Osta SHIBA INU: Paras opas (2022 Päivitetty)

SHIBA INU, mitä tulee ensimmäiseksi mieleen? Riippuen siitä, oletko koiraharrastaja, vai aktiivinen treidaaja, tästä sanaparista saattaa tulla eri asiat mieleen: toiselle suosittu koirarotu, toisille kryptovaluutta. Tässä artikkelissa keskitymme nimenomaan SHIBA INU kryptovaluuttaan, tarkemmin sanottuna meemivaluuttaan, ja käymme läpi miksi se saattaisi olla hyvä sijoituskohde juuri sinulle.

Tässä artikkelissa kerromme mikä SHIBA INU on, mihin sitä voi käyttää, sekä tarjoamme erittäin helpon ‘Osta SHIBA INU’ osto-oppaan, jonka avulla voit aloittaa tähän meemikryptoon sijoittamisen vaikka heti tänään! Lisäksi käymme hieman läpi SHIBA INUn tulevaisuuden näkymiä. Sukelletaan suoraan asiaan!

OSTA SHIBA INU 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

4 hyvää syytä sijoittaa SHIBA INUun

 • SHIBA INU on osoittautunut erinomaiseksi nopeiden tuottojen sijoitukseksi
 • Meemivaluuttana sillä on paljon nimekkäitä tukijoita, mikä lisää sen kiinnostavuutta
 • Kryptovaluuttojen vaihtoalusta ShibaSwap antaa SHIBA INUlle lisäarvoa, jota monet muut meemivaluutat eivät nauti
 • SHIBA INUn markkina-arvo on vakuuttava, ja se löytyy jo useimmilta suurilta kaupankäyntialustoilta
OSTA SHIBA INU 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

SHIBA INU – Mikä se on?

SHIBA INU oli yksi ensimmäisistä DogeCoinia seuranneista meemivaluuttojen jatkumoista, joka on onnistunut nousemaan yllättävänkin vankkaan suosioon kryptomarkkinoilla. SHIBA INU lanseerattiin vuoden 2020 loppupuolella, joten se on vielä nuori kryptovaluutta, mutta siitä huolimatta sen markkina-arvo on jo noussut jopa 2,4 miljardiin dollariin. Tänä päivänä SHIBA INUa pidetään jopa sen suurimman inspiraation, eli DogeCoinin potentiaalisimpana haastajana. “Osta SHIBA INU” lukee nyt monen analyytikon sijoitusivinkeissä!

Usko SHIBA INUn kykyyn haastaa jopa hypersuosittu DogeCoin perustuu kahteen pääasialliseen faktaan: Ensinnäkin kyseessä on meemivaluutta, joka on noussut sosiaalisessa mediassa suureen suosioon, kiitos varsinkin sen nimekkäiden julkkistukijoiden. Toiseksi SHIBA INU tarjoaa käyttäjilleen muutakin, kuin vain hassunhauskan riskisijoituksen. ShibaSwap on ihan oikea SHIBA INUn lanseeraama kryptovaluuttojen vaihtoalusta, joka toimii Ethereumin verkossa. Tämä tarkoittaa, että sen vaihtoalustalla voi vaihtaa kaikkia Ethereumin lohkoketjuun luotuja ERC-20 tokeneita, joita on tuhansia. 

osta shiba inu

Siinä missä muita meemivaluuttoja on kritisoitu niiden hyvin vähäisestä käytettävyydestä, SHIBA INU -kehittäjät ovat alusta alkaen valinneet toisen tien. Tämä projekti ei nimittäin ole edes ShibaSwap -vaihtoalustan lanseeraamisen jälkeen jäänyt makaamaan laakereilleen, vaan sen lisäksi markkinoille on tuotu NFT -taideteoksille tarkoitettu Shiba Inu Incubator. Tämä on SHIBA INU kehittäjiltä erinomainen veto, sillä meemit ovat jo tänä päivänä omanlaistaan taidetta. Mikä siis voisi olla parempaa, kuin NFT -meemitaiteelle tarkoitettu alusta, jonka tarjoaa yksi maailman tunnetuimmista meemikryptoista?

Yksi asia, joka yhdistää monia meemikryptoja, on niiden kryptovaluutan lukitseminen heti alkuunsa tiettyihin käyttötarkoituksiin niin, että meille kuluttajille ei jää kryptoja jäljelle. Esimerkiksi SHIBA INUn tapauksessa 50 prosenttia kaikista SHIBA INU coineista lukittiin heti projektin lanseerauksen yhteydessä Uniswapin kryptovaluuttapörssiin likviditeettipooleihin, joissa ne edistävät SHIBA INUlla käytävää kauppaa. Toiset 50 prosenttia lahjoitettiin SHIBA INUnkin pohjanaan käyttämän Ethereumin kehittäjälle, Vitalik Buterinille. 

Tässä strategiassa meemivaluutat, SHIBA INU mukaan lukien, ottivat suuren riskin, sillä he olettivat Buterinin kiltisti “istuvan meemikryptojen päällä”. Vastoin odotuksia Vitalik Buterin kuitenkin myi toukokuussa kaikki meemikryptonsa intialaiselle hyväntekeväisyysjärjestölle, joka kamppaili koronapandemiaa vastaan. Tämän seurauksena SHIBA INU kurssi lahosi. Osta SHIBA INU siis vain siinä tapauksessa, jos uskot sen kasvupotentiaaliin tulevaisuudessa.

Onko SHIBA INU DeFi coin?

DeFi tulee englannin kielen sanoista Decentralized Finance, joka tarkoittaa suomeksi hajautetun rahoituksen protokollia. Koska kyseessä ovat nimenomaan hajautetut rahoitusratkaisut, DeFi -projektit perustuvat aina lohkoketjuun, joka takaa keskittämättömän, demokraattisen ja avoimen järjestelmän monenlaisille erilaisille rahoitusratkaisuille. Tämä sopii kryptovaluuttojen pirtaan erinomaisesti, sillä ne luotiin alunperin haastamaan perinteiset valuutat, jotka ovat erittäin säänneltyjä ja rajoitettuja. DeFi -projektit ovat askel eteenpäin kryptovaluutoista.

Kuluttajien luottamus esimerkiksi pankkeihin on viimeisimmän talouskriisin (2008) jälkeen rapautunut pahemman kerran, minkä vuoksi hajautetuilla, demokraattisille rahoitusratkaisuille on jo pitkään ollut kysyntää. Ei ole yhteensattuma, että maailman ensimmäinen hajautetun rahoituksen mahdollistanut järjestelmä, eli Bitcoinin lohkoketju, lanseerattiin juuri talouskriisin keskellä vuonna 2009. Bitcoin kuitenkin tarjoaa tällä hetkellä käyttöömme pääasiassa maksuvälineen, sekä tietenkin mielenkiintoisen sijoituskohteen, kun taas DeFi -projektit tuovat meille kaikkea seuraavaa:

 • kryptovaluuttalainoja (asuntolainoja, kulutusluottoja, sijoituslainoja, jne.)
 • joukkorahoitusta (hyväntekeväisyyskeräykset, rahoituskierrokset, jne.)
 • vakuutuksia (omaisuudelle, henkilöille, lemmikeille, jne.)
 • erilaisia sijoitusratkaisuja (pörssejä, likviditeettipooleja, passiivista tuloa, jne.)

Kaikki tämä tulee DeFi -projektien kautta mahdolliseksi kryptovaluutoilla! Tämä saattaa kuulostaa korkealentoiselta, mutta itse asiassa Suomesta löytyy yksi markkinoiden suurimmista DeFi -projekteista: AAVE lainaprotokolla pyrkii mullistamaan asuntolainamarkkinat hajautetulla luototusalustallaan.

Otetaan nopea käytännön esimerkki, jotta DeFi -projektit tulisivat selkeämmiksi: jos haet asuntolainaa pankista, et voi koskaan tietää miten suuren lainan saat, ja miten nopeasti. Hyvin usein lainan määrä ei ole sitä, mitä olimme toivoneet. Lisäksi prosessi vaatii usein sen, että menet henkilökohtaisesti pankkiin neuvottelemaan asiasta, tai jonotat kuukausitolkulla virtuaaliseen lainatapaamiseen. Hidasta, jäykkää ja liian säänneltyä.

Shiban hinta nousee

Jos taas haet kryptolainaa DeFi -projektin kautta, sinun tarvitsee vain tallettaa lainasi vaatimat vakuudet kyseisen projektin lohkoketjuun, ja saat vastineeksi tarvitsemasi määrän kyseistä kryptovaluuttaa. Vastaavasti voit tallettaa vakuudet projektiin, joka sitten kertoo sinulle, miten suuren lainan voit saada, ja sen hyväksyttyäsi, kryptovaluutat ovat heti käytössäsi. Kaikki käy silmänräpäyksessä ilman turhia välikäsiä ja sääntelyä.  

Mutta onko SHIBA INU DeFi -projekti? SHIBA INU voidaan laskea DeFi -projektiksi, sillä se tarjoaa käyttäjilleen ShibaSwap -vaihtoalustan, sekä NFT -taideteosten kehittämis- ja myyntialustan. Mutta toisin kuin monilla markkinoiden johtavilla DeFi -projekteilla, SHIBA INUn visioihin ei kuulu perinteisten rahamarkkinoiden mullistaminen. Se on pääasiassa meemivaluutta.

Osta SHIBA INU – Nopea opas

Mennään seuraavaksi suoraan asiaan, eli SHIBA INU osto-oppaaseen. SHIBA INUn markkina-arvo on hyvin korkea, vaikka itse coin on reippaasti alle sentin arvoinen. Tämä tarkoittaa sitä, että coinilla on vielä paljon kasvuvaraa! Onhan SHIBA INU jo nyt ylittänyt siitä aikaisemmin tehdyt hinta-arviot. Osta SHIBA INU jos uskot sen tulevaisuuden potentiaaliin DogeCoinin haastajana.

Nyt onkin erinomainen hetki käydä kiinni tähän meemivaluuttaan jos siitä haluaa hyötyä ilman, että siihen pitää sijoittaa kymmeniä tuhansia kerralla. Pidä kuitenkin aina mielessä, että kryptovaluutat eivät ole säännelty sijoituskohde, joten niihin sijoittaessa otat itse vastuun sijoittamisen riskeistä. Kryptovaluutat ovat volatiilejä sijoituskohteita, joiden liikkeitä on erittäin vaikea ennustaa. Osta SHIBA INU omalla vastuulla.

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 79,17% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Valitse kaupankäyntialusta

Jos olet sijoittanut aiemmin, olet varmaan tehnyt sen pankkisi kautta. Pankkien kautta sijoittaminen on kuitenkin monimutkaisempaa ja huomattavasti kalliimpaa kuin netin kaupankäyntipalveluiden kautta. Lisäksi pankit eivät tarjoa asiakkailleen lainkaan kryptovaluuttaa, mutta ironisesti sijoittavat niihin kuitenkin itse. Ei anna kovin luotettavaa kuvaa, eikö? Pankkien sijasta vuonna 2022 sijoittaminen hoidetaan netissä!

Osta SHIBA INU markkinoiden johtavalla kaupankäyntialustalla, eTorossa, joka on käytössä ympäri maailmaa yli 140 maassa. Palvelu on perustettu jo vuonna 2007 ja se on viimeisen vuoden aikana kasvanut hurjaa vauhtia, kun epävarmat työmarkkinat ja pandemia ovat puskeneet ihmisiä laittamaan rahansa johonkin muualle kuin sukan varteen. eToro tarjoaa laajan kavalkaadin sijoituskohteita: 

 • osakkeita (myös suomalaisia!), 
 • kryptovaluuttoja, 
 • indeksirahastoja, 
 • valuuttoja sekä 
 • hyödykkeitä. 

Lisäksi sen alustalla voi käydä kauppaa monella eri tavalla, kuten myydä lyhyeksi tai harjoittaa CopyTradingia alustan sosiaalisen kaupankäynnin kautta. eToro on yksi markkinoiden turvallisimmista ja halvimmista kaupankäyntialustoista, joka on saatavana suomenkielisenä. Esimerkiksi osakekaupankäynti on täysin välityspalkkiovapaata ja kaikki rahansiirrot on turvattu SSL-teknologialla. Supersijoittaja Warren Buffetkin sijoittaa eTorossa, joten miksi sinä et sijoittaisi? Osta SHIBA INU eTorossa näin:

Luo tili ja siirrä rahaa

Tilin luominen eToroon tapahtuu muutamassa minuutissa. eToron etusivulla näet Rekisteröidy -painikkeen, klikkaa sitä. Täytä avautuvalle lomakkeelle sähköpostiosoitteesi ja keksi itsellesi vahva salasana. Sinun on myös mahdollista kirjautua nopeasti sisään Facebook- tai Google-tilisi tunnuksilla.

Lomakkeen täytön jälkeen sinun tulee vastata lyhyeen sijoittajakyselyyn, jonka perusteella eToro määrittää minkä tasoinen sijoittaja olet. Näin se pystyy tarjoamaan sinulle parhaiten sopivat palvelut. Lopuksi sinun on vielä tunnistauduttava. Tämän voi skipata, mutta suosittelemme, että teet sen samantien. Muuten palvelusi tulevat olemaan rajalliset. Lisäksi tunnistautuminen tuo lisäturvaa sijoituksillesi. Tämän jälkeen tilisi on auki, ja sinun täytyy enää siirtää sinne se summa rahaa, jolla haluat osta SHIBA INU.

Vasemmassa alakulmassa näet ‘Talleta varoja’ -painikkeen. Klikkaa siitä lomake auki, täytä haluamasi summa ja valitse maksuväline, minkä jälkeen raha siirtyy välittömästi eToro -tilillesi ja olet valmis ostamaan SHIBA INUa!

luo tili eToroon

Osta SHIBA INU

Kun tilisi on auki ja sinne on siirretty rahaa, olet valmis. Osta SHIBA INU helposti ja nopeasti kirjoittamalla kryptovaluutan nimi yläreunan hakuvalikkoon, ja klikkaa itsesi sen sijoitussivulle. Sijoitussivulla voit seurata meemikryptosta käytävää keskustelua, ja kerätä sieltä parhaat sijoitusvinkit, sekä seurata sen kurssia reaaliajassa.

Sivun yläreunassa näet ‘Käy kauppaa’ -painikkeen. Klikkaa sitä ja sinulle avautuu ostolomake. Tähän sinun tarvitsee vain kirjata haluamasi summa, jolla haluat ostaa SHIBA INUa. Voit halutessasi valita myös vipuvaikutuksen, mutta jos olet sijoittamassa arvonnousutarkoituksessa, älä koske vipuvaikutukseen. Lopuksi klikkaa ‘Avaa kauppa’, ja näet välittömästi ostamasi SHIBA INU coinit eToro-salkussasi.

image

Kannattaako SHIBA INUun sijoittaa?

SHIBA INU on markkinoiden suosikki, mitä tulee meemikryptoihin. Se on jopa ansainnut lempinimen ‘DogeCoin killer’, eli DogeCoin -tappaja, jolla viitataan sen kannattajien uskoon siitä, että SHIBA INU voisi vielä nousta tämän Elon Muskin rakastaman kryptovaluutan ohi, jos ei arvonsa puolesta, niin ainakin suosionsa puolesta.

Kryptovaluutat ovat erittäin volatiileja sijoituskohteita, ja meemivaluutat ovat vielä niitä astetta epävarmempia sellaisia. Meemikryptojen suosio perustuu nimenomaan niiden viihdearvoon, eli suurin osa niiden kysynnästä on peräisin esimerkiksi sosiaalisen median trendeistä. Tämä voi välillä olla erittäin tuottoisa kysynnän lähde, mutta isossa kuvassa tiedetään, että sosiaalisen median trendit ovat ohimeneviä juttuja.

Tämän vuoksi SHIBA INUn liikkeiden ennakoiminen kurssitaulukolla on lähes mahdotonta. Yksi twiitti voi saada SHIBA INU kurssin rakettimaiseen nousuun vielä tänään illalla, kun taas jonkin toisen meemivaluutan suosion noustessa SHIBA INU voi lähteä hallitsemattomaan luisuun. Mutta jos vedonlyönti ja spekulointi on lähellä sydäntäsi, osta SHIBA INU! Mutta pidä mielessä, että kryptovaluutat ovat sääntelemättömiä sijoituskohteita, joten jos menetät sijoittamasi rahat heti huomenna, et oikein voi valittaa asiasta mihinkään.

osta shiba inu

Meemivaluutat yleisesti elävät kuitenkin nyt mielenkiintoisia aikoja, sillä ne ovat säilyttäneet kiinnostavuutensa jo erikoisen pitkään. Lisäksi SHIBA INU on muita meemivaluuttoja vahvemmilla sen ShibaSwap -vaihtoalustan, sekä sen NFT -taideteosten myyntialustan vuoksi. Se ei siis ole yksinään riippuvainen meemivaluuttojen suosiosta sosiaalisessa mediassa. Lisäksi SHIBA INU on onnistunut keräämään taakseen runsaasti julkkisfaneja ja -sijoittajia, minkä vuoksi analyytikot ovat analyyseissaan huomattavasti suopeampia SHIBA INUlle kuin sen kilpailijoita kohtaan.

SHIBA INUkin kuitenkin sai kolauksen toukokuussa, kun Ethereumin kehittäjä, Vitalik Buterin myi kaikki SHIBA INU coininsa vastoin meemivaluutan toiveita, minä lisäksi markkinoiden suurimman meemivaluutan, DogeCoinin kehittäjä, Jackson Palmer tuli heinäkuussa julkisuuteen kutsuen kryptovaluuttoja “huijaukseksi, joka tekee rikkaista rikkaampia”. Twiiteissään hän kritisoi kryptovaluuttojen hajautetun luonteen tuhoutuneen, kun kryptovaluuttojen omistus on keskittynyt tietyille, hyperrikkaille sijoittajille, jotka voivat jo kontrolloida markkinoita.

osta shiba inu

Palmerin ulostulo vaikutti hetkellisesti SHIBA INU kurssiin, mutta ei saanut aikaa samanlaisia hintojen heittelyjä, kuin Elon Muskin alkuvuoden twiitit. Siitä ei päästä mihinkään, että SHIBA INU on jo tuottanut siihen sijoittaneille erinomaisia tuottoja. Esimerkiksi vuoden vaihteessa sijoittaneet ovat saaneet jo uskomattomia 2 000 000 prosentin tuottoja. Lisäksi sen hyvät tuotot ovat kannustaneet useita kaupankäyntialustoja jo lisäämään sen kryptovaluuttojen listoilleen, ja tämä buumi saikin SHIBA INU kurssin 40 000 prosentin kasvuun yhdessä kuukaudessa keväällä.

Loppujen lopuksi päätös siitä, kannattaako SHIBA INUun sijoittaa jää täysin sinun itsesi tehtäväksi. Kukaan ei voi sinun puolestasi arvioida, onko meemikrypto sinulle hyvä sijoituskohde vai ei, joten perehdy siihen hieman ennen kuin laitat siihen rahaa. Osta SHIBA INU jos uskot sen kasvupotentiaaliin.

SHIBA INU plussat ja miinukset

SHIBA INU kryptovaluuttaan sijoittaminen on mielenkiintoinen mahdollisuus, sillä se on nuoresta iästään huolimatta tarjonnut jo siihen sijoittaneille huimia tuottoja. Meemivaluuttana sen kysyntä perustuu kuitenkin suhteellisen hataralle pohjalle, nimittäin sen sosiaalisen median suosioon. Jotta päätöksenteko kuitenkin helpottuisi hieman, tarjoamme sinulle muutaman peruspointin, jotka kannattaa ottaa huomioon jos kauppalistallasi lukee ‘Osta SHIBA INU’.

Yleissääntönä kryptovaluuttoihin sijoittaessa kannattaa muistaa, että niiden hintojen vaihtelut ovat hyvin riippuvaisia koko kryptomarkkinoiden kehityksestä. Jos esimerkiksi kryptojen kuningas, Bitcoin, yllättäen sukeltaisi, voit olettaa, että kaikkien kryptojen kurssit seuraavat perässä. Sama pätee tietenkin myös toiseen suuntaan, eli jos Bitcoinille povataan nousua, muidenkin kryptovaluuttojen voidaan odottaa reagoivan positiivisesti.

Toisaalta sinun tulee myös pitää silmällä itse sitä kryptovaluuttaa, johon olet sijoittamassa, eli tässä tapauksessa SHIBA INUa. SHIBA INU on vahvasti sosiaalisen median trendeistä elävä meemivaluutta, joten suosittelemme seuraamaan siihen isosti sijoittavia ammattitreidaajia sekä julkkiksia. Jos hype nousee, on aika osta SHIBA INU! Jos sinua kiinnostaa selvittää SHIBA INUn koko potentiaali, suosittelemme sinua tutustumaan myös ShibaSwap -vaihtoalustaan, joka on tehnyt SHIBA INUsta muita meemivaluuttoja astetta vakaamman vaihtoehdon. 

Tässä läpileikkaus SHIBA INU kryptovaluutan plussista ja miinuksista:

Plussat

 • SHIBA INU on yksi markkinoiden suosituimmista meemikryptoista
 • Pelkän meemikrypton lisäksi SHIBA INU tarjoaa ShibaSwap -vaihtoalustan sekä NFT-taideteoksille tarkoitetun kehitys- ja myyntialustan
 • SHIBA INU on jo otettu monille kaupankäyntialustoille myytäväksi nuoresta iästään huolimatta, toisin kuin suurin osa muista meemivaluutoista
 • SHIBA INUn markkina-arvo on erittäin vahva

Miinukset

 • Kaikki SHIBA INU coinit on jo myyty, enempää ei ole tulossa
 • Koska kaikki coinit on myyty, projektin laajempaan kehitykseen ei ole jäljellä kryptovaluuttaa
 • Vielä on kyseenalaista, miten suurta lisäarvoa ShibaSwap, sekä sen NFT-alusta loppujen lopuksi projektille tuovat.
 • Meemivaluuttojen suosio on pitkälti sosiaalisen median trendeistä riippuvaista

Yhteenveto

SHIBA INU on vuoden 2020 loppupuolella markkinoille tuotu meemivaluutta, jonka suurimpana inspiraationa toimi meemivaluuttojen kuningas, DogeCoin. SHIBA INU ei kuitenkaan pelkästään mallinna DogeCoinia, vaan sitä on markkinoille tituleerattu jopa DogeCoin killeriksi. Toisin kuin monet muut kryptovaluutat, SHIBA INU on onnistunut kasvattamaan suosiotaan erinomaisesti, ja sen markkina-arvo on niin nuoreksi kryptovaluutaksi erinomainen: yli 2,4 miljardia dollaria.

SHIBA INU on kuitenkin meemikrypto, mikä asettaa sen jopa muita kryptovaluuttoja volatiilimpaan asemaan, sillä sen suosio on sosiaalisen median trendeistä riippuvaista. Vakauttaakseen asemaansa markkinoilla, projekti on lanseerannut myös oman kryptovaluuttojen vaihtoalustansa, ShibaSwapin, sekä NFT-taiteelle tarkoitetun myyntialustan. Näiden vaikutus projektin arvoon on kuitenkin vielä arvailujen varassa. Analyytikot näkevät SHIBA INUn suuren tuottopotentiaalin sijoituskohteena, sillä se on jo tuottanut erinomaisia voittoja siihen ajoissa sijoittaneille. Pidä SHIBA INU -uutisointia ja kurssia silmällä, jotta osaat valita juuri oikean ajan osta SHIBA INU!

Usein kysytyt kysymykset

Mikä SHIBA INU coin on?

SHIBA INU on vuoden 2020 loppupuolella markkinoille tuotu meemivaluutta, jonka suurimpana inspiraationa toimi DogeCoin.

Miten voin ostaa SHIBA INU coinia?

SHIBA INU coin löytyy jo kaikilta suosituimmilta netin kaupankäyntialustoilta, kuten eToro ja Capital.com.
Lue täältä kuinka ostaa Shiba Inu

Mikä on SHIBA INU arvo?

SHIBA INU arvo, kuten kaikkien kryptovaluuttojen arvot, muuttuvat päivittäin, joten tarkista aina reaaliaikainen SHIBA INU kurssi tältä sivustolta.

Nouseeko SHIBA INU coin koskaan dollarin arvoon?

Noustakseen yhden dollarin hintaan per SHIBA INU coin, sen olisi noustava noin 12 000 000 prosenttia sen nykyisestä arvosta. Tämä ei ole lainkaan mahdotonta!

Onko SHIBA INU parempi kuin DogeCoin?

Meemivaluutat ovat erittäin suosittuja, ja hyvää tuottoja tuottavia sijoituskohteita, mutta se, mikä niistä sopii parhaiten sinulle, jää sinun tulkittavaksesi.

Lähteet ja hyödyllisiä linkkejä, joista voit lukea lisää. bulp
Teresa Maria

Teresa Maria on monipuolinen sisällöntuottaja, jolla on laaja kokemus sijoittamisesta ja kryptovaluutoista. Hänen Osakekoululle tuottamien sijoitusoppaidensa avulla sinustakin voi tulla ammattisijoittaja alta aikayksikön.

Katso kaikki artikkelit tekijältä Teresa Maria