Osta Decentraland: Paras opas (2022 Päivitetty)

Osta Decentraland ennen kuin NFT -markkinat räjähtävät käsiin! NFT:t ovat nousseet suureen suosioon viimeisen vuoden aikana ja niissä liikkuvat erittäin suuret rahat. Kyllä NFT -markkinat sinällään ovat vielä tällä hetkellä varakkaiden leikkikenttää, mutta mitä laajemmalle ja suurempaan suosioon ne nousevat, sitä helpommin lähestyttäviä niistä tulee. Mutta miten Decentraland tähän kaikkeen liittyy?

Decentraland tarjoaa esimerkiksi sisällöntuotantomarkkinoille alustan, jolle sisällöntuottajat voivat luoda monenlaista sisältöä, ja varmistaa, että kukaan ei pysty kopioimaan tai varastamaan sitä. Decentraland ja sen MANA kryptovaluutta ovat yksi viime vuoden suurimmista nousukkaista. Esimerkiksi lokakuun lopussa 2021, MANAn arvo nousi parissa päivässä 0,75 dollarista 3,5 dollariin coinilta. Miten Decentralandin virtuaalinen alusta toimii, mitä NFT:t ovat ja onko Decentraland hyvä sijoitus? Näihin kaikkiin kysymyksiin pureudumme tässä artikkelissa. Lisäksi tarjoamme sinulle Osta Decentraland -oppaan, joten käydään suoraan asiaan!

Osta Decentraland täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

4 x hyviä syitä ostaa Decentraland

 • NFT -ala kasvaa vauhdikkaammin, kuin kukaan osasi odottaa
 • Decentraland tarjoaa sisällöntuottajille virtuaalisen alustan, jolla kaikki luotu sisältö on sen luojan omistuksessa, ja hänelle “tavaramerkitty”
 • Decentralandin MANA kryptovaluutta moninkertaisti arvonsa lokakuun lopulla
 • Osta Decentraland jos uskot NFT -markkinoiden kasvuun, ja niiden kykyyn mullistaa esimerkiksi taide-, muoti- ja markkinointiala – Aloita sijoittaminen tänään!
Osta Decentraland täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Osta Decentraland – Nopea opas

Mennään heti itse asiaan, eli Decentraland osto-oppaaseen. Polkadot markkina-arvo on hyvin korkea (melkein 6 miljardia dollaria), ja sen MANA kryptovaluutan kurssi on ollut lokakuun lopulla pystysuorassa nousussa. Siitä huolimatta MANAlla on edelleen paljon kasvuvaraa! Onhan Decentraland, ja itse asiassa NFT:t yleisesti jo nyt ylittäneet kaikki odotukset. Osta Decentraland jos uskot sen tulevaisuuden potentiaaliin NFT -alan pioneerina ja sisältömarkkinoinnin uutena universumina.

Nyt on erinomainen hetki käydä kiinni tähän erittäin mielenkiintoiseen kryptovaluuttaan jos siitä haluaa hyötyä ilman, että siihen pitää sijoittaa kymmeniä tuhansia kerralla. Pidä kuitenkin aina mielessä, että kryptovaluutat eivät ole säännelty sijoituskohde, joten niihin sijoittaessa otat itse vastuun sijoittamisen riskeistä. Kryptovaluutat ovat volatiilejä sijoituskohteita, joiden liikkeitä on erittäin vaikea ennustaa. Osta Decentraland omalla vastuulla.

Valitse kaupankäyntialusta

Jos olet sijoittanut aiemmin, olet varmaan tehnyt sen pankkisi kautta. Pankkien kautta sijoittaminen on kuitenkin monimutkaisempaa ja huomattavasti kalliimpaa kuin netin kaupankäyntipalveluiden kautta. Lisäksi pankit eivät tarjoa asiakkailleen lainkaan kryptovaluuttaa, mutta ironisesti sijoittavat niihin kuitenkin itse. Ei anna kovin luotettavaa kuvaa, eikö? Pankkien sijasta vuonna 2021 sijoittaminen hoidetaan netissä!

Osta Decentraland markkinoiden johtavalla kaupankäyntialustalla, eTorossa, joka on käytössä ympäri maailmaa yli 140 maassa. Palvelu on perustettu jo vuonna 2007 ja se on viimeisen vuoden aikana kasvanut hurjaa vauhtia, kun epävarmat työmarkkinat ja pandemia ovat puskeneet ihmisiä laittamaan rahansa johonkin muualle kuin sukan varteen. eToro tarjoaa laajan kavalkaadin sijoituskohteita: 

 • osakkeita (myös suomalaisia!), 
 • kryptovaluuttoja, 
 • indeksirahastoja, 
 • valuuttoja sekä 
 • hyödykkeitä. 

Lisäksi sen alustalla voi käydä kauppaa monella eri tavalla, kuten myydä lyhyeksi tai harjoittaa CopyTradingia alustan sosiaalisen kaupankäynnin kautta. eToro on yksi markkinoiden turvallisimmista ja halvimmista kaupankäyntialustoista, joka on saatavana suomenkielisenä. Esimerkiksi osakekaupankäynti on täysin välityspalkkiovapaata ja kaikki rahansiirrot on turvattu SSL-teknologialla. Supersijoittaja Warren Buffetkin sijoittaa eTorossa, joten miksi sinä et sijoittaisi? Osta Decentraland eTorossa näin: 

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 79,17% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Luo tili ja siirrä rahaa

Tilin luominen eToroon tapahtuu muutamassa minuutissa. eToron etusivulla näet Rekisteröidy -painikkeen, klikkaa sitä. Täytä avautuvalle lomakkeelle sähköpostiosoitteesi ja keksi itsellesi vahva salasana. Sinun on myös mahdollista kirjautua nopeasti sisään Facebook- tai Google-tilisi tunnuksilla. Lopuksi sinun on vielä tunnistauduttava. Tämän voi skipata, mutta suosittelemme, että teet sen samantien. Muuten palvelusi tulevat olemaan rajalliset. Lisäksi tunnistautuminen tuo lisäturvaa sijoituksillesi. 

Tämän jälkeen tilisi on auki, ja sinun täytyy enää siirtää sinne se summa rahaa, jolla haluat osta Decentraland. Vasemmassa alakulmassa näet ‘Talleta varoja’ -painikkeen. Klikkaa siitä lomake auki, täytä haluamasi summa ja valitse maksuväline, minkä jälkeen raha siirtyy välittömästi eToro -tilillesi ja olet valmis ostamaan Decentralandia!

Osta Decentraland

Kun tilisi on auki ja sinne on siirretty rahaa, olet valmis. Osta Decentraland helposti ja nopeasti kirjoittamalla kryptovaluutan nimi yläreunan hakuvalikkoon, ja klikkaa itsesi sen sijoitussivulle. Sijoitussivulla voit seurata kryptosta käytävää keskustelua, ja kerätä sieltä parhaat sijoitusvinkit, sekä seurata sen kurssia reaaliajassa.

Sivun yläreunassa näet ‘Käy kauppaa’ -painikkeen. Klikkaa sitä ja sinulle avautuu ostolomake. Tähän sinun tarvitsee vain kirjata haluamasi summa, jolla haluat ostaa Decentralandia. Voit halutessasi valita myös vipuvaikutuksen, mutta jos olet sijoittamassa arvonnousun tarkoituksessa, älä koske vipuvaikutukseen. Lopuksi klikkaa ‘Avaa kauppa’, ja näet välittömästi ostamasi MANA coinit eToro-salkussasi.

Osta Decentraland eTorossa

Mikä on Decentraland?

Decentraland on monien erittäin menestyneiden DeFi -projektien tapaan Ethereumin verkkoon rakennettu virtuaalinen alusta, joka tarjoaa varsinkin sisältömarkkinointiin kauan kaivattuja digitaalisia ratkaisuja. Kaikki koskaan sisältöä internetiin tuottaneet tietävät, että siirtyessään verkkoon, kaikesta sisällöstä tulee altis kopioinnille ja jopa sille, että kyseistä sisältöä käytetään luvattomasti. Tämä on markkinointialalla jo pitkään ollut yleisesti hyväksytty internetin haitta, mutta Decentraland halua muuttaa tämän ajattelutavan. Sen sijaan, että vain hyväksyttäisiin tämänhetkinen tilanne, tehdään asiat paremmin!

Siksi tämä erikoinen kryptoprojekti tarjoaa markkinoille virtuaalisen alustan, jolta esimerkiksi sisällöntuottajat voivat ostaa niin sanottuja “tontteja”, joita alustan yhteisö voi tarkastella, mutta johon kukaan tontin ulkopuolinen ei voi koskea. Käytännössä Decentralandin tontti siis on sama asia kuin tavaramerkki: se takaa tuotetun sisällön oikeellisuuden, ja kuulumisen vain sille, joka tontin omistaa. Tällöin jokaisen tontin omistajalla on myös täysi oikeus hinnoitella tonttinsa sisältö haluamallaan tavalla, ja myydä kyseistä sisältöä eteenpäin. 

Decentraland logo

Mitä kaikkea tällaisille tonteille sitten voi luoda? Kiitos virtuaalisen maailman, vain mielikuvitus on rajanasi! Tonttien sisältö voi olla sitä odotettua sisällöntuotantoa, eli tekstiä, kuvaa, videota tai musiikkia. Näiden lisäksi sisältö voi myös olla jotain paljon suurempaa, kuten kokonaisia virtuaalisia pelejä, tai pelien ominaisuuksia, uniikkeja taideteoksia, kaupunginosia tai jopa kokemuksia, kuten klubikeikkoja, mutta virtuaalisesti. Se, mikä takaa kaiken tämän oikeellisuuden ja kuulumisen vain kyseisten sisältöjen luojalle on niiden luonne: ne ovat NFT -omaisuuksia.

Selitämme alempana tarkemmin, mitä NFT:t ovat, miten ne toimivat ja mihin niitä voi käyttää, mutta tässä voimme jo selventää, että NFT -luonteensa vuoksi jokainen Decentralandin alustalle luotu tuote tai palvelu on ainutlaatuinen, eikä sitä voi kopioida tai korvata mitenkään. Varsinkin sisällöntuottajille tämän tyyppinen ainutlaatuisuus on varmasti mielenkiintoinen asia, sillä ainutlaatuisuus lisää sisällön arvoa. Decentralandin NFT -alusta toimii kahdella erilaisella kryptovaluutalla: ERC-20 token MANA on sen yleinen kryptovaluutta, jolla voi esimerkiksi maksaa Decentralandin verkossa transaktiomaksuja. Sen lisäksi on LAND token, jonka jokainen tontin luoja saa, ja joka edustaa nimenomaan kyseistä tonttia.

Decentraland

Decentralandin kiinnostavuutta viime aikoina on nostanut erityisesti perinteisten töiden, sosialisoinnin ja jopa ajanvieton siirtyessä virtuaalimaailmaan kiitos koronapandemian. Sen lisäksi Facebookin siirtyminen rakentamaan omaa Metaversumiaan, eli virtuaalista maailmaansa nostaa koko alan tunnettuutta ja arvostusta. Virtuaalisen sisällön kysyntä kasvaa kovaa tahtia, ja vuonna 2019 lanseerattu Decentraland on ollut sille valmiina. Se, mikä erottaa Decentralandin virtuaalimaailman Facebookin Metasta on kuitenkin sen kaupallisuudessa ja sen käyttäjien oikeuksissa.

Facebook on yksi maailman johtavista kaupallisista yhtiöistä, ja se käy kauppaa sen käyttäjien datalla. Voidaan siis olla melko varmoja, että myös sen Metaversumissa kaikki sinne tallettamasi tieto, ja kaikki toimintasi siellä on täysin Facebookin käytettävissä. Decentraland on valinnut päinvastaisen tien: kuten kryptovaluutat yleisesti, Decentraland tarjoaa keskittämättömän, demokraattisen ja korruptoimattoman alustan, jossa kaikki luomasi sisältö on täysin sinun, ei alustan tarjoajan, eli Decentralandin. 

Tämä pätee myös siihen, kuka hyötyy kyseistä sisällöstä rahallisesti: Metaversumissa Facebook voittaa aina, mutta Decentralandissa sinä päätät hinnoittelusta ja saat pitää sisällöstäsi maksetun hinnan kokonaisuudessaan itse. Osta Decentraland keskitetyn ja kontrolloidun Metan sijasta!

Katso Decentraland kurssi reaaliajassa.

Miten Decentraland toimii?

Nyt kun ymmärrämme mikä Decentraland on, ja mistä asioista se pääosin koostuu, voimme siirtyä käsittelemään sen käyttölogiikkaa tarkemmin. Kuten kerroimme, Decentralandin alusta on siis virtuaalinen maailma, johon sen käyttäjät voivat perustaa “tontteja”, ja jokainen tontti kuuluu sen perustajalle yksin, eikä kukaan muu pääse siihen käsiksi. Tontit ovat ainutlaatuisia, eikä niitä voi kopioida, korvata tai muuttaa ulkopuolelta. Tonttien sisälle jokainen tontin omistaja voi kehittää omia tuotteitaan ja palveluitaan, joita tontin haltija voi sitten halutessaan myydä itse päättämällään hinnalla. 

Jokaiselle tontille luodaan Decentralandin alustalla oma, ainutlaatuinen ERC-721 token, eli LAND token. LAND tokeneiden ainutlaatuisuus perustuu siihen, että jokainen LAND on NFT, eli uniikki, korvaamaton ja muuttamaton digitaalinen omaisuuserä. LAND on siis tavallaan kryptovaluutta, mutta sitä ei voi käyttää vaihdon välineenä. LANDeja on Decentralandin alustalla rajoitettu määrä, mikä tarkoittaa, että myös siihen kehitettävien tonttien määrä on tällöin rajoitettu. Tontteja voi kaiken kaikkiaan olla vain 90 000 kappaletta.

Decentraland pelimaailma

Kuten mainitsimme äsken, LAND tokeneita ei voi käyttää kryptovaluutan tapaan, joten Decentralandin alustan toiminnan ylläpitämiseksi sillä on myös natiivivaluutta, MANA. Esimerkiksi kun haluat ostaa Decentralandin alustalta tontin, tämä osto suoritetaan MANAlla. MANA toimii myös valuuttana Decentralandin tarjoamalla markkinapaikalla, josta käyttäjät voivat ostaa esimerkiksi avatareja, asusteita, jne. Aina kun joku ostaa MANAlla Decentralandin alustalta tontin, kyseisessä kaupassa käytetyt MANA coinit poltetaan, jolloin kyseisen kryptovaluutan tarjonta laskee pysyvästi. 

Myös Decentralandin alustalla transaktiomaksujen maksamiseen käytetyistä MANA coineista poltetaan 2,5% prosenttia. Tämä voi perinteisten taloussääntöjen varjossa kuulostaa hullulta, mutta kryptovaluuttojen saralla tarjonnan rajoittaminen toimii kyseisen kryptovaluutan arvoa nostavana tekijänä. Älä siis koskaan vertaa kryptovaluuttoja fiat-valuuttoihin, tai perinteisiin sijoituskohteisiin, sillä niiden arvot koostuvat aivan eri tavalla. Osta Decentraland kun ymmärrät sen käyttölogiikan ja potentiaalin kryptomarkkinoilla. 

NFT selitettynä

NFT Tokens

Kirjainyhdistelmä ‘NFT’ tulee englanninkielen sanoista Non-Fungible Token, joka kääntyy suomeksi ei-vaihdettaviksi rahakkeiksi. NFT:t ovat siis kryptotokeneita, joita ei voi vaihtaa toisiin NFtokeneihin, niinkuin kryptovaluuttoja voi vaihtaa keskenään. Tämä johtuu siitä, että jokainen olemassa oleva NFT on kuin aitoustodistuksella merkitty ainutlaatuinen token, eli digitaalinen omaisuuserä, jota ei voi korvata toisella, kopioida tai vaihtaa. NFT on aina alkuperäinen ja ainutlaatuinen, minkä vuoksi esimerkiksi NFT -taideteokset ovat tämän hetken hypen keskellä niin arvokkaita. 

NFT:t voivat kuitenkin olla paljon muutakin kuin digitaalisia taideteoksia, kuten Decentraland todistaa. Sen alustalle luodut tontit ovat jokainen ainutlaatuisia, ja voivat sisältää mitä vain taideteoksista musiikkiteoksiin, videoihin, kokemuksiin ja virtuaalipeleihin tai virtuaalisiin kiinteistöihin asti. Esimerkiksi maailman tunnetuin taidehuutokauppa, Sotheby’s on jo järjestänyt NFT -taideteosten huutokaupan Decentralandin alustalle rakentamassaan digitaalisessa huutokaupassaan. Kuten aiemmin mainitsimme, vain mielikuvitus on rajana.

NFT:t olivat aluksi ilmiö, jota suurin osa kryptoalan asiantuntijoista seurasi vierestä, mutta kun esimerkiksi Twitterin perustaja onnistui ansaitsemaan ensimmäisen twiittinsä NFT-versiolla satoja tuhansia dollareita, NFT:t alkoivat yhtäkkiä kiinnostaa laajempaa yleisöä. Nykyään NFT -teoksista tunnetaan parhaiten erilaisia taideteoksia sekä digitaalisia pelejä, kuten Cryptokitties, jossa pelaajat voivat luoda ja kasvattaa NFT -kissoja, joista maksetaan huimia summia. Tällä hetkellä voidaan jo sanoa, että NFT:t ovat tulleet jäädäkseen, mutta niiden koko potentiaali on vielä suurelta osin sumun peitossa. Osta Decentraland jos uskot NFT -alan nousuun.

LAND on NFT token

Kuten aiemmin mainitsimme, Decentralandin alustalla olevat tontit omistavat LAND tokenin, joka on aina sille kyseiselle tontille tarkoitettu NFT, eli kuin aitoustodistus. LAND token siis vahvistaa jokaisen tontin ainutlaatuisuuden, ja sitoo kyseisen tontin, ja sen sisällön arvon itseensä. Jokaisen tontin omistaja määrittelee kehittämänsä tontin sisällön arvon itse, ja he voivat halutessaan myydä kehittämäänsä sisältöä, tai jopa koko tontin eteenpäin. Tästä johtuen myös itse tonteilla on tottakai hintansa. 

Osta Decentraland

Ja kun näitä tontteja on Decentralandin alustalla rajoitettu määrä (90 000 tonttia), niiden arvon voidaan tulevaisuudessa olettaa kasvavan eksklusiivisuuden kautta. Tämän lisäksi tontteja voidaan myös yhdistää, näin luoden yhä suurempia ja arvokkaampia tontteja. Itse asiassa Decentralandin alustalla käydään jo tonteista yleisesti kauppaa hyvin samaan tapaan, kuin perinteisillä kiinteistömarkkinoilla käydään kauppaa. Esimerkiksi edellä mainitun Sotheby’s huutokaupan viereinen tontti on kalliimpi kuin muut tontit, sillä Sotheby’s houkuttelee kyseiselle alueelle enemmän käyttäjiä. 

LAND tokeneiden myymisestä kannattaa kuitenkin ottaa huomioon myös se, että Decetralandin alusta on jaettu erilaisiin vyöhykkeisiin. Nämä vyöhykkeet eroavat toisistaan erilaisten teemojen mukaan, ja LAND tokeneita ei voi myydä yhdeltä vyöhykkeeltä toiselle, vaan ainoastaan saman vyöhykkeen sisällä. Tämä ei kuitenkaan haittaa niiden käyttöpotentiaalia, sillä kyseessä on hyvin monipuolinen token. Myy mainostilaa tontillasi, vuokraa tonttiasi, tai tarjoa kehittämääsi digitaalista peliä pelattavaksi maksua vastaan. Decentralandin tonteilla luovuudella on todellakin lupa kukkia. 

Kannattaako Decentralandiin sijoittaa?

Heti aluksi haluamme huomauttaa, että kryptovaluutat ovat erittäin volatiileja sijoituskohteita, ja niihin sijoittamisen on aina oltava henkilökohtainen päätöksesi. Älä koskaan sijoita kryptovaluuttoihin vain siksi, että joku kehotti niin tekemään, vaan perehdy eri kryptojen käyttötarkoituksiin ja kurssihistoriaan rakentaaksesi käsityksen siitä, onko jokin krypto pääomasi arvoinen sijoituskohde. Me tarjoamme tässä ‘Osta Decentraland’ -oppaassamme oman tulkintamme Decentralandin historiaan ja sen käyttöön liittyen.

Isossa kuvassa voidaan todeta, että NFT -markkinat kasvavat ja kehittyvät kovaa vauhtia, minkä voidaan olettaa näkyvän tulevaisuudessa myös Decentralandia nostavana tekijänä. Mutta NFT -markkinoita tärkeämpää on ymmärtää Decentralandin itsensä potentiaali markkinoilla, ja se on meidän mielestämme valtava. Decentraland on ainutlaatuinen projekti, joka antaa käyttöösi sekä kryptovaluutan, että erittäin monipuolisen NFT:n sekä NFT -alustan. Tällä alustalla kuka vain voi toteuttaa luovuuttaan juuri niin kuin lystää, ja samalla tehdä rahaa ilman minkäänlaisia välikäsiä. 

Varsinkin nyt kun Facebook on tuonut oman Metaversuminsa kaupalliseen käyttöön, Decentralandin käyttölogiikan voidaan olettaa avautuvan suurelle yleisölle paremmin. Samalla täytyy kuitenkin toivoa, että samainen yleisö ymmärtää sen suuren eron Facebookin alustan ja lohkoketjualustojen välillä: keskitetty vs. avoin, korruptoitunut vs. korruptoimaton, epädemokraattinen vs. demokraattinen. Se, että Decentralandilla ei ole Facebookin markkinointibudjettia käytettävissään ei tee siitä lainkaan huonompaa, vaan päinvastoin. 

Decentraland plussat ja miinukset

Decentraland on vuoden aikana noussut kryptomarkkinoilla suureen suosioon, ja lokakuun lopulla sen MANA coin kurssi lähti pystysuoraan nousuun. Decentralandin tarjoama NFT -alusta tarjoaa erittäin joustavan ja monipuolisen, ainutlaatuisten digitaalisten omaisuuserien luomisen mihin tahansa tarkoitukseen. Sen alustalle rakennettuja “tontteja” tai niiden sisältämiä osia voi myydä tai vuokrata, ja näin tehdä voittoa ilman, että siinä on Facebookin tyyppinen entiteetti ottamassa oman osansa välistä.  

Koska kiinnostus Decentralandia kohtaan on noussut kohisten, myös sen arvo on kasvanut jättiloikkauksin. Se on tällä hetkellä suurimpien kryptovaluuttojen listalla 40 parhaan joukossa, ja on pitänyt paikastaan kiinni suhteellisen helposti. Tämän vuoksi analyytikot tuntuvat luottavan siihen, että kunhan kryptomarkkinat yleisesti pysyvät suhteellisen rauhallisina, Decentralandin ja koko NFT -alan voidaan olettaa jatkavan kasvuaan vielä pitkään. 

Plussat

 • Decentraland tarjoaa markkinoille monipuolisen NFT -alustan luovaan ja kaupalliseen käyttöön ilman ylimääräisiä välikäsiä
 • Decentralandin avoin ja joustava arkkitehtuuri mahdollistaa juuri sellaisten “tonttien” luomisen sen alustalle, kuin vain voit keksiä
 • Decentraland on ainutlaatuinen projekti ja alusta, mikä on tehnyt siitä erittäin vahvan pelaajan kryptomarkkinoilla
 • Analyytikot uskovat vakaasti Decentralandin kasvuun pitkälle tulevaisuuteen
 • NFT -projektina Decentralandin tulevaisuus näyttää valoisalta, kun NFT:t valtaavat koko ajan uusia aloja uusilta markkinoilta, ja niiden käytettävyys laajenee

Miinukset

 • Decentralandin suurin kilpailija on valtavan markkinointibudjetin ja vaikutusvallan omaava Facebook ja sen Metaverse
 • Kryptomarkkinat ovat hyvin volatiili markkina, ja Decentraland on riippuvainen koko markkinan arvon kehityksestä suuntaan jos toiseen
 • Jos keskitetyt, kaupalliset virtuaalialustat, kuten Facebookin Meta, valtaavat yhä enemmän alaa keskittämättömiltä projekteilta, kuten Decentraland, ne voivat jäädä jalkoihin

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Decentraland?

Decentraland tarjoaa markkinoille monipuolisen NFT -alustan luovaan ja kaupalliseen käyttöön ilman ylimääräisiä välikäsiä, kuten pankkia tai sosiaalisen median yhtiöt.

Mistä Decentralandia voi ostaa?

Osta Decentraland helposti ja nopeasti eToron kaupankäyntialustalta: rekisteröidy palveluun, siirrä tilillesi rahaa ja osta Decentraland tänään!
[Katso opas: Kuinka ostaa Decentraland]

Mikä on Decentraland arvo?

Decentraland arvo, kuten kaikkien kryptovaluuttojen arvot, muuttuvat päivittäin, joten tarkista aina reaaliaikainen Decentraland kurssi tältä sivustolta.

Minkä hintainen Decentraland on vuonna 2025?

Analyytikot uskovat Decentralandin kasvuun pitkällä aikavälillä, ja vuonna 2025 sen uskotaan olevan 50 – 100 dollarin arvoinen per MANA coin.

Onko Decentraland hyvä sijoitus?

Analyytikot uskovat Decentralandin tasaiseen kasvuun tulevaisuudessa, minkä vuoksi monet suosittelevat sitä pitkän aikavälin sijoituskohteeksi. 

Teresa Maria

Teresa Maria on monipuolinen sisällöntuottaja, jolla on laaja kokemus sijoittamisesta ja kryptovaluutoista. Hänen Osakekoululle tuottamien sijoitusoppaidensa avulla sinustakin voi tulla ammattisijoittaja alta aikayksikön.

Katso kaikki artikkelit tekijältä Teresa Maria