Osta Bancor: Paras opas (2022 Päivitetty)

Osta Bancor jos haluat vaihtaa kryptovaluuttoja ilman kolmansien osapuolten, kuten vaihtoalustojen mukana oloa. Ethereumin verkkoon rakennettu Bancor kryptovaluutta mahdollistaa useiden eri ERC-20 tokeneiden vaihtamisen suoraan sen älysopimuksiin perustuvien likviditeettipoolien kautta, jolloin yhtälöstä voidaan kokonaan poistaa vaihtojen ja kryptopörssien tarve. Itse asiassa Bancor on yksi ensimmäisistä Ethereumin verkkoon rakennetuista DeFi -projekteista (eng. Decentralized Finance), mutta se on vasta nyt alkanut saada huomiota osakseen. Jos aktiivinen kaupankäynti on sinusta kiinnostava tapa tienata vähän ylimääräistä, niin tämä nimi kannattaa laittaa korvan taakse.

Älä kuitenkaan osta Bancor, ennen kuin ymmärrät sen käyttölogiikan ja taustan kunnolla. Tässä artikkelissa käymme selkokielellä läpi, miten Bancor toimii käytännössä ja miten se voi mullistaa kryptovaluuttojen kaupankäynnin poistamalla yhtälöstä kaikki välikädet. Lisäksi löydät alta Osta Bancor -oppaan, jonka avulla pääset ostamaan Bancor kryptovaluuttaa vaikka heti tänään. Voi olla, että jo lähitulevaisuudessa Bancorin kaltaiset rahoitusratkaisut lyövät kunnolla läpi myös perinteisillä rahoitusmarkkinoilla, jolloin kalliille ja hitaille pankkipalveluille ei enää olisi pahemmin tarvetta. Osta Bancor ennen kuin näin käy, sillä siinä vaiheessa sen hinta ampaisee hurjaan nousuun.

Osta Bancor 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

4 hyvää syytä sijoittaa Bancoriin

 • Bancor on Ethereumin monipuoliseen ja joustavaan verkkoon rakennettu DeFi -projekti, joka mahdollistaa tokeneiden vaihdot ilman vaihtoalustoja
 • Bancor on yksi ensimmäisiä Ethereumin verkkoon rakennetuista DeFi -projekteista, ja se tulee jatkossa hyötymään tämän markkinan kasvusta ja laajentumisesta
 • Bancorin toiminta perustuu sen verkon likviditeettiin, jonka varmistamiseen kuka tahansa voi osallistua tallettamalla tokeneita sen likviditeettipooleihin
 • Tokeneiden tallettaminen likviditeettipooleihin, ja näin Bancorin verkon likviditeetin vahvistaminen on palkittavaa toimintaa, josta maksetaan palkkaa
 • Osta Bancor eToron kansainväliseltä ja luotettavalta kaupankäyntialustalta
Osta Bancor 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Osta Bancor – Nopea opas

Mennään heti suoraan asiaan, eli Bancor osto-oppaaseen. Bancorin markkina-arvo on sen pitkän iän huomioon ottaen hyvin alhainen muihin samantyyppisiin DeFi -projekteihin verrattuna. Nyt sen arvon nousuun kuitenkin uskotaan erityisesti siksi, että se on lisätty suurten kaupankäyntialustojen listoille, kuten eToroon. Tämä lisää kryptovaluutan käyttöä, minkä taas voidaan odottaa nostavan sen arvoa. Ja tällä tokenilla on todella paljon kasvuvaraa! Osta Bancor jos uskot sen tulevaisuuden potentiaaliin perinteisten lainamarkkinoiden haastajana.

Nyt onkin erinomainen hetki käydä kiinni tähän mielenkiintoiseen kryptovaluuttaan jos siitä haluaa hyötyä ilman, että siihen pitää sijoittaa kymmeniä tuhansia kerralla. Pidä kuitenkin aina mielessä, että kryptovaluutat eivät ole säännelty sijoituskohde, joten niihin sijoittaessa otat itse vastuun sijoittamisen riskeistä. Kryptovaluutat ovat volatiilejä sijoituskohteita, joiden liikkeitä on erittäin vaikea ennustaa. Osta Bancor omalla vastuulla.

Valitse kaupankäyntialusta

Jos olet sijoittanut aiemmin, olet varmaan tehnyt sen pankkisi kautta. Pankkien kautta sijoittaminen on kuitenkin monimutkaisempaa ja huomattavasti kalliimpaa kuin netin kaupankäyntipalveluiden kautta. Lisäksi pankit eivät tarjoa asiakkailleen lainkaan kryptovaluuttaa, mutta ironisesti sijoittavat niihin kuitenkin itse. Ei anna kovin luotettavaa kuvaa, eikö? Pankkien sijasta vuonna 2021 sijoittaminen hoidetaan netissä!

Osta Bancor markkinoiden johtavalla kaupankäyntialustalla, eTorossa, joka on käytössä ympäri maailmaa yli 140 maassa. Palvelu on perustettu jo vuonna 2007 ja se on viimeisen vuoden aikana kasvanut hurjaa vauhtia, kun epävarmat työmarkkinat ovat puskeneet ihmisiä laittamaan rahansa kasvamaan sen sukan varren sijasta. eToro tarjoaa laajan kavalkaadin sijoituskohteita: 

 • osakkeita (myös suomalaisia!), 
 • kryptovaluuttoja, 
 • indeksirahastoja, 
 • valuuttoja sekä 
 • hyödykkeitä. 

Lisäksi sen alustalla voi käydä kauppaa monella eri tavalla, kuten myydä lyhyeksi tai harjoittaa CopyTradingia alustan sosiaalisen kaupankäynnin kautta. eToro on yksi markkinoiden turvallisimmista ja halvimmista kaupankäyntialustoista, joka on saatavana suomenkielisenä. Esimerkiksi osakekaupankäynti on täysin välityspalkkiovapaata ja kaikki rahansiirrot on turvattu SSL-teknologialla. Supersijoittaja Warren Buffetkin sijoittaa eTorossa, joten miksi sinä et sijoittaisi? Osta Bancor eTorossa näin:

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 79,17% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Luo tili ja siirrä rahaa

tilille

Tilin luominen eToroon tapahtuu muutamassa minuutissa. eToron etusivulla näet Rekisteröidy -painikkeen, klikkaa sitä. Täytä avautuvalle lomakkeelle sähköpostiosoitteesi ja keksi itsellesi vahva salasana. Sinun on myös mahdollista kirjautua nopeasti sisään Facebook- tai Google-tilisi tunnuksilla. Lomakkeen täytön jälkeen sinun tulee vastata lyhyeen sijoittajakyselyyn, jonka perusteella eToro määrittää minkä tasoinen sijoittaja olet. Lopuksi sinun on vielä tunnistauduttava. 

Tämän jälkeen tilisi on auki, ja sinun täytyy enää siirtää sinne se summa rahaa, jolla haluat osta Bancor. Vasemmassa alakulmassa näet ‘Talleta varoja’ -painikkeen. Klikkaa siitä lomake auki, täytä haluamasi summa ja valitse maksuväline, minkä jälkeen raha siirtyy välittömästi eToro -tilillesi ja olet valmis ostamaan Bancoria!

Osta Bancor

Kun tilisi on auki ja sinne on siirretty rahaa, olet valmis. Osta Bancor helposti ja nopeasti kirjoittamalla kryptovaluutan nimi yläreunan hakuvalikkoon, ja klikkaa itsesi sen sijoitussivulle. Sijoitussivulla voit seurata kryptovaluutasta käytävää keskustelua, ja kerätä sieltä parhaat sijoitusvinkit, sekä seurata sen kurssia reaaliajassa. 

bnt

Sivun yläreunassa näet ‘Käy kauppaa’ -painikkeen. Klikkaa sitä ja sinulle avautuu ostolomake. Tähän sinun tarvitsee vain kirjata haluamasi summa, jolla haluat ostaa Bancoria. Voit halutessasi valita myös vipuvaikutuksen, mutta jos olet sijoittamassa arvonnousun tarkoituksessa, älä koske vipuvaikutukseen. Lopuksi klikkaa ‘Avaa kauppa’, ja näet välittömästi ostamasi Bancor tokenit eToro-salkussasi.

Myy Bancor

Sijoittamisessa ostamisen lisäksi myös kryptovaluutan myyminen tulee jossain kohtaa ajankohtaiseksi. Kun haluat myydä salkussasi olevia kryptovaluuttoja, siirry Portfolioosi, ja klikkaa sitä kryptoa, jota haluat myydä, kuten tässä tapauksessa Bancor. Eteesi aukeaa lomake, josta klikkaat “Sulje kauppa” -painiketta, jolloin eToro myy omistamasi Bancor tokenit, ja myynnin tuotot näkyvät heti eToro -tililläsi. 

Huomaa, että kun siirrät tuotot eTorosta omalle tilillesi, sinun täytyy ilmoittaa kyseiset tuotot verottajalle. Sijoitustuotot ovat Suomessa verotettavaa pääomatuloa, joten tuottojen koosta riippuen, niistä tulee maksaa 30% – 34% vero.

Mikä on Bancor?

Vuonna 2017 Ethereumin verkkoon rakennettu Bancor on yksi ensimmäisistä hajautetun rahoituksen protokollista, joita Ethereumin älysopimusverkkoon on rakennettu. Ethereum itse tarjoaa nimenomaan DeFi -projekteille edullisen rakennusalustan, minkä vuoksi on loogista, että Bancor on nimenomaan älysopimusten sarjaan perustuva protokolla. Tämä protokolla tarjoaa sen käyttäjille mahdollisuuden vaihtaa kryptotokeneita suoraan sen älysopimusten kautta keskenään ilman, että vaihtamiseen tarvittaisiin minkäänlaista vaihtoa tai pörssiä. 

Tämä tietenkin tarkoittaa käytännössä sitä, että Bancorin kautta tehdyt vaihdot ovat nopeampia ja huomattavasti vaivattomampia, kuin vaihtoalustojen kautta käyty kryptokaupankäynti on. Kuten mainittu, Bancorin protokollan toiminta perustuu älysopimuksiin, jotka tarjoavat likviditeettipooleja, joiden kautta tokeneiden vaihtaminen käy helposti. Sille, miksi Bancor on rakennettu nimenomaan Ethereumin verkkoon löytyy hyvin looginen selitys, sillä DeFi -verkkona Ethereum mahdollistaa tuhansien erilaisten ERC-20 tokeneiden kehittämisen sen alustalle, ja näiden tokeneiden vaihtaminen keskenään taas onnistuu helpoiten Bancorin kautta.

Osta Bancor

Bancorin verkon toiminnan takaa tietenkin sen oma natiivivaluutta, joka tunnetaan ticker symbolilla BNT, Bancor Network Token. Jos haluat alkaa vaihtaa kryptovaluuttoja saumattomasti Bancorin likviditeettipoolien kautta, osta ensin Bancor tokeneita. Vaihtamisen lisäksi voit myös tallettaa BNT tokeneita sen likviditeettipooleihin, jolloin osallistut verkon likviditeetin ylläpitoon. Tämä on palkittavaa toimintaa, sillä se hyödyttää Bancorin verkon toimintaa, joten sinulle maksetaan tästä palkaksi staking -palkkioita. 

Se, mikä tekee Bancorista erityisen, jopa ainutlaatuisen, on sen kyky muuntaa jopa Ethereumin verkon ulkopuoliset kryptovaluutat tokeneiksi, joita voi sitten vaihtaa sen likviditeettipoolien kautta. Lisäksi se tarjoaa mahdollisuuden luoda omia BNT tokeneita, mikä jälleen vahvistaa sen verkon likviditeettiä. Tämä kaikki yhdessä tarkoittaa sitä, että sen alustalla likviditeetti on taattu monelta eri kulmalta, mikä tekee siitä monia samantyyppisiä projekteja varmemman ja vakaamman paikan vaihtaa kryptovaluuttoja. 

Miten Bancor toimii?

Bancorin älysopimusverkon tarjoamien likviditeettipoolien toiminta perustuu täysin sen omaan kryptovaluuttaan, eli Bancor Network Tokeniin, joka on ERC-20 token. Koska kyseessä on ERC-20 token, eli Ethereumin verkkoon rakennettu kryptovaluutta, sen likviditeettipooleissa voi muuntaa ja vaihtaa mitä tahansa muitakin ERC-20 tokeneita, joita löytyy markkinoilta jo tuhansittain. Esimerkiksi suomalainen Aave kryptovaluutta on ERC-20 token. Pelkän natiivivaluutan lisäksi Bancor protokollan toiminta perustuu kaksisuuntaiseen tokeneiden malliin, eli BNT:n lisäksi sen verkosta löytyy niin sanottu likviditeettitoken. 

Likviditeettitokenit ovat Bancorin verkon älysopimuksissa, eli likviditeettipooleissa sijaitsevia tokeneita, jotka mahdollistavat eri tokeneiden muuntamisen ja vaihtamisen. Yksi tällainen likviditeettitoken mahdollistaa yhden kryptovaluutan muuntamisen tai vaihdon, minkä jälkeen se polttaa itse itsensä. Jokainen likviditeettitoken on kuitenkin aina sidottu BNT tokeniin. Itse BNT tokeneita taas voidaan käyttää stakingiin, eli tallettamalla niitä Bancorin likviditeettipooleihin, tallettaja voi tienata ylimääräistä koron ansaitsemisen tapaan. Nämä palkkiot maksetaan Bancorin tulevaisuuden tuotoista, ja ne ovat aina jokin prosenttiosuus tästä arvioidusta määrästä. 

Mitä DeFi:t ovat?

defi

Syksystä 2020 alkaen yksi sana on kaikunut kryptomarkkinoilla joka suunnalta: DeFi! Mitä ne oikein ovat? DeFi -sana tulee englannin kielen sanoista Decentralized Finance ja kääntyy suomeksi hajautetuksi rahoitukseksi. DeFi -protokollat siis tarjoavat käytännössä erilaisia rahoitusratkaisuja pörsseistä lainoihin ja vakuutuksiin hajautetussa muodossa, eli lohkoketjujen kautta. Tällöin niillä ei ole keskitettyä hallintoa, kuten keskuspankkia, eikä niitä voida säännellä ulkopuolelta, mikä on tähän mennessä hidastanut perinteisillä rahoitusmarkkinoilla rahoituksen saamista. DeFit perustuvat yleensä älysopimuksiin ja ne ovat demokraattisia, avoimia ja korruptoimattomia rahoitusratkaisuja tarjoavia digitaalisia järjestelmiä. 

Ethereum on maailman numero yksi DeFi -projekti, sillä se tarjoaa DeFi -palveluna oman lohkoketjunsa, johon kuka vain voi rakentaa oman kryptovaluutan, perustaa älysopimuksia, tai kehittää hajautettuja sovelluksia. Jokainen Ethereumin verkkoon kehitetty kryptotoken on aina ERC-20 token, kuten Bancorin BNT. Ethereumin verkon joustavuudesta ja monipuolisuudesta johtuen suurin osa tämän hetken DeFi -projekteista onkin rakennettu, ja edelleen rakennetaan nimenomaan sen verkkoon. Bancor on myös DeFi -projekti, joka on rakennettu Ethereumin lohkoketjuverkkoon. Sen tarjoama DeFi -palvelu perustuu likviditeettipooleihin, joiden kautta kryptovaluuttojen muuntaminen ja vaihtaminen on saumatonta ja nopeaa, koska kaikki käy ilman kolmansia osapuolia. 

Kannattaako Bancoriin sijoittaa?

Bancor on kryptovaluutta, ja siten sen arvo koostuu täysin eri asioista, kuin esimerkiksi osakkeiden arvo. Kysyntä ja tarjonta ovat tottakai myös kryptovaluuttojen kohdalla erittäin tärkeässä asemassa, mutta yhtä suurta vaikutusta Bancor kurssi iin on sen tarjoaman palvelun käytön määrällä. Mitä enemmän Bancorin verkossa on tokeneiden vaihtajia sekä likviditeetin mahdollistajia, sitä arvokkaampi projektista tulee. Tältä kantilta katsottuna Bancorilla meneekin juuri nyt erinomaisesti. Sen hinta on sen iän huomioon ottaen hyvin alhainen, mutta se on juuri lisätty maailman suurinten kaupankäyntialustojen listoille, mikä helpottaa sen ostamista ja käyttämistä, ja näiden kahden kasvaessa, sen arvo nousee.

Osta Bancor

Bancor hyötyy myös siitä, että se on DeFi -projekti. DeFi -markkinat lähtivät huimaan nousuun syksyllä 2020. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että DeFi -projektina Bancor on monien muiden lomassa rakennettu Ethereumin lohkoketjuun. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että jos Ethereumin arvo yllättäen laskisi, se vetää alas myös kaikki sen verkkoon rakennetut DeFi -projektit. Toisaalta DeFi -markkinoiden kukoistus taas tietää hyvää myös Ethereumille.

Yleiskuvassa suosittelemme sinua aina tutustumaan sen kryptovaluutan projektiin kokonaisuudessaa, johon olet aikeissa sijoittaa. Kryptovaluuttoihin sijoittamisen järkevyyttä on helpompi perustella, kun ymmärrät mihin jotakin tiettyä kryptovaluuttaa voidaan käyttää, ja näin ollen voit päätellä onko kyseisellä kryptolla kasvupotentiaalia. Osta Bancor jos uskot, että siinä on potentiaalia lainamarkkinoiden mullistamiseen, ja jos analyytikoiden tapaan näet sen hyvänä pitkän aikavälin sijoituskohteena. 

Katso reaaliaikainen Bancor kurssi täältä.

Bancor plussat ja miinukset

Tämän artikkelin kirjoitushetkellä BNT kryptovaluutta on arvoltaan noin 2,40 dollaria per token. Sen hinta on matala DeFi -projektiksi, varsinkin kun otetaan huomioon, että se on perustettu jo vuonna 2017. Nyt se on kuitenkin vihdoin lisätty esimerkiksi eToroon ostettavaksi, minkä voidaan odottaa tuovan buustia sen kurssikäyrään. Vaikka analyytikot tuntuvat olevan samaa mieltä siitä, että Bancorin arvo tulee jatkossa kasvamaan, sen kasvuvauhdista ei löydy lainkaan konsensusta. Hinta-arviot vuoteen 2025 mennessä vaihtelevat 3 – 25 dollarin välillä. Markkinoilta siis löytyy kyllä luottoa tähän projektiin, mutta ei ylitsevyöryvästi. Kysymys onkin, löytyykö sinulta luottoa siihen? Osta Bancor jos löytyy, mutta lue ensin nämä pääpiirteiset plussat ja miinukset:   

Plussat

 • Bancor on yksi ensimmäisistä Ethereumin verkkoon rakennetuista DeFi -projekteista, eli uranuurtaja
 • Bancor tarjoaa ainutlaatuisen ja erittäin hyödyllisen käyttötarkoituksen, eikä sillä ole tällä hetkellä suuria kilpailijoita
 • Bancor on juuri lisätty suurten kaupankäyntialustojen listoille, minkä voidaan odottaa toimivan buusterina sen hinnan nousulle lähitulevaisuudessa
 • DeFi -markkinoiden sekä Ethereumin arvon kasvu hyödyttävät Bancoria
 • Analyytikot ja asiantuntijat uskovat Bancorin kasvuun pitkälle tulevaisuuteen

Miinukset

 • Vaikka Bancorin kasvuun uskotaan, sen kasvuodotukset ovat täyttä spekulaatiota, joten siihen sijoittamista ei kannata perustella sen tulevilla hinta-arvioilla
 • Jos Ethereum kurssi laskee, se tulee luultavasti näkymään myös Bancorin arvossa
 • Kryptovaluuttoihin sijoittaminen on aina korkean riskin sijoittamista
Osta Bancor 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Bancor on?

Bancor on yksi ensimmäisistä hajautetun rahoituksen protokollista, joka mahdollistaa stakingin sen likviditeettipooleissa, sekä nopeat ja vaivattomat kryptovaluuttojen vaihdot ilman kolmansia osapuolia.

Miten voin ostaa Bancor tokeneita?

Osta Bancor helposti ja nopeasti suosituimmilta netin kaupankäyntialustoilta, kuten eToro: rekisteröidy, siirrä tilillesi rahaa ja osta Bancor.

Kannattaako Bancor kryptovaluuttaan sijoittaa?

Bancor on hyödyllisen käyttötarkoituksen tarjoava DeFi -protokolla, mikä povaa sille valoisaa tulevaisuutta. Se on juuri listattu suurten kaupankäyntialustojen valikoimiin, minkä voidaan myös odottaa nostavan sen arvoa.

Mikä on Bancor hinta?

Bancor hinta, kuten kaikkien kryptovaluuttojen arvot, muuttuvat päivittäin, joten tarkista aina reaaliaikainen Bancor kurssi tältä sivustolta.

Nouseeko Bancor hinta tulevaisuudessa?

Bancor hintaan vaikuttaa sen oman projektin suosion ja käytön kasvu, minkä lisäksi DeFi -markkinoiden tila, sekä Ethereumin kasvu vaikuttavat siihen. Analyytikot uskovat sen kasvuun, mutta eivät ole samaa mieltä kasvun volyymistä.

Teresa Maria

Teresa Maria on monipuolinen sisällöntuottaja, jolla on laaja kokemus sijoittamisesta ja kryptovaluutoista. Hänen Osakekoululle tuottamien sijoitusoppaidensa avulla sinustakin voi tulla ammattisijoittaja alta aikayksikön.

Katso kaikki artikkelit tekijältä Teresa Maria