Osta Loopring: Paras opas (2022 Päivitetty)

Ostaa Loopring (LRC)? Vai haluatko vain selvittää, mikä Loopring on kryptovaluutalle? Loopring on Ethereum Blockchainilla toimiva ohjelmisto, jonka tarkoituksena on saada maailmanlaajuinen käyttäjäverkosto käyttämään alustaa, mikä mahdollistaa uusien kryptovaluuttojen luomisen.

Loopring on yksi monista uusista hajautetuista rahoitusprotokollista, joka tunnetaan myös nimellä DeFi. Loopring käyttää omaa LRC- kryptovaluuttaansa tarjotakseen alustan.

Loopringin hinta määräytyy kysynnän/tarjonnan mukaan, eikä heilahteluja pyritä minimoimaan sääntelyä, mikä tarkoittaa, että hyvät/huonot uutiset tai isot ostavat/myytävät sijoittajat voivat vaikuttaa hintaan isosti ja 10 % hinnanpudotus / lisäys päivässä ei ole epänormaalia Loopringille.

Etkö ole vielä pelännyt?

Joten lue ja opi sijoittamaan Loopring-kolikkoon!

OSTA LOOPRING TÄSTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Osta ensimmäinen Loopring-kolikkosi vaihe vaiheelta

Tässä osiossa kerromme, kuinka voit ostaa ensimmäisen Loopring-kolikkosi ja myydä sen myöhemmin uudelleen.

Tämä vaiheittainen opas perustuu kryptovaluuttojen kaupankäyntialustaan ​​eToro, koska se on alusta, jota pidämme parhaana. Voit kuitenkin käyttää opasta helposti toiselle alustalle, koska prosessi on usein sama.

OSTA LOOPRING TÄSTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Vaihe 1 – Valitse oikea kaupankäyntialusta

Ensimmäinen askel Loopringiin sijoittamisessa on kaupankäyntialustan valinta. Tässä artikkelissa oletamme, että haluat sijoittaa Loopringiin, mutta jos haluat myöhemmin käyttää Loopringiasi maksuvälineenä, se on mahdollista myös suosittelemamme kaupankäyntialustan eToron kanssa. Täältä löydät yleensä joitain parhaista kryptovaluutoista .

On monia kaupankäyntialustoja, jotka tarjoavat voit ostaa ja myydä Loopringia, mutta valitettavasti on myös monia niistä, joilla on korkeat maksut ja turvallisuusongelmia.

Olemme koonneet alla useita alustoja top-luetteloomme, joilla olemme kaikki käyneet kauppaa ja arvioineet niiden perusteella:

 • Turvallisuus
 • Maksut
 • Helppokäyttöisyys
 • Sijoitusopastus
 • Työkalut ja muut ominaisuudet

Yllä olevien tekijöiden perusteella pidämme parempana eToro-kaupankäyntialustaa. Ne on lisensoitu EU:ssa, niillä on kohtuulliset hinnat ja ne ovat erittäin käyttäjäystävällisiä sekä aloittelijoille että kokeneille.

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 83,45% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Vaihe 2 – Luo tili

Kun olet tehnyt valintasi ja päättänyt, millä kaupankäyntialustalla haluat käydä kauppaa, seuraava vaihe on tilin luominen.
Alla näytämme sinulle vaihe vaiheelta, kuinka se tehdään eTorossa, mutta voit todennäköisesti käyttää ohjattua toimintoa myös muille alustoille.

Aloita painamalla alla olevaa painiketta siirtyäksesi eToroon

OSTA LOOPRING TÄSTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Täytä nyt tietosi ja paina ”Aloita ostos”

image 61

Täytä nyt tietosi ja paina ”Aloita ostos”

Olet nyt saanut eToron sähköpostin, joka sinun on vahvistettava. Kun tämä on tehty, voit tallettaa rahaa tilillesi. Pankkikortilla tai PayPalin kautta vähimmäistalletus on 50 dollaria, kun taas 500 dollaria, jos päätät tehdä pankkisiirron.

Sinun tulee myös vastata sijoittamiseen liittyviin kysymyksiin sekä vahvistaa itsesi vahvistamalla henkilöllisyytesi. Tämä tehdään joko passilla tai muulla henkilökortilla. Syy, miksi sinun on annettava ”arkaluonteisia tietoja”, johtuu siitä, että kaikilla säännellyillä kaupankäyntialustoilla on niin sanotut KYC-menettelyt. Nämä ovat toimenpiteitä, joiden pitäisi suojata sinua käyttäjänä sekä estää laitonta toimintaa, kuten rahanpesua.

Vaihe 3 – Osta silmukkarengas (LRC)

Osta Loopring on seuraava askel luettelossa.

Nyt kun olet luonut tilisi ja tallettanut rahaa, Loopringiin sijoittaminen on helppoa.

Voit joko kirjoittaa ”Loopring” sivun yläreunassa olevaan hakukenttään tai käyttää vasemmalla olevaa valikkoa ja napsauttaa ”Trading Markets” valitaksesi kategorian ”Crypto”.

Olet nyt Loopringin sivulla ja sinun on napsautettava ”Trade”-sivustolla tehdäksesi ensimmäisen sijoituksesi Loopringiin.

image 62

Voit nyt syöttää summan, jolla haluat ostaa Loopringin . Vähimmäissumma, jolla voit käydä kauppaa, on 50 dollaria.

Kun olet syöttänyt summan, paina ”Avaa kauppa” ostaaksesi.

image 63

Voit nyt seurata sijoituksesi kehitystä napsauttamalla vasemmalla olevasta valikosta ”Portfolio”.

Vaihe 4 – Myy silmukkasormus (silmukkarengas)

Sijoittajana haluat myydä sijoituksesi jossain vaiheessa. Joko kasvattaa voittoa tai tehdä tappiota.

Alla olevissa kuvakaappauksissa käytämme Bitcoinia, mutta se toimii samalla tavalla kaikille kryptovaluutoille

. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on klikata ”Portfolio” vasemmalla olevasta valikosta.

Napsauta tätä Loopringissa nähdäksesi kaikki avoimet työsi Loopringissa.

image 64

Sulkeakseni asemani tässä minun on napsautettava oikealla olevaa punaista ristiä.

image 65

Ennen kaupan sulkemista sinun tulee olla tietoinen siitä, että olet velvollinen, olet velvollinen ilmoittamaan kaikki suljetut kaupat vuosikertomuksessasi ja sinua verotetaan tästä.

Jos haluat sulkea kaupan, paina nyt ”Sulje kauppa”, jonka jälkeen rahat ja mahdolliset voitot siirretään suoraan eToro-tilillesi. Nyt voit halutessasi nostaa rahat pankkitilillesi.

image 66

Lue myös Osta Bitcoin– tai Osta Avalanche -artikkelimme.

Mikä on Loopring?

Loopringin perusti Daniel Wang, kiinalainen ohjelmistoinsinööri, joka on työskennellyt suurissa Internet-yrityksissä, kuten Googlessa ja JD.Comissa.

Loopring luotiin tavoitteena saada käyttäjät käyttämään alustaa, joka mahdollistaa uusien kryptovaluuttojen luomisen verkkoon. Loopring on yksi erilaisista hajautetuista rahoitusprotokollista (DeFi), joita käytetään lisävarojen luomiseen ja jotka käyttävät omaa LRC-kolikkoaan.

Loopring väittää, että heidän pörssinsä voivat tarjota kauppojen nopeamman selvityksen kuin jos käyttäisit Ethereumin lohkoketjua suoraan, kuten useimmat muut hajautetut pörssit tekevät.

Kaupankäynnin aloittamiseksi Loopring-pörssissä käyttäjän on ensin lähetettävä rahansa älykkääseen sopimukseen, jota hallinnoi Loopring-protokolla.

Loopring-pörssi siirtää sitten tarvittavan laskelman voidakseen suorittaa kaupat Ethereum-lohkoketjusta. Tämä sisältää myös tiedot, kuten käyttäjän tilisaldot sekä tilaushistorian.

Jos harkitset sijoittamista muihin kryptovaluuttoihin, lue viestimme ja opi ostamaan kryptovaluuttoja täältä .

Onko Loopring hyvä sijoitus?

Loopring-kryptovaluutta, LRC, tarvitaan protokollan avaintoimintoihin. Esimerkiksi jokaisen, joka haluaa operoida hajautettua vaihtokeskusta Loopring-verkossa, on avattava vähintään 250 000 LRC:tä, mikä voi antaa operaattoreille mahdollisuuden operoida tietovarmenteita käyttävää keskusta. Operaattorin on panostettava miljoona LRC:tä voidakseen suorittaa vaihdon tällä toiminnolla.

Noin 70 % maksuista jaetaan LRC:hen osallistuville käyttäjille, ja 20 % osoitetaan Loopringin hajautetulle autonomiselle organisaatiolle (DAO), ja ne on suunniteltu mahdollistamaan varojen käyttö Loopring-käyttäjien harkinnan mukaan. tulevaisuutta.

Lopulta 10% maksuista poistetaan, mikä tarkoittaa, että LRC-kolikoiden tarjonta laskee ajan myötä, mikä myös lisää hintapaineita. Tarjonta on rajoitettu 1,375 miljardiin tokeniin, mikä tarkoittaa, että jos jatkuvasti uusia käyttäjiä ja kehittäjiä käyttää Loopringia, yksinkertaisten LRC-tokeneiden hinta on korkeampi.

Mutta tietenkään kukaan ei voi ennustaa tulevaisuutta, joten sinun tulee tehdä oma tutkimus ennen kuin teet sijoituksen Loopringiin.

Voit myös seurata Loopring-kurssia livenä .

OSTA LOOPRING TÄSTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Usein Kysytyt Kysymykset?

Mikä on Loopring?

Hajautetun digitaalisen valuutan kiertäminen, jota kutsutaan myös kryptovaluutaksi. 
Loopringin hinta määräytyy kysynnän/tarjonnan mukaan ja se on ollut suosittu sijoitus jo useiden vuosien ajan.

Kuinka ostaa Loopring (LRC)?

Voit ostaa Loopringin kryptovaluuttapörssistä, kaupankäyntialustalta tai käymällä kauppaa suoraan toisen henkilön kanssa. Se ei ole vaikeampaa kuin tilisiirron tekeminen, mutta valitettavasti se ei ole vielä mahdollista pankkien kanssa.
Olemme kirjoittaneet oppaan, jossa voit omistaa ensimmäisen Loopringisi 5 minuutissa.

Lue oppaamme Loopringin ostamisesta

Kuinka sijoittaa Loopringiin?

Voit sijoittaa Loopringiin joko ostamalla Loopringin suoraan tai sijoittamalla CFD:hen, joka seuraa Loopringin hintaa. 
Jos et halua käyttää Loopringia maksuvälineenä, on usein helpointa ostaa CFD, mutta sinun on oltava tietoinen kaikista maksuista.

Voinko ostaa Loopringin luottokortilla?

Voit ostaa Loopringin luottokortilla melkein mistä tahansa kryptovaluuttapörssistä. 
eToro-kaupankäyntialusta tarjoaa sinulle myös sijoituksen yhteydessä maksaa luottokortilla, joten sinun ei tarvitse odottaa useita päiviä tilin siirtoa.

Voinko ostaa Loopringin tilinsiirrolla?

Voit ostaa Loopringin tilisiirrolla kaikista kryptovaluuttapörsseistä. Tätä menetelmää käytetään useimmiten, jos haluat sijoittaa suuria summia, mutta haittana on, että joudut odottamaan useita päiviä ennen kuin rahat voidaan sijoittaa. 
eToro-kaupankäyntialustalla voit ostaa Loopringin tilisiirrolla, jos siirrät vähintään 200 dollaria

Pitääkö sinun maksaa veroa Loopringista?

Kun yksityishenkilö ostat ja myyt Loopringia, Tax pitää sitä keinotteluna. 
Eli ostat ne saadaksesi voittoa jälleenmyynnistä. 
Siksi sinun on ilmoitettava se vuositilinpäätöksessäsi, kun sinulla on Loopringin myynnistä saatu voitto tai tappio.

Kuinka kasvattaa Loopringia?

Loopringin kasvattaminen riippuu siitä, miten ostit ne. 
Jos kyseessä on ostamasi CFD, sulje kauppa kaupankäyntialustalla ja nosta rahasi, mutta jos ne on tallennettu lompakkoon, sinun on myytävä ne kryptovaluuttapörssissä.

Voitko ostaa Loopringin pankista?

Et voi ostaa Loopringia useimmista tanskalaisista pankeista. 
Jotkut yksittäiset pankit, kuten Saxo Bank, antavat sinun ostaa CFD:n, joka seuraa Loopringin hintaa, mutta jos haluat omistaa Loopringin, sinun on löydettävä toinen kaupankäyntijärjestelmä, kuten. 
eToro.

Toimitus

Katso kaikki artikkelit tekijältä Toimitus