Osta Filecoin: Paras opas (2022 Päivitetty)

Osta Filecoin jos uskot DeFi -markkinoiden nousuun, sekä niiden potentiaaliin mullistaa rahoitusmarkkinat jo lähitulevaisuudessa. Oi kyllä, kryptovaluutat ovat jo yllättävän pitkällä, mitä tulee perinteisten rahoitusmarkkinoiden tontille tunkeutumiseen, ja Filecoin on tässä kaikessa erittäin vahvasti mukana. Filecoin on kryptovaluutta, jonka avoin lohkoketju tarjoaa monipuolisen ja erittäin turvallisen tallennusalustan kaikenlaiselle datalle. Filecoinin tallennusjärjestelmä on erityisen luotettava kiitos sen avoimen lohkoketjun, sekä julkisesti todennettavien kryptografisten tallennustodisteiden. 

DeFi:t (eng. Decentralized Finance) ovat syksystä 2020 vallanneet alaa esimerkiksi lainamarkkinoilta, sekä tiedon keräämisen ja turvallisen tallettamisen saralla. Ja mitä enemmän uusia DeFi -projekteja kehitetään, sitä helpommin käyttöön otettavia niistä tulee, mikä tulee mullistamaan perinteiset rahoitusmarkkinat fundamentaalisesti. Mutta mihin kaikkeen Filecoinia voi käyttää ja mikä se oikeastaan on? Kerromme sinulle kaiken, mikä sinun tulee tästä kryptovaluutasta tietää, ja tarjoamme lisäksi “Osta Filecoin” -oppaan, jonka avulla tähän nousevaan nimeen sijoittaminen on helppoa ja nopeaa.

Osta Filecoin 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

4 hyvää syytä ostaa Filecoin

 • Filecoinin lohkoketju helpottaa ja sujuvoittaa esimerkiksi DeFi -projektien datan tallennusta ja jakamista
 • Filecoin kurssi lähti nousuun vuonna 2021, mutta nousun myötä kryptovaluutasta on tullut volatiilimpi, mikä tekee siitä sopivan esimerkiksi päiväkaupankäyntiin
 • Filecoin on rakennettu Ethereumin laajaan verkkoon, josta löytyy monia suuria DeFi -projekteja, jotka jo tekevät yhteistyötä Filecoinin kanssa
 • Näinä aikoina, kun oman datan turvallisuudesta ja yksityisyydensuojasta voi olla erittäin huolissaan, Filecoinin tarjoama ratkaisu voi mullistaa tavan, jolla tallennamme omaa dataamme
Osta Filecoin 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Osta Filecoin – Nopea opas

Mennään heti aluksi suoraan asiaan, eli Filecoin osto-oppaaseen. Vaikka Filecoin ei olekaan yleisesti erityisen tunnettu kryptovaluutta, sen huima kurssinousu keväällä 2021 sai monet sijoittajat kiinnostumaan siitä. Filecoin tarjoaa kryptomarkkinoille mielenkiintoisen alustan, joka helpottaa erityisesti DeFi -projektien datan tallennusta ja jakamista sekä kryptomarkkinoiden puolella, että myös perinteisillä rahoitusmarkkinoilla. Ja mikä parasta, Filecoinilla on erittäin paljon kasvuvaraa, ja mitä enemmän sen kryptovaluuttaa, sekä sen data-alustaa otetaan yleisesti käyttöön esimerkiksi yritysten puolella, sitä rivakammin sen arvo kasvaa.

Nyt on siis erinomainen hetki käydä kiinni tähän kryptovaluuttaan jos siitä haluaa hyötyä ilman, että siihen pitää sijoittaa älyttömiä summia kerralla. Pidä kuitenkin aina mielessä, että kryptovaluutat eivät ole säännelty sijoituskohde, joten niihin sijoittaessa otat itse vastuun sijoittamisen riskeistä. Kryptovaluutat ovat volatiilejä sijoituskohteita, joiden liikkeitä on erittäin vaikea ennustaa. Osta Filecoin omalla vastuulla.

Valitse kaupankäyntialusta

Jos olet sijoittanut aiemmin, olet varmaan tehnyt sen pankkisi kautta. Pankkien kautta sijoittaminen on kuitenkin monimutkaisempaa ja huomattavasti kalliimpaa kuin netin kaupankäyntipalveluiden kautta. Lisäksi pankit eivät tarjoa asiakkailleen lainkaan kryptovaluuttaa, mutta ironisesti sijoittavat niihin kuitenkin itse. Ei anna kovin luotettavaa kuvaa, eikö? Pankkien sijasta vuonna 2021 sijoittaminen hoidetaan netissä!

Osta Filecoin markkinoiden johtavalla kaupankäyntialustalla, eTorossa, joka on käytössä ympäri maailmaa yli 140 maassa. Palvelu on perustettu jo vuonna 2007 ja se on viimeisen vuoden aikana kasvanut hurjaa vauhtia, kun epävarmat työmarkkinat ja pandemia ovat puskeneet ihmisiä laittamaan rahansa johonkin muualle kuin sukan varteen. eToro tarjoaa laajan kavalkaadin sijoituskohteita: 

 • osakkeita (myös suomalaisia!), 
 • kryptovaluuttoja, 
 • indeksirahastoja, 
 • valuuttoja sekä 
 • hyödykkeitä. 

eToron alustalla voi käydä kauppaa monella eri tavalla, myös sosiaalisesti. eToro on yksi markkinoiden turvallisimmista ja halvimmista kaupankäyntialustoista, joka on saatavana suomenkielisenä. Esimerkiksi osakekaupankäynti on täysin välityspalkkiovapaata ja kaikki rahansiirrot on turvattu SSL-teknologialla. Supersijoittaja Warren Buffetkin sijoittaa eTorossa, joten miksi sinä et sijoittaisi? Osta Filecoin eTorossa näin:

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 83,45% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Luo tili ja siirrä rahaa

Tilin luominen eToroon tapahtuu muutamassa minuutissa. eToron etusivulla näet Rekisteröidy -painikkeen, klikkaa sitä. Täytä avautuvalle lomakkeelle sähköpostiosoitteesi ja keksi itsellesi vahva salasana. Sinun on myös mahdollista kirjautua nopeasti sisään Facebook- tai Google-tilisi tunnuksilla. Lomakkeen täytön jälkeen sinun tulee vastata lyhyeen sijoittajakyselyyn, jonka perusteella eToro määrittää minkä tasoinen sijoittaja olet. 

Lopuksi sinun on vielä tunnistauduttava. Tämän voi skipata, mutta suosittelemme, että teet sen samantien. Tunnistautuminen tuo lisäturvaa sijoituksillesi. Tämän jälkeen tilisi on auki, ja sinun täytyy enää siirtää sinne se summa rahaa, jolla haluat osta Filecoin. Vasemmassa alakulmassa näet ‘Talleta varoja’ -painikkeen. Klikkaa siitä lomake auki, täytä haluamasi summa ja valitse maksuväline, minkä jälkeen raha siirtyy välittömästi eToro -tilillesi ja olet valmis ostamaan Filecoinia!

Osta Filecoin

Kun tilisi on auki ja sinne on siirretty rahaa, olet valmis. Osta Filecoin helposti ja nopeasti kirjoittamalla kryptovaluutan nimi yläreunan hakuvalikkoon, ja klikkaa itsesi sen sijoitussivulle. Sijoitussivulla voit seurata Filecoinista käytävää keskustelua, ja kerätä sieltä parhaat sijoitusvinkit, sekä seurata sen kurssia reaaliajassa. 

Sivun yläreunassa näet ‘Käy kauppaa’ -painikkeen. Klikkaa sitä ja sinulle avautuu ostolomake. Tähän sinun tarvitsee vain kirjata haluamasi summa, jolla haluat ostaa Filecoinia. Voit halutessasi valita myös vipuvaikutuksen, mutta jos olet sijoittamassa arvonnousutarkoituksessa, älä koske vipuvaikutukseen. Lopuksi klikkaa ‘Avaa kauppa’, ja näet välittömästi ostamasi Filecoinit eToro-salkussasi.

Filecoin – Mikä se on?

Filecoin on kaikessa yksinkertaisuudessaan datan tallennukseen erikoistuva avoin lohkoketjuverkko. Sen missiona on jonain päivänä olla järjestelmä, johon on tallennettu kaikki “ihmiskunnan tärkeimmät tiedot”. Filecoinin tuomista markkinoille pitkitettiin tarkoituksella, sillä toisin kuin Bitcoin, sen datan tallennukseen erikoistuva lohkoketju tarvitsi enemmän lohkoja toimiakseen. Bitcoin lanseerattiin heti kun sen ensimmäinen lohko, eli ensimmäinen Bitcoin oli louhittu. Filecoinin louhinta taas aloitettiin jo 2017, mutta se lanseerattiin vasta lokakuussa 2020 kun sen verkossa oli yli 148 800 lohkoa. 

Tähän loogisena syynä oli tietenkin se, että yhteen lohkoon ei vielä mahdu koko ihmiskunnan tärkeimpien tietojen kirjo, vaan näitä lohkoja on oltava runsaasti enemmän, jotta koko verkko toimii halutulla tavalla. Filecoin toimii käytännössä samalla periaatteella, kuin lohkoketjut yleisesti: se tallentaa automaattisesti kaikki sen verkon tapahtumat, joita voidaan tarkastella ja jäljittää jälkikäteen. Kaikki siihen tallennettu data on kuitenkin vain ja ainoastaan kyseisen datan tallentajan saatavilla. Filecoiniin tallennettava data voi olla mitä tahansa terveystiedoista, oikeudellisiin asiakirjoihin, sopimuksiin tai jopa digitaaliseen henkilöllisyyteen asti.  

Osta Filecoin

Kun Filecoinin verkkoon haluaa tallentaa esimerkiksi omia, henkilökohtaisia tietoja, datan tallennukseen tarvitaan sen natiivivaluuttaa, eli FIL tokeneita. Datan tallennuksen lisäksi käyttäjillä on mahdollisuus ostaa tallennustilaa Filecoinin verkosta, minkä jälkeen kyseistä tilaa voi vuokrata muille käyttäjille, ja näin ansaita passiivista tuloa. Vaikka sinä vuokraisit tallennustilaa Filecoinin verkossa, sinulla ei kuitenkaan ole pääsyä vuokrattuun tilaan tallennettuun dataan ilman, että kyseisen datan tallentaja antaa sinulle pääsyn kyseisiin tietoihin. Tällainen korruptoimaton, avoin, mutta suojattu verkko on juuri sitä, mitä sosiaalisen median yhtiöiden hallitsema maailma kaipaa. Osta Filecoin jos uskot sen kykyyn mullistaa tapa, jolla tallennamme tietojamme.

Miten Filecoin toimii?

Sosiaalisesta mediasta puheen olle, Filecoin on ottanut datan tallennuksen saralla eri linjan muutenkin, kuin vain datan yksityisyyden varmistamisen saralla. Ensinnäkin Filecoin on lohkoketjuna hajautettu järjestelmä, jolla ei ole keskitettyä hallintoa, kuten Facebook (nykyinen Meta). Kun kaikki data tallennetaan sen verkkoon hajautetusti, varmistetaan samalla kyseisen datan täydellinen yksityisyys, turvallisuus, sekä sensuroimattomuus. Siinä missä Facebook voi poistaa Instagram -tilisi ilman syytä, Filecoiniin tallennettua dataa ei voi poistaa, saatika muuttaa kukaan muu kuin tallentaja itse. 

Sosiaalisen median käyttäjien yksityistietojen myyminen ja käyttäminen vastoin käyttäjien tietoa ja tahtoa on yleinen ja hyvin tunnettu ilmiö, jolle ei tunnuta millään löytävän ratkaisua. Tämä on erikoista, kun otetaan huomioon, että lohkoketjuteknologia ei ole enää uusi ilmiö (Bitcoinin ensimmäinen lohko louhittiin vuonna 2009), ja jokainen lohkoketju pystyy tallettamaan käyttäjien dataa korruptoimattomasti ja vahvan yksityisyyden varmistamalla. Filecoin on täydellinen ratkaisu sosiaalisen median jättien yksityisyydensuojan ongelmille, sillä se tekee jokaisesta käyttäjästä oman datansa kiistattoman herran. 

Filecoinin verkkoon dataa tallentamalla käyttäjät hyötyvät myös rahallisesti, toisin kuin somessa, jossa meidän tietojamme myydään eteenpäin, mutta niistä ei makseta meille lainkaan provikkaa. Sen sijaan Filecoinin verkossa datan tallentajilla on mahdollisuus osallistua projektin louhintaan, josta maksetaan tietenkin palkkio aina, kun projektiin saadaan louhittua uusi lohko. Louhinta hyödyttää Filecoinia, mutta myös käyttäjiä, minkä vuoksi se myös tekee koko projektista entistä turvallisemman, sillä väärällä tavalla toimimalla käyttäjä niin sanotusti kusisi vain omiin muroihinsa. 

Filecoin louhinta

Olet varmasti kuullut louhinnasta, joka on prosessi, jolla luodaan esimerkiksi uusia Bitcoineja markkinoille. Louhinta on hidas ja kallis prosessi, johon monilla ei ole mahdollisuutta osallistua, mutta sen lisäksi on olemassa kryptovaluuttojen staking. Staking on prosessi, jossa sinulla on mahdollisuus tienata lisää kryptovaluuttaa korkona, kun talletat kyseistä kryptovaluuttaa sen lohkoketjuun tietyn määrän tietyksi ajaksi. 

Osta Filecoin

Stakingista on tulossa louhinnan sijasta se yleisin tapa osallistua kryptoprojektien ylläpitoon ja kehittää niitä. Mutta Filecoin on yksi niistä harvinaisista tapauksista, joita voi edelleen louhia. Filecoinin louhinta perustuu sen konsensusalgoritmiin, joka on sekoitus Proof-of-Replication ja Proof-of-Spacetime algoritmeja. Tällainen algoritmi palkitsee sellaiset louhijat, jotka pystyvät parhaiten palvelemaan verkon käyttäjiä esimerkiksi varmistamalla, että heidän datansa tallennetaan tai haetaan mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. 

Filecoinin louhijoita kutsutaan nimellä Storage Miners (suom. varastolouhijat), ja he kilpailevat keskenään saavuttaakseen toinen toistaan suurempia palkkioita. Mitä enemmän dataa Storage Miner saa tallennettua, sitä enemmän uusia lohkoja kyseinen louhija luo Filecoinin verkkoon. Käytännössä hän siis laajentaa ja vahvistaa Filecoinin verkkoa, ja ansaitsee näin jokaisesta uudesta lohkosta palkkion. Osta Filecoin, jotta voit tallettaa dataa sen verkkoon ja osallistua louhintaan. 

Mitä DeFi tarkoittaa?

DeFi tulee englannin kielen sanoista Decentralized Finance, joka tarkoittaa suomeksi hajautetun rahoituksen protokollia. Koska kyseessä ovat nimenomaan hajautetut rahoitusratkaisut, DeFi -projektit perustuvat aina lohkoketjuun, joka takaa keskittämättömän, demokraattisen ja avoimen järjestelmän monenlaisille erilaisille rahoitusratkaisuille. Tämä sopii kryptovaluuttojen pirtaan erinomaisesti, sillä ne luotiin alunperin haastamaan perinteiset valuutat, jotka ovat erittäin säänneltyjä ja rajoitettuja. 

Kuluttajien luottamus esimerkiksi pankkeihin on viimeisimmän talouskriisin (2008) jälkeen rapautunut pahemman kerran, minkä vuoksi hajautetuilla, demokraattisille rahoitusratkaisuille on jo pitkään ollut kysyntää. Ei ole yhteensattuma, että maailman ensimmäinen hajautetun rahoituksen mahdollistanut järjestelmä, eli Bitcoinin lohkoketju, lanseerattiin juuri talouskriisin keskellä vuonna 2009. Bitcoin kuitenkin tarjoaa tällä hetkellä käyttöömme pääasiassa maksuvälineen, sekä tietenkin mielenkiintoisen sijoituskohteen, kun taas DeFi -projektit tuovat meille kaikkea seuraavaa:

 • kryptovaluuttalainoja (asuntolainoja, kulutusluottoja, sijoituslainoja, jne.)
 • joukkorahoitusta (hyväntekeväisyyskeräykset, rahoituskierrokset, jne.)
 • vakuutuksia (omaisuudelle, henkilöille, lemmikeille, jne.)
 • erilaisia sijoitusratkaisuja (pörssejä, likviditeettipooleja, passiivista tuloa, jne.)

Kaikki tämä tulee DeFi -projektien kautta mahdolliseksi kryptovaluutoilla! Tämä saattaa kuulostaa korkealentoiselta, mutta itse asiassa Suomesta löytyy yksi markkinoiden menestyneimmistä DeFi -projekteista: AAVE lainaprotokolla pyrkii mullistamaan asuntolainamarkkinat hajautetulla luototusalustallaan. Otetaan nopea käytännön esimerkki, jotta DeFi -projektit tulisivat selkeämmiksi: 

Jos haet asuntolainaa pankista, et voi koskaan tietää miten suuren lainan saat, ja miten nopeasti. Hyvin usein lainan määrä ei ole sitä, mitä olit toivonut. Lisäksi hakuprosessi vaatii usein sen, että menet henkilökohtaisesti pankkiin neuvottelemaan asiasta, tai jonotat kuukausitolkulla virtuaaliseen lainatapaamiseen. Kaiken tämän päälle maksat palvelumaksun jo siitä, että kehtaat hengittää. Hidasta, jäykkää, erittäin kallista ja liian säänneltyä.

Jos taas haet Aaveen alustalla kryptolainaa, sinun tarvitsee vain tallettaa lainasi vaatimat vakuudet Aaveen projektin lohkoketjun lainapooleihin, ja saat vastineeksi tarvitsemasi määrän haluamaasi kryptovaluuttaa. Toinen vaihtoehto on suoraan tallettaa vakuudet lainapooliin, jolloin lainanantaja sitten kertoo sinulle, miten suuren lainan voit saada vakuuksiesi perusteella. Hyväksyttyäsi “tarjouksen”, kryptovaluutat ovat heti käytössäsi. Kaikki käy silmänräpäyksessä ilman turhia välikäsiä ja sääntelyä. Ja siinä on pähkinänkuoressa DeFi -projektien vahvuus.

Kannattaako Filecoiniin sijoittaa?

Osta Filecoin

Filecoin otti aikansa, ennen kuin se julkaistiin, mutta viimein vuonna 2020 markkinoille tuotu projekti tuo demokraattisen ja turvallisen ratkaisun yksityistietojamme uhkaavaan kriisiin, nimeltä sosiaalinen media. Markkinoilla uskotaan Filecoiniin, mikä näkyi sen kurssitaulukolla keväällä 2021, kun FIL tokenin hinta nousi maaliskuussa 44 dollarista jopa yli 190 dollariin. Sen jälkeen FIL token pysytteli koko loppuvuoden yli 44 dollarissa, vaikka sen eteneminen kurssitaulukolla alkoikin saada volatiilimpia elementtejä. Nyt alkuvuodesta 2022 sen hinta on laskenut alle 40 dollarin, joten jos uskot sen nousuun taas jatkossa, osta Filecoin ennen kuin sen hinta pomppaa.  

Tulevaisuuden arvioiden tekemiseen ei Filecoinin kohdalla kannata vielä lähteä liian tosissaan, sillä vasta 2020 vuoden lopulla markkinoille tuotu projekti ei ole vielä ehtinyt näyttää meille koko potentiaaliaan. Teoriassa sen käyttötarkoitus on selkeä, ja erittäin tarpeellinen, sekä täydellinen vaihtoehto dataamme törkeästi hyväksi käyttäville sosiaalisen median yhtiöille. Jatkossa Filecoinin hinnan nousu tuleekin riippumaan paljolti siitä, kuinka laajalti sen data-alustaa aletaan ottaa käyttöön esimerkiksi perinteisillä rahoitusmarkkinoilla yritysten, organisaatioiden ja instituutioiden saralla, sekä myös yksityishenkilöiden toimesta.

Mitä enemmän Filecoinia otetaan käyttöön, eli sen verkossa tallennetaan ja siirretään dataa, sitä arvokkaampi siitä tulee. Nuoresta iästään johtuen tällä projektilla on kaikki potentiaali yllättää sijoittajat ja asiantuntijat positiivisesti, mutta aika näyttää, käykö näin. 

Katso Filecoinin kurssi reaaliajassa.

Filecoin plussat ja miinukset

Osta Filecoin jos haluat varmemman ja luotettavamman paikan tallentaa arkaluontoista dataa. Internet on haavoittuvainen ja helppo hakkeroida, kun taas Filecoinin lohkoketku on sensuroimaton verkko, jossa sinulla on täysi valta sinne tallettamaasi dataan. Mitä enemmän Filecoin saa käyttäjiä, ja mitä enemmän sen verkkoon tallennetaan dataa, sitä nopeammin ja suuremmalla volyymilla sen arvon voidaan odottaa kasvavan. 

Haluamme kuitenkin muistuttaa vielä, että kryptovaluutat ovat erittäin volatiileja sijoituskohteita, ja esimerkiksi Filecoin kurssi on melko voimaton suurten kryptovaluuttojen, kuten Bitcoinin ja Ethereumin vaikutusvallan edessä. Jos Bitcoin nousee, Filecoinin voidaan odottaa nousevan, ja päinvastoin. Lisäksi kryptomarkkinat reagoivat aivan erityyppisiin asioihin voimakkaasti, kuin esimerkiksi osakkeet. Osta Filecoin siis ainoastaan siinä tapauksessa, että budjettisi kestää sen mukanaan tuomat riskit. 

Plussat

 • Filecoin tarjoaa markkinoille turvallisen, luotettavan ja sensuroimattoman tallennustilan, johon voi tallettaa mitä tahansa tietoja
 • Filecoin hyötyy DeFi -markkinoiden kasvusta
 • Filecoin louhinta hyödyttää sekä sen verkkoa, että louhijoita, mikä yhdessä tekee Filecoinin verkon suojauksesta koko ajan vahvemman ja vakaamman
 • Jos Filecoinin datan tallennusalustaa aletaan ottaa käyttöön laajasti esimerkiksi yritysten saralla, sen arvo tulee nousemaan reippaasti

Miinukset

 • Filecoinin suurin hidaste on sen teknologian implementoinnin hankaluus ja tuntemattomuus, mikä hidastaa sen käyttöönottoa perinteisillä markkinoilla
 • Filecoin on vielä suhteellisen “vähäpätöinen” kryptovaluutta, mikä tarkoittaa, että sen arvo on tietyllä tavalla riippuvainen suurten kryptonimien liikkeistä kurssitaulukolla
Osta Filecoin 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Filecoin?

Filecoin tarjoaa markkinoille turvallisen, luotettavan ja sensuroimattoman tallennustilan, johon kuka tahansa voi tallettaa mitä tahansa tietoja, ja olla näiden tietojensa ainoa herra.

Mistä Filecoin kannattaa ostaa?

Osta Filecoin helposti ja nopeasti suosituimmilta netin kaupankäyntialustoilta, kuten eToro: rekisteröidy, siirrä tilillesi rahaa ja osta Filecoin.

Kannattaako Filecoiniin sijoittaa?

Filecoin on kehitetty ratkaisemaan sosiaalisen median datan käyttöön liittyviä yksityisyyden ongelmia, kuten yksityistietojen myynti ja käyttö ilman niiden omistajan tietoa ja tahtoa, joten se voi vielä mullistaa datan tallennuksen tulevaisuudessa.

Mitä Filecoin louhinta on?

Talleta FIL kryptovaluutan avulla dataa Filecoinin verkkoon, jolloin pääset osallistumaan verkon toimintaan nodena. Parhaiten käyttäjiä palvelevat nodet palkitaan. 

Mitä DeFi:t ovat?

DeFi on Decentralized Finance, eli hajautetun rahoituksen protokolla, joka tarkoittaa digitaalisia rahoituksen ratkaisuja muun muassa lainamarkkinoille ja kiinteistöalalle.

Teresa Maria

Teresa Maria on monipuolinen sisällöntuottaja, jolla on laaja kokemus sijoittamisesta ja kryptovaluutoista. Hänen Osakekoululle tuottamien sijoitusoppaidensa avulla sinustakin voi tulla ammattisijoittaja alta aikayksikön.

Katso kaikki artikkelit tekijältä Teresa Maria