Osta Balancer: Paras opas (2022 Päivitetty)

Ostaa Balancer (BAL)? Vai haluatko vain selvittää, mikä Balancer on kryptovaluutalle? Balancer on Ethereum-tunnus, joka käyttää Balancer-ohjelmistoa, joka on automatisoitu markkinatakaaja, joka on rakennettu tietokoneverkkoon ja ylläpitää pörssiä, jossa käyttäjät voivat ostaa ja myydä kryptovaluuttoja.

Balances on uusi hajautettu rahoitusprotokolla (DeFi), joka mahdollistaa kaupankäynnin ilman rahoituksen välittäjää, kuten pörssiä. Tässä Balancer on vähän kuin indeksirahasto, jossa käyttäjät voivat luoda kryptovaluuttoihin perustuvia rahastoja ja siten palkita taloudellisesti.

Balancerin hinta määräytyy kysynnän/tarjonnan mukaan, eikä siinä ole sääntöä, joka pyrkisi minimoimaan heilahteluja, mikä tarkoittaa, että hyvät/huonot uutiset tai ostavat/myyvät isot sijoittajat voivat vaikuttaa hintaan ja 10 %:n hinnanpudotukseen. päivän nousu ei ole epänormaalia Balancerille.

Etkö ole vielä pelännyt?

Joten lue ja opi sijoittamaan Balancer-kolikkoon!

OSTA SALDOJA TÄÄLTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Osta ensimmäinen Balancer-kolikkosi vaihe vaiheelta

Tässä osiossa kerromme kuinka ostaa ensimmäinen Balancer-kolikkosi ja kuinka myydä se myöhemmin uudelleen.

Tämä vaiheittainen opas perustuu kryptovaluuttojen kaupankäyntialustaan ​​eToro, koska se on alusta, jota pidämme parhaana. Voit kuitenkin käyttää opasta helposti toiselle alustalle, koska prosessi on usein sama.

OSTA SALDOJA TÄÄLTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Vaihe 1 – Valitse oikea kaupankäyntialusta

Ensimmäinen askel Balanceriin sijoittamisessa on kaupankäyntialustan valinta. Tässä artikkelissa oletamme, että haluat sijoittaa Balanceriin, mutta jos haluat myöhemmin käyttää Balanceriasi maksuvälineenä, se on mahdollista myös suosittelemamme kaupankäyntialustan eToron kanssa. Täältä löydät yleensä joitain parhaista kryptovaluutoista .

On monia kaupankäyntialustoja, jotka tarjoavat, että voit ostaa ja myydä saldoja, mutta valitettavasti on myös monia niistä, joilla on korkeat maksut ja turvallisuusongelmia.

Olemme koonneet alla useita alustoja top-luetteloomme, joilla olemme kaikki käyneet kauppaa ja arvioineet niiden perusteella:

 • Turvallisuus
 • Maksut
 • Helppokäyttöisyys
 • Sijoitusopastus
 • Työkalut ja muut ominaisuudet

Yllä olevien tekijöiden perusteella pidämme parempana eToro-kaupankäyntialustaa. Ne on lisensoitu EU:ssa, niillä on kohtuulliset hinnat ja ne ovat erittäin käyttäjäystävällisiä sekä aloittelijoille että kokeneille.

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 83,45% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Vaihe 2 – Luo tili

Kun olet tehnyt valintasi ja päättänyt, millä kaupankäyntialustalla haluat käydä kauppaa, seuraava vaihe on tilin luominen.
Alla näytämme sinulle vaihe vaiheelta, kuinka se tehdään eTorossa, mutta voit todennäköisesti käyttää ohjattua toimintoa myös muille alustoille.

Aloita painamalla alla olevaa painiketta siirtyäksesi eToroon

OSTA SALDOJA TÄÄLTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Täytä nyt tietosi ja paina ”Aloita ostos”

image 42

Täytä nyt tietosi ja paina ”Aloita ostos”

Olet nyt saanut eToron sähköpostin, joka sinun on vahvistettava. Kun tämä on tehty, voit tallettaa rahaa tilillesi. Pankkikortilla tai PayPalin kautta vähimmäistalletus on 50 dollaria, kun taas 500 dollaria, jos päätät tehdä pankkisiirron.

Sinun tulee myös vastata sijoittamiseen liittyviin kysymyksiin sekä vahvistaa itsesi vahvistamalla henkilöllisyytesi. Tämä tehdään joko passilla tai muulla henkilökortilla. Syy, miksi sinun on annettava ”arkaluonteisia tietoja”, johtuu siitä, että kaikilla säännellyillä kaupankäyntialustoilla on niin sanotut KYC-menettelyt. Nämä ovat toimenpiteitä, joiden pitäisi suojata sinua käyttäjänä sekä estää laitonta toimintaa, kuten rahanpesua.

Vaihe 3 – ostosaldot (BAL)

Osta saldot on seuraava askel luettelossa.

Nyt kun olet luonut tilisi ja tallettanut rahaa, Balanceriin sijoittaminen on helppoa.

Voit joko kirjoittaa ”saldot” sivun yläreunan hakukenttään tai käyttää vasemmalla olevaa valikkoa ja napsauttaa ”Kauppamarkkinat” valitaksesi kategorian ”Crypto”

. Olet nyt Saldot-sivulla ja sinun on napsautettava ”Trade”-sivustolla tehdäksesi ensimmäisen sijoituksesi Balanceriin.

image 43

Voit nyt syöttää summan, jolla haluat ostaa saldoja . Vähimmäissumma, jolla voit käydä kauppaa, on 50 dollaria.

Kun olet syöttänyt summan, paina ”Avaa kauppa” ostaaksesi.

image 44

Voit nyt seurata sijoituksesi kehitystä napsauttamalla vasemmalla olevasta valikosta ”Portfolio”.

Vaihe 4 – Myyntisaldot (BAL)

Sijoittajana haluat myydä sijoituksesi jossain vaiheessa. Joko kasvattaa voittoa tai tehdä tappiota.

Alla olevissa kuvakaappauksissa käytämme Bitcoinia, mutta se toimii samalla tavalla kaikille kryptovaluutoille

. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on klikata ”Portfolio” vasemmalla olevasta valikosta.

Napsauta tätä Balanceria nähdäksesi kaikki avoimet työsi Balancerilla.

image 45

Sulkeakseni asemani tässä minun on napsautettava oikealla olevaa punaista ristiä.

image 46

Ennen kaupan sulkemista sinun tulee olla tietoinen siitä, että olet velvollinen, olet velvollinen ilmoittamaan kaikki suljetut kaupat vuosikertomuksessasi ja sinua verotetaan tästä.

Jos haluat sulkea kaupan, paina nyt ”Sulje kauppa”, jonka jälkeen rahat ja mahdolliset voitot siirretään suoraan eToro-tilillesi. Nyt voit halutessasi nostaa rahat pankkitilillesi.

image 47

Lue myös Osta Kyber Network tai Buy Avalanche -artikkelimme.

Mikä on Balancer?

Balances perustettiin vuonna 2018, ja sen perustivat Fernando Martinelli ja Mike McDonald. He keräsivät 3 miljoonaa dollaria rahoitusta vuonna 2020, myivät noin 5 miljoonaa BAL-tokenia sijoittajille ja 25 miljoonaa tokenia allokoitiin osakkeenomistajille ja työntekijöille.

Balancer on ohjelmisto, joka toimii Ethereumin lohkoketjussa, jossa tietokoneiden verkosto luodaan kryptovaluuttapörssin toimintaa varten, jossa käyttäjät voivat ostaa ja myydä kryptovaluuttoja.

Se on uusi hajautettu rahoitusprotokolla (DeFi), jossa Balancer käyttää palvelun tarjoamiseen kryptovaluuttojen yhdistelmää, mikä mahdollistaa kaupankäynnin ilman rahoituksen välittäjää, kuten pörssiä.

Balances voidaan ajatella eräänlaisena indeksirahastona, jossa käyttäjät voivat luoda rahastoja salkkujensa kryptovaluuttojen perusteella. Rahastot tunnetaan nimellä Balancer poolit, joissa kaikki käyttäjät voivat tarjota poolille likviditeettiä yksinkertaisesti tallettamalla omaisuuden niihin.

Käyttäjät, jotka tarjoavat likviditeettiä Balancer-poolille, ansaitsevat sitten osan verkkoon maksetuista kaupankäyntimaksuista varojensa käytöstä, ja heidät palkitaan mukautetulla kryptovaluuttalla, BAL:lla.

Käyttäjien tekemät talletukset ovat välttämättömiä verkon liikkumiselle ja tarjoavat käyttäjille likviditeettiä, jotta he voivat ostaa ja myydä kryptovaluuttoja alustalla.

Tämä tarkoittaa, että Balancerin on kyettävä motivoimaan sekä krypto-käyttäjiä, jotka haluavat saada tuoton tarjoamalla alustalle likviditeettiä, että kauppiaita, jotka haluavat ostaa kryptovaluuttoja parhaalla mahdollisella hinnalla.

Balances toimii vähän kuten muut hajautetut pörssit, kuten UniSwap (UNI) ja Curve (CRV).

Jos harkitset sijoittamista muihin kryptovaluuttoihin, voit lukea viestimme ja oppia kuinka ostaa kryptovaluuttoja täältä .

Onko Balancer hyvä sijoitus?

Balance (BAL) kryptovaluutta on välttämätön, jotta se pystyy jakamaan toimintansa ja siten varmistamaan, ettei mikään keskusosapuoli voi tehdä päätöksiä alustan toimivuudesta.

Lisäksi käyttäjiä kannustetaan tallettamaan kryptovarallisuutensa Balancer-pooleihin ja ansaita siten BAL-tokeneita. Lisäksi BAL-tokeneita on rajoitettu 100 miljoonan BAL:n tarjonta, josta 15 miljoonaa on jaettu alusta alkaen, kun taas viimeiset 65 miljoonaa tokenia jaetaan Balancerin käyttäjille, jotka tarjoavat likviditeettiä protokollalle.

Balancer suunnittelee jakavansa käyttäjille 145 000 tokenia viikossa, mikä tarkoittaa, että BAL-tokenien kokonaistarjonta jaetaan vuonna 2028. Lisäksi Balancer-tokeneita ei ole enää saatavilla, mikä saattaa aiheuttaa hinnan nousun, jos ne voivat jatkaa. kanssa houkutellakseen käyttäjiä, jotka haluavat sijoittaa kryptovaluuttansa Balancer-protokollan kautta.

Voit myös seurata Live Balancer -kurssia .

OSTA SALDOJA TÄÄLTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Usein Kysytyt Kysymykset?

Mikä on Balancer?

Tasapainottaa hajautettua digitaalista valuuttaa, jota kutsutaan myös kryptovaluutaksi. Balancerin hinta määräytyy kysynnän/tarjonnan mukaan ja se on ollut suosittu sijoitus jo useiden vuosien ajan.

Kuinka ostaa Balancer (BAL)?

Voit ostaa saldoja kryptovaluuttapörssistä, kaupankäyntialustalta tai käymällä kauppaa suoraan toisen henkilön kanssa. Se ei ole vaikeampaa kuin tilisiirron tekeminen, mutta valitettavasti se ei ole vielä mahdollista pankkien kanssa.
Olemme kirjoittaneet oppaan, jossa voit omistaa ensimmäisen Balancerisi 5 minuutissa.

Lue oppaamme saldojen ostamiseen

Kuinka sijoittaa Balanceriin?

Voit sijoittaa Balanceriin joko ostamalla Balancerin suoraan tai sijoittamalla CFD:hen, joka seuraa Balancerin hintaa. Jos et halua käyttää Balanceria maksuvälineenä, on usein helpointa ostaa CFD, mutta sinun on oltava tietoinen kaikista maksuista.

Voinko ostaa saldot luottokortilla?

Voit ostaa saldoja luottokorteilla lähes kaikista kryptovaluuttapörsseistä. 
eToro-kaupankäyntialusta tarjoaa sinulle myös sijoituksen yhteydessä maksaa luottokortilla, joten sinun ei tarvitse odottaa useita päiviä tilin siirtoa.

Voinko ostaa saldoja tilisiirrolla?

Voit ostaa Saldoja tilisiirrolla kaikista kryptovaluuttapörsseistä. 
Tätä menetelmää käytetään useimmiten, jos haluat sijoittaa suuria summia, mutta haittana on, että joudut odottamaan useita päiviä ennen kuin rahat voidaan sijoittaa. eToro-kaupankäyntialustalla voit ostaa saldoja tilisiirrolla, jos siirrät vähintään 200 dollaria

Pitääkö sinun maksaa veroa Balancerista?

Kun yksityishenkilö ostat ja myyt saldoja, vero pitää sitä keinotteluna. 
Eli ostat ne saadaksesi voittoa jälleenmyynnistä. 
Siksi sinun on ilmoitettava se vuositilinpäätöksessäsi, kun sinulla on saldojen myynnistä voittoa tai tappiota.

Kuinka nostaa saldoja?

Saldojesi kasvattaminen riippuu siitä, miten ostit ne. 
Jos kyseessä on ostamasi CFD, sulje kauppa kaupankäyntialustalla ja nosta rahasi, mutta jos ne on tallennettu lompakkoon, sinun on myytävä ne kryptovaluuttapörssissä.

Voitko ostaa saldoja pankista?

Et voi ostaa saldoja suurimmasta osasta tanskalaisista pankeista. 
Jotkut yksittäiset pankit, kuten Saxo Bank, antavat sinun ostaa CFD:n, joka seuraa Balancerin hintaa, mutta jos haluat omistaa Balancerin, sinun on löydettävä toinen kaupankäyntijärjestelmä, kuten. 
eToro.

Toimitus

Katso kaikki artikkelit tekijältä Toimitus