Osta Sandbox: Paras opas (2022 Päivitetty)

Osta Sandbox crypto ja voit tienata passiivista tuloa samalla, kun viihdyt tämän NFT -pelin parissa. Sandbox on mielenkiintoinen digitaalinen peli, jossa pelaajat voivat kehittää, rakentaa ja myydä erilaisia NFT -omaisuuksia, osallistua lohkoketjupelin kehitykseen ja ylläpitoon stakingin kautta ja ansaita samalla passiivista tuloa. Kaiken tämän lisäksi Sandbox pelaajat voivat myös käydä kauppaa kryptovaluutoilla tällä Ethereumin verkkoon rakennetulla alustalla. Kuten tiedämme, NFT -markkinat ovat kasvaneet vuonna 2021 huimasti, ja peliala on ei-yllättäen yksi tätä markkinaa eniten nostavista voimista. Ei siis ihme, että loppuvuodesta 2021 Sandbox kurssi lähti aggressiiviseen nousuun.

Jos haluat pelaamaan Sandbox -peliä ja ansaitsemaan passiivista tuloa kaiken päälle, sinulla on ensin oltava hallussa SAND kryptovaluuttaa. Eli osta Sandbox ja pääset alkuun! Ennen ostamista haluat kuitenkin varmasti tietää hieman tarkemmin mikä tämä NFT -peli on, miten se toimii käytännössä, miten se on onnistunut nousemaan niin suureen suosioon niin nopeasti, sekä miten sen voidaan odottaa kehittyvän tulevaisuudessa? Näihin kaikkiin kysymyksiin, ja paljoon muuhun löydät vastaukset tästä artikkelista. Lisäksi tarjoamme sinulle ‘Osta Sandbox’ osto-oppaan, jonka avulla voit aloittaa tähän erittäin mielenkiintoiseen kryptovaluuttaan sijoittamisen vaikka heti tänään.

Osta Sandbox täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.
 • Sandbox on lohkoketjuun pohjautuva virtuaalipeli, jossa pelaajat voivat kehittää ja myydä omia NFT -omaisuuksiaan
 • Sandbox mahdollistaa myös sen SAND crypton stakingin, eli panostamisen, ja näin pelaaja ansaitsee passiivista tuloa siinä pelaamisen sivussa
 • Sandbox kurssi lähti jyrkkään nousuun lokakuussa 2021, ja se nousi lokakuun lopun 0,76 dollarista jopa 11 dollariin marraskuun loppuun mennessä 
 • Osta Sandbox jos uskot sen pitkän aikavälin kasvuun, ja jos NFT -pelit sekä passiivisen tulon kasvattaminen kiinnostavat
Osta Sandbox täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Osta Sandbox – Nopea opas

Mennään seuraavaksi suoraan asiaan, eli Osta Sandbox osto-oppaaseen. Sandboxin tämän hetkinen markkina-arvo on jo yli 4 miljardia dollaria, mutta sen uskotaan nousevan lähivuosina vielä runsaasti, jos sen NFT -peli onnistuu kasvattamaan suosiotaan sen kehittäjien toivomalla tavalla. Vaikka NFT -markkinoiden kasvu on tehnyt NFT -pelien kasvusta odotettua, Sandboxin kasvun suuruus on yllättänyt monet analyytikot. Mutta mitä tulee sen kasvuennusteeseen pitkällä aikavälillä, analyytikot ovat tästä projektista hyvin eri mieltä. Osta Sandbox jos uskot NFT -markkinoiden jatkavan aggressiivista kasvuaan! 

Osta Sandbox vaikka tänään helposti ja nopeasti, sillä nyt on erinomainen hetki käydä kiinni tähän erittäin mielenkiintoiseen NFT -peliin ja sen kryptovaluuttaan jos siitä haluaa hyötyä ilman, että siihen pitää sijoittaa kymmeniä tuhansia kerralla. Pidä kuitenkin aina mielessä, että kryptovaluutat eivät ole säännelty sijoituskohde, joten niihin sijoittaessa otat itse vastuun sijoittamisen riskeistä. Kryptovaluutat ovat volatiileja sijoituskohteita, joiden liikkeitä on erittäin vaikea ennustaa. Osta Sandbox omalla vastuulla.

Valitse kaupankäyntialusta

Jos olet sijoittanut aiemmin, olet varmaan tehnyt sen pankkisi kautta. Pankkien kautta sijoittaminen on kuitenkin monimutkaisempaa ja huomattavasti kalliimpaa kuin netin kaupankäyntipalveluiden kautta. Lisäksi pankit eivät tarjoa asiakkailleen lainkaan kryptovaluuttaa, mutta ironisesti sijoittavat niihin kuitenkin itse. Ei anna kovin luotettavaa kuvaa, eikö? Pankkien sijasta vuonna 2021 sijoittaminen hoidetaan netissä!

Osta Sandbox markkinoiden johtavalla kaupankäyntialustalla, eTorossa, joka on käytössä ympäri maailmaa yli 140 maassa. Palvelu on perustettu jo vuonna 2007 ja se on viimeisen vuoden aikana kasvanut hurjaa vauhtia, kun epävarmat työmarkkinat ja pandemia ovat puskeneet ihmisiä laittamaan rahansa johonkin muualle kuin sukan varteen. eToro tarjoaa laajan kavalkaadin sijoituskohteita: 

 • osakkeita (myös suomalaisia!), 
 • kryptovaluuttoja, 
 • indeksirahastoja, 
 • valuuttoja sekä 
 • hyödykkeitä. 

Lisäksi sen alustalla voi käydä kauppaa monella eri tavalla, kuten myydä lyhyeksi tai harjoittaa CopyTradingia alustan sosiaalisen kaupankäynnin kautta. eToro on yksi markkinoiden turvallisimmista ja halvimmista kaupankäyntialustoista, joka on saatavana suomenkielisenä. Esimerkiksi osakekaupankäynti on täysin välityspalkkiovapaata ja kaikki rahansiirrot on turvattu SSL-teknologialla. Supersijoittaja Warren Buffetkin sijoittaa eTorossa, joten miksi sinä et sijoittaisi? Osta Sandbox eTorossa näin:

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 83,45% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Luo tili ja talleta rahaa

Tilin luominen eToroon tapahtuu muutamassa minuutissa. eToron etusivulla näet Rekisteröidy -painikkeen, klikkaa sitä. Täytä avautuvalle lomakkeelle sähköpostiosoitteesi ja keksi itsellesi vahva salasana. Sinun on myös mahdollista kirjautua nopeasti sisään Facebook- tai Google-tilisi tunnuksilla. Lomakkeen täytön jälkeen sinun tulee vastata lyhyeen sijoittajakyselyyn, jonka perusteella eToro määrittää minkä tasoinen sijoittaja olet. 

Lopuksi sinun on vielä tunnistauduttava. Tunnistautuminen tuo lisäturvaa sijoituksillesi. Tämän jälkeen tilisi on auki, ja sinun täytyy enää siirtää sinne se summa rahaa, jolla haluat osta Sandboxia. Vasemmassa alakulmassa näet ‘Talleta varoja’ -painikkeen. Klikkaa siitä lomake auki, täytä haluamasi summa ja valitse maksuväline, minkä jälkeen raha siirtyy välittömästi eToro -tilillesi ja olet valmis ostamaan Sandboxia!

Osta Sandbox

Kun tilisi on auki ja sinne on siirretty rahaa, olet valmis. Osta Sandbox helposti ja nopeasti kirjoittamalla kryptovaluutan nimi yläreunan hakuvalikkoon, ja klikkaa itsesi sen sijoitussivulle. Sijoitussivulla voit seurata kryptosta käytävää keskustelua, ja kerätä sieltä parhaat sijoitusvinkit, sekä seurata sen kurssia reaaliajassa. 

Osta Sandbox

Sivun yläreunassa näet ‘Käy kauppaa’ -painikkeen. Klikkaa sitä ja sinulle avautuu ostolomake. Tähän sinun tarvitsee vain kirjata haluamasi summa, jolla haluat ostaa Sandboxia. Voit halutessasi valita myös vipuvaikutuksen, mutta jos olet sijoittamassa arvonnousun tarkoituksessa, älä koske vipuvaikutukseen. Lopuksi klikkaa ‘Avaa kauppa’, ja näet välittömästi ostamasi SAND tokenit eToro-salkussasi.

Mikä on Sandbox?

Sandbox on markkinoiden vanhimpia lohkoketjuun perustuvia NFT -alustoja, sillä se on tuotu markkinoille jo vuonna 2011. Projekti on tottakai kehittynyt roimasti noista päivistä, ja tänä päivänä Sandbox tarjoaa monipuolisen virtuaalialustan kaikenlaisten NFT -omaisuuksien kehittämiseen ja myymiseen. Sen alusta on oma metaversuminsa, eli digitaalinen maailma, jossa käyttäjät voivat kommunikoida keskenään ja myydä sekä ostaa NFT -omaisuuksiaan suoraan, ilman minkäänlaisia kolmansia osapuolia (kuten pankki) sotkemassa välissä. 

Sandbox logo

NFT -omaisuuksien kehitysalustan lisäksi Sandbox on lohkoketjupeli, joka mahdollistaa kryptovaluutan ansaitsemisen muillakin tavoilla, kuin vain NFT -omaisuuksia myymällä. Näihin tapoihin lukeutuvat tietenkin itse Sandboxin peliin osallistuminen, mutta sen lisäksi käyttäjät voivat kehittää peliin omia NFT -ominaisuuksia, joilla on jokaisella oma arvo. Tämän kaiken päälle Sandbox myös mahdollistaa stakingin, eli tallettamalla sen SAND cryptoa sen lohkoketjuun, käyttäjä pääsee osallistumaan alustan ylläpitoon ja kehitykseen, mikä on palkittavaa toimintaa. 

Sandbox -alustan käyttö perustuu kokonaisuudessaan sen natiivivaluuttaan, eli SAND. SAND tokeneita on kokonaisuudessaan olemassa 3 000 000 000, joista noin 31% (920 948 319 tokenia) on jo liikenteessä. Jos siis haluat päästä rakentamaan omia NFT -omaisuuksia, osta Sandbox kryptovaluuttaa ihan ensimmäiseksi. 

Sandboxin missio kryptoalalla on kehittää lohkoketjuteknologiaa enemmän sellaisten virtuaalipelien suuntaan, joissa pelaajat voivat pelkän pelaamisen sijasta myös samalla osallistua kyseisen pelin kehitykseen. Tämä “pelaa ja ansaitse” -strategia tukee Sandboxin stakingia (josta kerromme lisää alempana), johon jokainen sen peliä pelaava pääsee automaattisesti osalliseksi. 

Miten Sandbox toimii?

Vaikka Sandbox on tuotu markkinoille jo kauan ennen kuin NFT:t oli edes keksitty, se on pysynyt erinomaisesti muuttuvan kryptomaailman mukana. Tänä päivänä sitä pidetään jopa yhtenä mielenkiintoisimpana lohkoketjupelien tarjoajana, sillä se hyödyntää lohkoketjuteknologiaa omissa peleissään ainutlaatuisella tavalla. Sandboxin perustanut pelistudio, Pixowl Inc., on osannut tarttua kiinni valtavan pelialan trendeihin jo siinä vaiheessa, kun ne ovat vasta kehittymässä, ja koska sen Sandbox -alusta on tuotu markkinoille jo vuonna 2011, se on ollut ensimmäisten joukossa käymässä kiinni jokaiseen pelimaailman nousevaan trendiin.

Osta Sandbox

Peliala on jo pitkään ollut yksi kovinta vauhtia kasvavista aloista markkinoilla, ja koronapandemia on omalta osaltaan vain nopeuttanut tätä kehitystä. Siirtämällä pelit internetistä lohkoketjuun, Pixowl teki pelien kehittämiseen osallistumisen kertaheitolla mahdolliseksi pelien pelaajille itselleen. Ja kukapa tietäisi paremmin, mihin suuntaan pelejä kannattaa kehittää, kuin niiden pelaajat itse? Sandbox ei ole ainoa tällainen peli markkinoilla, mutta se käyttää NFT -omaisuuksia suuremmalla volyymilla, kuin sen kilpailijat. Sen koko peli perustuu NFT -omaisuuksiin, joiden luominen ja rakentaminen on itse pelaajien vastuulla.

Koska Sandbox on lohkoketjuun perustuva peli, se tarkoittaa, että pelin hallinto on hajautetusti itse pelaajien käsissä. Tämä eroaa suuresti siitä, mihin pelialalla on totuttu, sillä perinteisellä pelialalla kaikki pelit ja niiden kehitys ovat ne markkinoille tuoneen yhtiön käsissä. Mutta Sandboxin alustalla jokaisella SAND tokeneiden omistajalla on äänioikeus projektin kehityksessä, mikä edistää sen hajautettua hallintoa ja tekee projektin kehittämisestä joustavampaa ja tehokkaampaa. Pixowlin innovatiivinen lähestymistapa lohkoketjupeleihin on tuonut sille runsaasti suuren luokan rahoittajia, kuten Helix ja CryptoKitties, eikä tälle kehitykselle näy loppua. Osta Sandbox jos haluat peliin mukaan ja uskot sen kasvupotentiaaliin.

Sandbox staking

Olet varmasti kuullut louhinnasta, joka on prosessi, jolla luodaan esimerkiksi uusia Bitcoineja markkinoille. Louhinta on hidas ja kallis prosessi, johon monilla ei ole mahdollisuutta osallistua, mutta sen lisäksi on olemassa kryptovaluuttojen staking. Staking on prosessi, jossa sinulla on mahdollisuus tienata lisää kryptovaluuttaa korkona, kun talletat kyseistä kryptovaluuttaa sen lohkoketjuun tietyn määrän tietyksi ajaksi. Stakingista on tulossa louhinnan sijasta se yleisin tapa osallistua kryptoprojektien ylläpitoon ja kehittää niitä.

Kuten monet sen kilpailijat, myös Sandbox NFT -pelialusta on rakennettu Ethereumin erittäin monipuoliseen verkkoon, eli se on ERC-20 token. Ethereumin lohkoketjun mukana Sandbox hyötyy vahvasta suojauksesta, mutta sen lisäksi se itse perustuu Proof-of-Staking algoritmiin, mikä mahdollistaa SAND kryptovaluutan stakingin. Käyttäjät voivat siis tallettaa tietyn määrän SAND tokeneita Sandboxin alustalle, jolloin he saavat oikeuden vaikuttaa projektin kehittämiseen ja ylläpitoon. Tämä on palkittavaa toimintaa, josta steikkaajalle maksetaan lisää SAND tokeneita. Se on verrattavissa koron ansaitsemiseen, paitsi että staking vaatii projektiin osallistumista, kun taas pankissa et pääse päättämään sinne tallettamiesi rahojen käytöstä lainkaan. 

NFT selitettynä

Kirjainyhdistelmä ‘NFT’ tulee englanninkielen sanoista Non-Fungible Token, joka kääntyy suomeksi ei-vaihdettaviksi rahakkeiksi. NFT:t ovat siis kryptotokeneita, joita ei voi vaihtaa toisiin NFtokeneihin, niinkuin kryptovaluuttoja voi vaihtaa keskenään. Tämä johtuu siitä, että jokainen olemassa oleva NFT on kuin aitoustodistuksella merkitty ainutlaatuinen token, eli digitaalinen omaisuuserä, jota ei voi korvata toisella, kopioida tai vaihtaa. NFT on aina alkuperäinen ja ainutlaatuinen, minkä vuoksi esimerkiksi NFT -taideteokset ja NFT-muoti ovat tämän hetken hypen keskellä niin arvokkaita. 

NFT Crypto

NFT:t voivat kuitenkin olla paljon muutakin kuin digitaalisia taideteoksia, kuten Sandbox todistaa. Sen alustalle luodut NFT -omaisuudet ovat sen lohkoketjupelin ominaisuuksia, ja niistä jokainen on ainutlaatuinen. Erilaisia peliin luotavia NFT -omaisuuksia voivat olla esimerkiksi avatarit, aseet, kokonaiset pelimaisemat aina virtuaalisiin kiinteistöihin asti. NFT:t taipuvat niin pitkälle kuin ihmisen mielikuvitus vain voi, mistä on hyvänä esimerkkinä maailman tunnetuin taidehuutokauppa, Sotheby’s. Se järjesti kesällä 2021 NFT -taideteosten huutokaupan Decentralandin alustalle rakentamassaan digitaalisessa huutokaupassa. Kuten aiemmin mainitsimme, NFT -maailmassa vain mielikuvitus on rajana.

NFT:t olivat aluksi ilmiö, jota suurin osa kryptoalan asiantuntijoista seurasi vierestä, mutta kun esimerkiksi Twitterin perustaja onnistui ansaitsemaan ensimmäisen twiittinsä NFT-versiolla satoja tuhansia dollareita, NFT:t alkoivat yhtäkkiä kiinnostaa laajempaa yleisöä. Nykyään NFT -teoksista tunnetaan parhaiten erilaisia taideteoksia sekä digitaalisia pelejä, kuten CryptoKitties, jossa pelaajat voivat luoda ja kasvattaa NFT -kissoja, joista maksetaan huimia summia. Pelialan kasvaessa yhä suurempi joukko NFT -pelejä, Sandbox siinä mukana, on kovaa vauhtia nousemassa todella suureen suosioon.

Kannattaako Sandboxiin sijoittaa?

Osta Sandbox

Heti aluksi haluamme huomauttaa, että kryptovaluutat ovat erittäin volatiileja sijoituskohteita, ja niihin sijoittamisen on aina oltava henkilökohtainen päätöksesi. Älä koskaan sijoita kryptovaluuttoihin vain siksi, että joku kehotti niin tekemään, vaan perehdy eri kryptojen käyttötarkoituksiin ja kurssihistoriaan rakentaaksesi käsityksen siitä, onko jokin krypto pääomasi arvoinen sijoituskohde. Me tarjoamme tässä ‘Osta Sandbox’ -oppaassamme oman tulkintamme Sandboxin historiaan ja sen käyttöön liittyen.

Ihan ensimmäiseksi Sandboxin kohdalla on otettava huomioon se, että se on ennen kaikkea NFT -peli, ja NFT -markkinat kasvavat ja kehittyvät tällä hetkellä todella kovaa vauhtia. Tämän voidaan olettaa heijastuvan jatkossa myös Sandboxin kurssiin sitä nostavana tekijänä. Tämä lisäksi on kuitenkin tärkeää myös ymmärtää Sandboxin itsensä potentiaali lohkoketjupelien markkinoilla. Meidän mielestämme sen potentiaali on valtava! Sandbox ei välttämättä ole ainutlaatuinen NFT -peli (esimerkiksi Axie Infinity tarjoaa samantyyppisen, monenlaisiin ansaintatapoihin perustuvan pelin), mutta se vetää puoleensa sekä sijoittajia, että pelaajia erityisesti sen pitkän ja menestyksekkään historian vuoksi. 

Jokainen peliin luotu NFT -omaisuus voi jo itsessään olla arvokas, minkä lisäksi pelaamalla peliä, käyttäjä voi kerryttää panostamilleen SAND tokeneille “korkoa”, sekä pääsee osallistumaan pelin kehitykseen. Tämä jos jokin kiinnostaa! Tämä kiinnostus näkyy jo nyt lohkoketjupelien kurssitaulukoilla. Ja sekä meidän, että analyytikoiden arvioiden mukaan se tulee näkymään kurssitaulukolla vielä pitkään nousuna. Osta Sandbox jos uskot sen pitkän aikavälin kasvupotentiaaliin. 

Katso Sandbox kurssi reaaliajassa

Sandbox plussat ja miinukset

Sandbox on jo vuonna 2011 markkinoille tuotu, ja vuonna 2021 suureen suosioon noussut NFT -peli. Sen suosio lähti räjähdysmäiseen kasvuun vuoden 2021 loppupuolella, mikä sai tottakai myös SAND tokenin arvon nousuun. Suosio on kuitenkin samalla tuonut mukanaan huomattavasti voimakkaampaa volatiliteettia, kuin mitä Sandboxin saralla ennen oli totuttu näkemään. Mutta tämä käy tottakai vallan mainiosti aktiivisesti treidaavien sijoittajien pirtaan.   

Tämä peli kiinnostaa markkinoilla, koska se antaa pelaajalle itselleen hyvin paljon valtaa sen suhteen, mihin suuntaan peli itsessään kehittyy jatkossa. Lisäksi peliä pelaamalla pelaaja tienaa “korkoa” tallettamilleen SAND tokeneille. Sandbox nousi vain parissa kuukaudessa suosituimpien kryptopelien joukkoon, mutta sillä on myös vastassaan todella kovan luokan kilpailijoita. Esimerkiksi Axie Infinity perustuu samantyyppiseen staking -logiikkaan, eli peliä pelaamalla pelaaja pääsee myös osallistumaan pelin kehitykseen. Mutta niin kauan, kuin NFT -ala kasvaa, kaikkien NFT -pelien voidaan olettaa hyötyvän. 

 

Plussat

 • Sandbox tarjoaa lohkoketjupelin, jossa pelaajat luovat ja kehittävät itse kaikki pelin ominaisuudet NFT -omaisuuksien kautta
 • Jotta Sandbox -peliin pääsee mukaan, pelaajan täytyy ensin ostaa SAND kryptovaluuttaa, mikä mahdollistaa stakingin, eli talletus kerää “korkoa” pelin aikana
 • Sandbox kurssi lähti lokakuussa 2021 vauhdikkaaseen nousuun, ja analyytikot uskovat sen jatkavan nousua vielä pitkään – Osta Sandbox jos uskot samoin
 • NFT -projektina Sandboxin tulevaisuus näyttää valoisalta, kun NFT:t valtaavat koko ajan uusia aloja uusilta markkinoilta, ja niiden käytettävyys laajenee

Miinukset

 • Lohkoketjupelien ala kasvaa kovaa vauhtia, ja Sandboxilla on jo suuren luokan kilpailijoita, kuten Axie Infinity
 • Sandboxin suosion kasvaessa, myös sen volatiilisuus lisääntyy, mikä saattaa saada osan sijoittajista karttamaan sitä
 • Kryptovaluuttoihin sijoittaminen on aina korkean riskin sijoittamista, joten osta Sandbox ainoastaan jos sijoitusbudjettisi kestää sen tuomat riskit.
Osta Sandbox täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Sandbox?

Sandbox on jo vuonna 2011 Pixowlin markkinoille tuoma, ja vuonna 2021 suureen suosioon noussut NFT -peli.

Mistä Sandboxia voi ostaa?

Osta Sandbox helposti ja nopeasti eToron kaupankäyntialustalta: rekisteröidy palveluun, siirrä tilillesi rahaa ja osta Sandbox tänään!

Mikä on Sandboxin hinta?

Sandboxin arvo, kuten kaikkien kryptovaluuttojen arvot, muuttuvat päivittäin, joten tarkista aina reaaliaikainen Sandbox kurssi tältä sivustolta.

Kannattaako Sandboxiin sijoittaa?

Sandbox kurssi lähti lokakuussa 2021 vauhdikkaaseen nousuun, ja analyytikot uskovat sen jatkavan nousua vielä pitkään – Osta Sandbox jos uskot samoin

Mitä NFT tarkoittaa?

NFT:t ovat siis kryptotokeneita, joita ei voi vaihtaa toisiin NFtokeneihin, niinkuin kryptovaluuttoja voi vaihtaa keskenään. NFT on aina alkuperäinen ja ainutlaatuinen, minkä vuoksi esimerkiksi NFT -taideteokset ja NFT-muoti ovat tämän hetken hypen keskellä niin arvokkaita. 

Teresa Maria

Teresa Maria on monipuolinen sisällöntuottaja, jolla on laaja kokemus sijoittamisesta ja kryptovaluutoista. Hänen Osakekoululle tuottamien sijoitusoppaidensa avulla sinustakin voi tulla ammattisijoittaja alta aikayksikön.

Katso kaikki artikkelit tekijältä Teresa Maria