Osta Cronos: Paras opas (2022 Päivitetty)

Ostatko Cronos (CRO)? Vai haluatko vain selvittää, mikä Cronos on kryptovaluutalle? Cronos-kolikon on luonut Crypto.com, joka on yksi suurimmista kryptovaluuttojen kaupankäyntialustoista, aiemmin nimeltään crypto.com-coin, mutta on nyt muuttanut nimensä Cronosiksi (CRO).

Cronoksen hinta määräytyy kysynnän/tarjonnan mukaan, eikä vaihteluita pyritä minimoimaan sääntelyä, mikä tarkoittaa, että hyvät/huonot uutiset tai isot ostavat/myytävät sijoittajat voivat vaikuttaa hintaan ja 10 %:n hinnanpudotukseen. lisäys päivässä ei ole epänormaalia Cronosille.

Etkö ole vielä pelännyt?

Joten lue ja opi sijoittamaan Cronos-kolikkoon!

OSTA CRONOS TÄÄLTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Osta ensimmäinen Cronos-kolikkosi vaihe vaiheelta

Tässä osiossa selitämme, kuinka ostaa ensimmäinen Cronos-kolikkosi ja kuinka myydä se myöhemmin uudelleen.

Tämä vaiheittainen opas perustuu kryptovaluuttojen kaupankäyntialustaan ​​eToro, koska se on alusta, jota pidämme parhaana. Voit kuitenkin käyttää opasta helposti toiselle alustalle, koska prosessi on usein sama.

OSTA CRONOS TÄÄLTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Vaihe 1 – Valitse oikea kaupankäyntialusta

Ensimmäinen askel Cronosiin sijoittamisessa on kaupankäyntialustan valinta. Tässä artikkelissa oletamme, että haluat sijoittaa Cronosiin, mutta jos haluat myöhemmin käyttää Cronosta maksuvälineenä, se on mahdollista myös eTorolla, joka on suosittelemamme kaupankäyntialusta. Täältä löydät yleensä joitain parhaista kryptovaluutoista .

On monia kaupankäyntialustoja, jotka tarjoavat sinulle ostaa ja myydä Cronosia, mutta valitettavasti on myös monia niistä, joilla on korkeat maksut ja turvallisuusongelmia.

Olemme koonneet alla useita alustoja top-luetteloomme, joilla olemme kaikki käyneet kauppaa ja arvioineet niiden perusteella:

 • Turvallisuus
 • Maksut
 • Helppokäyttöisyys
 • Sijoitusopastus
 • Työkalut ja muut ominaisuudet

Yllä olevien tekijöiden perusteella pidämme parempana eToro-kaupankäyntialustaa. Ne on lisensoitu EU:ssa, niillä on kohtuulliset hinnat ja ne ovat erittäin käyttäjäystävällisiä sekä aloittelijoille että kokeneille.

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 83,45% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Vaihe 2 – Luo tili

Kun olet tehnyt valintasi ja päättänyt, millä kaupankäyntialustalla haluat käydä kauppaa, seuraava vaihe on tilin luominen.
Alla näytämme sinulle vaihe vaiheelta, kuinka se tehdään eTorossa, mutta voit todennäköisesti käyttää ohjattua toimintoa myös muille alustoille.

Aloita painamalla alla olevaa painiketta siirtyäksesi eToroon

OSTA CRONOS TÄÄLTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Täytä nyt tietosi ja paina ”Aloita ostos”

image 29

Täytä nyt tietosi ja paina ”Aloita ostos”

Olet nyt saanut eToron sähköpostin, joka sinun on vahvistettava. Kun tämä on tehty, voit tallettaa rahaa tilillesi. Pankkikortilla tai PayPalin kautta vähimmäistalletus on 50 dollaria, kun taas 500 dollaria, jos päätät tehdä pankkisiirron.

Sinun tulee myös vastata sijoittamiseen liittyviin kysymyksiin sekä vahvistaa itsesi vahvistamalla henkilöllisyytesi. Tämä tehdään joko passilla tai muulla henkilökortilla. Syy, miksi sinun on annettava ”arkaluonteisia tietoja”, johtuu siitä, että kaikilla säännellyillä kaupankäyntialustoilla on niin sanotut KYC-menettelyt. Nämä ovat toimenpiteitä, joiden pitäisi suojata sinua käyttäjänä sekä estää laitonta toimintaa, kuten rahanpesua.

Vaihe 3 – Osta Cronos (CRO)

Cronosin ostaminen on seuraava askel luettelossa.

Nyt kun olet luonut tilisi ja tallettanut rahaa, Cronosiin sijoittaminen on helppoa.

Voit joko kirjoittaa ”Cronos” sivun yläreunan hakukenttään tai käyttää vasemmalla olevaa valikkoa ja napsauttaa ”Kauppamarkkinat” valitaksesi kategorian ”Crypto”

. Olet nyt Cronos-sivulla ja sinun on napsautettava ”Trade”-sivustolla tehdäksesi ensimmäisen sijoituksesi Cronosiin.

image 30

Voit nyt kirjoittaa summan, jolla haluat ostaa Cronos . Vähimmäissumma, jolla voit käydä kauppaa, on 50 dollaria.

Kun olet syöttänyt summan, paina ”Avaa kauppa” ostaaksesi.

image 31

Voit nyt seurata sijoituksesi kehitystä napsauttamalla vasemmalla olevasta valikosta ”Portfolio”.

Vaihe 4 – Myy Cronos (CRO)

Sijoittajana haluat myydä sijoituksesi jossain vaiheessa. Joko kasvattaa voittoa tai tehdä tappiota.

Alla olevissa kuvakaappauksissa käytämme Bitcoinia, mutta se toimii samalla tavalla kaikille kryptovaluutoille

. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on klikata ”Portfolio” vasemmalla olevasta valikosta.

Napsauta tästä Cronosissa nähdäksesi kaikki avoimet työpaikkasi Cronosilla.

image 32

Sulkeakseni asemani tässä minun on napsautettava oikealla olevaa punaista ristiä.

image 33

Jos haluat sulkea kaupan, paina nyt ”Sulje kauppa”, jonka jälkeen rahat ja mahdolliset voitot siirretään suoraan eToro-tilillesi. Nyt voit halutessasi nostaa rahat pankkitilillesi.

image 34

Lue myös Osta Kyber Network – tai Buy Avalanche -artikkelimme.

Mikä on Cronos?

Cronos-kolikon on luonut Crypto.com, joka on yksi suurimmista kryptovaluuttojen kaupankäyntialustoista, aiemmin nimeltään crypto.com-coin, mutta on nyt muuttanut nimensä Cronosiksi (CRO).

Tämä Cronos-kolikko toimii Cronos Chainissa, joka on lohkoketjuverkosto, jonka Crypto.com rakensi helpottamaan maksamista ja kaupankäyntiä sekä muita yrityksen ekosysteemissä olevia tapahtumia. Heidän kolikkonsa lanseerattiin vuonna 2018.

Cronon arvo perustuu siihen, että se toimii työkaluna itse Crypto.com-ekosysteemissä, jossa käyttäjät voivat käydä kauppaa ja lyödä vetoa Crypto.com-ketjusta ja ansaita siten maksuja tapahtumien käsittelystä. Heidän alustansa tarjoaa myös 20 % käteispalautuksen käyttäjille, jotka maksavat CRO:lla, ja jopa 10 % lahjakorttien ostosta.

Cronos-kolikoita voidaan käyttää myös muihin asioihin Crypto.com-ekosysteemissä, kuten ansaita palkintoja heidän rahakkeillaan lyömällä vetoa toimitusjohtajalle erilaisissa ohjelmissa, joissa voit ansaita 10-12% vuosikorkoa panostamalla CRO- kolikoita.

Jos harkitset sijoittamista muihin kryptovaluuttoihin, voit lukea julkaisumme ja ostaa kryptovaluuttoja täältä .

Onko Cronos hyvä sijoitus?

CRO:lla on useita etuja verrattuna muihin kryptovaluuttoihin, kuten että se toimii sekä Ethereumin että Cosmosin ekosysteemien kanssa ja lisäksi Cronos tukee myös DeFiä, NTF:itä ja meta-säkettä. He yrittävät massiivisesti Web3-käyttäjäyhteisöä, koska he pystyvät antamaan rakentajille mahdollisuuden siirtää sovelluksiaan ja kryptovaluuttojaan muista ketjuista alhaisin kustannuksin, suurella suorituskyvyllä ja salamannopeasti.

Kun tämän kokoaa, tulevaisuus saattaa näyttää valoisalta Cronos-coinille, jos yhä useammat kehittäjät alkavat työskennellä ohjelmistojensa kanssa, joten niitä on jännittävää seurata lähitulevaisuudessa.

OSTA CRONOS TÄÄLTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Usein Kysytyt Kysymykset?

Mikä on Cronos?

Cronos on hajautettu digitaalinen valuutta, jota kutsutaan myös kryptovaluuttaksi. Cronosin hinta määräytyy kysynnän/tarjonnan mukaan, ja se on ollut suosittu sijoitus useiden vuosien ajan.

Kuinka ostaa Cronos (CRO)?

Voit ostaa Cronosia kryptovaluuttapörssistä, kaupankäyntialustalta tai käymällä kauppaa suoraan toisen henkilön kanssa. Se ei ole vaikeampaa kuin tilisiirron tekeminen, mutta valitettavasti se ei ole vielä mahdollista pankkien kanssa.
Olemme kirjoittaneet oppaan, jossa voit omistaa ensimmäiset Cronosi 5 minuutissa.

Lue oppaamme Cronosin ostamiseen

Kuinka sijoittaa Cronosiin?

Voit sijoittaa Cronosiin joko ostamalla Cronosin suoraan tai sijoittamalla CFD:hen, joka seuraa Cronoksen hintaa. Jos et halua käyttää Cronosta maksuvälineenä, on usein helpointa ostaa CFD, mutta sinun on oltava tietoinen kaikista maksuista.

Voinko ostaa Cronosta luottokortilla?

Voit ostaa Cronosia luottokortilla melkein mistä tahansa kryptovaluuttapörssistä. 
eToro-kaupankäyntialusta tarjoaa sinulle myös sijoituksen yhteydessä maksaa luottokortilla, joten sinun ei tarvitse odottaa useita päiviä tilin siirtoa.

Voinko ostaa Cronosin pankkisiirrolla?

Voit ostaa Cronoja tilisiirrolla kaikista kryptovaluuttapörsseistä. 
Tätä menetelmää käytetään useimmiten, jos haluat sijoittaa suuria summia, mutta haittana on, että joudut odottamaan useita päiviä ennen kuin rahat voidaan sijoittaa. eToro-kaupankäyntialustalla voit ostaa Cronosia tilisiirrolla, jos siirrät vähintään 200 dollaria

Pitääkö sinun maksaa veroa Cronosista?

Kun yksityishenkilö ostat ja myyt Cronosta, Tax pitää sitä keinotteluna. 
Eli ostat ne saadaksesi voittoa jälleenmyynnistä. Siksi sinun on ilmoitettava se vuosikertomuksessasi, kun sinulla on voittoa tai tappiota Cronoksen myynnistä.

Kuinka kasvattaa Cronos?

Se, miten kasvatat Cronojasi, riippuu siitä, miten ostit ne. 
Jos kyseessä on ostamasi CFD, sulje kauppa kaupankäyntialustalla ja nosta rahasi, mutta jos ne on tallennettu lompakkoon, sinun on myytävä ne kryptovaluuttapörssissä.

Voitko ostaa Cronosia pankista?

Et voi ostaa Cronoja suurimmasta osasta tanskalaisista pankeista. 
Jotkut yksittäiset pankit, kuten Saxo Bank, antavat sinun ostaa CFD:n, joka seuraa Cronoksen hintaa, mutta jos haluat omistaa Cronosin, sinun on löydettävä toinen kaupankäyntijärjestelmä, kuten. 
eToro.

Toimitus

Katso kaikki artikkelit tekijältä Toimitus