Osta Ethereum: Paras opas (2023 Päivitetty)

Osta Ethereum helposti ja nopeasti tämän aloittelijan oppaan avulla! Ethereum on yksi vanhimmista, vahvimmista ja mielenkiintoisimmista kryptovauutoista, joita markkinoilta löytyy. Se on Bitcoinin suurin kilpailija, vaikka näiden kahden kryptovaluutan käyttölogiikat ovat aivan eri maailmoista, minkä lisäksi Ethereum on huomattavasti enemmän kuin vain Bitcoinin tyyppinen käyttövaluutta. Se nimittäin tarjoaa alustan, jolle kuka tahansa pystyy rakentamaan oman kryptovaluutan, sekä paljon, paljon muuta. 

Ethereumin hinta lähti vuoden 2021 alussa Bitcoinin peesissä pystysuoraan nousuun, ja se on sen jälkeen pysytellyt suhteellisen vakaasti huippuhinnassa. Vaikka se on yksi kryptomarkkinoiden arvokkaimmista kryptovaluutoista, se on sijoittajan näkökulmasta monella tavalla houkuttelevampi vaihtoehto, kuin se markkinoiden ykkösnimi, Bitcoin. Miksi näin? Mihin Ethereumia voi käyttää ja mistä sitä kannattaa ostaa? Näihin kysymyksiin ja paljoon muuhun tarjoamme tässä artikkelissa vastauksen. Ja ‘Osta Ethereum’ -oppaamme avulla olet mukana Ethereum -karkeloissa ennen kuin ehdit kissaa sanoa.

Osta Etherium täältä Sijoittaminen kryptovaroihin on sääntelemätöntä joissakin EU-maissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
Sinulla ei ole EU:n sijoittajatakuuta.
Pääomasi on alttiina riskeille.

4 hyvää syytä sijoittaa Ethereumiin

 • Ethereum on monia muita kryptovaluuttoja vakaampi sijoituskohde
 • Ethereum on monipuolinen lohkoketjualusta, jota esimerkiksi yritykset voivat jo hyödyntää liiketoiminnassaan
 • Suurin osa isoista DeFi coineista on rakennettu Ethereumin lohkoketjuun, mikä vakauttaa sen toimintaa
 • Ethereumin hinnan voidaan olettaa kasvavan myös jatkossa, joten sitä pidetään hyvänä pitkän aikavälin sijoituksena. 
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10
 • pepperstone toplist stb 1
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Tarjoaa yli 70 valuuttaparia
  • Jopa 30:1 vipuvaikutus
  • Tukee MetaTraderia ja cTraderia
  Kauppakohtainen hinta Alk. 0,03 euroa Tilimaksu 0 euroa / vuosi Mobiilisovelluksen pisteet
  9/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 77.5% yksityissijoittajista menettää rahaa käydessään kauppaa CFD:llä tämän välittäjän kanssa.

Osta Ethereum – Nopea opas

Mennään heti aluksi suoraan asiaan, eli Ethereum osto-oppaaseen. Vaikka Ethereum on yksi markkinoiden arvokkaimmista kryptovaluutoista, se ei silti ole lähellekään niin arvokas per coin, kuin kryptojen kuningas, Bitcoin. Tästä huolimatta Ethereum tarjoaa sekä krypto- että perinteisille markkinoille erittäin monipuolisen alustan, joten sen arvon kasvuun pitkällä aikavälillä luotetaan vakaasti. Joka tapauksessa kasvuvaraa ja potentiaalia on, ja mitä enemmän Ethereum otetaan yleisesti käyttöön esimerkiksi yritysten piireissä, sitä rivakammin sen arvo kasvaa.

Nyt on siis erinomainen hetki käydä kiinni tähän kryptovaluuttaan jos siitä haluaa hyötyä ilman, että siihen pitää sijoittaa kymmeniä tuhansia kerralla. Pidä kuitenkin aina mielessä, että kryptovaluutat eivät ole säännelty sijoituskohde, joten niihin sijoittaessa otat itse vastuun sijoittamisen riskeistä. Kryptovaluutat ovat volatiilejä sijoituskohteita, joiden liikkeitä on erittäin vaikea ennustaa. Osta Ethereum omalla vastuulla.

Vaihe 1 – Valitse kaupankäyntialusta

Jos olet sijoittanut aiemmin, olet varmaan tehnyt sen pankkisi kautta. Pankkien kautta sijoittaminen on kuitenkin monimutkaisempaa ja huomattavasti kalliimpaa kuin netin kaupankäyntipalveluiden kautta. Lisäksi pankit eivät tarjoa asiakkailleen lainkaan kryptovaluuttaa, mutta ironisesti sijoittavat niihin kuitenkin itse. Ei anna kovin luotettavaa kuvaa, eikö? Pankkien sijasta vuonna 2023 sijoittaminen hoidetaan netissä!

Osta Ethereum markkinoiden johtavalla kaupankäyntialustalla, Coinbase :ssa, joka on käytössä ympäri maailman. Coinbase on yksi pisimmän kokemuksen omaavista kaupankäyntipalveluista, ja se on viimeisen vuoden aikana kasvanut hurjaa vauhtia, kun epävarmat työmarkkinat ja pandemia ovat puskeneet ihmisiä laittamaan rahansa johonkin muualle kuin sukan varteen. Coinbase tarjoaa laajan kavalkaadin sijoituskohteita: 

 • osakkeita, 
 • kryptovaluuttoja, 
 • rahastoja, 
 • valuuttoja sekä 
 • hyödykkeitä. 

Lisäksi sen alustalla voi käydä kauppaa monella eri tavalla, erityisesti CFD-sopimusten kautta. Coinbase on yksi markkinoiden turvallisimmista ja kustannustehokkaimmista kaupankäyntialustoista, joka tarjoaa suomenkielisiä koulutusmateriaaleja. Esimerkiksi osakekaupankäynti on täysin välityspalkkiovapaata ja kaikki rahansiirrot on turvattu SSL-teknologialla. Osta Ethereum Coinbase :ssa näin:

 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10
 • pepperstone toplist stb 1
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Tarjoaa yli 70 valuuttaparia
  • Jopa 30:1 vipuvaikutus
  • Tukee MetaTraderia ja cTraderia
  Kauppakohtainen hinta Alk. 0,03 euroa Tilimaksu 0 euroa / vuosi Mobiilisovelluksen pisteet
  9/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 77.5% yksityissijoittajista menettää rahaa käydessään kauppaa CFD:llä tämän välittäjän kanssa.

Vaihe 2 – Luo tili ja siirrä rahaa

coinbase 1

Tilin luominen Coinbase :iin tapahtuu muutamassa minuutissa. Capitalin sivuston etusivulla näet Rekisteröidy -painikkeen, klikkaa sitä. Täytä avautuvalle lomakkeelle sähköpostiosoitteesi ja keksi itsellesi vahva salasana. Sinun on myös mahdollista kirjautua nopeasti sisään Facebook- tai Google-tilisi tunnuksilla. Lomakkeen täytön jälkeen sinun tulee vastata lyhyeen sijoittajakyselyyn, jonka perusteella palvelu määrittää minkä tasoinen sijoittaja olet. 

Lopuksi sinun on vielä tunnistauduttava. Tämän voi skipata, mutta suosittelemme, että teet sen samantien. Tämän jälkeen tilisi on auki, ja sinun täytyy enää siirtää sinne se summa rahaa, jolla haluat osta Ethereum. Vasemman sivun valikossa näet ‘Talleta varoja’ -painikkeen. Klikkaa siitä lomake auki, täytä haluamasi summa ja valitse maksuväline, minkä jälkeen raha siirtyy välittömästi Coinbase -tilillesi ja olet valmis ostamaan Ethereum tokenia!

Vaihe 3 – Osta Ethereum

Kun tilisi on auki ja sinne on siirretty rahaa, olet valmis. Osta Ethereum helposti ja nopeasti kirjoittamalla kryptovaluutan nimi yläreunan hakuvalikkoon, ja klikkaa itsesi sen sijoitussivulle. Sijoitussivulla voit seurata uutisia ja raportteja Ethereum, sekä seurata sen kurssia reaaliajassa. 

Sivun oikeassa reunassa näet kaupankäynnin lomakkeen. Siihen sinun tarvitsee vain kirjata haluamasi summa, jolla haluat ostaa Ethereum. Voit halutessasi valita myös vipuvaikutuksen, mutta jos olet sijoittamassa arvonnousun tarkoituksessa, älä koske vipuvaikutukseen. Lopuksi klikkaa ‘Osta’, ja näet välittömästi ostamasi Ethereum tokenit Coinbase -salkussasi.

Osta krypto

Vaihe 4 – Myy Ethereum

Sijoittamisessa ostamisen lisäksi myös kryptovaluutan myyminen tulee jossain kohtaa ajankohtaiseksi. Kun haluat myydä salkussasi olevia kryptovaluuttoja, siirry Portfolioosi, ja klikkaa sitä kryptoa, jota haluat myydä, kuten tässä tapauksessa Ethereum. Eteesi aukeaa lomake, josta klikkaat “Sulje kauppa” -painiketta, jolloin Coinbase myy omistamasi Ethereum tokenit, ja myynnin tuotot näkyvät heti Coinbase-tililläsi. 

Huomaa, että kun siirrät tuotot Coinbase omalle tilillesi, sinun täytyy ilmoittaa kyseiset tuotot verottajalle. Sijoitustuotot ovat Suomessa verotettavaa pääomatuloa, joten tuottojen koosta riippuen, niistä tulee maksaa 30% – 34% vero.

Ethereum – Mikä se on?

Ethereum on yksi vanhimmista ja suurimmista hajautetun ja avoimen lähdekoodin lohkoketjuista, joita markkinoilta löytyy. Sen lohkoketju on haarautettu vieläkin vanhemmasta lohkoketjusta, Ethereum Classic, joka joutui heti alkumetreillään hakkeroinnin uhriksi. Tämän uuden lohkoketjun natiivivaluutta tunnetaan ticker symbolilla ETH, kun taas ETC:llä viitataan projektin vanhan lohkoketjun natiivivaluuttaan. Ole siis tarkkana, ja osta Ethereum, eikä Ethereum Classic. 

Ethereumin kehitystyö alkoi jo vuonna 2013 kun yksi sen nimekkäimmistä perustajista, venäläis-kanadalainen Vitalik Buterin julkaisi projektin white paperin, jossa hän käsitteli hajautettujen älysopimusten toteuttamista suurella skaalalla. Vuonna 2014 Vitalik, sekä Ethereumin muut perustajajäsenet, mukanaan brittiläinen Gavin Wood keskittyivät rahoituksen keräämiseen, minkä jälkeen uuden lohkoketjun toteutus saatettiin aloittaa. Gavin Wood koodasi Ethereumin lohkoketjun ensimmäiset osat C++ -ohjelmointikieltä käyttäen, ja on ollut ratkaisevassa osassa sen suhteen, minkä tyyppinen lohkoketju Ethereumista on sittemmin kehittynyt.

osta Ethereum

Microsoftin tutkijana ennen toiminut Gavin Wood esimerkiksi toimi myöhemmin Ethereumin projektissa teknologiajohtajana. Woodia ei pahemmin ole nähty julkisuudessa, kun taas Vitalik Buterin viihtyy otsikoissa melkein yhtä hyvin kuin Teslan perustajiin kuuluva kryptovaluuttojen suurfani, Elon Musk. Näiden kahden lisäksi Ethereumia oli perustamassa myös Charles Hoskinson, jolla meni jo projektin alkuvaiheessa sukset ristiin muiden kanssa. Hän lähtikin projektista perustamaan sille kilpailijaa: Cardano on vuodesta 2017 asti niittänyt menestystä esimerkiksi huhuilla Google -yhteistyöstä. 

Ethereum ja Cardano ovat sekä käytöltään, että arvoltaan hyvin samankaltaisia projekteja, mutta ainakin vielä Ethereum vetää pidemmän korren. Ethereum on esimerkiksi melkein yksinään mahdollistanut DeFi -markkinoiden huiman kukoistamisen vuoden 2020 syksystä lähtien. DeFi -projektit (eng. Decentralized Finance) hätyyttelevät jo näillä näppäimillä perinteisiä rahoitusmarkkinoita, kun kuluttajien luottamus esimerkiksi pankkijärjestelmään rapisee silmissä. Ethereumin pitkän ajan tavoite onkin toteuttaa se, mitä varten Bitcoin perustettiin: horjuttaa ja lopulta syrjäyttää perinteiset rahoitusmarkkinat, ja korvata ne omalla maailmanlaajuisella alustallaan. 

Ethereumin globaali alusta eroaa tämänhetkisistä verkkoalustoistamme siinä, että se on kaikille avoin, demokraattinen ja läpinäkyvä alusta, jolle kuka tahansa voi rakentaa älysopimuksia ja hajautettuja sovelluksia (dApps), jotka ovat sensuroimattomia, korruptoimattomia ja petoksen kestäviä ohjelmistoja.

Ethereum kuuluu markkinoiden johtaviin kryptovaluuttoihin

Ethereumia verrataan usein Bitcoiniin, mikä saattaa johtua siitä, että ne ovat kaksi markkinoiden arvokkainta kryptovaluuttaa. Mutta tämä vertaus on monella tapaa virheellinen, sillä siinä missä Bitcoin on tarkoitettu pääasiassa maksuvaluutaksi ja vaihdon välineeksi, Ethereum on paljon, paljon muutakin. Ethereumiakin voi jo käyttää maksuvälineenä, sillä esimerkiksi Visa ja PayPal ovat alkaneet hyväksyä Ethereum -maksuja. Mutta sen lisäksi Ethereum on kiinnostava projekti erityisesti sen alustan vuoksi.

Ethereum tarjoaa avoimen lähdekoodinsa avoimesti kaikkien käytettäväksi, mikä tarkoittaa, että kuka vain voi rakentaa sen lohkoketjuun oman kryptovaluutan, älysopimuksia, tai hajautettuja sovelluksia. Erityisesti älysopimukset ovat olleet kovaa huutoa vuodesta 2020 alkaen, kun DeFi -markkinat alkoivat kasvaa. Erilaiset DeFi -projektit, eli hajautetun rahoituksen projektit hyödyntävät Ethereumin lohkoketjuun rakennettavia älysopimuksia esimerkiksi lainajärjestelmien pohjana, tietovarastoina, ja jopa digitaalisten pelien rakennusalustoina. Älysopimukset vähentävät välikäsien tarvetta kaikissa rahoituksen antamisen ja saamisen muodoissa. 

osta Ethereum

Esimerkiksi kryptolainaa ottaessasi, olet suoraan yhteydessä lainanantajan kanssa, eli välissä ei ole huimia välityspalkkioita ja bonuksia välistä ottavaa pankkia tai muuta rahoituslaitosta. Tämä älysopimusten avoimen kehittämisen alusta tekee Ethereumista yhden kryptomarkkinoiden vahvimmista tekijöistä, sillä se on yksi niistä harvoista projekteista, jota on jo alettu implementoida perinteisten yritysten liiketoiminnan osaksi. Ja mitä enemmän Ethereumin verkkoa otetaan käyttöön yritysmaailmassa yleisesti, sitä nopeammin ja korkeammalle sen arvo tulee jatkossa kasvamaan. 

Tämä kaikki vastaa täysin Ethereumin perustajan, Gavin Woodin visiota yleispätevästä tietokoneesta, joka kykenee palvelemaan kaikkia aloja kestävästi, korruptoimattomasti ja ilman petosten vaaraa. Erityisen mielenkiintoista Ethereumissa on sen potentiaali uusien valuuttojen, kryptovaluuttojen luomisalustana. 

Ethereumin lohkoketjuun on jo rakennettu yli 280 000 ERC-20 tokenia, ja osa niistä (noin 40 ERC-20 tokenia) sijoittuu kryptovaluuttojen 100 parhaan joukkoon markkina-arvolla mitattuna. Näihin kuuluvat esimerkiksi LINK, BNB sekä Yhdysvaltojen luoma USDT. Nyt kun yhä useampi valtio on jo kehittämässä omaa valtiollista kryptovaluuttaansa, onkin mielenkiintoista seurata, kuinka moni niistä rakennetaan Ethereumin lohkoketjuun Yhdysvaltain viitoittaman tien mukaan. Jos uskot tähän skenaarioon, osta Ethereum jo tänään.

Ethereum staking

Olet varmasti kuullut louhinnasta, joka on prosessi, jolla luodaan esimerkiksi uusia Bitcoineja markkinoille. Louhiminen tapahtuu niin sanotuilla supertietokoneilla, jotka maksavat helikoptereita, ja vaativat hurjia määriä sähköä prosessoidakseen louhinnan vaatimia laskutoimituksia. Louhinta on siksi hidas ja kallis prosessi, johon monilla ei ole mahdollisuutta osallistua. Ethereum on Bitcoinin tapaan louhittava kryptovaluutta, mutta nyt sen kehittäjät ovat tuomassa tähän muutosta: louhinnan tilalle on tulossa Ethereum staking, kun Ethereum 2.0 -päivityksessä PoW -algoritmi (Proof-of-Work) korvataan PoS -algoritmilla (Proof-of-Stake). 

osta Ethereum

Staking on prosessi, jossa sinulla on mahdollisuus tienata lisää kryptovaluuttaa korkona, kun talletat kryptovaluuttaa sen lohkoketjuun tietyn määrän tietyksi ajaksi. Tämä auttaa lohkoketjuprojektin kehitystä, ja olet näin ollen ansainnut palkkion, eli kyseistä kryptovaluuttaa palkaksi tuestasi. Ethereumin lohkoketjuun tehtiin valtavia uudistuksia vuonna 2020, ja joulukuussa lanseerattu Ethereum 2.0 Beacon Chain mahdollistaa jo tämän kryptovaluutan stakingin. Käytännössä talletat siis ETH coineja (artikkelin kirjoitushetkellä vaadittu minimitalletus on 32 ETH:ta) Ethereumin lohkoketjun talletussopimukseen, jolloin pääset validoijana osallistumaan lohkoketjyn ylläpitoon ja kehittämiseen.

Validoijien työ mahdollistaa Ethereumin lohkoketjun saumattoman ja luotettavan toiminnan, sekä kehittää sitä koko ajan, joten työstä pitää maksaa palkkaa. Huomaa kuitenkin, että talletuksesi lukkiutuu Ethereumin verkkoon niin pitkäksi aikaa, että 2.0 -päivitys on valmis. Joulukuussa 2020 stakingin tullessa mahdolliseksi validoijien palkkiot olivat noin 0,00403 ETH:ta per päivä, mikä vastasi noin 2,36 dollaria. Tähän päivään mennessä tämä staking palkkio on jo noussut arvoltaan, ja nousee edelleen lohkoketjun kehittyessä ja koko projektin arvon kasvaessa. Osta Ethereum jos uskot sen kasvupotentiaaliin pitkällä aikavälillä.

Kannattaako Ethereumiin sijoittaa?

Ethereum on jo todistanut potentiaalinsa sijoituskohteena, sillä siihen vain kolme vuotta sitten sijoittaneet, ovat käärineet itselleen jo huimia tuottoja. Lisäksi se, että Ethereum on alettu hyväksyä Bitcoinin tapaan maksuvaluuttana esimerkiksi suuritysten, kuten Visan ja PayPalin toimesta, povaa tälle suurkryptolle valoisaa tulevaisuutta. Maksuvaluutan lisäksi Ethereum tarjoaa erittäin monipuolisen kehitysalustan, jota monet yritykset ympäri maailman ovat jo alkaneet implementoida osaksi toimintojaan. 

Katso reaaliaikainen Ethereum kurssi täältä.

Vaikka Ethereumin tulevaisuus näyttää erittäin hyvältä, eikä sen kasvua epäile kukaan, kannattaa pitää mielessä, että se on kuitenkin kryptovaluutta. Ja kryptovaluutat ovat erittäin volatiileja sijoituskohteita silti, vaikka ne ovatkin jo hyvinkin olennainen osa esimerkiksi yritysten arkea. Jos olet aikeissa osta Ethereum, sinun on perehdyttävä kyseiseen kryptovaluuttaan aina syvemmin ennen sijoittamista, ja muistettava, että kryptovaluuttojen arvo perustuu pääosassa niiden suosioon, eli tietenkin kysyntään ja tarjontaan. Mitä enemmän Ethereumilla on käyttäjiä, sitä nopeammin ja vakaammaksi sen arvo kasvaa. 

Loppupeleissä päätös siitä, sijoitatko Ethereumiin, ja kuinka paljon, riippuu täysin sinusta itsestäsi. Älä koskaan sijoita vain siksi, että joku muu kehottaa sinua tekemään niin, vaan koosta aina omat johtopäätöksesi siitä, onko Ethereum ostamisen arvoinen. Ja silti kannattaa pitää mielessä, että tänä päivänä kryptovaluuttojen arvot reagoivat vahvasti niinkin pieniin, ja ennakoimattomiin asioihin kuin twiitit. Lisäksi Bitcoinin menestys tai lasku vaikuttaa koko kryptomarkkinoihin, oli kyseessä kuinka vahva kryptovaluutta tahansa. Jos olet sitä mieltä, että Ethereum on tarpeeksi vakaa kohde, jolla on kasvupotentiaalia, osta Ethereum.

Ethereum plussat ja miinukset

Ethereumiin sijoittaminen voi näyttäytyä monelle turvallisempana vaihtoehtona moniin muihin kryptovaluuttoihin verrattuna jo siksi, että se on yksi vanhimmista ja parhaiten tunnetuista kryptovaluutoista. Ja monet siihen jo vuosia sitten sijoittaneet ovatkin hyötyneet sijoituksestaan huimasti! Koska Ethereum on konkreettisen käyttötarkoituksen tarjoava kryptoprojekti, sen kysyntä perustuu suhteellisen vakaalle pohjalle, mikä on pidemmän päälle ehdottoman suuri plussa. 

Ethereumin tarjoama älysopimusten ja hajautettujen sovellusten kehitysalusta on avoin ja monipuolinen, mikä on jo nyt johtanut sen käyttöönottoon yritysten saralla. Ethereuminkin kohdalla kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että vaikka se on iso ja vakaa projekti, sekään ei ole turvassa koko kryptomarkkinoita heiluttavilta voimilta. 

Jos esimerkiksi kryptojen kuningas, Bitcoin, yllättäen sukeltaisi, voit olettaa, että kaikkien kryptojen kurssit seuraavat perässä. Sama pätee tietenkin myös toiseen suuntaan, eli jos Bitcoinille povataan nousua, myös Ethereumin voidaan odottaa reagoivan positiivisesti. Ennen kuin osta Ethereum, käydään läpi sen yleisimmät plussat ja miinukset:

Plussat

 • Ethereum on yksi suosituimmista, ja siksi vakaimmista lohkoketjuista
 • Ethereumin kryptovaluutta on hyväksytty maksuvaluuttana jo esimerkiksi Visan ja PayPalin palveluissa
 • Ethereumin tarjoama alusta on avoin, globaali ja monipuolinen, mikä tekee siitä ideaalin lohkoketjun yritysten käyttöön
 • Ethereum on yksi arvokkaimmista kryptovaluutoista, mutta sillä on silti runsaasti kasvuvaraa
 • Kun Ethereum 2.0 -päivitys valmistuu, Ethereumin arvon uskotaan nousevan helposti jopa 10 000 dollariin per ETH.

Miinukset

 • Ethereumin käyttökustannukset ovat korkeat, mitä on kritisoitu jo vuosien ajan
 • Ethereumin suurin kilpailija, Cardano, alkaa jo hintansa puolesta hätyytellä tätä jättiläistä
 • Ethereumin lohkoketju käy parhaillaan läpi jättimäistä uudistusta, joka saattaa tehdä siitä haavoittuvan esimerkiksi kyberhyökkäyksille
Osta Etherium täältä Sijoittaminen kryptovaroihin on sääntelemätöntä joissakin EU-maissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
Sinulla ei ole EU:n sijoittajatakuuta.
Pääomasi on alttiina riskeille.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Ethereum?

Ethereum tarjoaa kryptomarkkinoille älysopimusten ja hajautettujen sovellusten kehitysalustan, sekä käyttökelpoisen kryptovaluutan.

Miten voin ostaa Ethereumia?

Osta Ethereum helposti ja nopeasti Coinbase kaupankäyntialustalta: rekisteröidy palveluun, siirrä tilillesi rahaa ja osta Ethereum tänään!

Mikä on Ethereum arvo?

Ethereum arvo, kuten kaikkien kryptovaluuttojen arvot, muuttuvat päivittäin, joten tarkista aina reaaliaikainen Ethereum kurssi tältä sivustolta.

Minkä hintainen Ethereum on vuonna 2025?

Analyytikot uskovat Ethereumin kasvuun pitkällä aikavälillä, ja jos 2.0 -jättipäivitys onnistuu, ETH voi vuonna 2025 nousta jopa 20 000 dollarin arvoon.

Onko Ethereum hyvä sijoitus?

Analyytikot uskovat Ethereumin tasaiseen kasvuun tulevaisuudessa, ja lohkoketjun 2.0 -päivityksen uskotaan vain kiihdyttävän sen kasvua. 

Lähteet ja hyödyllisiä linkkejä, joista voit lukea lisää. bulp
Teresa Maria

Teresa Maria on copywriter ja digitaalinen nomadi.

Lähes vuosikymmenen ajan hän on työskennellyt digimarkkinoinnin parissa. Silloin, kun hän ei kirjoita tälle sivustolle, hän viettää aikaa oman bloginsa parissa, joka keskittyy matkailuun ja kestävään lifestyleen.

Teresa Maria sijoittaa pääasiassa kryptovaluuttaan ja näkee itsensä ennemmin pitkäaikaisena sijoittajana kuin päiväkauppiaana. Hänen omasta salkustaan löytyy korkean riskin omaisuuseriä, mikä on mahdollista, koska hän luottaa 100% naisen vaistoonsa.

Osakkeet, kryptovaluutat ja erilaiset sijoitusstrategiat ovat Teresa Marian suuri intohimo, ja tällä sivulla hän jakaa ajatuksiaan ja kokemuksiaan juuri näistä aiheista.

Katso kaikki artikkelit tekijältä Teresa Maria