Osta Basic Attention Token: Paras opas (2022 Päivitetty)

Osta Basic Attention Token jos uskot lohkoketjuteknologian kykyyn uudistaa tapamme tuottaa markkinointimateriaaleja jo lähitulevaisuudessa. Basic Attention Tokenin lohkoketjualusta mahdollistaa mainonnan ja markkinoinnin hajautetussa verkossa, mikä tarkoittaa sitä, että mainostaja kerää kaikki mainontansa tuotot itselleen kolmansien osapuolten puuttuessa yhtälöstä. Tämä hajautettu markkinointialusta ei hyödytä pelkästään mainostajia, vaan kaikki verkon käyttäjät palkitaan reilulla tavalla sen perusteella, kuinka aktiivisia käyttäjät alustalla ovat.  

DeFi:t (eng. Decentralized Finance) ovat syksystä 2020 vallanneet alaa sekä lainamarkkinoilta, että kiinteistöalalta, ja kun uusia DeFi -projekteja kehitetään koko ajan, vain taivas on rajana niiden kyvylle mullistaa maailmaa fundamentaalisesti. Mutta mihin kaikkeen DeFi:t pystyvät, ja miten Basic Attention Token tähän kaikkeen liittyy? Kerromme sinulle kaiken, mikä sinun tulee tästä kryptovaluutasta tietää, ja tarjoamme lisäksi “Osta Basic Attention Token” -oppaan, jonka avulla tähän nousevaan nimeen sijoittaminen on helppoa ja nopeaa.

Osta Basic Attention Token 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

4 hyvää syytä ostaa Basic Attention Token

 • Basic Attention Token tuo markkinoinnin uudelle tasolle, jossa sekä mainostaja, että verkon käyttäjät hyötyvät rahallisesti
 • Basic Attention Token on suhteellisen volatiili kryptovaluutta, mutta vuoden 2021 se nousi yli dollarin hintaan, ja on pysytellyt sen jälkeen tällä hintatasolla
 • Analyytikot uskovat Basic Attention Tokenin potentiaaliin pitkällä aikavälillä, koska se tarjoaa ainutlaatuisen käyttötarkoituksen, ja on onnistunut houkuttelemaan runsaasti käyttäjiä
 • Osta Basic Attention Token eToron luotettavalla ja helppokäyttöisellä kaupankäyntialustalla ilman välityspalkkioita – Sijoita tänään!
callout icon
Osta Basic Attention Token 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Osta Basic Attention Token – Nopea opas

Mennään heti aluksi suoraan asiaan, eli Basic Attention Tokenin osto-oppaaseen. Vaikka Basic Attention Token ei olekaan yleisesti erityisen tunnettu kryptovaluutta, sen ainutlaatuinen ja mielenkiintoinen käyttötarkoitus on tuonut sen ääreen runsaasti uusia käyttäjiä viimeisen vuoden aikana. Basic Atention Token tarjoaa kryptomarkkinoille mielenkiintoisen alustan, joka mahdollistaa markkinoinnin ja mainostamisen ilman minkäänlaisia kolmansia osapuolia, kuten sosiaalisen median alustat, jotka vetäisivät välistä. BAT -alustalla sekä mainostajat, että niiden kuluttajat palkitaan, mikä on perinteisen markkinoinnin rinnalla vieras ajatus.

Nyt on siis erinomainen hetki käydä kiinni tähän kryptovaluuttaan jos siitä haluaa hyötyä ilman, että siihen pitää sijoittaa älyttömiä summia kerralla. Pidä kuitenkin aina mielessä, että kryptovaluutat eivät ole säännelty sijoituskohde, joten niihin sijoittaessa otat itse vastuun sijoittamisen riskeistä. Kryptovaluutat ovat volatiilejä sijoituskohteita, joiden liikkeitä on erittäin vaikea ennustaa. Osta Basic Attention Token omalla vastuulla.

Valitse kaupankäyntialusta

Jos olet sijoittanut aiemmin, olet varmaan tehnyt sen pankkisi kautta. Pankkien kautta sijoittaminen on kuitenkin monimutkaisempaa ja huomattavasti kalliimpaa kuin netin kaupankäyntipalveluiden kautta. Lisäksi pankit eivät tarjoa asiakkailleen lainkaan kryptovaluuttaa, mutta ironisesti sijoittavat niihin kuitenkin itse. Ei anna kovin luotettavaa kuvaa, eikö? Pankkien sijasta vuonna 2021 sijoittaminen hoidetaan netissä!

Osta Basic Attention Token markkinoiden johtavalla kaupankäyntialustalla, eTorossa, joka on käytössä ympäri maailmaa yli 140 maassa. Palvelu on perustettu jo vuonna 2007 ja se on viimeisen vuoden aikana kasvanut hurjaa vauhtia, kun epävarmat työmarkkinat ja pandemia ovat puskeneet ihmisiä laittamaan rahansa johonkin muualle kuin sukan varteen. eToro tarjoaa laajan kavalkaadin sijoituskohteita: 

 • osakkeita (myös suomalaisia!), 
 • kryptovaluuttoja, 
 • indeksirahastoja, 
 • valuuttoja sekä 
 • hyödykkeitä. 

eToron alustalla voi käydä kauppaa monella eri tavalla, myös sosiaalisesti. eToro on yksi markkinoiden turvallisimmista ja halvimmista kaupankäyntialustoista, joka on saatavana suomenkielisenä. Esimerkiksi osakekaupankäynti on täysin välityspalkkiovapaata ja kaikki rahansiirrot on turvattu SSL-teknologialla. Supersijoittaja Warren Buffetkin sijoittaa eTorossa, joten miksi sinä et sijoittaisi? Osta Basic Attention Token eTorossa näin:

Luo tili ja siirrä rahaa

tilille

Tilin luominen eToroon tapahtuu muutamassa minuutissa. eToron etusivulla näet Rekisteröidy -painikkeen, klikkaa sitä. Täytä avautuvalle lomakkeelle sähköpostiosoitteesi ja keksi itsellesi vahva salasana. Sinun on myös mahdollista kirjautua nopeasti sisään Facebook- tai Google-tilisi tunnuksilla. Lomakkeen täytön jälkeen sinun tulee vastata lyhyeen sijoittajakyselyyn, jonka perusteella eToro määrittää minkä tasoinen sijoittaja olet. 

Lopuksi sinun on vielä tunnistauduttava. Tunnistautuminen tuo lisäturvaa sijoituksillesi. Tämän jälkeen tilisi on auki, ja sinun täytyy enää siirtää sinne se summa rahaa, jolla haluat osta Basic Attention Tokenia. Vasemmassa alakulmassa näet ‘Talleta varoja’ -painikkeen. Klikkaa siitä lomake auki, täytä haluamasi summa ja valitse maksuväline, minkä jälkeen raha siirtyy välittömästi eToro -tilillesi ja olet valmis ostamaan BAT:ia!

Osta Basic Attention Token

Kun tilisi on auki ja sinne on siirretty rahaa, olet valmis. Osta Basic Attention Token helposti ja nopeasti kirjoittamalla kryptovaluutan nimi yläreunan hakuvalikkoon, ja klikkaa itsesi sen sijoitussivulle. Sijoitussivulla voit seurata Basic Attention Tokenista käytävää keskustelua, ja kerätä sieltä parhaat sijoitusvinkit, sekä seurata sen kurssia reaaliajassa. 

Sivun yläreunassa näet ‘Käy kauppaa’ -painikkeen. Klikkaa sitä ja sinulle avautuu ostolomake. Tähän sinun tarvitsee vain kirjata haluamasi summa, jolla haluat ostaa Basic Attention Tokenia. Voit halutessasi valita myös vipuvaikutuksen, mutta jos olet sijoittamassa arvonnousutarkoituksessa, älä koske vipuvaikutukseen. Lopuksi klikkaa ‘Avaa kauppa’, ja näet välittömästi ostamasi BAT:it eToro-salkussasi.

Myy Basic Attention Token

Sijoittamisessa ostamisen lisäksi myös kryptovaluutan myyminen tulee jossain kohtaa ajankohtaiseksi. Kun haluat myydä salkussasi olevia kryptovaluuttoja, siirry Portfolioosi, ja klikkaa sitä kryptoa, jota haluat myydä, kuten tässä tapauksessa Basic Attention Token. Eteesi aukeaa lomake, josta klikkaat “Sulje kauppa” -painiketta, jolloin eToro myy omistamasi Basic Attention Tokenit, ja myynnin tuotot näkyvät heti eToro -tililläsi. 

Huomaa, että kun siirrät tuotot eTorosta omalle tilillesi, sinun täytyy ilmoittaa kyseiset tuotot verottajalle. Sijoitustuotot ovat Suomessa verotettavaa pääomatuloa, joten tuottojen koosta riippuen, niistä tulee maksaa 30% – 34% vero.

Basic Attention Token – Mikä se on?

Vuonna 2017 lanseerattu Basic Attention Token kryptovaluutta, ja sen alustana toimiva Ethereumin verkkoon rakennettu lohkoketju tarjoaa digitaaliseen markkinointiin soveltuvan monipuolisen mainospalvelun. Tämä markkinointialusta kuitenkin poikkeaa kaikista meidän tuntemistamme markkinonnin muodoista, sillä sen sijaan, että se houkuttelisi vain kuluttajia tyhjentämään kukkaronsa mainosten perässä, se palkitsee kaikki käyttäjät heidän ‘huomionsa’ (eng. attention) perusteella. Toisin sanoen sekä mainostaja, että kuluttaja hyötyvät Basic Attention -alustan markkinoinnista rahallisesti.

Osta Basic Attention Token

Kuulostaa varmasti erittäin korkealentoiselta ja jopa uskomattomalta, mutta totta se on! Pähkinänkuoressa selitettynä Basic Attention Tokenin alusta toimii niin, että sinä voit käyttäjänä katsella alustalla olevia mainoksia ilman, että sinun yksityistietosi olisivat millään tavalla vaarassa tai esillä. Mitä enemmän mainoksia selaat läpi, eli mitä enemmän huomiota annat alustalle, sitä suuremmin sinut palkitaan. Mainostajat taas voivat kohdentaa markkinointiaan, ja näin maksimoida kuluttajien sitoutumisen, mikä tuo mainostajille huomattavasti enemmän tuloa, kuin tänä päivänä tuntemamme digitaalinen markkinointi tuo.

Lohkoketjun natiivivaluutta, BAT, toimii tottakai valuuttana kaikkiin alustan palkitsemiskäytäntöihin. Se myös mahdollistaa Basic Attention -alustan käytön, sillä saadakseen mainoksensa näkyviin alustalle, markkinoijan täytyy maksaa mainoskampanjastaan kyseisellä kryptovaluutalla. Näistä maksuista kerätyillä varoilla palkitaan sekä mainostajia, että käyttäjiä, ja jopa 70% tästä kerätystä budjetista käytetään alustan käyttäjien palkkioiden maksamiseen. Nämä palkkiot tulevat suoraan käyttäjien ja mainostajien tileille, sillä tästä yhtälöstä puuttuvat täysin kaikki välittäjät, kuten sosiaalisen median alustat.

Jos näiden palkkioiden kerääminen kiinnostaa, niin haluat varmasti myös tietää, kuinka paljon näitä tokeneita on ylipäätään tarjolla. Basic Attention Tokeneita on maksimissaan 1,5 miljardia tokenia, joista lähes kaikki ovat jo liikenteessä. Niiden käytön lisääntyessä Basic Attention Token kurssi tulee kasvamaan, ja sen käyttötarkoitus vetää koko ajan uusia käyttäjiä apajille. Vuonna 2020 suurin osa Basic Attention Tokenin alustalla järjestetyistä mainoskampanjoista toteutettiin Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Kanadassa.

Miten Basic Attention Token toimii?

Basic Attention Tokenin tärkein käyttötarkoitus on mahdollistaa mainoskampanjoiden järjestäminen sen alustalla. Alunperin alusta mahdollisti sen, että kuka tahansa pystyi luomaan sen alustalle oman markkinointikampanjan budjetista riippuen. Mutta marraskuusta 2020 lähtien alusta on vaatinut vähintään 2 500 dollarin edestä kampanjointia kuukaudessa. Tämä on tottakai rajoittanut mainostajien määrää, minkä vuoksi projektilla on jo kehitteillä uusi itsepalvelualusta, jossa maksut olisivat huomattavasti alhaisempia. 

Osta Basic Attention Token

Basic Attention Tokenin mainosalusta on rakennettu Ethereumin verkkoon, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että BAT tokenit ovat ERC-20 tokeneita. Tästä huolimatta ainakaan tällä hetkellä Basic Attention Token -alusta ei hyväksy mainoskamapanjoiden käynnistämiseen muuta maksuvaluuttaa, kuin sen oma BAT. Tämä johtuu siitä, että BAT:ia käyttämällä alusta pystyy myös keräämään palkkoiden maksamiseen tarvittavaa budjettia koko ajan, ja maksamaan palkkioita joustavasti. 

Tähän oman mausteensa tuo myös se, että Basic Attention Token palkitsee jopa sellaisia käyttäjiä, jotka eivät ole rekisteröityneet sen alustalle, mutta jotka tuovat affiliate-ohjelman kautta alustalle uusia käyttäjiä. Näiden affiliate-palkkioiden kerääminen tosin vaatii sen, että kyseinen käyttäjä ensin rekisteröityy alustalle. Tällainen monipuolisesti erityyppiset käyttäjät palkitseva järjestelmä on houkutellut runsaasti käyttäjiä alustalle, ja vuonna 2021 sillä kerrottiin olevan jo yli 25 miljoonaa kuukausittaista käyttäjää ja yli 9 miljoonaa päivittäin aktiivista käyttäjää. Tämä määrä kasvaa jatkuvasti, mikä povaa Basic Attention Tokenille hyviä aikoja. Osta Basic Attention Token jos uskot sen kasvupotentiaaliin.

Basic Attention Token louhinta

Olet varmasti kuullut louhinnasta, joka on prosessi, jolla luodaan esimerkiksi uusia Bitcoineja markkinoille. Louhinta on hidas ja kallis prosessi, johon monilla ei ole mahdollisuutta osallistua, mutta sen lisäksi on olemassa kryptovaluuttojen staking. Staking on prosessi, jossa sinulla on mahdollisuus tienata lisää kryptovaluuttaa korkona, kun talletat kyseistä kryptovaluuttaa sen lohkoketjuun tietyn määrän tietyksi ajaksi. Tämä auttaa lohkoketjuprojektin kehitystä, ja olet näin ollen ansainnut palkkion, eli lisää kyseistä kryptovaluuttaa. Stakingista on kovaa vauhtia tulossa louhinnan korvaava toimintamalli, mutta esimerkiksi joitain Ethereumin verkossa olevia ERC-20 tokeneita voi edelleen louhia.

Basic Attention Token on juuri tällainen ERC-20 token, ja se mahdollistaa louhinnan. Sen Proof-of-Work algoritmi mahdollistaa louhinnan, mikä omalta osaltaan varmistaa myös Basic Attention Tokenin verkon erittäin vahvan suojauksen. Käytännössä tämä algoritmi päästää läpi vain kelvolliset, validoidut tapahtumat, jotka ovat validoinnin jälkeen muuttamattomia ja peruuttamattomia. Jokainen Ethereumin verkossa tapahtunut transaktio voidaan jäljittää, ja tämä pätee myös Basic Attention Tokeniin. 

Katso Basic Attention Tokenin reaaliaikainen hinta täältä.

Mitä DeFi tarkoittaa?

DeFi tulee englannin kielen sanoista Decentralized Finance, joka tarkoittaa suomeksi hajautetun rahoituksen protokollia. Koska kyseessä ovat nimenomaan hajautetut rahoitusratkaisut, DeFi -projektit perustuvat aina lohkoketjuun, joka takaa keskittämättömän, demokraattisen ja avoimen järjestelmän monenlaisille erilaisille rahoitusratkaisuille. Tämä sopii kryptovaluuttojen pirtaan erinomaisesti, sillä ne luotiin alunperin haastamaan perinteiset valuutat, jotka ovat erittäin säänneltyjä ja rajoitettuja. 

Kuluttajien luottamus esimerkiksi pankkeihin on viimeisimmän talouskriisin (2008) jälkeen rapautunut pahemman kerran, minkä vuoksi hajautetuilla, demokraattisille rahoitusratkaisuille on jo pitkään ollut kysyntää. Ei ole yhteensattuma, että maailman ensimmäinen hajautetun rahoituksen mahdollistanut järjestelmä, eli Bitcoinin lohkoketju, lanseerattiin juuri talouskriisin keskellä vuonna 2009. Bitcoin kuitenkin tarjoaa tällä hetkellä käyttöömme pääasiassa maksuvälineen, sekä tietenkin mielenkiintoisen sijoituskohteen, kun taas DeFi -projektit tuovat meille kaikkea seuraavaa:

 • kryptovaluuttalainoja (asuntolainoja, kulutusluottoja, sijoituslainoja, jne.)
 • joukkorahoitusta (hyväntekeväisyyskeräykset, rahoituskierrokset, jne.)
 • vakuutuksia (omaisuudelle, henkilöille, lemmikeille, jne.)
 • erilaisia sijoitusratkaisuja (pörssejä, likviditeettipooleja, passiivista tuloa, jne.)

Kaikki tämä tulee DeFi -projektien kautta mahdolliseksi kryptovaluutoilla! Tämä saattaa kuulostaa korkealentoiselta, mutta itse asiassa Suomesta löytyy yksi markkinoiden menestyneimmistä DeFi -projekteista: AAVE lainaprotokolla pyrkii mullistamaan asuntolainamarkkinat hajautetulla luototusalustallaan. Otetaan nopea käytännön esimerkki, jotta DeFi -projektit tulisivat selkeämmiksi: 

Miten DeFi:t toimivat?

Jos haet asuntolainaa pankista, et voi koskaan tietää miten suuren lainan saat, ja miten nopeasti. Hyvin usein lainan määrä ei ole sitä, mitä olit toivonut. Lisäksi hakuprosessi vaatii usein sen, että menet henkilökohtaisesti pankkiin neuvottelemaan asiasta, tai jonotat kuukausitolkulla virtuaaliseen lainatapaamiseen. Kaiken tämän päälle maksat palvelumaksun jo siitä, että kehtaat hengittää. Hidasta, jäykkää, erittäin kallista ja liian säänneltyä.

Jos taas haet Aaveen alustalla kryptolainaa, sinun tarvitsee vain tallettaa lainasi vaatimat vakuudet Aaveen projektin lohkoketjun lainapooleihin, ja saat vastineeksi tarvitsemasi määrän haluamaasi kryptovaluuttaa. Toinen vaihtoehto on suoraan tallettaa vakuudet lainapooliin, jolloin lainanantaja sitten kertoo sinulle, miten suuren lainan voit saada vakuuksiesi perusteella. Hyväksyttyäsi “tarjouksen”, kryptovaluutat ovat heti käytössäsi. Kaikki käy silmänräpäyksessä ilman turhia välikäsiä ja sääntelyä. Ja siinä on pähkinänkuoressa DeFi -projektien vahvuus.

Kannattaako Basic Attention Tokeniin sijoittaa?

Basic Attention Tokenin kasvu alkoi vuoden 2020 loppupuolella, kun tietoisuus siitä alkoi levitä. Sen palkitseva ja joustava markkinointialusta keräsi nopeasti suosiota, ja sen käyttäjämäärä on kasvanut runsaasti, mikä on näkynyt sen kurssitaulukolla hyvänä nousuna. Sen historian korkein hintapiikki nähtiin marraskuussa 2021, kun BAT nousi yli 1,76 dollariin per token. Sen jälkeen BAT on pysytellyt yhden dollarin yläpuolella.  

Osta Basic Attention Token

Kannattaa kuitenkin huomata, että Basic Attention Token on jopa kryptomarkkinoiden liigassa hyvin volatiili kryptovaluutta. Tämä tottakai sopii aktiivisesta treidaamisesta kiinnostuneille. Mutta mitenkä sen pitkän aikavälin ennusteiden laita? Suurin osa alan asiantuntijoista on samaa mieltä siitä, että Basic Attention Token tulee jatkamaan kasvuaan. Mainosala ei tule koskaan häviämään, mutta hajautettujen, demokraattisempien markkinointialustojen voidaan olettaa kasvattavan suosiotaan. Basic Attention Token on tällä hetkellä ainutlaatuinen mainoskampanjat mahdollistava, ja niistä palkitseva alusta, joten alan kasvaessa BAT hyötyy. Sen suosion kasvaessa taas koko projektin arvo kasvaa.

Osta Basic Attention Token jos uskot sen kasvupotentiaaliin, sekä sen kykyyn mullistaa perinteiset mainosmarkkinat. Sen kasvunäkymät pitkällä aikavälillä ovat valoista, ja jos haluat vielä sijoittamisen päälle tienata tällä projektilla ylimääräistä, ei muuta kuin rekisteröidyt alustalle käyttäjäksi selailemaan mainoksia, josta alusta sitten palkitsee sinut. 

Basic Attention Token plussat ja miinukset

Osta Basic Attention Token ja olet todistamassa kryptovaluuttojen tunkeutumista osaksi arkielämäämme suoraan eturivistä. DeFi -projektien eteneminen on ollut vauhdikasta jo vuoden päivät, ja Basic Attention Token tuo tähän kaikkeen erittäin mielenkiintoisen lisän. Mitä enemmän mainostajia ja mainosten plärääjiä kirjautuu Basic Attention Tokenin alustalle, sitä nopeammin ja suuremmalla volyymilla sen arvon voidaan odottaa kasvavan. 

Haluamme kuitenkin muistuttaa vielä, että kryptovaluutat ovat erittäin volatiileja sijoituskohteita, ja esimerkiksi Basic Attention Token kurssi on melko voimaton suurten kryptovaluuttojen, kuten Bitcoinin ja Ethereumin vaikutusvallan edessä. Lisäksi kryptomarkkinat reagoivat aivan erityyppisiin asioihin voimakkaasti, kuin esimerkiksi osakkeet. Osta Basic Attention Token siis ainoastaan siinä tapauksessa, että budjettisi kestää sen mukanaan tuomat riskit. 

Plussat

 • Basic Attention Token tarjoaa markkinoille palkitsevan, monipuolisen ja tehokkaan markkinointikampanjoiden rakennusalustan
 • Basic Attention Tokenin ainutlaatuinen ja palkitseva käyttätarkoitus on nostanut sen suosiota ja käyttäjien määrää runsaasti viime aikoina
 • Tällä alustalla sekä mainoskampanjoiden tekijät, että mainosten kuluttajat palkitaan
 • Kryptoasiantuntijat uskovat Basic Attention Tokenin suosion jatkuvaan kasvuun pitkälle tulevaisuuteen 

Miinukset

 • Basic Attention Token on vielä suhteellisen “vähäpätöinen” kryptovaluutta, mikä tarkoittaa, että se on altis suurten kryptojen arvon muutoksille 
 • Jos Basic Attention Tokenin käyttäjien määrä lopettaa kasvamisen, projektin arvo voi laskea hyvin nopeasti
Osta Basic Attention Token 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Basic Attention Token?

Basic Attention Token tarjoaa markkinoille palkitsevan, monipuolisen ja tehokkaan markkinointikampanjoiden rakennusalustan.

Mistä Basic Attention Token kannattaa ostaa?

Osta Basic Attention Token helposti ja nopeasti suosituimmilta netin kaupankäyntialustoilta, kuten eToro: rekisteröidy, siirrä tilillesi rahaa ja osta BAT.

Kannattaako Basic Attention Tokeniin sijoittaa?

Basic Attention Tokenin ainutlaatuinen ja palkitseva käyttätarkoitus on nostanut sen suosiota ja käyttäjien määrää runsaasti viime aikoina, ja asiantuntijat uskovat sen kasvun jatkuvan.

Mitä Basic Attention Token louhinta on?

Basic Attention Tokenin Proof-of-Work algoritmi mahdollistaa louhinnan, mikä omalta osaltaan varmistaa myös Basic Attention Tokenin verkon erittäin vahvan suojauksen.

Mitä DeFi:t ovat?

DeFi on Decentralized Finance, eli hajautetun rahoituksen protokolla, joka tarkoittaa digitaalisia rahoituksen ratkaisuja muun muassa lainamarkkinoille ja kiinteistöalalle.

Teresa Maria

Teresa Maria on monipuolinen sisällöntuottaja, jolla on laaja kokemus sijoittamisesta ja kryptovaluutoista. Hänen Osakekoululle tuottamien sijoitusoppaidensa avulla sinustakin voi tulla ammattisijoittaja alta aikayksikön.

Katso kaikki artikkelit tekijältä Teresa Maria