Osta Theta: Paras opas (2022 Päivitetty)

Ostatko Thetaa (THETA)? Vai haluatko vain selvittää, mikä Theta on kryptovaluutta? Theta on ohjelmisto, joka auttaa luomaan maailmanlaajuisen tietokoneverkon, käyttämään hajautettua videon suoratoistoalustaa, jossa ne hyödyntävät maailmanlaajuista ylimääräistä kaistanleveyttä, ja käyttäjänä voit sallia Theta-ohjelmiston käyttää tietokoneresurssejasi ja ansaitse siitä palkinto.

Thetan hinta määräytyy kysynnän/tarjonnan mukaan, eikä vaihteluita pyritä minimoimaan sääntelyä, mikä tarkoittaa, että hyvällä/huonolla uutisella tai suurilla sijoittajilla, jotka ostavat/myyvät, voi olla suuri vaikutus hintaan ja 10% hinnanpudotus / lisäys päivässä ei ole epänormaali Thetalle.

Etkö ole vielä pelännyt?

Joten lue ja opi sijoittamaan Theta-kolikkoon!

OSTA THETA TÄÄLTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Osta ensimmäinen Theta-kolikkosi vaihe vaiheelta

Tässä osiossa selitämme, kuinka ostaa ensimmäinen Theta-kolikkosi ja kuinka myydä uudelleen myöhemmin.

Tämä vaiheittainen opas perustuu kryptovaluuttojen kaupankäyntialustaan ​​eToro, koska se on alusta, jota pidämme parhaana. Voit kuitenkin käyttää opasta helposti toiselle alustalle, koska prosessi on usein sama.

OSTA THETA TÄÄLTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Vaihe 1 – Valitse oikea kaupankäyntialusta

Ensimmäinen askel Thetaan sijoittamisessa on kaupankäyntialustan valinta. Tässä artikkelissa oletamme, että haluat sijoittaa Thetaan, mutta jos haluat myöhemmin käyttää Thetaa maksuvälineenä, se on mahdollista myös eToron kanssa, joka on suosittelemamme kaupankäyntialusta. Täältä löydät yleensä joitain parhaista kryptovaluutoista .

On monia kaupankäyntialustoja, jotka tarjoavat voit ostaa ja myydä Thetaa, mutta valitettavasti on myös monia niistä, joilla on korkeat maksut ja turvallisuusongelmia.

Olemme koonneet alla useita alustoja top-luetteloomme, joilla olemme kaikki käyneet kauppaa ja arvioineet niiden perusteella:

 • Turvallisuus
 • Maksut
 • Helppokäyttöisyys
 • Sijoitusopastus
 • Työkalut ja muut ominaisuudet

Yllä olevien tekijöiden perusteella pidämme parempana eToro-kaupankäyntialustaa. Ne on lisensoitu EU:ssa, niillä on kohtuulliset hinnat ja ne ovat erittäin käyttäjäystävällisiä sekä aloittelijoille että kokeneille.

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 83,45% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Vaihe 2 – Luo tili

Kun olet tehnyt valintasi ja päättänyt, millä kaupankäyntialustalla haluat käydä kauppaa, seuraava vaihe on tilin luominen.
Alla näytämme sinulle vaihe vaiheelta, kuinka se tehdään eTorossa, mutta voit todennäköisesti käyttää ohjattua toimintoa myös muille alustoille.

Aloita painamalla alla olevaa painiketta siirtyäksesi eToroon

OSTA THETA TÄÄLTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Täytä nyt tietosi ja paina ”Aloita ostos”

image 24

Täytä nyt tietosi ja paina ”Aloita ostos”

Olet nyt saanut eToron sähköpostin, joka sinun on vahvistettava. Kun tämä on tehty, voit tallettaa rahaa tilillesi. Pankkikortilla tai PayPalin kautta vähimmäistalletus on 50 dollaria, kun taas 500 dollaria, jos päätät tehdä pankkisiirron.

Sinun tulee myös vastata sijoittamiseen liittyviin kysymyksiin sekä vahvistaa itsesi vahvistamalla henkilöllisyytesi. Tämä tehdään joko passilla tai muulla henkilökortilla. Syy, miksi sinun on annettava ”arkaluonteisia tietoja”, johtuu siitä, että kaikilla säännellyillä kaupankäyntialustoilla on niin sanotut KYC-menettelyt. Nämä ovat toimenpiteitä, joiden pitäisi suojata sinua käyttäjänä sekä estää laitonta toimintaa, kuten rahanpesua.

Vaihe 3 – Osta Theta (THETA)

Osta Theta on seuraava askel luettelossa.

Nyt kun olet luonut tilisi ja tallettanut rahaa, Thetaan sijoittaminen on helppoa.

Voit joko kirjoittaa ”Theta” sivun yläreunan hakukenttään tai käyttää vasemmalla olevaa valikkoa ja napsauttaa ”Trading Markets” valitaksesi kategorian ”Crypto”.

Olet nyt Thetan sivulla ja sinun on napsautettava ”Tradessa” tehdäksesi ensimmäisen sijoituksesi Thetaan.

image 25


Voit nyt kirjoittaa summan, jolla haluat ostaa Thetaa 
. Vähimmäissumma, jolla voit käydä kauppaa, on 50 dollaria.

Kun olet syöttänyt summan, paina ”Avaa kauppa” ostaaksesi.

image 26

Voit nyt seurata sijoituksesi kehitystä napsauttamalla vasemmalla olevasta valikosta ”Portfolio”.

Vaihe 4 – Myy Theta (THETA)

Sijoittajana haluat myydä sijoituksesi jossain vaiheessa. Joko kasvattaa voittoa tai tehdä tappiota.

Alla olevissa kuvakaappauksissa käytämme Bitcoinia, mutta se toimii samalla tavalla kaikille kryptovaluutoille

. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on klikata ”Portfolio” vasemmalla olevasta valikosta.

Napsauta tätä Thetaa nähdäksesi kaikki avoimet työpaikkasi Thetalla.

image 27

Sulkeakseni asemani tässä minun on napsautettava oikealla olevaa punaista ristiä.

image 28

Ennen kaupan sulkemista sinun tulee olla tietoinen siitä, että olet velvollinen, olet velvollinen ilmoittamaan kaikki suljetut kaupat vuosikertomuksessasi ja sinua verotetaan tästä.

Jos haluat sulkea kaupan, paina nyt ”Sulje kauppa”, jonka jälkeen rahat ja mahdolliset voitot siirretään suoraan eToro-tilillesi. Nyt voit halutessasi nostaa rahat pankkitilillesi.

image 29

Lue myös Osta Kyber Network tai Buy Avalanche -artikkelimme.

Mikä on Theta?

Theta on vuonna 2017 luotu ohjelmisto, joka on luotu hajautetun videon suoratoistoalustalla toimivan tietokoneverkon luomiseen.

Nykyään erilaiset sisällönjakeluverkot (CDN) ovat maantieteellisesti sijoitettuja operaattoreiden verkostoja, joiden tarkoituksena on tarjota videon suoratoistosisältöä loppukäyttäjälle. Rajoitetun sijainnin vuoksi nykyiset CDN-verkot eivät kuitenkaan pysy perässä, kun suoratoisto on korkeampaa ja korkeampaa.

Täällä Theta sallii maailmanlaajuisen käyttäjäjoukonsa välittää videoita edelleen tarjoamalla ylimääräistä kaistanleveyttä ja tietokoneresursseja ja jopa palkita heitä siitä. Mitä enemmän käyttäjiä käyttää Theta Networkia, sitä enemmän kaistanleveyttä on saatavilla, mikä voi parantaa verkossa olevien videoiden suoratoiston laatua.

Theta-ohjelmisto on avoimen lähdekoodin, mikä mahdollisesti lisää kenen tahansa mahdollisuuksia luoda uusia sovelluksia.

THETA-kolikoiden, kuten monien muiden kryptovaluuttojen, tarjonta on rajoitettu, mikä tarkoittaa, että ohjelmiston protokollien mukaan THETA-kolikoita voi olla enintään miljardi

Jos harkitset sijoittamista muihin kryptovaluuttoihin, voit lukea viestimme ja oppia kuinka ostaa kryptovaluuttoja täältä .

Onko Theta hyvä sijoitus?

Kannattaa aina tehdä oma tutkimus, sillä voi olla vaikeaa vastata, onko Theta hyvä sijoitus, sillä se edellyttää tulevaisuuden tuntemista. Mutta Theta on yksi niistä projekteista, joilla on sovellus ja kysyntä. 75 % kaikesta Internet-liikenteestä tulee videoista, ja kysyntä kasvaa jatkuvasti entistä laadukkaammille videoille. Lisäksi VR-sisällön (virtuaalitodellisuus) kysyntä kasvaa koko ajan.

Theta voi siis säästää näissä videoverkoissa kymmeniä tuhansia – satoja miljoonia dollareita, ja Theta antaa myös Theta-sijoittajille mahdollisuuden ansaita lisää kryptovaluuttoja käyttämällä tietokonetta ja internetyhteyttä, mikä lisää sekä sijoittajien että Thetan käyttäjien kiinnostusta. Mitä enemmän ihmisiä käyttää Theta-verkkoa ja sijoittaa siihen, sitä hinta nousee. Takuita ei ole, mutta Theta on yksi kryptovaluuttaprojekteista, jolle monet ennustavat valoisaa tulevaisuutta, joten on jännittävää seurata projektia ja ohjelmistoa tulevina vuosina.

Voit myös seurata Theta-kurssia livenä .

OSTA THETA TÄÄLTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Usein Kysytyt Kysymykset?

Mikä on Theta?

Theta on hajautettu digitaalinen valuutta, jota kutsutaan myös kryptovaluuttaksi. 
Thetan hinta määräytyy kysynnän/tarjonnan mukaan ja se on ollut suosittu sijoitus jo useiden vuosien ajan.

Kuinka ostaa Theta (THETA)?

Voit ostaa Thetaa kryptovaluuttapörssistä, kaupankäyntialustalta tai käymällä kauppaa suoraan toisen henkilön kanssa. Se ei ole vaikeampaa kuin tilisiirron tekeminen, mutta valitettavasti se ei ole vielä mahdollista pankkien kanssa.
Olemme kirjoittaneet oppaan, jossa voit omistaa ensimmäisen Thetan 5 minuutissa.

Lue oppaamme Thetan ostosta

Kuinka sijoittaa Thetaan?

Voit sijoittaa Thetaan joko ostamalla Thetan suoraan tai sijoittamalla CFD:hen, joka seuraa Thetan hintaa. 
Jos et halua käyttää Thetaa maksuvälineenä, on usein helpointa ostaa CFD, mutta sinun on oltava tietoinen kaikista maksuista.

Voinko ostaa Thetaa luottokortilla?

Voit ostaa Thetaa luottokorteilla lähes kaikista kryptovaluuttapörsseistä. 
eToro-kaupankäyntialusta tarjoaa sinulle myös sijoituksen yhteydessä maksaa luottokortilla, joten sinun ei tarvitse odottaa useita päiviä tilin siirtoa.

Voinko ostaa Thetaa tilisiirrolla?

Voit ostaa Thetaa tilisiirrolla kaikista kryptovaluuttapörsseistä. 
Tätä menetelmää käytetään useimmiten, jos haluat sijoittaa suuria summia, mutta haittana on, että joudut odottamaan useita päiviä ennen kuin rahat voidaan sijoittaa. Kaupankäyntialustalla eToro voit ostaa Thetaa tilisiirrolla, jos siirrät vähintään 200 dollaria

Pitääkö Thetasta maksaa veroa?

Kun yksityishenkilö ostat ja myyt Thetaa, Tax pitää sitä keinotteluna. 
Eli ostat ne saadaksesi voittoa jälleenmyynnistä. 
Siksi sinun on ilmoitettava se vuosikertomuksessasi, kun sinulla on voittoa tai tappiota Thetan myynnistä.

Kuinka kasvattaa Theta?

Se, miten nostat Thetaa riippuu siitä, miten ostit ne. 
Jos kyseessä on ostamasi CFD, sulje kauppa kaupankäyntialustalla ja nosta rahasi, mutta jos ne on tallennettu lompakkoon, sinun on myytävä ne kryptovaluuttapörssissä.

Voitko ostaa Thetaa pankista?

Et voi ostaa Thetaa suurimmasta osasta tanskalaisista pankeista. 
Jotkut yksittäiset pankit, kuten Saxo Bank, antavat sinun ostaa CFD:n, joka seuraa Thetan hintaa, mutta jos haluat omistaa Thetan, sinun on löydettävä toinen kaupankäyntijärjestelmä, kuten. 
eToro.

Toimitus

Katso kaikki artikkelit tekijältä Toimitus