Osta Binance Coin: Paras opas (2022 Päivitetty)

Osta Binance Coin ja olet kertaheitolla syvällä kryptovaluuttojen maailmassa! Miten tämä on mahdollista? Ihan siten, että Binance on yksi maailman suurimmista ja vaikutusvaltasimmista kryptovaluuttojen vaihtoalustoista, ja sen kryptovaluutta on yksi sijoittajien suosikeista vuodelle 2022. Vuonna 2017 Kiinassa perustettu Binance on joutunut käymään läpi kuoppaisen tien menestykseen, varsinkin kun muistetaan, että Kiinan hallitus on kieltänyt kryptovaluuttojen ostamisen ja käytön maassa kokonaan. Mutta kaikesta huolimatta Binancen vaihtoalustasta on tullut niin suosittu, että Binance Coin, BNB, on noussut yhdeksi maailman potentiaalisimmaksi kryptovaluutaksi. 

Mutta toisin kuin esimerkiksi Bitcoinilla ja Ethereumilla, Binance Coinilla et voi maksaa aamukahviasi siellä lempikahvilassasi. Sen sijaan sen käyttötarkoitus on keskitetty Binancen alustan sisään. Mitä tämä tarkoittaa käytännössä, miten Binance on noussut niin suureen suosioon, ja miten sen voidaan odottaa kehittyvän tulevaisuudessa? Näihin kaikkiin kysymyksiin, ja paljoon muuhun löydät vastaukset tästä artikkelista. Lisäksi tarjoamme sinulle ‘Osta Binance Coin’ osto-oppaan, jonka avulla voit aloittaa tähän erittäin mielenkiintoiseen kryptovaluuttaan sijoittamisen vaikka heti tänään.

Osta Binance Coin 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

4 hyvää syytä ostaa Binance Coin

 • Binance on Kiinassa perustettu ja maailman suurimmaksi ja suosituimmaksi kasvanut kryptovaluuttojen monipuolinen vaihtoalusta
 • Binancen verkko toimii myös “kotiosoitteena” monille markkinoiden tunnetuimmille DeFi -projekteille
 • Binance Coin kurssi on noussut stratosfäärisesti vuonna 2022, mikä on myös tehnyt siitä entistä volatiilimman
 • Osta Binance Coin jos uskot sen pitkän aikavälin kasvuun, tai jos etsit hyvää kohdetta aktiiviselle treidaamiselle
Osta Binance Coin 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Osta Binance Coin – Nopea opas

Mennään seuraavaksi suoraan asiaan, eli Osta Binance Coin osto-oppaaseen. Binance Coinin markkina-arvo (98 miljardia) on sen suuresta suosiosta johtuen kryptovaluuttojen parasta kastia, minkä vuoksi myös BNB kurssi on erinomaisella mallilla. Binance Coin hinta alkoi kasvaa Kesäkuu lopussa 2022, ja on vain yhden vuoden aikana yltänyt useampaankin hintapiikkiin. Tästä huolimatta BNB -kryptovaluutalla on edelleen paljon kasvuvaraa, mikä tekee siitä houkuttelevan pitkän aikavälin sijoituksen! Aktiiviset treidaajat taas pitävät Binance Coinista varsinkin siksi, että se on hyvin volatiili, mikä luo erinomaisia mahdollisuuksia ansaita pikavoittoja esimerkiksi päiväkaupankäynnin saralla. 

Osta Binance Coinjos uskot sen tulevaisuuden kasvupotentiaaliin, sillä nyt on erinomainen hetki käydä kiinni tähän erittäin mielenkiintoiseen kryptovaluuttaan jos siitä haluaa hyötyä ilman, että siihen pitää sijoittaa kymmeniä tuhansia kerralla. Pidä kuitenkin aina mielessä, että kryptovaluutat eivät ole säännelty sijoituskohde, joten niihin sijoittaessa otat itse vastuun sijoittamisen riskeistä. Kryptovaluutat ovat volatiilejä sijoituskohteita, joiden liikkeitä on erittäin vaikea ennustaa. Osta Binance Coin omalla vastuulla.

Valitse kaupankäyntialusta

Jos olet sijoittanut aiemmin, olet varmaan tehnyt sen pankkisi kautta. Pankkien kautta sijoittaminen on kuitenkin monimutkaisempaa ja huomattavasti kalliimpaa kuin netin kaupankäyntipalveluiden kautta. Lisäksi pankit eivät tarjoa asiakkailleen lainkaan kryptovaluuttaa, mutta ironisesti sijoittavat niihin kuitenkin itse. Ei anna kovin luotettavaa kuvaa, eikö? Pankkien sijasta vuonna 2022 sijoittaminen hoidetaan netissä!

Osta Binance Coin markkinoiden johtavalla kaupankäyntialustalla, eTorossa, joka on käytössä ympäri maailmaa yli 140 maassa. Palvelu on perustettu jo vuonna 2007 ja se on viimeisen vuoden aikana kasvanut hurjaa vauhtia, kun epävarmat työmarkkinat ja pandemia ovat puskeneet ihmisiä laittamaan rahansa johonkin muualle kuin sukan varteen. eToro tarjoaa laajan kavalkaadin sijoituskohteita: 

 • osakkeita (myös suomalaisia!), 
 • kryptovaluuttoja, 
 • indeksirahastoja, 
 • valuuttoja sekä 
 • hyödykkeitä. 

Lisäksi sen alustalla voi käydä kauppaa monella eri tavalla, kuten myydä lyhyeksi tai harjoittaa CopyTradingia alustan sosiaalisen kaupankäynnin kautta. eToro on yksi markkinoiden turvallisimmista ja halvimmista kaupankäyntialustoista, joka on saatavana suomenkielisenä. Esimerkiksi osakekaupankäynti on täysin välityspalkkiovapaata ja kaikki rahansiirrot on turvattu SSL-teknologialla. Supersijoittaja Warren Buffetkin sijoittaa eTorossa, joten miksi sinä et sijoittaisi? Osta Binance Coin eTorossa näin:

Luo tili ja talleta rahaa

Tilin luominen eToroon tapahtuu muutamassa minuutissa. eToron etusivulla näet Rekisteröidy -painikkeen, klikkaa sitä. Täytä avautuvalle lomakkeelle sähköpostiosoitteesi ja keksi itsellesi vahva salasana. Sinun on myös mahdollista kirjautua nopeasti sisään Facebook- tai Google-tilisi tunnuksilla.

Lomakkeen täytön jälkeen sinun tulee vastata lyhyeen sijoittajakyselyyn, jonka perusteella eToro määrittää minkä tasoinen sijoittaja olet. Näin se pystyy tarjoamaan sinulle parhaiten sopivat palvelut. Lopuksi sinun on vielä tunnistauduttava. Tämän voi skipata, mutta suosittelemme, että teet sen samantien. Muuten palvelusi tulevat olemaan rajalliset. Lisäksi tunnistautuminen tuo lisäturvaa sijoituksillesi. Tämän jälkeen tilisi on auki, ja sinun täytyy enää siirtää sinne se summa rahaa, jolla haluat osta Binance Coin.

Vasemmassa alakulmassa näet ‘Talleta varoja’ -painikkeen. Klikkaa siitä lomake auki, täytä haluamasi summa ja valitse maksuväline, minkä jälkeen raha siirtyy välittömästi eToro -tilillesi ja olet valmis ostamaan Binance Coinia!

Osta Binance Coin

Kun tilisi on auki ja sinne on siirretty rahaa, olet valmis. Osta Binance Coin helposti ja nopeasti kirjoittamalla kryptovaluutan nimi yläreunan hakuvalikkoon, ja klikkaa itsesi sen sijoitussivulle. Sijoitussivulla voit seurata meemikryptosta käytävää keskustelua, ja kerätä sieltä parhaat sijoitusvinkit, sekä seurata sen kurssia reaaliajassa. 

Sivun yläreunassa näet ‘Käy kauppaa’ -painikkeen. Klikkaa sitä ja sinulle avautuu ostolomake. Tähän sinun tarvitsee vain kirjata haluamasi summa, jolla haluat ostaa Binance Coinia. Voit halutessasi valita myös vipuvaikutuksen, mutta jos olet sijoittamassa arvonnousun tarkoituksessa, älä koske vipuvaikutukseen. Lopuksi klikkaa ‘Avaa kauppa’, ja näet välittömästi ostamasi BNB coinit eToro-salkussasi.

Mikä on Binance Coin?

Osta Binance Coin

Samalla kun Bitcoin ja Ethereum ovat jo kovaa tahtia murtautumassa perinteisten maksuvaluuttojen rinnalle yleisiksi käyttövaluutoiksi, Binance Coin on hieman erilainen nuori. Osta Binance Coin vasta kun ymmärrät mikä se on, ja mihin sitä voi käyttää. Ensimmäinen tärkeä asia ymmärtää on se, että Binance on kryptovaluuttojen vaihtoalusta, eli verrattavissa perinteisten markkinoiden pörssiin, jossa voit käydä kauppaa useilla eri kryptovaluutoilla. Sen sijaan Binance Coin on tämän kyseisen alustan natiivivaluutta, ja tässä tapauksessa sitä voi käyttää ainoastaan Binancen vaihtoalustalla, ei sen ulkopuolella. 

Vaikka Binance on aivan oma projektinsa, sen BNB -kryptovaluutta on Ethereum -pohjainen token, eli näin ollen niin kutsuttu ERC-20 token. Tämä takaa BNB:lle huomattavasti laajemmat käyttömahdollisuudet kryptomarkkinoilla, vaikka se ei kauppalaskun maksamiseen soveltuisikaan. Sen pääasiallinen tarkoitus on toimia Binancen vaihtoalustalla kaupankäynnistä aiheutuvien maksujen, eli transaktiomaksujen maksamiseen. Transaktiomaksuja voi toki maksaa niissäkin kryptovaluutoissa, joilla alustalla käy kauppaa, mutta BNB:tä käyttämällä käyttäjä saa maksuista alennuksia, sekä muita etuja Binancen verkossa. 

Aivan kuten Bitcoineja, ja kryptovaluuttoja yleisesti, myös Binance Coineja on markkinoilla saatavilla vain rajoitettu määrä. Kun Binancen lohkoketju tuotiin markkinoille vuonna 2017, liikenteeseen laskettiin samantien 100 miljoonaa tokenia. Näiden lisäksi 80 miljoonaa tokenia varattiin alustan kehittäjille, sillä tokenit mahdollistavat alustan kehittämisen ja skaalaamisen, ja 20 miljoonaa tokenia lahjoitettiin enkelisijoittajille. Näin ollen Binance Coineja on markkinoilla yhteensä 200 miljoonaa tokenia, joista kaikki ovat jo liikenteessä.

Miten Binance toimii?

Kun sana kryptovaluutoista alkoi kiiriä 2010-luvun alussa, oli täysin loogista, että kryptovaluuttojen lisääntyessä myös kryptovaluuttapörssejä alkoi ilmestyä kuvaan. Monet näistä pörsseistä kuitenkin erikoistuivat kryptovaluuttojen vaihtamiseen fiat-valuuttojen kanssa. Binance toi tähän kaikkeen erilaisen lähtökohdan, sillä sen alusta on tarkoitettu nimenomaan kryptovaluuttojen kaupankäyntiin ja niiden vaihtamiseen keskenään. Käytännössä tämä tarkoittaa siis sitä, että Binancen alustalla voit ostaa, myydä ja käydä kauppaa vain kryptovaluutoilla.

Osta Binance Coin

Se luotiin alunperin myös vastaamaan kryptomarkkinoita vaivanneisiin ongelmiin, kuten kryptovaluutoilla käytävän kaupan infrastruktuuri, ja tarjoamaan niihin ratkaisu. Binance ratkaisee näitä infrastruktuuriin liittyviä ongelmia esimerkiksi tarjoamalla suurempaa kaistanleveyttä, sekä ääretöntä skaalausmarginaalia. Käytännössä tämä näkyi siinä, että Binancen oli helppo nopeasti kasvaa suuremmaksi pelaajaksi markkinoilla, kuin kilpailijansa: sen alustalla voitiin jo projektin alussa käydä kauppaa yli sadalla kryptovaluutalla, ja sen alusta kykenee suorittamaan hurjat 1,5 miljoonaa tapahtumaa sekunnissa.

Kun tähän lisätään vielä se, että Binance Coinin käyttö Binancen alustalla oikeuttaa käyttäjät jopa 25 prosentin alennuksiin transaktiomaksujen saralla, ei ole ihme, että se onnistui heti alkumetreillä houkuttelemaan runsaasti käyttäjiä. Mitä nopeammin alusta on nostanut suosiotaan, ja mitä enemmän sen käyttö on lisääntynyt, sitä arvokkaampi BNB:stä on tullut. Osta Binance Coin jos uskot tämän kasvusuunnan jatkuvan.

Kuten mainitsimme artikkelin alussa, Binance on joutunt käymään läpi kuoppaisen tien matkalla menestykseen. Kiinalainen Changpeng Zhao perusti tämän kryptovaluuttojen vaihtoalustan vuonna 2017, mutta Kiinan valtio alkoi samoihin aikoihin rajoittaa kryptovaluuttojen ostamista ja käyttöä isolla kädellä. Tästä johtuen Binancen oli siirryttävä pois Kiinasta, mutta mihin? Se olikin sitten hankalampi kysymys. Japani oli tottakai hyvä vaihtoehto, ja sinne alusta perustajineen siirtyikin. Sittemmin se on levinnyt edelleen huomattavasti laajemmalle.

Maailman suurin kryptovaluuttojen vaihtoalusta

Vain vuosi lasneeraamisesta, Binance oli jo noussut maailman suurimmaksi kryptovaluuttojen vaihtoalustaksi, kun mitataan alustalla käydyn kaupan määrää. Vuonna 2018 sen markkina-arvo oli tästä johtuen jo 1,3 miljardia dollaria. Kun alustan suosio kasvoi, ja näin ollen koko projektista tuli vakaa ja tunnettu osa kryptomarkkinoita, se saattoi aloittaa laajenemisen maailmanlaajuisesti. Japaniin tuolloin siirtynyt Binance allekirjoitti vielä samana vuonna Yhteisymmärryspöytäkirjoja esimerkiksi Bermudan sekä Maltan kanssa, mikä käytännössä tarkoitti, että se laajentui sekä Eurooppaan, että Amerikan mantereelle.

Myöhemmin myös Japani alkoi kiristää kryptovaluuttojen sääntelyä ja rajoittaa niiden käyttöä, jolloin Binancen pääkonttori siirrettiin Japanista Maltalle. Maltalle asia ei kuitenkaan ole ollut helppo pala nieltäväksi kryptovaluuttojen kiistanalaisen luonteen vuoksi. Sen seurauksena maan hallitus julkaisikin vuonna 2020 lausunnon, jossa se myöntää Binancen olemassaolon rannoillaan, mutta kieltää oman osallisuutensa yhtiön toimintaan millään lailla, edes sääntelyn kautta. Voi olla, että nyt kun kryptovaluutoista on kovaa vauhtia tulossa valtavrirran käyttämää valuuttaa, tähän näkökantaan on jo lähiaikoina luvassa muutos.

Binancen vaihtoalusta on kaikista hidasteista huolimatta jatkanut tasaisesti kasvuaan, sekä laajentumistaan. Ja vuonna 2019 se perusti Iso-Britannian Jerseyyn emoyhtiöstä riippumattoman yksikön, Binance Jerseyn, joka tarjoaa vaihtoalustan kryptovaluuttojen ja fiat-valuuttojen väliseen kaupankäyntiin. Jos siis haluat käydä kauppaa esimerkiksi Bitcoin – Englannin punta -valuuttaparilla, tai Euro – Ethereum -parilla, se on mahdollista Binance Jerseyn alustalla. Osta Binance Coin ennen kuin voit aloittaa kaupankäynnin.

Kannattaako Binance Coiniin sijoittaa?

Binance coin

Binance Coin on saanut nauttia stratosfäärisestä kasvusta kurssitaulukolla läpi vuoden 2022. Hintapiikkejä tosin seuraa aina jyrkkä pudotus, mutta kuten kryptovaluuttojen kohdalla on jo opittu olettamaan, näitä laskuja seuraa aina ennemmin tai myöhemmin seuraava hintapiikki. Huomattavaa on, että vielä vuoden 2020 lopulla BNB oli vain 50 dollarin arvoinen per token, kun taas toukokuussa 2022 se kävi jopa 650 dollarissa. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä BNB on arvoltaan noin 580 dollaria, ja vuoden 2022 alin hinta on ollut 209 dollaria, joten vuodesta 2020 kasvua on tullut massiivisesti.

Koska Binance Coin on onnistunut pysyttelemään aiempaa huomattavasti korkeammissa hinnoissa läpi vuoden, ei ole yllättävää, että kryptoalan asiantuntijat ja analyytikot pitävät tätä kryptovaluuttaa tulevaisuuden suurena nimenä. Säänneltyjä tai ei, kryptovaluuttojen marssia ei näytä enää pysäyttävän mikään, ja maailman suurimpana kryptovaluuttojen vaihtoalustana niiden eteenpäin marssiminen sataa koko ajan suuremmin Binancen laariin. Sen suurimpiin etuihin kuuluvat alennukset transaktiomaksuista, sekä sen erittäin laaja kryptovaluuttaparien valikoima aktiiviseen kaupankäyntiin.

Myös alustan taustalla toimiva yhtiö on omasta alustastaan ja sen vahvuuksista hyvin tietoinen, minkä vuoksi projektin arvon kasvattamiseen jatkossa pyritään yhtiön puolesta vaikuttamaan myös ihan itse. Tällaiseen vaikuttamiseen voidaan esimerkiksi laskea omien tokeneiden polttaminen deflaatiotoiminnon avulla, mikä vähentää tokeneiden määrää markkinoilla, ja näin ollen nostaa jäljellä olevien BNB tokeneiden arvoa. Tämä voi tuntua perinteisten rahoitusmarkkinoiden tuntijoille oudolta, mutta kryptovaluuttojen maailmassa, tämä on erittäin pitkälle kantava strategia. Osta Binance Coin, jos uskot sen jatkavan kasvuaan vielä pitkään.

Binance Coin plussat ja miinukset

Binance Coin on vuonna 2022 ollut huomattavasti arvokkaampi kuin koskaan aiemmin sen historiassa. Sen nousu on varmasti johtunut kryptovaluuttojen suosion ja käytön kasvusta, kun perinteisellä taloudella ei ole koronapandemian kynsissä mennyt erityisen hyvin. Binance tarjoaa markkinoiden suurimman kryptovaluuttojen vaihtoalustan, ja kryptovaluuttojen ollessa tunnetusti volatiileja kaupankäynnin kohteita, ne houkuttelevat apajille koko ajan lisää aktiivisesta kaupankäynnistä kiinnostuneita sijoittajia. Lisäksi Binancen kehitystiimi pyrkii vaikuttamaan projektin arvoon synteettisesti, ja näin kasvattamaan sitä pitkällä aikavälillä. 

Ja kun kiinnostus Binance Coinia kohtaan on noussut kohisten, myös sen arvo on kasvanut jättiloikkauksin. Se on tällä hetkellä suurimpien kryptovaluuttojen listalla 5 parhaan joukossa, ja on pitänyt paikastaan kiinni jo pitkään ja helposti. Tämän vuoksi analyytikot tuntuvat luottavan siihen, että kunhan kryptomarkkinat yleisesti pysyvät suhteellisen rauhallisina, ja jatkavat suosionsa kasvattamista, Binance tulee olemaan erittäin vahvoilla vielä hyvin pitkään. Osta Binance Coin kun olet lukenut vielä nämä plussat ja miinukset.

Plussat

 • Binance on markkinoiden suurin ja tunnetuin kryptovaluuttojen vaihtoalusta, ja tunnettuus lisää sen arvoa, sekä vakautta
 • Kun käyt kauppaa Binancen alustalla Binance Coinilla, kaupankäynti on täysin ilmaista, minkä lisäksi voit saada alennuksia
 • Binance on yksi markkinoiden vahvimmista ja turvallisimmista tekijöistä, minkä lisäksi se on erittäin suosittu DeFi -projektien kehitysalusta
 • Osta Binance Coin jos haluat käydä kauppaa kryptovaluutoilla monipuolisesti sekä halvalla.

M

iinukset

 • Vaikka Binance on tänä päivänä turvallisena pidetty alusta, se joutui vuonna 2019 hakkeroinnin uhriksi, jolloin alustalta vietiin 40 miljoonan dollarin edestä Bitcoineja
 • Kryptovaluuttoihin sijoittaminen ja niillä kaupan käyminen on aina korkean riskin toimintaa, sillä kryptovaluuttojen volatiilisuus on edelleen vahvaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Binance Coin?

Binance on markkinoiden suurin ja tunnetuin kryptovaluuttojen vaihtoalusta, jossa voit käydä kauppaa ilmaiseksi, kun käyt kauppaa sen natiivivaluutalla, Binance Coin.

Mistä Binance Coinia voi ostaa?

Osta Binance Coin helposti ja nopeasti eToron kaupankäyntialustalta: rekisteröidy palveluun, siirrä tilillesi rahaa ja osta Binance Coin tänään!

Mikä on Binance Coin hinta?

Binance Coinin arvo, kuten kaikkien kryptovaluuttojen arvot, muuttuvat päivittäin, joten tarkista aina reaaliaikainen Binance Coin kurssi tältä sivustolta.

Minkä hintainen Binance Coin on vuonna 2030?

Analyytikot uskovat Binance Coinin kasvuun pitkällä aikavälillä, mutta hinta-arvioita on vaikea tehdä: vuonna 2030 sen uskotaan olevan 4 000 – 14 600 dollarin arvoinen per BNB token.

Onko Binance Coin hyvä sijoitus?

Analyytikot uskovat Binance Coinin tasaiseen kasvuun tulevaisuudessa, minkä vuoksi monet suosittelevat sitä pitkän aikavälin sijoituskohteeksi.

Teresa Maria

Teresa Maria on monipuolinen sisällöntuottaja, jolla on laaja kokemus sijoittamisesta ja kryptovaluutoista. Hänen Osakekoululle tuottamien sijoitusoppaidensa avulla sinustakin voi tulla ammattisijoittaja alta aikayksikön.

Katso kaikki artikkelit tekijältä Teresa Maria