Osta Synthetix: Paras opas (2022 Päivitetty)

Ostatko Synthetixin (SNX)? Vai haluatko vain selvittää, mikä Synthetix on kryptovaluutta? Synthetix perustuu Ethereumin takana olevaan teknologiaan, ja se on epäilemättä yksi jännittävistä kryptovaluutoista, jotka tunnetaan myös nimellä Tokenit. Synthetix on myynyt yli 30 miljoonaa dollaria ennätysajassa, mikä on osoitus siitä, kuinka hyvin Synthetix on otettu vastaan.

Synthetixin hinta määräytyy kysynnän/tarjonnan mukaan, eikä vaihteluita pyritä minimoimaan sääntelyä, mikä tarkoittaa, että hyvät/huonot uutiset tai isot ostavat/myyvät sijoittajat voivat vaikuttaa hintaan ja 10 % hintaan. Pudotus / nousu tänään ei ole epänormaalia Synthetixille.

Etkö ole vielä pelännyt?

Joten lue ja opi sijoittamaan Synthetixiin!

OSTA SYTHETIX TÄSTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Osta ensimmäinen Synthetix vaihe vaiheelta

Tässä osiossa selitämme, kuinka ostaa ensimmäinen Synthetix ja kuinka myydä myöhemmin uudelleen.

Tämä vaiheittainen opas perustuu eToro-kaupankäyntialustaan, koska se on alusta, jota pidämme parhaana. Voit kuitenkin käyttää opasta helposti toiselle alustalle, koska prosessi on usein sama.

OSTA SYTHETIX TÄSTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Vaihe 1 – Valitse oikea kaupankäyntialusta

Ensimmäinen askel Synthetixiin sijoittamisessa on kaupankäyntialustan valinta. Tässä artikkelissa oletamme, että haluat sijoittaa Synthetixiin, mutta jos haluat myöhemmin käyttää Synthetixiäsi maksuvälineenä, se on mahdollista myös eToron kanssa, joka on suosittelemamme kaupankäyntialusta.

On monia kaupankäyntialustoja, jotka tarjoavat voit ostaa ja myydä Synthetixiä, mutta valitettavasti on myös monia niistä, joilla on korkeat maksut ja turvallisuusongelmia.

Olemme koonneet alla useita alustoja top-luetteloomme, joilla olemme kaikki käyneet kauppaa ja arvioineet niiden perusteella:

 • Turvallisuus
 • Maksut
 • Helppokäyttöisyys
 • Sijoitusopastus
 • Työkalut ja muut ominaisuudet

Yllä olevien tekijöiden perusteella pidämme parempana eToro-kaupankäyntialustaa. Ne on lisensoitu EU:ssa, niillä on kohtuulliset hinnat ja ne ovat erittäin käyttäjäystävällisiä sekä aloittelijoille että kokeneille.

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 83,45% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Vaihe 2 – Luo tili

Kun olet tehnyt valintasi ja päättänyt, millä kaupankäyntialustalla haluat käydä kauppaa, seuraava vaihe on tilin luominen.
Alla näytämme sinulle vaihe vaiheelta, kuinka se tehdään eTorossa, mutta voit todennäköisesti käyttää ohjattua toimintoa myös muille alustoille.

Aloita painamalla alla olevaa painiketta siirtyäksesi eToroon

OSTA SYTHETIX TÄSTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Täytä nyt tietosi ja paina ”Aloita ostos”

image 36

Täytä nyt tietosi ja paina ”Aloita ostos”

Olet nyt saanut eToron sähköpostin, joka sinun on vahvistettava. Kun tämä on tehty, voit tallettaa rahaa tilillesi. Pankkikortilla tai PayPalin kautta vähimmäistalletus on 50 dollaria, kun taas 500 dollaria, jos päätät tehdä pankkisiirron.

Sinun tulee myös vastata sijoittamiseen liittyviin kysymyksiin sekä vahvistaa itsesi vahvistamalla henkilöllisyytesi. Tämä tehdään joko passilla tai muulla henkilökortilla. Syy, miksi sinun on annettava ”arkaluonteisia tietoja”, johtuu siitä, että kaikilla säännellyillä kaupankäyntialustoilla on niin sanotut KYC-menettelyt. Nämä ovat toimenpiteitä, joiden pitäisi suojata sinua käyttäjänä sekä estää laitonta toimintaa, kuten rahanpesua.

Vaihe 3 – Osta Synthetix (SNX)

Osta Synthetix on seuraava vaihe luettelossa.

Nyt kun olet luonut tilisi ja tallettanut rahaa, on helppo sijoittaa Synthetixiin.

Voit joko kirjoittaa ”Synthetix” sivun yläreunan hakukenttään tai käyttää vasemmalla olevaa valikkoa ja napsauttaa ”Trading Markets” valitaksesi kategorian ”Crypto”.

Olet nyt Synthetix-sivun sisällä ja sinun on napsautettava ”Trade” -sivustolla tehdäksesi ensimmäisen sijoituksesi Synthetixiin.

image 37


Voit nyt kirjoittaa summan, jolla haluat ostaa Synthetixin 
. Vähimmäissumma, jolla voit käydä kauppaa, on 50 dollaria.

Kun olet syöttänyt summan, paina ”Avaa kauppa” ostaaksesi.

image 38

Voit nyt seurata sijoituksesi kehitystä napsauttamalla vasemmalla olevasta valikosta ”Portfolio”.

Vaihe 4 – Myy Synthetix (SNX)

Sijoittajana haluat myydä sijoituksesi jossain vaiheessa. Joko kasvattaa voittoa tai tehdä tappiota.

Alla olevissa kuvakaappauksissa käytämme Bitcoinia, mutta se toimii samalla tavalla kaikille kryptovaluutoille

. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on klikata ”Portfolio” vasemmalla olevasta valikosta.

Napsauta tästä Synthetixissä nähdäksesi kaikki avoimet työsi Synthetixillä.

image 39

Sulkeakseni asemani tässä minun on napsautettava oikealla olevaa punaista ristiä.

image 40

Ennen kaupan sulkemista sinun tulee olla tietoinen siitä, että olet velvollinen, olet velvollinen ilmoittamaan kaikki suljetut kaupat vuosikertomuksessasi ja sinua verotetaan tästä.

Jos haluat sulkea kaupan, paina nyt ”Sulje kauppa”, jonka jälkeen rahat ja mahdolliset voitot siirretään suoraan eToro-tilillesi. Nyt voit halutessasi nostaa rahat pankkitilillesi.

image 41

Mikä on Synthetix?

Synthetix (SNX) luotiin vuonna 2017, ja se on tänään listattu koodilla SNX. Perustaja oli Kain Warwick, joka loi Synthetixin Ethereum-verkkoon perustuen. Tässä verkossa SNX:n omistaja voi vastaanottaa panosmaksuja kiitokseksi tämän tunnuksen / kryptovaluutan pinnalla pitämisestä.

Synthetix-verkko toimii Ethereum ERC20:n kanssa ja on myynyt lyhyessä ajassa yli 30 miljoonalla dollarilla. Tässä verkossa on paljon turvallisuutta, koska sitä ylläpidetään panosten todisteiden konsensuksen avulla.

Synthetixin avulla sinulla on ohjelmisto, joka antaa käyttäjille mahdollisuuden kohokuvioida uusia kryptovaluuttoja, jotka jäljittelevät reaaliomaisuutta, kuten. Yhdysvaltain dollari, mutta myös kryptovaluutat, kuten Bitcoin.

Näiden synteettisten resurssien luomiseen tarvitset SNX:n ja syntetisaattorin, jotka voivat jäljitellä kaikkia resursseja. Sinun on ensin hankittava SNX ja talletettava se sitten Synthetix-alustalle, jossa sinulla on myöhemmin valitsemasi alustan luoma uusi syntetisaattori.

Hajautettuja DeFi-kolikoita on lukemattomia, ja tässä Synthetix on jännittävä ainutlaatuinen. Synthetix-käyttäjän ei tarvitse luottaa tiettyyn laitokseen tai henkilöön kryptovaluutan hallinnassa, vaan ainoastaan ​​koodiin, johon kryptovaluutta on kirjoitettu.

Synthetixin avulla käyttäjät voivat lukita SNX-kolikansa, jolloin heillä on oikeus saada osa alustalla olevista maksuista, kun heidän kolikoillaan käydään kauppaa. Tämä maksu on tyypillisesti noin 0,3 % vaihdosta, jonka kaikki käyttäjät, jotka lukitsevat SNX-kolikansa, saavat.

Sen lisäksi, että sinulla SNX:n käyttäjänä on mahdollisuus lukita heidän SNX:nsä saadaksesi osan maksuista, sinulla on myös oikeus saada ”ponnistuspalkkioita”, jotka vastaavat ylimääräisiä SNX-tunnuksia, jotka järjestelmä jakaa automaattisesti käyttäjille, jotka lukitsevat tunnuksensa syntikoiden luomiseksi. Tokenien määrä määräytyy koodiin luotujen ohjelmistosääntöjen mukaan, joissa SNX:iden kokonaismäärän on tarkoitus kasvaa merkittävästi tulevina vuosina.

Jos harkitset sijoittamista muihin kryptovaluuttoihin, voit lukea viestimme kryptovaluutosi ostamisesta täältä .

Onko synteettinen materiaali hyvä sijoitus?

Onko Synthetix hyvä sijoitus, on vaikea vastata, koska emme voi ennustaa tulevaisuutta. Mutta Synthetix on uskomattoman jännittävä kryptovaluutta, joka tekee itsestään ainutlaatuisen sallimalla käyttäjien lukita SNX-tunnuksensa ja saada siten osuuden vaihtomaksuista. Lisäksi voit ansaita ylimääräisiä tokeneita, mikä on toinen syy siihen, miksi Synthetixin sijoittajat joko ostavat lisää SNX-tokeneita tai haluavat vain pitää osan portfoliostaan. Mutta kuten kaikki muutkin kryptovaluutat, ne ovat melko epävakaita, mikä tarkoittaa myös sitä, että sinun on tiedettävä riskiprofiilisi, jos päätät sijoittaa kryptovaluuttaan.

Synthetixissä ja sen teknologiassa on paljon potentiaalia, joten tulemme varmasti seuraamaan sitä tiiviisti myös jatkossa.

Katso Synthetix-kurssi reaaliajassa .

OSTA SYTHETIX TÄSTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Usein Kysytyt Kysymykset?

Mikä on Synthetix?

Synthetix on hajautettu digitaalinen valuutta, jota kutsutaan myös kryptovaluuttaksi. 
Synthetixin hinta määräytyy kysynnän/tarjonnan mukaan ja se on ollut suosittu sijoitus useiden vuosien ajan.

Kuinka ostaa Synthetix (SNX)?

Voit ostaa Synthetixiä kryptovaluuttapörssistä, kaupankäyntialustalta tai käymällä kauppaa suoraan toisen henkilön kanssa. Se ei ole vaikeampaa kuin tilisiirron tekeminen, mutta valitettavasti se ei ole vielä mahdollista pankkien kanssa.
Olemme kirjoittaneet oppaan, jossa voit omistaa ensimmäisen Synthetixisi 5 minuutissa.

Lue oppaamme Synthetixin ostamiseen

Kuinka sijoittaa Synthetixiin?

Voit sijoittaa Synthetixiin joko ostamalla suoraan Synthetixin tai sijoittamalla CFD:hen, joka seuraa Synthetixin hintaa. 
Jos et halua käyttää Synthetixiä maksuvälineenä, on usein helpointa ostaa CFD, mutta sinun on oltava tietoinen kaikista maksuista.

Voinko ostaa Synthetixiä luottokortilla?

Voit ostaa Synthetixiä luottokortilla melkein mistä tahansa kryptovaluuttapörssistä. 
eToro-kaupankäyntialusta tarjoaa sinulle myös sijoituksen yhteydessä maksaa luottokortilla, joten sinun ei tarvitse odottaa useita päiviä tilin siirtoa.

Voinko ostaa Synthetixin tilisiirrolla?

Voit ostaa Synthetixiä tilisiirrolla kaikista kryptovaluuttapörsseistä. 
Tätä menetelmää käytetään useimmiten, jos haluat sijoittaa suuria summia, mutta haittana on, että joudut odottamaan useita päiviä ennen kuin rahat voidaan sijoittaa. eToro-kaupankäyntialustalla voit ostaa Synthetixin tilisiirrolla, jos siirrät vähintään 200 dollaria

Onko sinun maksettava veroa Synthetixistä?

Kun yksityishenkilö ostat ja myyt Synthetixiä, Tax pitää sitä keinotteluna. 
Eli ostat ne saadaksesi voittoa jälleenmyynnistä. Siksi sinun on ilmoitettava se vuositilinpäätöksessäsi, kun sinulla on Synthetixin myynnistä saatu voitto tai tappio.

Kuinka nostaa Synthetixiä?

Synthetixin kasvattaminen riippuu siitä, miten ostit ne. 
Jos kyseessä on ostamasi CFD, sulje kauppa kaupankäyntialustalla ja nosta rahasi, mutta jos ne on tallennettu lompakkoon, sinun on myytävä ne kryptovaluuttapörssissä.

Voitko ostaa Synthetixiä pankista?

Et voi ostaa Synthetixiä suurimmasta osasta tanskalaisista pankeista. 
Jotkut yksittäiset pankit, kuten Saxo Bank, antavat sinun ostaa CFD:n, joka seuraa Synthetixin hintaa, mutta jos haluat omistaa Synthetixin, sinun on löydettävä toinen kaupankäyntijärjestelmä, kuten. 
eToro.

Toimitus

Katso kaikki artikkelit tekijältä Toimitus