Osta Kyber Network: Paras opas (2022 Päivitetty)

Ostatko Kyber Networkin (KNC)? Vai haluatko vain selvittää, mikä Cyber ​​​​Network on kryptovaluutalle?

Kyber Network on yksi kasvava määrä Defi kryptovaluuttoja, jotka on rakennettu vaihtoehdoksi tavallisille pörsseille, joissa voit ostaa ja myydä kryptovaluuttoja. Kyber Network on rakennettu Ethereum Blockchain -koodiin heidän alustalleen ”KyberSwap”, jossa käyttäjät voivat käyttää hajautettua vaihtosovellustaan, jossa käyttäjät voivat vaihtaa kryptovaluuttaansa ilman keskusoperaattoria, mutta jossa kurssit on rakennettu suoraan heidän protokollaan.

Kyber Networkin hinta määräytyy kysynnän/tarjonnan mukaan, eikä heilahteluja pyritä minimoimaan, mikä tarkoittaa, että hyvät/huonot uutiset tai isot ostavat/myytävät sijoittajat voivat vaikuttaa hintaan ja 10 %:n hinnanpudotukseen. / yhden päivän lisäys ei ole epänormaalia kyberverkostolle.

Etkö ole vielä pelännyt?

Joten lue ja opi sijoittamaan Kyber-verkostoon!

OSTA KYBER VERKKO TÄSTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Osta ensimmäinen Kyber-verkkosi vaihe vaiheelta

Tässä osiossa selitämme, kuinka voit ostaa ensimmäisen Kyber-verkostosi ja myydä sen myöhemmin uudelleen.

Tämä vaiheittainen opas perustuu kryptovaluuttojen kaupankäyntialustaan ​​eToro, koska se on alusta, jota pidämme parhaana. Voit kuitenkin käyttää opasta helposti toiselle alustalle, koska prosessi on usein sama.

OSTA KYBER VERKKO TÄSTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Vaihe 1 – Valitse oikea kaupankäyntialusta

Ensimmäinen askel Kyber Networkiin sijoittamisessa on kaupankäyntialustan valinta. Tässä artikkelissa oletamme, että haluat sijoittaa Kyber-verkkoon, mutta jos haluat myöhemmin käyttää Kyber-verkkoasi maksuvälineenä, se on mahdollista myös suosittelemamme kaupankäyntialustalla eTorolla. Täältä löydät yleensä joitain parhaista kryptovaluutoista .

On monia kaupankäyntialustoja, jotka tarjoavat Kyber Networkin ostamisen ja myynnin, mutta valitettavasti monet niistä ovat korkeat maksut ja turvallisuusongelmat.

Olemme koonneet alla useita alustoja top-luetteloomme, joilla olemme kaikki käyneet kauppaa ja arvioineet niiden perusteella:

 • Turvallisuus
 • Maksut
 • Helppokäyttöisyys
 • Sijoitusopastus
 • Työkalut ja muut ominaisuudet

Yllä olevien tekijöiden perusteella pidämme parempana eToro-kaupankäyntialustaa. Ne on lisensoitu EU:ssa, niillä on kohtuulliset hinnat ja ne ovat erittäin käyttäjäystävällisiä sekä aloittelijoille että kokeneille.

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 83,45% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Vaihe 2 – Luo tili

Kun olet tehnyt valintasi ja päättänyt, millä kaupankäyntialustalla haluat käydä kauppaa, seuraava vaihe on tilin luominen.
Alla näytämme sinulle vaihe vaiheelta, kuinka se tehdään eTorossa, mutta voit todennäköisesti käyttää ohjattua toimintoa myös muille alustoille.

Aloita painamalla alla olevaa painiketta siirtyäksesi eToroon

OSTA KYBER VERKKO TÄSTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Täytä nyt tietosi ja paina ”Aloita ostos”

image 48

Täytä nyt tietosi ja paina ”Aloita ostos”

Olet nyt saanut eToron sähköpostin, joka sinun on vahvistettava. Kun tämä on tehty, voit tallettaa rahaa tilillesi. Pankkikortilla tai PayPalin kautta vähimmäistalletus on 50 dollaria, kun taas 500 dollaria, jos päätät tehdä pankkisiirron.

Sinun tulee myös vastata sijoittamiseen liittyviin kysymyksiin sekä vahvistaa itsesi vahvistamalla henkilöllisyytesi. Tämä tehdään joko passilla tai muulla henkilökortilla. Syy, miksi sinun on annettava ”arkaluonteisia tietoja”, johtuu siitä, että kaikilla säännellyillä kaupankäyntialustoilla on niin sanotut KYC-menettelyt. Nämä ovat toimenpiteitä, joiden pitäisi suojata sinua käyttäjänä sekä estää laitonta toimintaa, kuten rahanpesua. Täällä voit myös halutessasi luoda kryptovaluuttalompakon .

Vaihe 3 – Osta kyberverkko (KNC)

Osta Kyber Network on seuraava askel luettelossa.

Nyt kun olet luonut tilisi ja tallettanut rahaa, Kyber Networkiin sijoittaminen on helppoa.

Voit joko kirjoittaa ”Kyber Network” sivun yläreunan hakukenttään tai käyttää vasemmalla olevaa valikkoa ja klikata ”Trading Markets” valitaksesi kategorian ”Crypto”

. Olet nyt Kyber Network -sivulla ja täytyy napsauttaa ”Kauppa” tehdäksesi ensimmäisen sijoituksesi Kyber-verkkoon.

image 49

Voit nyt kirjoittaa summan, jolla haluat ostaa Kyber Networkin . Vähimmäissumma, jolla voit käydä kauppaa, on 50 dollaria.

Kun olet syöttänyt summan, paina ”Avaa kauppa” ostaaksesi.

image 50

Voit nyt seurata sijoituksesi kehitystä napsauttamalla vasemmalla olevasta valikosta ”Portfolio”.

Vaihe 4 – Myy kyberverkko (KNC)

Sijoittajana haluat myydä sijoituksesi jossain vaiheessa. Joko kasvattaa voittoa tai tehdä tappiota.

Alla olevissa kuvakaappauksissa käytämme Bitcoinia, mutta se toimii samalla tavalla kaikille kryptovaluutoille

. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on klikata ”Portfolio” vasemmalla olevasta valikosta.

Napsauta tätä Kyber Networkissa nähdäksesi kaikki avoimet työpaikkasi Kyber Networkissa.

image 51

Sulkeakseni asemani tässä minun on napsautettava oikealla olevaa punaista ristiä.

image 52

Ennen kaupan sulkemista sinun tulee olla tietoinen siitä, että olet velvollinen, olet velvollinen ilmoittamaan kaikki suljetut kaupat vuosikertomuksessasi ja sinua verotetaan tästä.

Jos haluat sulkea kaupan, paina nyt ”Sulje kauppa”, jonka jälkeen rahat ja mahdolliset voitot siirretään suoraan eToro-tilillesi. Nyt voit halutessasi nostaa rahat pankkitilillesi.

image 53

Lue myös osta polkadot tai osta Avalanche– tuotteita.

Mikä on kyberverkko?

Kyber Networkin loivat Loi Luu, Victor Tran ja Yaron Velner vuonna 2017.

Kyber-tiimi keräsi tuolloin jopa 200 000 ETH-kolikkoa (Ethereum-kolikoita), mikä vastaa noin 50 miljoonaa dollaria heidän uuden KNC- kryptovaluutansa ensimmäisessä kolikkotarjouksessa. Myynnin aikana syntyi yli 226 miljoonaa KNC-kolikkoa, joista suurin osa myytiin sijoittajille ja ostajille.

Lokakuussa 2017 poltettiin 10 miljoonaa KNC-rahaketta, joten jäljelle jäi vain 215 miljoonaa KNC-kolikkoa, ja heidän ohjelmistonsa julkaistiin Ethereumin lohkoketjuverkostossa helmikuussa 2018.

Kyber Networks -alustan avulla voi ostaa ja myydä kryptovaluuttoja niiden automatisoiduilla protokollilla ilman välikäsiä.

Jos harkitset sijoittamista muihin kryptovaluuttoihin, voit lukea julkaisumme ja ostaa kryptovaluuttoja täältä .

Onko Kyber Network hyvä sijoitus?

KNC:n kryptovaluutan arvo on, että Kyber-Network-kolikoilla on keskeinen rooli kyberverkon ylläpidossa. Täällä käyttäjillä on mahdollisuus äänestää verkkopäivityksistä sekä käytännöistä (maksumallit ja pyrkimykset muutamana esimerkkinä). Jokainen yksittäinen ääni on verrannollinen KNC-panoksen määrään.

Kun käyttäjä panostaa KNC-pisteisiinsä, saat panoksestasi palkintoja ETH-kryptovaluutan muodossa. Sijoittajien tulee myös huomioida, että KNC:ssä maksetut verkkomaksut poltetaan ajan myötä Kyber Networkin pyrkiessä vähentämään kryptovaluutansa tarjontaa, joka oli alun perin hieman yli 215 miljoonaa KNC. Tämä tarkoittaa, että KNC voi jatkuvasti pienentyä, mikä tekee jokaisesta KNC-kolikosta arvokkaampaa ajan myötä.

OSTA KYBER VERKKO TÄSTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Usein Kysytyt Kysymykset?

Mikä on kyberverkko?

Kyber Network on hajautettu digitaalinen valuutta, jota kutsutaan myös kryptovaluutaksi. Kyber-verkon hinta määräytyy kysynnän/tarjonnan mukaan ja se on ollut suosittu sijoitus jo useiden vuosien ajan.

Kuinka ostaa kyberverkko (KNC)?

Voit ostaa Kyber Networkin kryptovaluuttapörssistä, kaupankäyntialustalta tai käymällä kauppaa suoraan toisen henkilön kanssa. 
Se ei ole vaikeampaa kuin tilisiirron tekeminen, mutta valitettavasti se ei ole vielä mahdollista pankkien kanssa.Olemme kirjoittaneet oppaan, jossa voit omistaa ensimmäisen Kyber-verkkosi 5 minuutissa.

Lue opas Kyber Networkin ostamiseen

Kuinka sijoittaa Kyber-verkostoon?

Voit sijoittaa Kyber Networkiin joko ostamalla suoraan Kyber Networkin tai sijoittamalla CFD:hen, joka seuraa Kyber Networkin hintaa. 
Jos et halua käyttää Kyber Networkia maksuvälineenä, on usein helpointa ostaa CFD, mutta sinun on oltava tietoinen kaikista maksuista.

Voinko ostaa Kyber Networkin luottokortilla?

Voit ostaa Kyber Networkin luottokortilla melkein mistä tahansa kryptovaluuttapörssistä. eToro-kaupankäyntialusta tarjoaa sinulle myös sijoituksen yhteydessä maksaa luottokortilla, joten sinun ei tarvitse odottaa useita päiviä tilin siirtoa.

Voinko ostaa Kyber Networkin tilinsiirrolla?

Voit ostaa Kyber Networkin tilisiirrolla kaikista kryptovaluuttapörsseistä. 
Tätä menetelmää käytetään useimmiten, jos haluat sijoittaa suuria summia, mutta haittana on, että joudut odottamaan useita päiviä ennen kuin rahat voidaan sijoittaa. eToro-kaupankäyntialustalla voit ostaa Kyber Networkin tilisiirrolla, jos siirrät vähintään 200 dollaria

Pitääkö sinun maksaa veroa kyberverkosta?

Kun yksityisenä ostat ja myyt Kyber Networkia, Tax pitää sitä keinotteluna. 
Eli ostat ne saadaksesi voittoa jälleenmyynnistä. Siksi sinun on ilmoitettava se vuositilinpäätöksessäsi, kun sinulla on voittoa tai tappiota Kyber Networkin myynnistä.

Kuinka nostaa Kyber-verkkoa?

Miten kasvatat kyberverkkoasi, riippuu siitä, kuinka ostit ne. 
Jos kyseessä on ostamasi CFD, sulje kauppa kaupankäyntialustalla ja nosta rahasi, mutta jos ne on tallennettu lompakkoon, sinun on myytävä ne kryptovaluuttapörssissä.

Voitko ostaa Kyber Networkin pankista?

Et voi ostaa Kyber Networkia suurimmasta osasta tanskalaisista pankeista. 
Jotkut yksittäiset pankit, kuten Saxo Bank, antavat sinun ostaa CFD:n, joka seuraa Kyber Networkin hintaa, mutta jos haluat omistaa Kyber Networkin, sinun on löydettävä toinen kaupankäyntijärjestelmä, kuten. 
eToro.

Toimitus

Katso kaikki artikkelit tekijältä Toimitus