Osta Ethereum Name Service : Paras opas (2022 Päivitetty)


Ostaako Ethereum Name Service (ENS)? Vai haluatko vain selvittää, mikä Ethereum-nimipalvelu on kryptovaluutalle? ENS on Ethereum Blockchainille rakennettu hajautettu tekniikka, joka voi tarjota yksinkertaisen ratkaisun hämmentäviä pitkiä krypto-osoitteita ja muuttaa ne yksinkertaisiksi URL-osoitteiksi.

Ethereum Name Servicen hinta määräytyy kysynnän/tarjonnan mukaan, eikä heilahteluja pyritä minimoimaan, mikä tarkoittaa, että hyvät/huonot uutiset tai ostavat/myytävät suuret sijoittajat voivat vaikuttaa hintaan ja 10 % hintaan. pudotus/lisäys yhdessä päivässä ei ole epänormaalia Ethereum Name Servicelle.

Etkö ole vielä pelännyt?

Joten lue ja opi sijoittamaan Ethereum Name Service -kolikkoon!

OSTA ETHEREUM NAME SERCVISE TÄÄLTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Osta ensimmäinen Ethereum Name Service -kolikkosi vaihe vaiheelta

Tässä osiossa kerromme, kuinka voit ostaa ensimmäisen Ethereum Name Service -kolikkosi ja myydä sen myöhemmin uudelleen.

Tämä vaiheittainen opas perustuu kryptovaluuttasovellukseen eToro, koska se on alusta, jota pidämme parhaana. Voit kuitenkin käyttää opasta helposti toiselle alustalle, koska prosessi on usein sama.

OSTA ETHEREUM NAME SERCVISE TÄÄLTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Vaihe 1 – Valitse oikea kaupankäyntialusta

Ensimmäinen askel Ethereum Name Serviceen sijoittamisessa on kaupankäyntialustan valinta. Tässä artikkelissa oletamme, että haluat sijoittaa Ethereum-nimipalveluun, mutta jos haluat myöhemmin käyttää Ethereum-nimipalveluasi maksuvälineenä, se on mahdollista myös eTorolla, joka on suosittelemamme kaupankäyntialusta. Täältä löydät yleensä joitain parhaista kryptovaluutoista .

On monia kaupankäyntialustoja, jotka tarjoavat voit ostaa ja myydä Ethereum Name Servicen, mutta valitettavasti monet niistä ovat korkeat maksut ja turvallisuusongelmat.

Olemme koonneet alla useita alustoja top-luetteloomme, joilla olemme kaikki käyneet kauppaa ja arvioineet niiden perusteella:

 • Turvallisuus
 • Maksut
 • Helppokäyttöisyys
 • Sijoitusopastus
 • Työkalut ja muut ominaisuudet

Yllä olevien tekijöiden perusteella pidämme parempana eToro-kaupankäyntialustaa. Ne on lisensoitu EU:ssa, niillä on kohtuulliset hinnat ja ne ovat erittäin käyttäjäystävällisiä sekä aloittelijoille että kokeneille.

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 83,45% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Vaihe 2 – Luo tili

Kun olet tehnyt valintasi ja päättänyt, millä kaupankäyntialustalla haluat käydä kauppaa, seuraava vaihe on tilin luominen.
Alla näytämme sinulle vaihe vaiheelta, kuinka se tehdään eTorossa, mutta voit todennäköisesti käyttää ohjattua toimintoa myös muille alustoille.

Aloita painamalla alla olevaa painiketta siirtyäksesi eToroon

OSTA ETHEREUM NAME SERCVISE TÄÄLTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Täytä nyt tietosi ja paina ”Aloita ostos”

image

Täytä nyt tietosi ja paina ”Aloita ostos”

Olet nyt saanut eToron sähköpostin, joka sinun on vahvistettava. Kun tämä on tehty, voit tallettaa rahaa tilillesi. Pankkikortilla tai PayPalin kautta vähimmäistalletus on 50 dollaria, kun taas 500 dollaria, jos päätät tehdä pankkisiirron.

Sinun tulee myös vastata sijoittamiseen liittyviin kysymyksiin sekä vahvistaa itsesi vahvistamalla henkilöllisyytesi. Tämä tehdään joko passilla tai muulla henkilökortilla. Syy, miksi sinun on annettava ”arkaluonteisia tietoja”, johtuu siitä, että kaikilla säännellyillä kaupankäyntialustoilla on niin sanotut KYC-menettelyt. Nämä ovat toimenpiteitä, joiden pitäisi suojata sinua käyttäjänä sekä estää laitonta toimintaa, kuten rahanpesua.

Vaihe 3 – Osta Ethereum Name Service (ENS)

Ethereum-nimipalvelun ostaminen on seuraava vaihe luettelossa.

Nyt kun olet luonut tilisi ja tallettanut rahaa, Ethereum-nimipalveluun sijoittaminen on helppoa.

Voit joko kirjoittaa ”Ethereum Name Service” sivun yläreunan hakukenttään tai käyttää vasemmalla olevaa valikkoa ja napsauttaa ”Trading Markets” valitaksesi kategorian ”Crypto”

. Olet nyt Ethereum Name -sivulla. Palveluun ja sinun on napsautettava ”Kauppa” tehdäksesi ensimmäisen sijoituksesi Ethereum Name Service -palveluun.

image 1

Voit nyt kirjoittaa summan, jolla haluat ostaa Ethereum-nimipalvelun . Vähimmäissumma, jolla voit käydä kauppaa, on 50 dollaria.

Kun olet syöttänyt summan, paina ”Avaa kauppa” ostaaksesi.

image 2

Voit nyt seurata sijoituksesi kehitystä napsauttamalla vasemmalla olevasta valikosta ”Portfolio”.

Vaihe 4 – Myy Ethereum Name Service (ENS)

Sijoittajana haluat myydä sijoituksesi jossain vaiheessa. Joko kasvattaa voittoa tai tehdä tappiota.

Alla olevissa kuvakaappauksissa käytämme Bitcoinia, mutta se toimii samalla tavalla kaikille kryptovaluutoille

. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on klikata ”Portfolio” vasemmalla olevasta valikosta.

Napsauta tätä Ethereum Name Servicessä nähdäksesi kaikki avoimet työpaikkasi Ethereum Name Service -palvelussa.

image 3

Sulkeakseni asemani tässä minun on napsautettava oikealla olevaa punaista ristiä.

image 4

Ennen kaupan sulkemista sinun tulee olla tietoinen siitä, että olet velvollinen, olet velvollinen ilmoittamaan kaikki suljetut kaupat vuosikertomuksessasi ja sinua verotetaan tästä.

Jos haluat sulkea kaupan, paina nyt ”Sulje kauppa”, jonka jälkeen rahat ja mahdolliset voitot siirretään suoraan eToro-tilillesi. Nyt voit halutessasi nostaa rahat pankkitilillesi.

image 5

Lue myös Osta Kyber Network tai osta Cronos – tuotteita.

Mikä on Ethereum-nimipalvelu?

Ethereum Name Service auttaa yksinkertaistamaan krypto-osoitteita. Kryptoosoitteet ovat pitkiä numerorivejä sekä kirjaimia, jotka on suunniteltu tietokoneiden luettavaksi. Mutta nämä pitkät osoitteet ovat monissa tapauksissa johtaneet sekaannukseen ja jopa rahan menetyksiin.

Ethereum Name Service (ENS) on hajautettu teknologia, joka perustuu Ethereum Blockchainiin ja tarjoaa tyylikkäitä ratkaisuja pitkiin ja usein myös hämmentävään krypto-osoitteisiin. Ne tarjoavat siten ”yhden URL-osoitteen”, kuten verkkosivun nimen tai sähköpostiosoitteen, joka edustaa sen sijaan krypto-osoitetta.

ENS voi siis kartoittaa kryptokäyttäjien käyttämät pitkät julkiset osoitteet ja yksinkertaisesti korvata ne yksinkertaisella verkkotunnuksella, jotta se on paljon helpompi lukea ja muistaa. Esim. hankalasta koodista, kuten ”0xDC25EF3F5B8A186912338A2ADA83795DBA2D695E”, tulee sen sijaan ”Mark.eth”.

ENS on siis tehnyt samoin kuin DNS (Domain Name Service), jossa se on kartoittanut helpot verkkosivustojen nimet ja niiden IP-osoitteet, jotta ne voivat tehdä krypto-osoitteista helposti luettavia ja jaettavia.

Jos harkitset sijoittamista muihin kryptovaluuttoihin, voit lukea julkaisumme ja ostaa kryptovaluuttoja täältä .

Onko Ethereum Name Service hyvä sijoitus?

Tulevaisuuden ennustaminen voi olla vaikeaa, varsinkin kun puhumme kryptovaluutoista, mutta se on yleensä ongelma pitkien ja hankalia krypto-osoitteiden kanssa, joissa ihmiset menettävät rahaa, jos he unohtavat koodinsa tai heillä on yleensä ongelmia krypto-osoitteiden tallentamisessa ja turvaamisessa. .

ENS:stä on lyhyessä ajassa tullut yksi tärkeimmistä markkina-arvoon perustuvista kryptovaluutoista, ja jos useammat ihmiset alkavat käyttää alustaansa voidakseen optimoida nämä krypto-osoitteet yksinkertaisia ​​URL-osoitteita varten, ENS-kolikoilla voi olla valoisa tulevaisuus. On jännittävää seurata Ethereumin nimipalvelua tulevina vuosina.

OSTA ETHEREUM NAME SERCVISE TÄÄLTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Usein Kysytyt Kysymykset?

Mikä on Ethereum-nimipalvelu?

Ethereum Name Service on hajautettu digitaalinen valuutta, jota kutsutaan myös kryptovaluutaksi. Ethereum Name Servicen hinta määräytyy kysynnän/tarjonnan mukaan ja se on ollut suosittu sijoitus jo useiden vuosien ajan.

Kuinka ostaa Ethereum Name Service (ENS)?

Voit ostaa Ethereum Name Servicen kryptovaluuttapörssistä, kaupankäyntialustalta tai käymällä kauppaa suoraan toisen henkilön kanssa. Se ei ole vaikeampaa kuin tilisiirron tekeminen, mutta valitettavasti se ei ole vielä mahdollista pankkien kanssa.
Olemme kirjoittaneet oppaan, jossa voit omistaa ensimmäisen Ethereumnimipalvelusi 5 minuutin sisällä.

Lue oppaamme Ethereum-nimipalvelun ostamiseen

Kuinka sijoittaa Ethereum-nimipalveluun?

Voit sijoittaa Ethereum Name Serviceen joko ostamalla suoraan Ethereum Name Servicen tai sijoittamalla CFD:hen, joka seuraa Ethereum Name Servicen hintaa. 
Jos et halua käyttää Ethereum-nimipalvelua maksuvälineenä, on usein helpointa ostaa CFD, mutta sinun on oltava tietoinen kaikista maksuista.

Voinko ostaa Ethereum Name Servicen luottokortilla?

Voit ostaa Ethereum Name Servicen luottokortilla melkein mistä tahansa kryptovaluuttapörssistä. eToro-kaupankäyntialusta tarjoaa sinulle myös sijoituksen yhteydessä maksaa luottokortilla, joten sinun ei tarvitse odottaa useita päiviä tilin siirtoa.

Voinko ostaa Ethereum-nimipalvelun tilinsiirrolla?

Voit ostaa Ethereum Name Servicen tilisiirrolla kaikista kryptovaluuttapörsseistä. 
Tätä menetelmää käytetään useimmiten, jos haluat sijoittaa suuria summia, mutta haittana on, että joudut odottamaan useita päiviä ennen kuin rahat voidaan sijoittaa. eToro-kaupankäyntialustalla voit ostaa Ethereum-nimipalvelun tilisiirrolla, jos siirrät vähintään 200 dollaria

Pitääkö minun maksaa veroa Ethereum-nimipalvelusta?

Kun ostat ja myyt yksityishenkilönä Ethereum-nimipalvelua, Tax pitää sitä keinotteluna. Eli ostat ne saadaksesi voittoa jälleenmyynnistä. 
Siksi sinun on ilmoitettava se vuositilinpäätöksessäsi, kun sinulla on voittoa tai tappiota Ethereum Name Servicen myynnistä.

Kuinka peruuttaa Ethereum-nimipalvelu?

Se, miten nostat Ethereum-nimipalveluasi, riippuu siitä, kuinka ostit ne. 
Jos kyseessä on ostamasi CFD, sulje kauppa kaupankäyntialustalla ja nosta rahasi, mutta jos ne on tallennettu lompakkoon, sinun on myytävä ne kryptovaluuttapörssissä.

Voitko ostaa Ethereum Name Servicen pankista?

Et voi ostaa Ethereum Name Serviceä useimmista tanskalaisista pankeista. 
Jotkut yksittäiset pankit, kuten Saxo Bank, sallivat sinun ostaa CFD:n, joka seuraa Ethereum-nimipalvelun hintaa, mutta jos haluat omistaa Ethereum-nimipalvelun, sinun on löydettävä toinen kaupankäyntialusta, kuten. 
eToro.

Toimitus

Katso kaikki artikkelit tekijältä Toimitus