Osta NEO: Paras opas (2022 Päivitetty)

Osta NEO helposti ja nopeasti tänään. Tämän aloittelijan oppaan luettuasi ymmärrät täysin mikä NEO on, mitä sillä voi tehdä, sekä millainen potentiaali sillä saattaa tulevaisuudessa olla esimerkiksi perinteisten rahoitusmarkkinoiden haastamisessa. Oi kyllä, kryptovaluutat ovat jo yllättävän pitkällä, mitä tulee perinteisten rahoitusmarkkinoiden tontille tunkeutumiseen. NEO on kryptovaluutta, jonka avoin lohkoketju tarjoaa monipuolisen ja erittäin turvallisen rakennusalustan älysopimuksille sekä hajautetuille sovelluksille. Sitä on kryptomarkkinoilla tituleerattu esimerkiksi Kiinan Ethereumiksi.  

Mistä tällainen nimitys on peräisin, ja onko NEOssa potentiaalia nousta haastamaan tällainen suurnimi kryptomarkkinoilla? Jatka lukemista, ja saat vastauksen kaikkiin NEOon liittyviin kysymyksiisi. Kerromme sinulle kaiken, mikä sinun tulee tästä kryptovaluutasta tietää, ja tarjoamme lisäksi “Osta NEO” -oppaan, jonka avulla tähän mielenkiintoiseen nimeen sijoittaminen on helppoa ja nopeaa.

Osta NEO 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

4 hyvää syytä ostaa NEO

 • NEOn perustajat kutsuvat sitä internetin uudeksi sukupolveksi, sillä NEO -verkko on suunniteltu korjaamaan monia internetin heikkouksia
 • Vuonna 2014 perustettu NEO on vuosien saatossa siksakannut kurssitaulukolla rajusti, mutta kryptomarkkinoiden vakiintuessa myös NEO kurssi näyttää rauhoittumisen merkkejä
 • NEO on samantyyppinen alusta, kuin Ethereum, eli se mahdollistaa älysopimusten ja hajautettujen sovellusten monipuolisen kehittämisen verkossaan
 • NEO pyrkii ratkaisemaan erityisesti käyttäjien datan yksityisyyteen liittyviä internetin ongelmakohtia, kuten yksityisyyden suojan väärinkäyttöä
Osta NEO 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Osta NEO – Nopea opas

Mennään heti aluksi suoraan asiaan, eli NEOn osto-oppaaseen. Vaikka NEO ei olekaan yleisesti erityisen tunnettu kryptovaluutta, sen huima kurssinousu keväällä 2021 sai monet uudet sijoittajat kiinnostumaan siitä. NEO tarjoaa kryptomarkkinoille avoimen alustan, joka mahdollistaa esimerkiksi DeFi -projektien kehittämisen älysopimusten ja hajautettujen sovellusten kautta sekä kryptomarkkinoiden, että myös perinteisten rahoitusmarkkinoiden käyttöön. NEOn hintakehitys ei ole ollut ihan yhtä juhlallista, kuin monen muun TOP10 -listalle yltäneen kryptovaluutan, mutta siinä voi olla potentiaalia vielä yllättää kaikki. 

Nyt on siis erinomainen hetki käydä kiinni tähän kryptovaluuttaan jos siitä haluaa hyötyä ilman, että siihen pitää sijoittaa älyttömiä summia kerralla. Pidä kuitenkin aina mielessä, että kryptovaluutat eivät ole säännelty sijoituskohde, joten niihin sijoittaessa otat itse vastuun sijoittamisen riskeistä. Kryptovaluutat ovat volatiilejä sijoituskohteita, joiden liikkeitä on erittäin vaikea ennustaa. Osta NEO omalla vastuulla.

Valitse kaupankäyntialusta

Jos olet sijoittanut aiemmin, olet varmaan tehnyt sen pankkisi kautta. Pankkien kautta sijoittaminen on kuitenkin monimutkaisempaa ja huomattavasti kalliimpaa kuin netin kaupankäyntipalveluiden kautta. Lisäksi pankit eivät tarjoa asiakkailleen lainkaan kryptovaluuttaa, mutta ironisesti sijoittavat niihin kuitenkin itse. Ei anna kovin luotettavaa kuvaa, eikö? Pankkien sijasta vuonna 2021 sijoittaminen hoidetaan netissä!

Osta NEO markkinoiden johtavalla kaupankäyntialustalla, eTorossa, joka on käytössä ympäri maailmaa yli 140 maassa. Palvelu on perustettu jo vuonna 2007 ja se on viimeisen vuoden aikana kasvanut hurjaa vauhtia, kun epävarmat työmarkkinat ja pandemia ovat puskeneet ihmisiä laittamaan rahansa johonkin muualle kuin sukan varteen. eToro tarjoaa laajan kavalkaadin sijoituskohteita: 

 • osakkeita (myös suomalaisia!), 
 • kryptovaluuttoja, 
 • indeksirahastoja, 
 • valuuttoja sekä 
 • hyödykkeitä. 

eToron alustalla voi käydä kauppaa monella eri tavalla, myös sosiaalisesti. eToro on yksi markkinoiden turvallisimmista ja halvimmista kaupankäyntialustoista, joka on saatavana suomenkielisenä. Esimerkiksi osakekaupankäynti on täysin välityspalkkiovapaata ja kaikki rahansiirrot on turvattu SSL-teknologialla. Supersijoittaja Warren Buffetkin sijoittaa eTorossa, joten miksi sinä et sijoittaisi? Osta NEO eTorossa näin:

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 83,45% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Luo tili ja siirrä rahaa

Tilin luominen eToroon tapahtuu muutamassa minuutissa. eToron etusivulla näet Rekisteröidy -painikkeen, klikkaa sitä. Täytä avautuvalle lomakkeelle sähköpostiosoitteesi ja keksi itsellesi vahva salasana. Sinun on myös mahdollista kirjautua nopeasti sisään Facebook- tai Google-tilisi tunnuksilla. Lomakkeen täytön jälkeen sinun tulee vastata lyhyeen sijoittajakyselyyn, jonka perusteella eToro määrittää minkä tasoinen sijoittaja olet. 

Lopuksi sinun on vielä tunnistauduttava. Tämän voi skipata, mutta suosittelemme, että teet sen samantien. Tunnistautuminen tuo lisäturvaa sijoituksillesi. Tämän jälkeen tilisi on auki, ja sinun täytyy enää siirtää sinne se summa rahaa, jolla haluat osta NEO. Vasemmassa alakulmassa näet ‘Talleta varoja’ -painikkeen. Klikkaa siitä lomake auki, täytä haluamasi summa ja valitse maksuväline, minkä jälkeen raha siirtyy välittömästi eToro -tilillesi ja olet valmis ostamaan NEO coineja!

Osta NEO

Kun tilisi on auki ja sinne on siirretty rahaa, olet valmis. Osta NEO helposti ja nopeasti kirjoittamalla kryptovaluutan nimi yläreunan hakuvalikkoon, ja klikkaa itsesi sen sijoitussivulle. Sijoitussivulla voit seurata NEOsta käytävää keskustelua, ja kerätä sieltä parhaat sijoitusvinkit, sekä seurata sen kurssia reaaliajassa. 

Sivun yläreunassa näet ‘Käy kauppaa’ -painikkeen. Klikkaa sitä ja sinulle avautuu ostolomake. Tähän sinun tarvitsee vain kirjata haluamasi summa, jolla haluat ostaa NEOa. Voit halutessasi valita myös vipuvaikutuksen, mutta jos olet sijoittamassa arvonnousutarkoituksessa, älä koske vipuvaikutukseen. Lopuksi klikkaa ‘Avaa kauppa’, ja näet välittömästi ostamasi NEO coinit eToro-salkussasi.

Osta NEO

NEO – Mikä se on?

NEO on yksi vanhimmista kryptovaluutoista ja lohkoketjuprojekteista markkinoilla, ja sillä on erittäin mielenkiintoinen missio: ottaa haltuun epävakaan ja suhteellisen turvattoman internetin paikka globaalina verkkona. Missio on valtavan kunnianhimoinen, ja vaikka NEO onkin saanut kryptomarkkinoilla lempinimekseen “Kiinan versio Ethereumista”, sillä on erittäin pitkä matka siihen asemaan, jossa Ethereum on tänä päivänä. NEO tuotiin markkinoille vuonna 2014 nimellä Antshares, joka muutettiin kolme vuotta myöhemmin NEOksi. NEOn perustajien, Da Hongfein ja Erik Zhangin visiona oli luoda lohkoketju, joka olisi mahdollisimman helppo ottaa käyttöön perinteisillä markkinoilla. 

Osta NEO

Tämä visio perustui sille, että vaikka meidän kaikkien tuntema internet onkin ollut kerrassaan mainio keksintö, siinä on liian monia puutteita, erityisesti mitä tulee sen käyttäjien yksityisyyden suojaan. NEOn perustajat uskovat vakaasti siihen, että lohkoketjuteknologia on tämän ongelman ratkaisu. Käytännössä NEO on siis rakennettu ekosysteemiksi, joka kykenee kasvamaan ja kehittymään nopeasti ja joustavasti, jotta siihen voidaan luoda kokonaan uusi talousjärjestelmä. Koska tämä talousjärjestelmä perustuisi lohkoketjuun, se olisi perinteistä talousjärjestelmää demokraattisempi, avoimempi ja korruptoimaton.

Kun NEO -verkko on kaikille avoin, eikä kukaan ulkopuolinen pääse sotkemaan jonkun toisen siihen kehittämiä älysopimuksia tai hajautettuja sovelluksia, se tarjoaa huomattavasti houkuttelevamman alustan kehittäjille, kuin mikä tahansa internetin keskitetysti hallittu vaihtoehtoinen palvelu. NEOn tarkoituksena onkin kerätä alustalleen maailmanlaajuinen kehittäjien yhteisö, joka pystyy luomaan uutta infrastruktuuria rahoitusmarkkinoille. Tämän uuden infrastruktuurin tärkein piirre on se, että kyseisille markkinoille pääsyä helpotetaan suurella kädellä, ja näin ollen kannustetaan koko ajan lisää ihmisiä liittymään verkkoon kehittämään uusia älysopimuksia ja hajautettuja sovelluksia. 

Miten NEO toimii?

Vaikka NEO on jo hyvin iäkäs kryptoprojekti, se on jo moneen kertaan todistanut potentiaalinsa kryptomarkkinoilla. Sen suurimpia pinnalla pitäviä vahvuuksia on sen kyky kehittyä koko ajan, mikä on keskeisen tärkeää varsinkin siinä vaiheessa, jos sen alustalle tulee yhtäkkiä uusien käyttäjien ryntäys, ja sen kryptovaluutan kysyntä kasvaisi arvaamatta stratosfäärisesti. Suurimpia kehitysaskeleita NEOn projektissa ovat olleet sen turvallisuutta ja tapahtumien käsittelyä nopeuttavat muutokset, joista Neo 3.0 on ollut merkittävin. 

Osta NEO

Kuten kaikille kryptovaluutoilla, myös NEOn verkossa on oltava natiivivaluutta, joka mahdollistaa sen käytön. Tämä on tietenkin NEO, mutta sen lisäksi tällä projektilla on myös toinen, sen ekosysteemin sisäinen kryptovaluutta, GAS. NEO on siis se kryptovaluutta, jota voi ostaa, ja jolla voi käydä kauppaa kaupankäyntialustoilla, kuten eToro. Voit osta NEO myös pitkän aikavälin sijoitukseksi jos uskot sen kasvupotentiaaliin. Sen sijaan GAS toimii ainoastaan NEO -verkon sisäisesti, ja sen päätehtävä on toimia tässä verkossa tehtävien transaktioiden maksuvaluuttana. 

Mainitsimme aiemmin NEOn perustajien halusta kasvattaa ja kehittää NEOn ekosysteemiä mahdollisimman nopeasti, ja tätä varten siihen on liitetty kehitysrahasto nimeltä EcoBoost. Tämän rahaston on tarkoitus tarjota lentävä lähtö verkon uusille käyttäjille erilaisten apurahojen, teknisen tuen sekä sosiaalisen median markkinoinnin kautta. NEOn kehittäjät selkeästi tietävät, että tunnettuus tuo usein myös käyttäjiä, mikä taas nostaa NEOn verkon arvoa, mikä taas hyödyttää sen kehittymistä edelleen. Osta NEO jos uskot sen kykyyn mullistaa, tai jopa paikata tänä päivänä tuntemamme internet. 

Katso NEO kurssi reaaliajassa.

NEO staking

Olet varmasti kuullut louhinnasta, joka on prosessi, jolla luodaan esimerkiksi uusia Bitcoineja markkinoille. Louhinta on hidas ja kallis prosessi, johon monilla ei ole mahdollisuutta osallistua, mutta sen lisäksi on olemassa kryptovaluuttojen staking. Staking on prosessi, jossa sinulla on mahdollisuus tienata lisää kryptovaluuttaa korkona, kun talletat kyseistä kryptovaluuttaa sen lohkoketjuun tietyn määrän tietyksi ajaksi. 

NEO ei itse asiassa liity kumpaankaan näistä kategorioista, vaan se perustuu Delegated Byzantine Fault Tolerance -algoritmiin (dBFT). Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että NEOn algoritmin on ennen kaikkea haluttu varmistaa se, että sen verkossa pystytään käsittelemään mahdollisimman monta transaktiota mahdollisimman nopeasti. NEOn kohdalla tämä tarkoittaakin tuhansia transaktioita sekunnissa. 

Vaikka NEO ei mahdollista suoraan stakingia tai louhintaa, sen algoritmi perustuu perinteisiin staking -algoritmeihin, sillä NEO -kryptovaluuttaa hallussaan pitävillä käyttäjillä on oikeus osallistua NEO -verkon ylläpitoon ja kehittämiseen esimerkiksi äänestysten kautta, sekä validoimalla verkossa tapahtuvia transaktioita. Erilaisten tapahtumien myötä verkkoon syntyy uusia lohkoja, ja jokaisesta uudesta lohkosta maksetaan sen kehitykseen osallistuneille käyttäjille palkkio. 

Kannattaako NEOon sijoittaa?

NEO on yksi iäkkäimmistä kryptoprojekteista, ja sen visio korvata tämän päivän erittäin haavoittuva internet on monen mielestä erittäin kiinnostava, jopa tarpeellinen. NEOn matka kurssitaulukolla ei kuitenkaan ole ollut millään tavalla tasaista, vaan se on varsinkin vuonna 2021 ollut erittäin volatiili. Se kävi parhaimmillaan toukokuussa yli 122 dollarissa per coin, mutta laski vuoden vaihteeseen mennessä vain 25 dollariin. Tästä ei kuitenkaan voida vetää sen suurempia johtopäätöksiä NEOn tulevaisuuden suhteen, sillä kryptovaluutoille on luonnollista dipata aina vuoden alussa, kunnes uusi nousukausi taas lähtee käyntiin.   

osta NEO

NEO coinin puolesta puhuu tällä hetkellä se, että kryptovaluutta on erittäin halpa. Jos siis ostaisit NEO coinia nyt sadalla eurolla, saisit kerralla haltuusi yli 5 NEO coinia. Ja jos sen jälkeen NEO hinta lähtisi kevään 2021 tapaiseen nousuun, tienaisit sijoituksellasi sievoisesti ylimääräistä. Mutta onko tällaisesta noususta NEOn kohdalla toivoa? Sitä on vaikea sanoa, sillä vuonna 2021 NEO ei yltänyt analyytikoiden siitä tekemiin arvioihin, vaan kryptovaluutoille epätyypilliseen tapaan pärjäsi huonommin kuin oli arvioitu. 

Mutta samaan aikaan kryptovaluutoista tiedetään se, että ne osaavat yllättää, joten viime vuosi ei ole minkäänlainen indikaattori NEOn tulevista liikkeistä kurssitaulukolla tänä vuonna.   Tärkeämpää on miettiä sitä, että mitä enemmän NEO -verkkoa otetaan käyttöön, eli sen käyttäjien määrä kasvaa, sitä arvokkaampi siitä tulee. Kannattaakin seurata uutisointia tästä projektista ja sen kehitysnäkymistä, ja osta NEO sitten, kun olet itse vakuttunut sen kasvupotentiaalista.  

NEO plussat ja miinukset

Osta NEO jos uskot, että sillä on potentiaalia korvata tämän päivän internet. Internet sellaisena, kuin sen tunnemme, on haavoittuvainen ja helppo hakkeroida, kun taas NEO on lohkoketju, eli sensuroimaton verkko, jossa sinulla on käyttäjänä täysi valta sinne ohjelmoimaasi dataan. Mitä enemmän NEO saa käyttäjiä, ja mitä enemmän sen verkossa on kehittäjiä kehittämässä sekä sitä, että omia älysopimuksia ja hajautettuja sovelluksiaan, sitä nopeammin ja suuremmalla volyymilla sen arvon voidaan odottaa kasvavan. 

Haluamme kuitenkin muistuttaa vielä, että kryptovaluutat ovat erittäin volatiileja sijoituskohteita, ja esimerkiksi NEO kurssi on melko voimaton suurten kryptovaluuttojen, kuten Bitcoinin ja Ethereumin vaikutusvallan edessä. Jos Bitcoin nousee, NEO coinin voidaan odottaa nousevan, ja päinvastoin. Lisäksi kryptomarkkinat reagoivat aivan eri tyyppisiin asioihin voimakkaasti, kuin esimerkiksi osakkeet. Osta NEO siis ainoastaan siinä tapauksessa, että budjettisi kestää sen mukanaan tuomat riskit. 

Plussat

 • NEO pyrkii tarjoamaan markkinoille helposti käyttöönotettavan lohkoketjuverkon, joka paikkaa internetin suurimpia haavoittuvuuksia
 • NEO ei ole suoraan DeFi -projekti, mutta se hyötyy DeFi -markkinoiden kasvusta
 • NEO on saanut lempinimen “Kiinan Ethereumina”, joten jos Kiinassa aletaan ottaa lohkoketjuteknologiaa käyttöön laajalti, NEO kurssi lähtisi jyrkkään nousuun

Miinukset

 • NEO on kiinalaisena projektina jäänyt kilpailijoidensa, kuten Ethereumin jalkoihin, eikä sen arvo ainakaan tällä hetkellä tee vaikutusta kehenkään
 • NEO pyrkii suurverkoksi nimenomaan Kiinassa, mutta Kiina on tunnetusti lohkoketjuteknologiaa vastaan, koska se ei kykene kontrolloimaan sitä ulkopuolelta. 
Osta NEO 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on NEO?

NEO on lohkoketjuun rakennettu ekosysteemi, joka kykenee kasvamaan ja kehittymään nopeasti ja joustavasti, jotta siihen voidaan luoda kokonaan uusi talousjärjestelmä.

Mistä NEO kannattaa ostaa?

Osta NEO helposti ja nopeasti suosituimmilta netin kaupankäyntialustoilta, kuten eToro: rekisteröidy, siirrä tilillesi rahaa ja osta NEO.

Kannattako NEOon sijoittaa?

NEOn missiona on luoda uusi avoimempi ja demokraattisempi talousjärjestelmä, sekä paikata internetin puutteita, ja jos se saa paljon uusia käyttäjiä, sen arvo nousee.

Mitä NEO staking on?

Vaikka NEO ei mahdollista suoraan stakingia tai louhintaa, sen algoritmi perustuu perinteisiin staking -algoritmeihin, sillä NEO -kryptovaluuttaa hallussaan pitävillä käyttäjillä on oikeus osallistua NEO -verkon ylläpitoon ja kehittämiseen.

Teresa Maria

Teresa Maria on monipuolinen sisällöntuottaja, jolla on laaja kokemus sijoittamisesta ja kryptovaluutoista. Hänen Osakekoululle tuottamien sijoitusoppaidensa avulla sinustakin voi tulla ammattisijoittaja alta aikayksikön.

Katso kaikki artikkelit tekijältä Teresa Maria