Osta Chiliz: Paras opas (2022 Päivitetty)

Osta Chiliz? Vai haluatko vain selvittää, mikä Chiliz on kryptovaluutta? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Chilz on keskivertokuluttajalle suunnattu blockchain-teknologiaan perustuva kryptovaluutta, joka on yksi uusista jännittävistä kryptovaluutoista, jotka ovat tulleet viime vuosina, ja sinusta tulee paljon viisaampi sen suhteen, mitä varten voit ostaa Chiliz-kryptovaluuttaa ja miten voit. voi sijoittaa Chiliziin, joka on niin kutsuttu ”fanitunnus”.

Chilizin hinta määräytyy kysynnän/tarjonnan mukaan, eikä siinä ole sääntelyä, joka pyrkisi minimoimaan heilahteluja, mikä tarkoittaa, että hyvät/huonot uutiset tai suuret sijoittajat, jotka ostavat/myyvät, voivat vaikuttaa hintaan ja 10 %:n hinnanpudotukseen. lisääntyminen päivässä ei ole epänormaalia Chilizille.

Etkö vielä pelkää?

Joten lue ja opi sijoittamaan Chiliziin!

OSTA CHILIZ TÄSTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Osta ensimmäinen Chiliz vaihe vaiheelta

Tässä osiossa selitämme, kuinka ostaa ensimmäinen Chiliz ja kuinka myydä myöhemmin uudelleen.

Tämä vaiheittainen opas perustuu eToro-kaupankäyntialustaan , koska se on alusta, jota pidämme parhaana. Voit kuitenkin käyttää opasta helposti toiselle alustalle, koska prosessi on usein sama.

OSTA CHILIZ TÄSTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Vaihe 1 – Valitse oikea kaupankäyntialusta

Ensimmäinen askel Chiliziin sijoittamisessa ja yleisesti kryptovaluutoista oppimisessa aloittelijoille on valita paras kryptovaluutan kaupankäyntialusta . Tässä artikkelissa oletamme, että haluat sijoittaa Chiliziin, mutta jos haluat myöhemmin käyttää Chiliziäsi maksuvälineenä, se on mahdollista myös eToron kanssa, joka on suosittelemamme kaupankäyntialusta.

On monia kaupankäyntialustoja, jotka tarjoavat voit ostaa ja myydä Chiliziä, mutta valitettavasti on myös monia niistä, joilla on korkeat maksut ja turvallisuusongelmia.

Olemme koonneet alla useita alustoja top-luetteloomme, joilla olemme kaikki käyneet kauppaa ja arvioineet niiden perusteella:

 • Turvallisuus
 • Maksut
 • Helppokäyttöisyys
 • Sijoitusopastus
 • Työkalut ja muut ominaisuudet

Yllä olevien tekijöiden perusteella pidämme parempana eToro-kaupankäyntialustaa. Ne on lisensoitu EU:ssa, niillä on kohtuulliset hinnat ja ne ovat erittäin käyttäjäystävällisiä sekä aloittelijoille että kokeneille, ja ne tarjoavat helpon yleiskatsauksen päivitetyistä kryptovaluuttakursseista .

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 83,45% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Vaihe 2 – Luo tili

Kun olet tehnyt valintasi ja päättänyt, millä kaupankäyntialustalla haluat käydä kauppaa, seuraava vaihe on tilin luominen.
Alla näytämme sinulle vaihe vaiheelta, kuinka se tehdään eTorossa, mutta voit todennäköisesti käyttää ohjattua toimintoa myös muille alustoille.

Aloita painamalla alla olevaa painiketta siirtyäksesi eToroon

OSTA CHILIZ TÄSTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Täytä nyt tietosi ja paina ”Aloita ostos”

image 5

Täytä nyt tietosi ja paina ”Aloita ostos”

Olet nyt saanut eToron sähköpostin, joka sinun on vahvistettava. Kun tämä on tehty, voit tallettaa rahaa tilillesi. Pankkikortilla tai PayPalin kautta vähimmäistalletus on 50 dollaria, kun taas 500 dollaria, jos päätät tehdä pankkisiirron.

Sinun tulee myös vastata sijoittamiseen liittyviin kysymyksiin sekä vahvistaa itsesi vahvistamalla henkilöllisyytesi. Tämä tehdään joko passilla tai muulla henkilökortilla. Syy, miksi sinun on annettava ”arkaluonteisia tietoja”, johtuu siitä, että kaikilla säännellyillä kaupankäyntialustoilla on niin sanotut KYC-menettelyt. Nämä ovat toimenpiteitä, joiden pitäisi suojata sinua käyttäjänä sekä estää laitonta toimintaa, kuten rahanpesua.

Vaihe 3 – Osta Chiliz (CHZ)

Chilizin ostaminen on seuraava askel luettelossa.

Nyt kun olet luonut tilisi ja tallettanut rahaa, Chiliziin sijoittaminen on helppoa.

Voit joko kirjoittaa ”Chiliz” sivun yläreunan hakukenttään tai käyttää vasemmalla olevaa valikkoa ja napsauttaa ”Kauppamarkkinat” valitaksesi kategorian ”Crypto”

. Olet nyt Chilizin sivulla ja sinun on napsautettava ”Tradessa” tehdäksesi ensimmäisen sijoituksesi Chiliziin.

image 6

Voit nyt kirjoittaa summan, jolla haluat ostaa Chilizin . Vähimmäissumma, jolla voit käydä kauppaa, on 50 dollaria.

Kun olet syöttänyt summan, paina ”Avaa kauppa” ostaaksesi.

image 7

Voit nyt seurata sijoituksesi kehitystä napsauttamalla vasemmalla olevasta valikosta ”Portfolio”.

Vaihe 4 – Myy Chiliz (CHZ)

Sijoittajana haluat myydä sijoituksesi jossain vaiheessa. Joko kasvattaa voittoa tai tehdä tappiota.

Alla olevissa kuvakaappauksissa käytämme Bitcoinia, mutta se toimii samalla tavalla kaikille kryptovaluutoille

. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on klikata ”Portfolio” vasemmalla olevasta valikosta.

Napsauta CHZ tästä nähdäksesi kaikki avoimet työsi Chilizillä.

image 8

Sulkeakseni asemani tässä minun on napsautettava oikealla olevaa punaista ristiä.

image 9

Ennen kaupan sulkemista sinun tulee olla tietoinen siitä, että olet velvollinen, olet velvollinen ilmoittamaan kaikki suljetut kaupat vuosikertomuksessasi ja sinua verotetaan tästä. Voit myös lukea artikkelimme kryptovaluuttasi tallentamisesta kryptovaluuttalompakkoon tai kryptovaluuttojen lyhentämisestä .

Jos haluat sulkea kaupan, paina nyt ”Sulje kauppa”, jonka jälkeen rahat ja mahdolliset voitot siirretään suoraan eToro-tilillesi. Nyt voit halutessasi nostaa rahat pankkitilillesi.

image 10

Mikä on Chiliz?

Chiliz on ns. fanimerkki, joka luotiin yrittämään luoda suhdetta eri urheiluseurojen ja niiden maailmanlaajuisten fanikansojen välille tämän tunnuksen avulla. Chiliz perustettiin vuonna 2018, jolloin heidän visionsa oli antaa miljoonille urheilun ja e-urheilun ystäville token, joka antaa monille faneille mahdollisuuden ostaa pienen osuuden vaikutusvaltaa suosikkiurheiluseuroissaan.

Toisin sanoen se on alusta urheilun ystäville, jossa voit vaikuttaa tiettyihin suosikkijoukkueesi tekemiin päätöksiin seuroissa. CHZ-tunnuksen omistajana voit käyttää niitä socios.com-alustalla, joka on kuluttajapohjainen alusta, jossa fanit voivat käyttää Fani-tunnustaan ​​osallistuakseen kyselyihin sekä kyselyihin, joissa heidät palkitaan aktiivisella osallistumisella.

Chiliziä käytetään ensisijaisesti näiden fanimerkkien ostamiseen, jotka ovat urheilun ja viihteen apumerkki.

Chiliz (CHZ) -tunnus on rakennettu Ethereumin lohkoketjuteknologialle, ja se on suunniteltu luomaan läheisempi side miljoonien urheilufanien ja suosikkihaltijoiden välille, jotka haluavat fanien tekevän tiettyjä päätöksiä seuroissa.

Jos harkitset sijoittamista muihin kryptovaluuttoihin, voit lukea viestimme kryptovaluuttojen ostamisesta täältä ja nähdä artikkelimme, jossa on luettelo suosituimmista ja parhaista kryptovaluutoista .

Onko Chiliz hyvä sijoitus?

Onko Chiliziin sijoittaminen hyvä sijoitus, on tällä hetkellä vaikea vastata useista syistä. Yleensä kryptovaluutat ja nämä rahakkeet ovat uskomattoman epävakaita, mikä tarkoittaa, että sijoittajien pitäisi odottaa suuria hintojensa vaihteluita. Lisäksi on mahdotonta ennustaa tulevaisuutta, ja varsinkin jotain niin vallankumouksellista kuin nämä fanirahat ja kryptovaluutta yleensä.

Chilizistä (CHZ) voi tulla hyvä sijoitus pitkällä aikavälillä, jos he onnistuvat visiossaan tuoda urheiluseurat lähemmäs fanejaan. Jos he onnistuvat saamaan suuret urheiluseurat ja e-urheiluseurat käyttämään fanejaan, se lisää heidän tokenien kysyntää, mikä voi tehdä siitä hyvän sijoituksen sijoittajalle, mutta aika näyttää, he onnistuvat. Epäilemättä uskomattoman jännittävä projekti ja mielenkiintoinen tulevaisuuden visio. Voit seurata heidän livenä Chiliz-kurssiaan täältä .

OSTA CHILIZ TÄSTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Usein Kysytyt Kysymykset?

Mikä on Chiliz?

Chiliz on hajautettu digitaalinen valuutta, jota kutsutaan myös kryptovaluuttaksi. 
Chilizin hinta määräytyy kysynnän/tarjonnan mukaan, ja se on ollut suosittu sijoitus useiden vuosien ajan.

Kuinka ostaa Chiliz (CHZ)?

Du kan købe Chiliz på en kryptovalutabørs, handelsplatform eller ved at handle direkte med en anden person. Det er ikke svære end at lave en kontooverførsel, men er desværre ikke muligt hos bankerne endnu.
Vi har skrevet en guide hvor du indenfor 5 minutter kan eje din første Chiliz.
Læs vores guide til at købe Chiliz

Kuinka sijoittaa Chiliziin?

Voit sijoittaa Chiliziin joko ostamalla Chilizin suoraan tai sijoittamalla CFD:hen, joka seuraa Chilizin hintaa. Jos et halua käyttää Chiliziä maksuvälineenä, on usein helpointa ostaa CFD, mutta sinun on oltava tietoinen kaikista maksuista.

Voinko ostaa Chiliziä luottokortilla?

Voit ostaa Chiliziä luottokortilla melkein mistä tahansa kryptovaluuttapörssistä. 
eToro-kaupankäyntialusta tarjoaa sinulle myös sijoituksen yhteydessä maksaa luottokortilla, joten sinun ei tarvitse odottaa useita päiviä tilin siirtoa.

Voinko ostaa Chiliziä tilisiirrolla?

Voit ostaa Chiliziä tilisiirrolla kaikista kryptovaluuttapörsseistä. 
Tätä menetelmää käytetään useimmiten, jos haluat sijoittaa suuria summia, mutta haittana on, että joudut odottamaan useita päiviä ennen kuin rahat voidaan sijoittaa. eToro-kaupankäyntialustalla voit ostaa Chilizin tilisiirrolla, jos siirrät vähintään 200 dollaria

Pitääkö sinun maksaa veroa Chilizistä?

Kun yksityishenkilö ostat ja myyt Chiliziä, Tax pitää sitä keinotteluna. 
Eli ostat ne saadaksesi voittoa jälleenmyynnistä. 
Siksi sinun on ilmoitettava se vuosikertomuksessasi, kun sinulla on voittoa tai tappiota Chilizin myynnistä.

Kuinka kasvattaa Chiliz?

Chilizin kasvattaminen riippuu siitä, miten ostit ne. 
Jos kyseessä on ostamasi CFD, sulje kauppa kaupankäyntialustalla ja nosta rahasi, mutta jos ne on tallennettu lompakkoon, sinun on myytävä ne kryptovaluuttapörssissä.

Voitko ostaa Chiliziä pankista?

Et voi ostaa Chiliziä useimmista tanskalaisista pankeista. 
Jotkut yksittäiset pankit, kuten Saxo Bank, antavat sinun ostaa CFD:n, joka seuraa Chilizin hintaa, mutta jos haluat omistaa Chilizin, sinun on löydettävä toinen kaupankäyntijärjestelmä, kuten. 
eToro.

Toimitus

Katso kaikki artikkelit tekijältä Toimitus