteisille rahoitusmarkkinoille, ja jos se lyö kunnolla läpi, niin monet pankkien palvelut ovat jo viiden vuoden kuluttua täysin turhanpäiväisiä. Vielä tällä hetkellä kryptovaluuttojen käyttäminen rahoitusmarkkinoilla on suhteellisen haastavaa suurimmalle osalle kuluttajista, mutta viidessä vuodessa paljon ehtii muuttua, ja Yearn.Financen vauhti on kovaa, joten pidä hatustasi kiinni!

Yearn.Finance on Ethereumin verkkoon rakennettu laina- ja staking -protokolla, jolla käyttäjien on mahdollisuus tienata “korkoa” monin eri tavoin. DeFi -projektina Yearn.Finance on erinomaisissa uomissa, sillä moneen eri tarkoitukseen luodut hajautetun rahoituksen protokollat raivaavat parhaillaan tietä toinen toisilleen perinteisiltä rahoitusmarkkinoilta. Osta Yearn.Finance, laita popcornit tulemaan ja asetu seuraamaan sen kasvua erittäin vauhdikkailla kryptomarkkinoilla.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Yearn.Finance on?

Yearn.Finance on Ethereumin erittäin suosittuun lohkoketjuun rakennettu hajautetun rahoituksen staking -protokolla.

Miten voin ostaa Yearn.Finance tokeneita?

Osta Yearn.Finance helposti ja nopeasti suosituimmilta netin kaupankäyntialustoilta, kuten eToro: rekisteröidy, siirrä tilillesi rahaa ja osta Yearn.Finance.

Kannattaako Yearn.Finance kryptovaluuttaan sijoittaa?

Yearn.Finance on kunnollisen käyttötarkoituksen tarjoava DeFi -protokolla, joka on jo vuoden ikäisenä huippuarvokas. Analyytikot suosittelevat Yearn.Financea.

Mikä on Yearn.Financen hinta?

Yearn.Financen arvo, kuten kaikkien kryptovaluuttojen arvot, muuttuvat päivittäin, joten tarkista aina reaaliaikainen Yearn.Finance kurssi tältä sivustolta.

Nouseeko Yearn.Financen hinta tulevaisuudessa?

Yearn.Financen hintaan vaikuttaa sen oman projektin suosion ja käytön kasvu, minkä lisäksi DeFi -markkinoiden tila, sekä Ethereumin kasvu vaikuttavat siihen.

Teresa Maria

Teresa Maria on monipuolinen sisällöntuottaja, jolla on laaja kokemus sijoittamisesta ja kryptovaluutoista. Hänen Osakekoululle tuottamien sijoitusoppaidensa avulla sinustakin voi tulla ammattisijoittaja alta aikayksikön.

Katso kaikki artikkelit tekijältä Teresa Maria