Osta Storj (STORJ) 2022- Aloittelijan opas

Osta Storj ja voit vuokrata sen kautta kiintolevytilaa muille sen verkon käyttäjille, ja näin ansaitset passiivista tuloa. Tämä kryptovaluutta tarjoaa avoimen, hajautetun verkkonsa kaikkien käyttöön täysin päinvastaisella logiikalla, kuin mihin kuluttajat ovat tottuneet: käyttämällä Storjin verkkoa käyttäjät itse hyötyvät sen sijaan, että maksaisivat kalliita käyttömaksuja sen datan ja resurssien tallentamiseen tarkoitetusta pilvipalvelusta.

Storj on myös siitä mukavan selkeä kryptovaluutta sijoittaa, että sen hinnan muutokset ovat täysin riippuvaisia sen verkon käyttäjien määrästä ja aktiivisuudesta. Mitä enemmän käyttäjiä ja tapahtumia verkossa on, sen arvokkaampi kryptosta tulee. Tämä logiikka tosin toimii myös toiseen suuntaan, ja siihen kannattaakin sijoittaa vain siinä tapauksessa, että sijoitusbudjettisi sietää jopa 10 prosentin hinnan vaihtelut lyhyellä aikavälillä. Jos tämä ei vielä säikäyttänyt sinua, jatka toki lukemista, niin ymmärrät mikä tämä projekti on, mihin kaikkeen sitä voi käyttää, ja onko se oikeasti hyvä sijoitus. 

OSTA STORJ TÄÄLTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

4 hyvää syytä sijoittaa Storj coiniin

 • Storj tarjoaa verkon, joka toimii pilvipalvelun tavoin, eli siihen voi tallettaa dataa ja resursseja
 • Verkon käyttäjillä on mahdollisuus vuokrata tallennustilaa, ja ansaita näin ollen passiivista tuloa 
 • Storj on noussut yhdeksi suosituimmaksi kryptopilvipalveluksi siitä huolimatta, että kyseessä on hyvin volatiili kryptovaluutta 
 • Osta Storj eToron erittäin suositulla, kansainvälisellä kaupankäyntialustalla – Aloita sijoittaminen tänään!
OSTA STORJ TÄÄLTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Osta Storj – Nopea opas

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 83,45% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Mennään heti aluksi suoraan asiaan, eli Storj osto-oppaaseen. Storj kryptovaluutan tehtävä on tarjota pilvipalveluihin dataa ja resursseja tallentaville henkilöille ja yhtiöille verkko, jota käyttämällä he voivat myös vuokrata ohjelmistosta tilaa muille. Tällä tavoin ohjelmistosta tilaa vuokraava henkilö tai yhtiö voi tienata passiivista tuloa. Storj hinta perustuu kysynnän ja tarjonnan tasapainoon, ja sen vaihtelut tekevät tästä kryptosta hyvän sijoituskohteen varsinkin aktiiviseen kaupankäyntiin. Mutta voidaanko siltä odottaa samanlaisia hintapiikkejä, kuin Bitcoinilta? Se selviää alempaa tästä artikkelista.

Osta Storj jos etsit kryptomarkkinoilta hyvää passiivisen tulon lähdettä. Pidä kuitenkin aina mielessä, että kryptovaluutat eivät ole säännelty sijoituskohde, joten niihin sijoittaessa otat itse vastuun sijoittamisen riskeistä. Kryptovaluutat ovat volatiilejä sijoituskohteita, joiden liikkeitä on erittäin vaikea ennustaa. Osta Storj omalla vastuulla.

Vaihe 1 – Valitse kaupankäyntialusta

Jos olet sijoittanut aiemmin, olet varmaan tehnyt sen pankkisi kautta. Pankkien kautta sijoittaminen on kuitenkin monimutkaisempaa ja huomattavasti kalliimpaa kuin netin kaupankäyntipalveluiden kautta. Lisäksi pankit eivät tarjoa asiakkailleen lainkaan kryptovaluuttaa, mutta ironisesti sijoittavat niihin kuitenkin itse. Ei anna kovin luotettavaa kuvaa, eikö? Pankkien sijasta vuonna 2021 sijoittaminen hoidetaan netissä!

Osta Storj markkinoiden johtavalla kaupankäyntialustalla, eTorossa, joka on käytössä ympäri maailmaa yli 140 maassa. Palvelu on perustettu jo vuonna 2007 ja se on viimeisen vuoden aikana kasvanut hurjaa vauhtia, kun epävarmat työmarkkinat ja pandemia ovat puskeneet ihmisiä laittamaan rahansa johonkin muualle kuin sukan varteen. eToro tarjoaa laajan kavalkaadin sijoituskohteita: 

 • osakkeita (myös suomalaisia!), 
 • kryptovaluuttoja, 
 • indeksirahastoja, 
 • valuuttoja sekä 
 • hyödykkeitä. 

Lisäksi sen alustalla voi käydä kauppaa monella eri tavalla, myös sosiaalisesti. eToro on yksi markkinoiden turvallisimmista ja halvimmista kaupankäyntialustoista, joka on saatavana suomenkielisenä. Esimerkiksi osakekaupankäynti on täysin välityspalkkiovapaata ja kaikki rahansiirrot on turvattu SSL-teknologialla. Supersijoittaja Warren Buffetkin sijoittaa eTorossa, joten miksi sinä et sijoittaisi? Osta Storj eTorossa näin

Vaihe 2 – Luo tili ja siirrä rahaa

tilille

Tilin luominen eToroon tapahtuu muutamassa minuutissa. eToron etusivulla näet Rekisteröidy -painikkeen, klikkaa sitä. Täytä avautuvalle lomakkeelle sähköpostiosoitteesi ja keksi itsellesi vahva salasana. Sinun on myös mahdollista kirjautua nopeasti sisään Facebook- tai Google-tilisi tunnuksilla. Lomakkeen täytön jälkeen sinun tulee vastata lyhyeen sijoittajakyselyyn, jonka perusteella eToro määrittää minkä tasoinen sijoittaja olet. 

Lopuksi sinun on vielä tunnistauduttava. Tämän voi skipata, mutta suosittelemme, että teet sen samantien. Tämän jälkeen tilisi on auki, ja sinun täytyy enää siirtää sinne se summa rahaa, jolla haluat osta Storj. Vasemmassa alakulmassa näet ‘Talleta varoja’ -painikkeen. Klikkaa siitä lomake auki, täytä haluamasi summa ja valitse maksuväline, minkä jälkeen raha siirtyy välittömästi eToro -tilillesi ja olet valmis ostamaan STORJ tokenia!

Vaihe 3 – Osta STORJ

Kun tilisi on auki ja sinne on siirretty rahaa, olet valmis. Osta Storj helposti ja nopeasti kirjoittamalla kryptovaluutan nimi yläreunan hakuvalikkoon, ja klikkaa itsesi sen sijoitussivulle. Sijoitussivulla voit seurata STORJ:sta käytävää keskustelua, ja kerätä sieltä parhaat sijoitusvinkit, sekä seurata sen kurssia reaaliajassa.

stor

Sivun yläreunassa näet ‘Käy kauppaa’ -painikkeen. Klikkaa sitä ja sinulle avautuu ostolomake. Tähän sinun tarvitsee vain kirjata haluamasi summa, jolla haluat ostaa Storj. Voit halutessasi valita myös vipuvaikutuksen, mutta jos olet sijoittamassa arvonnousutarkoituksessa, älä koske vipuvaikutukseen. Lopuksi klikkaa ‘Avaa kauppa’, ja näet välittömästi ostamasi STORJ tokenit eToro-salkussasi.

Vaihe 4 – Myy STORJ

Sijoittamisessa ostamisen lisäksi myös kryptovaluutan myyminen tulee jossain kohtaa ajankohtaiseksi. Kun haluat myydä salkussasi olevia kryptovaluuttoja, siirry Portfolioosi, ja klikkaa sitä kryptoa, jota haluat myydä, kuten tässä tapauksessa Storj. Eteesi aukeaa lomake, josta klikkaat “Sulje kauppa” -painiketta, jolloin eToro myy omistamasi STORJ tokenit, ja myynnin tuotot näkyvät heti eToro -tililläsi. 

Huomaa, että kun siirrät tuotot eTorosta omalle tilillesi, sinun täytyy ilmoittaa kyseiset tuotot verottajalle. Sijoitustuotot ovat Suomessa verotettavaa pääomatuloa, joten tuottojen koosta riippuen, niistä tulee maksaa 30% – 34% vero.

Mikä on Storj?

Storj Labs-niminen yhtiö perustettiin vuonna 2014, ja sen tarkoitus oli tarjota markkinoille alusta, joka toimisi hajautettuna, avoimena pilvipalveluna, joka mahdollistaisi myös passiivisen tulon tienaamisen sen käyttäjille. Alunperin Bitcoinin verkkoon rakennettu protokolla siirrettiin vuonna 2017 tehokkaamman ja joustavamman Ethereumin verkkoon. Tämä siirto oli täysin looginen, kun otetaan huomioon, että Ethereum on edelleen se johtava hajautetun rahoituksen protokollien kehitysalusta.

Pilvipalvelut ovat varmasti monille tuttuja: olet joko siirtänyt tiedostoja perheen ja/tai ystävien kesken niiden kautta, tai siirtänyt kännykästäsi kuvia pilveen säilöön, kun kännykän muisti alkaa olla täynnä. Perinteiset pilvipalvelut ovat aina keskitetysti hallittuja, eli yhden yhtiön hallinnassa, ja niiden käyttäjien tiedot henkilötiedoista tallennettuihin tiedostoihin ovat kyseisen yhtiön käytettävissä. Storj tarjoaa näille suljetuille palveluille avoimen, hajautetun, ja ennen kaikkea yksityistietojen täyden turvan takaavan datan tallennusverkon. 

Osta Storj

Myös maksupolitiikassa Storj pilvipalvelu eroaa perinteisistä palveluista, kuten Google tai Amazon. Sen verkon käyttäjänä sinulla on oikeus vuokrata tallennustilaa sen verkosta, jolloin tämän tallennustilan käyttäjä maksaa sinulle käyttömaksun käyttämästään kiintolevytilasta. Kaikkien näiden syiden vuoksi Storj on noussut yhdeksi markkinoiden suosituimmaksi projektiksi tällä saralla. Ja mitä enemmän käyttäjiä Storj saa verkkoonsa, sitä laajemmaksi se kasvaa, mikä nostaa sen kryptovaluutan arvoa, ja vakauttaa sen volatilisuutta. Osta Storj jos uskot sen pitkän aikavälin kasvuun. 

Onko STORJ hyvä sijoitus?

Kryptovaluutat, mukaan lukien Storj, ovat erittäin volatiileja ja riskialttiita sijoituskohteita. Niiden hinta voi heitellä yhden päivän aikana hurjasti, ja niiden tulevia liikkeitä on lähes mahdotonta ennustaa. Tästä johtuen vanha sääntö pätee: Älä sijoita kohteeseen, jota et tunne tai ymmärrä. Osta Storj vasta siinä vaiheessa kun ymmärrät mihin sitä käytetään, minkä jälkeen osaat arvioida sen kasvupotentiaalin itse. Tässä muutama hyvä lisäpointti, joita kannattaa miettiä ja tutkia: 

Storj on noussut yhdeksi markkinoiden suosituimmaksi protokollaksi nimenomaan datan ja resurssien tallentamisen ja säilyttämisen saralla. Sen käyttäjät voivat tienata passiivista tuloa vuokraamalla sen verkosta tallennustilaa muille. Tämä kaikki on houkutellut paljon käyttäjiä sen verkkoon, mikä puolestaan auttaa sen verkko laajenemaan ja kehittymään entisestään.

Projektin natiivivaluutan, STORJ hinta perustuu vahvasti kysynnän ja tarjonnan tasapainoon, mikä tarkoittaa, että käyttäjien määrän kasvu nostaa kryptovaluutan kasvuun kurssitaulukolla. Tämä johtuu siitä, että STORJ tokeneita on tarjolla rajoitettu määrä, yhteensä 500 miljoonaa tokenia, minkä jälkeen lisää ei ole tulossa. Jos projektin käyttäjien aktiivisuus kuitenkin jostain syystä vähenee, se saa Storj kurssin helposti laskuun. Tämä kryptovaluutta onkin tunnettu radikaaleista hinnan muutoksista. Osta Storj jos budjettisi ja kärsivällisyytesi kestää sen volatilisuuden, ja jos uskot sen tulevaisuuden kasvupotentiaaliin.

Storj plussat ja miinukset 

Storj on Ethereumin lohkoketjuun rakennettu hallintatoken, jonka avulla kontrolloidaan yhtä markkinoiden suosituinta virtuaalista pilvipalvelua. Storjin verkossa käyttäjät voivat vuokrata tallennustilaa muilla käyttäjille, ja näin ansaita mukavaa passiivista tuloa itselleen. Sen hinnan volatiilisuuden vuoksi Storj tarjoaa erinomaisen sijoituskohteen sekä spekulatiivisesta sijoittamisesta, että pitkän aikavälin sijoittamisesta kiinnostuneille. Osta Storj kun ymmärrät mihin ja miten se toimii, ja kun olet harkinnut seuraavia asioita:

Plussat

 • STORJ on hallintatoken, jonka avulla pidetään yllä datan ja resurssien tallentamiseen tarkoitettua hajautettua pilvipalvelua 
 • Storj mahdollistaa stakingin sen verkossa niin, että sen verkon käyttäjillä on oikeus vuokrata tallennustilaa verkosta, ja ansaita näin passiivista tuloa
 • Storj kysyntä on kasvanut runsaasti, on saanut sen nousemaan yhdeksi suosituimmaksi pilvipalveluprotokollaksi kryptomarkkinoilla 
 • Storj soveltuu sekä aktiiviseen treidaamiseen, että pitkän aikavälin sijoituskohteeksi

Miinukset

 • Storj on hyvin volatiili kryptovaluutta, mikä saattaa säikyttää varsinkin aloittelijoita pois sen luota
 • Storj on rakennettu Ethereumin lohkoketjuun, mikä tekee siitä altiin reagoimaan Ethereumin liikkeisiin kurssitaulukolla
OSTA STORJ TÄÄLTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Storj?

STORJ on hallintatoken, jonka avulla pidetään yllä datan ja resurssien tallentamiseen tarkoitettua hajautettua pilvipalvelua

Mistä Storj kannattaa ostaa?

Osta Storj helposti ja nopeasti suosituimmilta netin kaupankäyntialustoilta, kuten eToro: rekisteröidy, siirrä tilillesi rahaa ja osta Storj.

Kannattaako Storj sijoittaa?

Storj hinta on laajalti riippuvainen sen kryptovaluutan kysynnän ja tarjonnan tasapainosta: jos sille on paljon kysyntää, sen hinnan voidaan olettaa nousevan. 

Voiko Storj ostaa luottokortilla?

Voit ostaa Storj luottokortilla melkein mistä tahansa kryptovaluuttapörssistä. eToro-kaupankäyntialustalla luottokortilla tehdyt siirrot siirtyvät välittömästi, joten sinun ei tarvitse odottaa useita päiviä rahan siirtymistä.

Pitääkö Storj sijoittamisesta maksaa veroa?

Kun yksityishenkilö sijoittaa kryptovaluuttaan, se lasketaan sijoittamiseksi. Tämä tarkoittaa, että sijoitusta mahdollisesti seuraavista tuotoista on maksettava pääomatulovero siinä vaiheessa kun myyt sijoituksen ja nostat tuotot tilillesi. 

Toimitus

Katso kaikki artikkelit tekijältä Toimitus