Osta Compound: Paras opas (2022 Päivitetty)

Osta Compound, joka on yksi mielenkiintoisimmista pelaajista kryptolainojen markkinoilla. Compound ei ole ainoa kryptolainoja tarjoava alusta, mutta se on yksi niistä parhaiten tunnetuista ja eniten käytetyistä, mikä tekee siitä myös yhden arvokkaimmista. DeFi -projektina se on myös osa perinteisten rahoitusmarkkinoiden mullistusta, kun hajautetut, digitaaliset ratkaisut vievät alaa keskitetyiltä ja epädemokraattisilta keskuspankeilta ja rahoituslaitoksilta. 

DeFi -palveluiden tarjonta lisääntyy koko ajan, ja kun niitä integroidaan osaksi esimerkiksi yritysten toimintoja, positiiviset vaikutukset heijastuvat kaikkiin DeFi -projekteihin. Compound tarjoaa pelkkien kryptolainojen lisäksi paljon muutakin jännittävää. Mikä se on, miten se toimii ja kannattaako siihen sijoittaa? Näihin kysymyksiin ja paljoon muuhun pureudumme tässä artikkelissa. Lisäksi tarjoamme sinulle Osta Compound -oppaan, jonka avulla omistat tätä mielenkiintoista kryptovaluuttaa vaikka heti tänään.

Osta Compound täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

4 hyvää syytä ostaa Compound

 • Compound on arvostettu ja toimiva kryptolainaprotokolla
 • COMP kryptovaluutta on hyvän hintainen ja analyytikot uskovat sen hinnan kasvuun tulevaisuudessa
 • Compound on volatiili kryptovaluutta, mikä tekee siitä hyvän sijoituskohteen nopeatempoiseen, spekulatiiviseen kaupankäyntiin
 • Osta Compound nopeasti ja helposti eTorossa – Aloita sijoittaminen tänään!
Osta Compound täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Osta Compound – Nopea Opas

Mennään heti itse asiaan, eli Compound osto-oppaaseen. Compoundin markkina-arvo on korkea (yli 2 miljardia dollaria), mutta sen COMP kryptovaluutta on jopa kryptomarkkinoilla hyvin volatiili tapaus. Siitä huolimatta COMP on hyvän hintainen ja sillä on edelleen paljon kasvuvaraa! Onhan Compound kuitenkin itse ylittänyt analyytikoiden odotukset sen hinnan kehityksestä jo useaan kertaan. Osta Compound jos uskot sen tulevaisuuden potentiaaliin kasvaa yhdeksi DeFi -markkinoiden tärkeimmäksi lainaprotokollaksi.

Nyt on erinomainen hetki käydä kiinni tähän erittäin mielenkiintoiseen kryptovaluuttaan jos siitä haluaa hyötyä ilman, että siihen pitää sijoittaa kymmeniä tuhansia kerralla. Pidä kuitenkin aina mielessä, että kryptovaluutat eivät ole säännelty sijoituskohde, joten niihin sijoittaessa otat itse vastuun sijoittamisen riskeistä. Kryptovaluutat ovat volatiilejä sijoituskohteita, joiden liikkeitä on erittäin vaikea ennustaa. Osta Compound omalla vastuulla.

Valitse kaupankäyntialusta

Jos olet sijoittanut aiemmin, olet varmaan tehnyt sen pankkisi kautta. Pankkien kautta sijoittaminen on kuitenkin monimutkaisempaa ja huomattavasti kalliimpaa kuin netin kaupankäyntipalveluiden kautta. Lisäksi pankit eivät tarjoa asiakkailleen lainkaan kryptovaluuttaa, mutta ironisesti sijoittavat niihin kuitenkin itse. Ei anna kovin luotettavaa kuvaa, eikö? Pankkien sijasta vuonna 2022 sijoittaminen hoidetaan netissä!

Osta Compound markkinoiden johtavalla kaupankäyntialustalla, eTorossa, joka on käytössä ympäri maailmaa yli 140 maassa. Palvelu on perustettu jo vuonna 2007 ja se on viimeisen vuoden aikana kasvanut hurjaa vauhtia, kun epävarmat työmarkkinat ja pandemia ovat puskeneet ihmisiä laittamaan rahansa johonkin muualle kuin sukan varteen. eToro tarjoaa laajan kavalkaadin sijoituskohteita: 

 • osakkeita (myös suomalaisia!), 
 • kryptovaluuttoja, 
 • indeksirahastoja, 
 • valuuttoja sekä 
 • hyödykkeitä. 

Lisäksi sen alustalla voi käydä kauppaa monella eri tavalla, kuten myydä lyhyeksi tai harjoittaa CopyTradingia alustan sosiaalisen kaupankäynnin kautta. eToro on yksi markkinoiden turvallisimmista ja halvimmista kaupankäyntialustoista, joka on saatavana suomenkielisenä. Esimerkiksi osakekaupankäynti on täysin välityspalkkiovapaata ja kaikki rahansiirrot on turvattu SSL-teknologialla. Supersijoittaja Warren Buffetkin sijoittaa eTorossa, joten miksi sinä et sijoittaisi? Osta Compound eTorossa näin:

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 79,17% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Luo tili ja talleta rahaa

Tilin luominen eToroon tapahtuu muutamassa minuutissa. eToron etusivulla näet Rekisteröidy -painikkeen, klikkaa sitä. Täytä avautuvalle lomakkeelle sähköpostiosoitteesi ja keksi itsellesi vahva salasana. Sinun on myös mahdollista kirjautua nopeasti sisään Facebook- tai Google-tilisi tunnuksilla. Lopuksi sinun on vielä tunnistauduttava. Tämän voi skipata, mutta suosittelemme, että teet sen samantien. Muuten palvelusi tulevat olemaan rajalliset. Lisäksi tunnistautuminen tuo lisäturvaa sijoituksillesi. 

Tämän jälkeen tilisi on auki, ja sinun täytyy enää siirtää sinne se summa rahaa, jolla haluat osta Compound. Vasemmassa alakulmassa näet ‘Talleta varoja’ -painikkeen. Klikkaa siitä lomake auki, täytä haluamasi summa ja valitse maksuväline, minkä jälkeen raha siirtyy välittömästi eToro -tilillesi ja olet valmis ostamaan Compoundia!

Osta Compound

Kun tilisi on auki ja sinne on siirretty rahaa, olet valmis. Osta Compound helposti ja nopeasti kirjoittamalla kryptovaluutan nimi yläreunan hakuvalikkoon, ja klikkaa itsesi sen sijoitussivulle. Sijoitussivulla voit seurata kryptosta käytävää keskustelua, ja kerätä sieltä parhaat sijoitusvinkit, sekä seurata sen kurssia reaaliajassa.

Sivun yläreunassa näet ‘Käy kauppaa’ -painikkeen. Klikkaa sitä ja sinulle avautuu ostolomake. Tähän sinun tarvitsee vain kirjata haluamasi summa, jolla haluat ostaa Compoundia. Voit halutessasi valita myös vipuvaikutuksen, mutta jos olet sijoittamassa arvonnousun tarkoituksessa, älä koske vipuvaikutukseen. Lopuksi klikkaa ‘Avaa kauppa’, ja näet välittömästi ostamasi COMP coinit eToro-salkussasi.

Osta Compound

Mikä on Compound

Compound on Kaliforniassa vuonna 2017 käynnistetty kryptovaluutta ja hajautetun rahoituksen protokolla, joka tarjoaa erilaisia kryptolainoja ja kryptolainoihin liittyviä ratkaisuja. Se on perustettu Ethereumin verkkoon, johon suurin osa kaikista markkinoilla tällä hetkellä olevista suurimmista DeFi -projekteista on perustettu. Käytännössä tämä takaa heti alkuun Compoundille laajemman ja joustavamman toimintaympäristön, sillä Ethereumin verkko on valtava ja erittäin monipuolinen käyttöjärjestelmä. 

Compound tarjoaa kryptomarkkinoille lainapalveluita, jotka edustavat sekä lainanantajia, että lainan ottajia. Compound yhdistää nämä osapuolet oman alustansa kautta suoraan niin, että näiden kahden välissä ei ole mitään ylimääräisiä välistä vetäjiä, kuten pankkeja. Lainan ottaminen Compoundin verkossa onnistuu parhaiten silloin, jos omistat projektin natiivivaluuttaa, eli COMP -kryptovaluuttaa. Tällä kryptovaluutalla voi esimerkiksi maksaa transaktiomaksuja Compoundin verkossa tai asettaa sitä vakuudeksi lainaa vastaan.

Osta Compound

Kuten äsken mainitsimme, se, että Compound on rakennettu nimenomaan Ethereumin verkkoon, takaa sille laajemman toimintaympäristön, sekä myös oikotien suoraan potentiaalisten käyttäjien eteen. Mutta tämän lisäksi olemalla osa Ethereumin verkkoa, Compound saa paljon muutakin hyötyä. Ethereumin verkon kehittyminen ja laajentuminen edesauttaa myös Compoundia, minkä vuoksi Compound lahjoittaa omaa natiivivaluuttaansa oman alustansa käyttäjille, eli lainan ottajille ja antajille aina, kun uusi Ethereum -lohko on louhittu.

Tämä on mielenkiintoinen strategia, sillä käytännössä se tarkoittaa, että Compound palkitsee omaa verkkoaan stakingiin käyttävät käyttäjät Ethereumin lohkoketjun louhinnasta. Ethereumin lohkoketjuun louhitaan uusi lohko noin joka 15. sekunti, joten stakingia Compoundin verkossa harjoittavat saavat staking -palkkioita “tileilleen” lähes tauotta. Nämä staking -palkkiot on Compoundin verkossa määritelty aina etukäteen. 

Mutta miksi Compound maksaa staking -palkkioita toisen lohkoketjun louhimisesta? Tämän strategian pointti perustuu Compoundin haluun tehdä omasta verkostaan mahdollisimman hajautettu, ja tällainen automaattiseen “koron” maksamiseen liittyvä logiikka mahdollistaa tämän tavoitteen saavuttamisen. Stakingin kautta Compoundin verkko on niin sanotusti itseohjautuva, eli keskitettyä hallintoa ei tarvita. Kerromme Compound stakingista yksityiskohtaisemmin alempana, mutta käydään ensin tarkemmin läpi, miten Compound lainaprotokolla toimii.

Miten Compound toimii?

Compound on ennen kaikkea kryptovaluuttojen lainattavaksi antamisen, sekä kryptolainojen ottamisen mahdollistava alusta. Kuka vain voi tallettaa Compoundin verkkoon kryptovaluuttaa muiden lainattavaksi, tai ottaa itse lainaa Compoundin lainapooleista. Huomaa kuitenkin, että Compoundin hyväksymä lainattavien kryptovaluuttojen lista on rajoitettu vain tiettyihin kryptovaluuttoihin:

Koska Compound on rakennettu Ethereumin verkkoon, se suosii kyseiseen verkkoon rakennettuja kryptovaluuttoja. Yleisimmät sen alustalla hyväksytyt kryptovaluutat ovat tästä johtuen tottakai sen oma COMP sekä itse Ethereum. Näiden lisäksi listalta löytyy USD coin (USDC), DAI, ja Bitcoinin tokenisoitu versio, joka toimii Ethereumin verkossa, eli Wrapped Bitcoin (WBTC). Compound on näiden lisäksi avomielinen myös monia muita nimenomaan Ethereumin verkkoon rakennettuja kryptovaluuttoja kohtaan. 

Osta Compound

Kun sinulla on jotakin edellä mainituista kryptovaluutoista hallussasi, pystyt tallettamaan niitä haluamasi määrän verran Compoundin verkkoon muiden käyttäjien lainattavaksi, tai voit itse lainata esimerkiksi Ethereumia asettamalla lainan vakuudeksi jotakin edellä mainituista kryptovaluutoista. Näin ollen kaikki lainaaminen tapahtuu suoraan lainanantajan sekä lainan ottajan välillä, ilman mitään kolmansia osapuolia, kuten pankkia tai lainaneuvojaa. Ymmärrettävästi tämän vuoksi kryptolainan ottaminen on täten huomattavasti halvempaa. 

Halvemman lainan ottamisen lisäksi kryptolainan ottaminen on paljon nopeampaa kuin pankkilainan hakeminen. Jos esimerkiksi haet asuntolainaa pankista, sinun on mentävä itse paikalle neuvottelemaan, ja tuotava mukanasi kasa todisteita kelpoisuudestasi saada lainaa. Hyvin usein lainan määrä ei loppujen lopuksi ole sitä, mitä olit toivonut. Sen sijaan kaiken sen vaivan ja ajankäytön päälle maksat palvelumaksun, tilin- ja lainanhoitomaksun, korot ja sinua palvelleen henkilön joulubonuksen. Hidasta, jäykkää, ja erittäin kallista.

Jos taas haet Compoundin alustalla kryptolainaa, sinun tarvitsee vain tallettaa haluamasi lainan vaatimat vakuudet Compoundin alustalle lainan vastineeksi, minkä jälkeen saat tarvitsemasi määrän kryptovaluuttaa suoraan itsellesi. Homma toimii täysin samoin edellytyksin myös toisinpäin. Transaktion osapuolet ovat suoraan yhteydessä toisiinsa, eikä kukaan vedä välistä. Kaikki käy silmänräpäyksessä ilman turhia välikäsiä ja sääntelyä.

Compound staking

Olet varmasti kuullut louhinnasta, joka on prosessi, jolla luodaan esimerkiksi uusia Bitcoineja markkinoille. Louhinta on hidas ja kallis prosessi, johon monilla ei ole mahdollisuutta osallistua, mutta sen lisäksi on olemassa kryptovaluuttojen staking. Staking on prosessi, jossa sinulla on mahdollisuus tienata lisää kryptovaluuttaa korkona, kun talletat kyseistä kryptovaluuttaa sen lohkoketjuun tietyn määrän tietyksi ajaksi. Tämä auttaa lohkoketjuprojektin kehitystä, ja olet näin ollen ansainnut palkkion, eli lisää kyseistä kryptovaluuttaa. Kuten olemme jo kertoneet, Compound on yksi näistä kryptovaluutoista, jota voi tienata myös stakingin kautta. 

Compound staking on sinällään helpompaa kuin monien muiden kryptovaluuttojen staking, että sen kautta koron ansaitseminen talletuksellesi alkaa välittömästi, ei vasta tietyn ajan kuluttua. Koron määrä ei kuitenkaan ole vakio, vaan se vaihtelee aina markkinatilanteen mukaan. Staking vaatii yleensä sen, että koron ansaitsemistarkoituksessa talletettavan kryptovaluutan on aina oltava nimenomaan kyseisen lohkoketjun kryptovaluuttaa. Mutta Compound on erilainen tapaus!

Compound staking

Compoundin alustalla voit steikata sen oman COMP valuutan lisäksi myös esimerkiksi Wrapped Bitcoinia ja DAI:ta. Ansaitsemasi staking korko maksetaan aina siinä kryptovaluutassa, jota olet alunperin tallettanut. Staking Compoundin verkossa on siis jo pelkästään tallettamisen näkökulmasta monipuolista. Mutta tallettamalla kryptovaluuttaa sen verkkoon saat myös oikeuden tienata palkkioita muilla tavoilla. 

Jos sinulla on hallussasi vähintään 1% COMP coinien kokonaistarjonnasta, sinulla on näin ollen oikeus osallistua Compoundin verkon kehitykseen erilaisten äänestysten kautta. Nämä äänestykset suoritetaan nimenomaan Compoundin verkon turvallisuuden, nopeuden ja uusien ideoiden läpiviennin nimissä, joten jokainen äänestys kehittää verkkoa koko ajan eteenpäin. Tämän vuoksi äänestyksiin osallistuvat ansaitsevat kaikesta tästä hyödyllisestä “työstä” staking -palkkion.

Lue Compound kurssi.

Onko Compound DeFi coin?

DeFi tulee englannin kielen sanoista Decentralized Finance, joka tarkoittaa suomeksi hajautetun rahoituksen protokollia. Koska kyseessä ovat nimenomaan hajautetut rahoitusratkaisut, DeFi -projektit perustuvat aina lohkoketjuun, joka takaa keskittämättömän, demokraattisen ja avoimen järjestelmän monenlaisille erilaisille rahoitusratkaisuille. Tämä sopii kryptovaluuttojen pirtaan erinomaisesti, sillä ne luotiin alunperin haastamaan perinteiset valuutat, jotka ovat erittäin säänneltyjä ja rajoitettuja. DeFi -projektit ovat askel eteenpäin kryptovaluutoista.

Kuluttajien luottamus esimerkiksi pankkeihin on viimeisimmän talouskriisin (2008) jälkeen rapautunut pahemman kerran, minkä vuoksi hajautetuilla, demokraattisille rahoitusratkaisuille on jo pitkään ollut kysyntää. Ei ole yhteensattuma, että maailman ensimmäinen hajautetun rahoituksen mahdollistanut järjestelmä, eli Bitcoinin lohkoketju, lanseerattiin juuri talouskriisin keskellä vuonna 2009. Bitcoin kuitenkin tarjoaa tällä hetkellä käyttöömme pääasiassa maksuvälineen, sekä tietenkin mielenkiintoisen sijoituskohteen, kun taas DeFi -projektit tuovat meille kaikkea seuraavaa:

 • kryptovaluuttalainoja (asuntolainoja, kulutusluottoja, sijoituslainoja, jne.)
 • joukkorahoitusta (hyväntekeväisyyskeräykset, rahoituskierrokset, jne.)
 • vakuutuksia (omaisuudelle, henkilöille, lemmikeille, jne.)
 • erilaisia sijoitusratkaisuja (pörssejä, likviditeettipooleja, passiivista tuloa, jne.)

Kaikki tämä tulee DeFi -projektien kautta mahdolliseksi kryptovaluutoilla! Tämä saattaa kuulostaa korkealentoiselta, mutta itse asiassa Suomesta löytyy yksi markkinoiden suurimmista DeFi -projekteista: AAVE lainaprotokolla pyrkii mullistamaan asuntolainamarkkinat hajautetulla luototusalustallaan. Ja koska Compound tarjoaa markkinoille samantyyppisen DeFi -protokollan, se on yksi Aaveen suurimmista kilpailijoista.

DeFi -projektien, kuten Compoundin etuna on nimenomaan niiden hajautettu luonne, sekä se, että esimerkiksi lainaa ottaessa luottotietojesi puhtaudella ei ole asian kanssa mitää tekemistä. Se, mitä sinulla on oltava, on talletettavaa kryptovaluuttaa, ja se riittää. Se, kuinka paljon kryptovaluuttaa talletat Compoundin verkkoon määrittelee, kuinka paljon saat sen vastineeksi lainaa. Tällainen systeemi poistaa lainayhtälöstä kaikki yleiset hidasteet, kuten yhteiskuntaluokan vaikutukset tai varallisuuden tason. Kryptovaluutoilla lainan ottaminen on demokraattisempaa. Osta Compound jos uskot DeFi -markkinoiden nousuun.

Kannattaako Compoundiin sijoittaa?

Compound on kryptovaluutta, ja siten sen arvo koostuu täysin eri asioista, kuin esimerkiksi osakkeiden arvo. Kysyntä ja tarjonta ovat tottakai myös kryptovaluuttojen kohdalla erittäin tärkeässä asemassa, mutta yhtä suurta vaikutusta Compound kurssi iin on alustan käytön määrällä. Mitä enemmän Compoundin alustalla on lainanantajia sekä lainanottajia, sitä arvokkaampi projektista tulee. Ja Compoundin lainaprotokollalla pyyhkii tästä näkökulmasta erittäin hyvin. Se on kryptomarkkinoilla laajasti tunnettu projekti, ja analyytikot uskovat sen kasvuun. 

Osta Compound

Kuten tiedämme, lainamarkkinat ovat perinteisesti hyvin keskitetty ala, ja koska se on niin keskitetty ala, se on hyvin jäykkä, kallis ja syrjivä. Tämän vuoksi Compoundin tapaiset kryptolainaprotokollat ovat alkaneet kasvattaa suosiotaan hyvin laajalti. Talouskriisi toisensa jälkeen on opettanut meille, että pankit eivät ole meitä varten, vaan me pankkeja varten, halusimme tai emme. Tämä ei monille enää kelpaa, vaan kuluttajat haluavat vaihtoehtoja. Ja lohkoketjuprojektit ovat juuri tämä vaihtoehto. 

Ehkä asuntolainan ottaminen Compoundin kautta ei vielä tänään ole käytännössä kaikille mahdollista, mutta jo viiden vuoden kuluttua se voi olla valtavirran toimintaa. Maailma muuttuu nyt todella nopeasti, mikä ei ole jäänyt huomaamatta analyytikoilta. Monet kryptoalan asiantuntijat luottavat Compoundin kasvuun tulevaisuudessa, vaikka sen kasvun ei uskota olevan lähellekään niin stratosfääristä, kuin esimerkiksi Bitcoinin kasvu on ollut. 

Yleiskuvassa suosittelemme sinua aina tutustumaan sen kryptovaluutan projektiin kokonaisuudessaan, johon olet aikeissa sijoittaa. Kryptovaluuttoihin sijoittamisen järkevyyttä on helpompi perustella, kun ymmärrät mihin jotakin tiettyä kryptovaluuttaa voidaan käyttää, ja näin ollen voit päätellä onko kyseisellä kryptolla kasvupotentiaalia. Osta Compound jos uskot, että siinä on potentiaalia lainamarkkinoiden mullistamiseen, ja jos analyytikoiden tapaan näet sen hyvänä pitkän aikavälin sijoituskohteena.

Compound plussat ja miinukset

Tämän artikkelin kirjoitushetkellä COMP kryptovaluutta on arvoltaan 354 dollaria per coin. Sen hinta on siis korkea DeFi -projektiksi, mikä kielii korkeasta potentiaalista myös jatkossa. Monet analyytikot uskovat Compoundin nousevan 400 – 600 dollariin vuonna 2022 , ja optimistisimmat arviot heittävät sen jopa yli 1000 dollarin arvoon vuoteen 2025 mennessä. Ei siis ole kysymystäkään siitä, etteikö markkinoilla riittäisi uskoa tähän lainamarkkinat mullistavaan DeFi -projektiin. Kysymys onkin, löytyykö sinulta luottoa siihen? Osta Compound jos löytyy, mutta lue ensin nämä pääpiirteiset plussat ja miinukset:

Plussat

 • Compound tarjoaa monipuolisia palveluita sekä lainan ottajille, että lainanantajille usean eri kryptovaluutan kautta
 • Ethereumin verkkoon rakennettuna projektina sillä on laajat toimintamahdollisuudet varsinkin muiden Ethereumin verkon kryptovaluuttojen saralla
 • Compound staking antaa sijoittajalle useita erilaisia tapoja tienata kryptovaluutoilleen korkoa
 • Markkinoilla Compoundia pidetään yhtenä varteenotettavimpana lainaptorokollana
 • DeFi -projektina Cardano hyötyy kokonaisuudessaan DeFi -markkinoiden kasvusta

Miinukset

 • Compoundia pidetään hyvin volatiilina kryptovaluuttana, joten se ei sovellu kaikkein heikkohermoisimmille sijoittajille
 • Compoundilla on markkinoilla runsaasti kilpailijoita, mukaan lukien hyvin samantyyppinen Suomesta lähtöisin oleva Aave -lainaprotokolla
 • Kuten kaikki kryptovaluutat, myös Compound kurssi on riippuvainen kryptomarkkinoiden voinnista kokonaisuudessaan
Osta Compound täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Compound on?

Compound on menestystä markkinoilla niittänyt DeFi -projekti, joka mahdollistaa lainojen ottamisen ja antamisen useilla kryptovaluutoilla sen lohkoketjussa.

Miten voin ostaa Compound coinia?

Osta Compound helposti ja nopeasti suosituimmilta netin kaupankäyntialustoilta, kuten eToro: rekisteröidy, siirrä tilillesi rahaa ja osta Compound.

Kannattaako Compound kryptovaluuttaan sijoittaa?

Compound on kunnollisen käyttötarkoituksen tarjoava DeFi -protokolla, mikä povaa sille valoisaa tulevaisuutta. Analyytikot suosittelevat Compoundia pitkän aikavälin sijoituksena.

Mikä on Compound hinta?

Compound arvo, kuten kaikkien kryptovaluuttojen arvot, muuttuvat päivittäin, joten tarkista aina reaaliaikainen Compound kurssi tältä sivustolta.

Nouseeko Compound hinta tulevaisuudessa?

Compound hintaan vaikuttaa sen oman projektin suosion ja käytön kasvu, minkä lisäksi DeFi -markkinoiden tila ja kasvu vaikuttavat siihen positiivisesti.

Teresa Maria

Teresa Maria on monipuolinen sisällöntuottaja, jolla on laaja kokemus sijoittamisesta ja kryptovaluutoista. Hänen Osakekoululle tuottamien sijoitusoppaidensa avulla sinustakin voi tulla ammattisijoittaja alta aikayksikön.

Katso kaikki artikkelit tekijältä Teresa Maria