Osta SushiSwap: Paras opas (2022 Päivitetty)

Ostatko SushiSwapin (SUSHI)? Vai haluatko vain selvittää, mitä SushiSwap on kryptovaluutalle? SushiSwap on yksi viime aikojen nopeimmin kasvavista kryptovaluutoista. SushiSwap on alusta, jossa voit myydä ja ostaa kryptovaluuttoja, ja SushiSwapin kehitystä koskevat päätökset tekevät SUSHI-kryptovaluutan omistajat, jonne voit lähettää ehdotuksia ja äänestää muiden ehdotuksista, mikä eroaa monista muista kryptovaluutoista.

SushiSwapin hinta määräytyy kysynnän/tarjonnan mukaan, eikä vaihteluita pyritä minimoimaan sääntelyä, mikä tarkoittaa, että hyvät/huonot uutiset tai ostavat/myyvät isot sijoittajat voivat vaikuttaa hintaan isosti ja 10 % hinnanpudotus / nousu tänään ei ole epänormaalia SushiSwapille.

Etkö ole vielä pelännyt?

Joten lue ja opi sijoittamaan SushiSwapiin!

OSTA SUSHISWAP TÄSTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Osta ensimmäinen SushiSwap vaihe vaiheelta

Tässä osiossa selitämme, kuinka ostaa ensimmäinen SushiSwap ja kuinka myydä myöhemmin uudelleen.

Tämä vaiheittainen opas perustuu eToro-kaupankäyntialustaan, koska se on alusta, jota pidämme parhaana. Voit kuitenkin käyttää opasta helposti toiselle alustalle, koska prosessi on usein sama.

OSTA SUSHISWAP TÄSTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Vaihe 1 – Valitse oikea kaupankäyntialusta

Ensimmäinen askel SushiSwapiin sijoittamisessa on valita kaupankäyntialusta, jossa voit sijoittaa kryptovaluuttaan aloittelijoille . Tässä artikkelissa oletamme, että haluat sijoittaa SushiSwapiin, mutta jos haluat myöhemmin käyttää SushiSwapia maksuvälineenä, se on mahdollista myös eToron kanssa, joka on suosittelemamme kaupankäyntialusta.

On monia kaupankäyntialustoja, jotka tarjoavat, että voit ostaa ja myydä SushiSwapia, mutta valitettavasti on myös monia niistä, joilla on korkeat maksut ja turvallisuusongelmia.

Olemme koonneet alla useita alustoja top-luetteloomme, joilla olemme kaikki käyneet kauppaa ja arvioineet niiden perusteella:

 • Turvallisuus
 • Maksut
 • Helppokäyttöisyys
 • Sijoitusopastus
 • Työkalut ja muut ominaisuudet

Yllä olevien tekijöiden perusteella pidämme parempana eToro-kaupankäyntialustaa. Ne on lisensoitu EU:ssa, niillä on kohtuulliset hinnat ja ne ovat erittäin käyttäjäystävällisiä sekä aloittelijoille että kokeneille. Sieltä voit mitä todennäköisimmin löytää kryptovaluutan, joka on mielestäsi paras kryptovaluutta .

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 83,45% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Vaihe 2 – Luo tili

Kun olet tehnyt valintasi ja päättänyt, millä kaupankäyntialustalla haluat käydä kauppaa, seuraava vaihe on tilin luominen.
Alla näytämme sinulle vaihe vaiheelta, kuinka se tehdään eTorossa, mutta voit todennäköisesti käyttää ohjattua toimintoa myös muille alustoille.

Aloita painamalla alla olevaa painiketta siirtyäksesi eToroon

Täytä nyt tietosi ja paina ”Aloita ostos”

image

Täytä nyt tietosi ja paina ”Aloita ostos”

Olet nyt saanut eToron sähköpostin, joka sinun on vahvistettava. Kun tämä on tehty, voit tallettaa rahaa tilillesi. Pankkikortilla tai PayPalin kautta vähimmäistalletus on 50 dollaria, kun taas 500 dollaria, jos päätät tehdä pankkisiirron.

Sinun tulee myös vastata sijoittamiseen liittyviin kysymyksiin sekä vahvistaa itsesi vahvistamalla henkilöllisyytesi. Tämä tehdään joko passilla tai muulla henkilökortilla. Syy, miksi sinun on annettava ”arkaluonteisia tietoja”, johtuu siitä, että kaikilla säännellyillä kaupankäyntialustoilla on niin sanotut KYC-menettelyt. Nämä ovat toimenpiteitä, joiden pitäisi suojata sinua käyttäjänä sekä estää laitonta toimintaa, kuten rahanpesua.

Vaihe 3 – Osta SushiSwap (SUSHI)

Osta SushiSwap on seuraava askel luettelossa.

Nyt kun olet luonut tilisi ja tallettanut rahaa, SushiSwapiin sijoittaminen on helppoa.

Voit joko kirjoittaa ”SushiSwap” sivun yläreunan hakukenttään tai käyttää vasemmalla olevaa valikkoa ja napsauttaa ”Kauppamarkkinat” valitaksesi kategorian ”Crypto”

. Olet nyt SushiSwap-sivulla ja sinun on napsautettava ”Trade”-sivustolla tehdäksesi ensimmäisen sijoituksesi SushiSwapiin.

image 1

Voit nyt kirjoittaa summan, jolla haluat ostaa SushiSwapin . Vähimmäissumma, jolla voit käydä kauppaa, on 50 dollaria.

Kun olet syöttänyt summan, paina ”Avaa kauppa” ostaaksesi.

image 2


Voit nyt seurata sijoituksesi kehitystä napsauttamalla vasemmalla olevasta valikosta ”Portfolio”.

Vaihe 4 – Myy SushiSwap (SUSHI)

Sijoittajana haluat myydä sijoituksesi jossain vaiheessa. Joko kasvattaa voittoa tai tehdä tappiota.

Alla olevissa kuvakaappauksissa käytämme Bitcoinia, mutta se toimii samalla tavalla kaikille kryptovaluutoille

. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on klikata ”Portfolio” vasemmalla olevasta valikosta.

Napsauta tätä saadaksesi SushiSwap nähdäksesi kaikki avoimet työpaikkasi SushiSwapilla.

image 3

Sulkeakseni asemani tässä minun on napsautettava oikealla olevaa punaista ristiä.

image 4

Ennen kaupan sulkemista sinun tulee olla tietoinen siitä, että olet velvollinen, olet velvollinen ilmoittamaan kaikki suljetut kaupat vuosikertomuksessasi ja sinua verotetaan tästä.

Jos haluat sulkea kaupan, paina nyt ”Sulje kauppa”, jonka jälkeen rahat ja mahdolliset voitot siirretään suoraan eToro-tilillesi. Nyt voit halutessasi nostaa rahat pankkitilillesi.

Lue myös kuinka lyhennetään Bitcoin tai Ethereum .

Mikä on SushiSwap?

SushiSwap on ohjelmisto, joka toimii Ethereumin lohkoketjuteknologialla. SushiSwap käyttää likviditeettipoolien kokoelmaa varmistaakseen, että voit helposti ostaa ja myydä kryptovaluuttoja. Käyttäjät avaavat ensin omaisuutensa käyttämällä ”SmartContractia”, ja kauppiaat voivat sekä ostaa että myydä kryptovaluuttojaan näistä pooleista tai vaihtaa yhden tunnuksen toiseen tunnukseen.

SushiSwap on yksi useista hajautetuista rahoitusalustoista, joka tunnetaan myös nimellä ”Defi”, jonka avulla SushiSwap-käyttäjät voivat käydä kauppaa kryptovaluutoilla ilman keskusoperaattorin tarvetta. Tämä tarkoittaa, että kaikki SushiSwap-lohkoketjuohjelmiston jatkokehitystä koskevat päätökset voivat tehdä kryptovaluuttansa SUSHI omistajat, ja jokainen, joka omistaa SushiSwapin, voi ehdottaa uusia muutoksia siihen, miten sen kaiken pitäisi toimia, ja myös äänestää muiden omistajien ehdotuksista.

Jos harkitset sijoittamista muihin kryptovaluuttoihin, voit lukea viestimme ” Osta kryptovaluutta ”.

Onko SushiSwap hyvä sijoitus?

Se, onko SushiSwap hyvä sijoitus, riippuu monista parametreistä ja koska emme voi ennustaa tulevaisuutta, emme voi antaa lopullista vastausta siihen, onko SushiSwap hyvä sijoitus. Mutta se on epäilemättä jännittävä kryptovaluutta, joka on saanut paljon julkisuutta julkaisunsa jälkeen.

SushiSwaps kryptovaluutta SUSHI on erittäin tärkeä rooli verkkonsa ylläpidossa ja toiminnassa, sillä SUSHI-kryptovaluuttojen omistajat voivat auttaa päättämään, mitä protokollilla tehdään äänestäessään ehdotuksista, jotka voivat parantaa heidän ekosysteemiään. Mitä enemmän ihmisiä käyttää SushiSwapia ostaessaan ja myyessään kryptovaluuttoja, sitä arvokkaammaksi SUSHI tulee. Sinulla on myös mahdollisuus ansaita enemmän SushiSwap kryptovaluuttoja lyömällä vetoa SUSHI-kryptovaluutoillasi heidän SushiBar -sovelluksessaan, jolloin ansaitset enemmän SUSHI-kryptovaluuttoja.

Jos SushiSwapiin tulee yhä enemmän käyttäjiä ja sijoittajia, niiden arvo saattaa nousta merkittävästi, mutta SushiSwapin kaltaiseen kryptovaluuttaan sijoittamiseen liittyy suuri riski, joten sinun ei pitäisi sijoittaa sellaiseen rahaan, jota sinulla ei ole varaa menettää. .

Mutta SushiSwap on yksi kryptovaluutoista ja ohjelmistoista, joita tulemme epäilemättä seuraamaan tulevaisuudessa. Katso suorana SushiSwap-kurssi täältä .

OSTA SUSHISWAP TÄSTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Usein Kysytyt Kysymykset?

Mikä on SushiSwap?

SushiSwap on hajautettu digitaalinen valuutta, jota kutsutaan myös kryptovaluuttaksi. SushiSwapin hinta määräytyy kysynnän/tarjonnan mukaan ja se on ollut suosittu sijoitus useiden vuosien ajan.

Kuinka ostaa SushiSwap (SUSHI)?

Voit ostaa SushiSwapin kryptovaluuttapörssistä, kaupankäyntialustalta tai käymällä kauppaa suoraan toisen henkilön kanssa. Se ei ole vaikeampaa kuin tilisiirron tekeminen, mutta valitettavasti se ei ole vielä mahdollista pankkien kanssa.Olemme kirjoittaneet oppaan, jossa voit omistaa ensimmäisen SushiSwapsi 5 minuutin sisällä.

Lue oppaamme SushiSwapin ostamiseen

Kuinka sijoittaa SushiSwapiin?

Voit sijoittaa SushiSwapiin joko ostamalla suoraan SushiSwapin tai sijoittamalla CFD:hen, joka seuraa SushiSwapin hintaa. 
Jos et halua käyttää SushiSwapia maksuvälineenä, on usein helpointa ostaa CFD, mutta sinun on oltava tietoinen kaikista maksuista.

Voinko ostaa SushiSwapin luottokortilla?

Voit ostaa SushiSwapin luottokorteilla lähes kaikista kryptovaluuttapörsseistä. 
eToro-kaupankäyntialusta tarjoaa sinulle myös sijoituksen yhteydessä maksaa luottokortilla, joten sinun ei tarvitse odottaa useita päiviä tilin siirtoa.

Voinko ostaa SushiSwapin tilinsiirrolla?

Voit ostaa SushiSwapin tilisiirrolla kaikista kryptovaluuttapörsseistä. 
Tätä menetelmää käytetään useimmiten, jos haluat sijoittaa suuria summia, mutta haittana on, että joudut odottamaan useita päiviä ennen kuin rahat voidaansijoittaa. 
eToro-kaupankäyntialustalla voit ostaa SushiSwapin tilinsiirrolla, jos siirrät vähintään 200 dollaria

Pitääkö sinun maksaa veroa SushiSwapista?

Kun yksityishenkilö ostat ja myyt SushiSwapia, Tax pitää sitä keinotteluna. 
Eli ostat ne saadaksesi voittoa jälleenmyynnistä. 
Siksi sinun on ilmoitettava se vuositilinpäätöksessäsi, kun sinulla on voittoa tai tappiota SushiSwapin myynnistä.

Kuinka kasvattaa SushiSwapia?

Se, miten korotat SushiSwap-rahaasi, riippuu siitä, miten ostit ne. 
Jos kyseessä on ostamasi CFD, sulje kauppa kaupankäyntialustalla ja nosta rahasi, mutta jos ne on tallennettu lompakkoon, sinun on myytävä ne kryptovaluuttapörssissä.

Voitko ostaa SushiSwapin pankista?

Et voi ostaa SushiSwapia useimmista tanskalaisista pankeista. 
Jotkut yksittäiset pankit, kuten Saxo Bank, antavat sinun ostaa CFD:n, joka seuraa SushiSwapin hintaa, mutta jos haluat omistaa SushiSwapin, sinun on löydettävä toinen kaupankäyntijärjestelmä, kuten. eToro.

Toimitus

Katso kaikki artikkelit tekijältä Toimitus