Osta Axie Infinity: Paras opas (2022 Päivitetty)

Osta Axie Infinity ja voit tienata kryptovaluutoilla passiivista tuloa samalla, kun viihdyt tämän NFT -taistelupelin parissa. Axie Infinity on uudenlainen digitaalinen peli, jossa pelaajat voivat kasvattaa ja kehittää omia Axies -nimisiä NFT -pelihahmojaan, osallistua niiden kanssa taisteluihin, vaihtaa niitä muiden pelaajien kanssa ja kaiken tämän ohella myös käydä kauppaa kryptovaluutoilla, sekä tienata passiivista tuloa niillä. Kuten tiedämme, NFT -markkinat ovat kasvaneet vuonna 2021 huimasti, ja peliala on ei-yllättäen yksi tätä markkinaa eniten nostavista voimista. Ei siis ihme, että kesällä Axie Infinity kurssi lähti aggressiiviseen nousuun.

Axie Infinity -peliin pääset mukaan sen kryptovaluutan kautta, eli osta Axie Infinity ensin. Ennen ostamista haluat kuitenkin varmasti tietää hieman tarkemmin mikä tämä NFT -peli on, miten se toimii käytännössä, miten se on onnistunut nousemaan niin suureen suosioon niin nopeasti, sekä miten sen voidaan odottaa kehittyvän tulevaisuudessa? Näihin kaikkiin kysymyksiin, ja paljoon muuhun löydät vastaukset tästä artikkelista. Lisäksi tarjoamme sinulle ‘Osta Axie Infinity’ osto-oppaan, jonka avulla voit aloittaa tähän erittäin mielenkiintoiseen kryptovaluuttaan sijoittamisen vaikka heti tänään.

Osta Axie Infinity täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

4 hyvää syytä ostaa Axie Infinity

 • Axie Infinity on Vietnamissa kehitetty lohkoketjupeli, jossa pelaajat voivat luoda omia NFT -pelihahmojaan ja vaihtaa niitä, sekä käydä niillä kauppaa
 • Axie Infinity mahdollistaa myös sen AXS-valuutan stakingin, eli panostamisen, ja näin pelaaja ansaitsee passiivista tuloa siinä pelaamisen sivussa
 • Axie Infinity kurssi on noussut erinomaista tahtia vuoden 2021 kesästä lähtien, ja se nousi heinäkuun 3:sta dollarista jopa 160 dollariin marraskuuhun mennessä 
 • Osta Axie Infinity jos uskot sen pitkän aikavälin kasvuun, ja jos NFT -pelit sekä passiivisen tulon kasvattaminen kiinnostavat
Osta Axie Infinity täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Osta Axie Infinity – Nopea opas

Mennään seuraavaksi suoraan asiaan, eli Osta Axie Infinity osto-oppaaseen. Axie Infinityn tämän hetkinen markkina-arvo on melkein 6 miljardia dollaria, mutta sen uskotaan nousevan jopa 26 miljardiin dollariin, kunhan kaikki AXS tokenit saadaan liikenteeseen. Sen arvon kapuaminen vuonna 2021 on yllättänyt monet positiivisesti, sillä sen kasvu on ollut odotuksia nopeampaa ja suurempaa. Kasvun myötä siitä on kuitenkin myös tullut volatiilimpi. Mitä tulee sen kasvuennusteeseen, Axie Infinity sopii sekä pitkän aikavälin sijoittamiseen, että volatilisuutensa puolesta myös aktiiviseen treidaamiseen. 

Osta Axie Infinity jos uskot sen tulevaisuuden kasvupotentiaaliin, sillä nyt on erinomainen hetki käydä kiinni tähän erittäin mielenkiintoiseen NFT -peliin ja sen kryptovaluuttaan jos siitä haluaa hyötyä ilman, että siihen pitää sijoittaa kymmeniä tuhansia kerralla. Pidä kuitenkin aina mielessä, että kryptovaluutat eivät ole säännelty sijoituskohde, joten niihin sijoittaessa otat itse vastuun sijoittamisen riskeistä. Kryptovaluutat ovat volatiileja sijoituskohteita, joiden liikkeitä on erittäin vaikea ennustaa. Osta Axie Infinity omalla vastuulla.

Valitse kaupankäyntialusta

Jos olet sijoittanut aiemmin, olet varmaan tehnyt sen pankkisi kautta. Pankkien kautta sijoittaminen on kuitenkin monimutkaisempaa ja huomattavasti kalliimpaa kuin netin kaupankäyntipalveluiden kautta. Lisäksi pankit eivät tarjoa asiakkailleen lainkaan kryptovaluuttaa, mutta ironisesti sijoittavat niihin kuitenkin itse. Ei anna kovin luotettavaa kuvaa, eikö? Pankkien sijasta vuonna 2021 sijoittaminen hoidetaan netissä!

Osta Axie Infinity markkinoiden johtavalla kaupankäyntialustalla, eTorossa, joka on käytössä ympäri maailmaa yli 140 maassa. Palvelu on perustettu jo vuonna 2007 ja se on viimeisen vuoden aikana kasvanut hurjaa vauhtia, kun epävarmat työmarkkinat ja pandemia ovat puskeneet ihmisiä laittamaan rahansa johonkin muualle kuin sukan varteen. eToro tarjoaa laajan kavalkaadin sijoituskohteita: 

 • osakkeita (myös suomalaisia!), 
 • kryptovaluuttoja, 
 • indeksirahastoja, 
 • valuuttoja sekä 
 • hyödykkeitä. 

Lisäksi sen alustalla voi käydä kauppaa monella eri tavalla, kuten myydä lyhyeksi tai harjoittaa CopyTradingia alustan sosiaalisen kaupankäynnin kautta. eToro on yksi markkinoiden turvallisimmista ja halvimmista kaupankäyntialustoista, joka on saatavana suomenkielisenä. Esimerkiksi osakekaupankäynti on täysin välityspalkkiovapaata ja kaikki rahansiirrot on turvattu SSL-teknologialla. Supersijoittaja Warren Buffetkin sijoittaa eTorossa, joten miksi sinä et sijoittaisi? Osta Axie Infinity eTorossa näin:

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 83,45% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Luo tili ja talleta rahaa

Tilin luominen eToroon tapahtuu muutamassa minuutissa. eToron etusivulla näet Rekisteröidy -painikkeen, klikkaa sitä. Täytä avautuvalle lomakkeelle sähköpostiosoitteesi ja keksi itsellesi vahva salasana. Sinun on myös mahdollista kirjautua nopeasti sisään Facebook- tai Google-tilisi tunnuksilla.

Lomakkeen täytön jälkeen sinun tulee vastata lyhyeen sijoittajakyselyyn, jonka perusteella eToro määrittää minkä tasoinen sijoittaja olet. Lopuksi sinun on vielä tunnistauduttava. Tämän voi skipata, mutta suosittelemme, että teet sen samantien. Muuten palvelusi tulevat olemaan rajalliset. Lisäksi tunnistautuminen tuo lisäturvaa sijoituksillesi. Tämän jälkeen tilisi on auki, ja sinun täytyy enää siirtää sinne se summa rahaa, jolla haluat osta Axie Infinity.

Vasemmassa alakulmassa näet ‘Talleta varoja’ -painikkeen. Klikkaa siitä lomake auki, täytä haluamasi summa ja valitse maksuväline, minkä jälkeen raha siirtyy välittömästi eToro -tilillesi ja olet valmis ostamaan Axie Infinityä!

Osta Axie Infinity

Kun tilisi on auki ja sinne on siirretty rahaa, olet valmis. Osta Axie Infinity helposti ja nopeasti kirjoittamalla kryptovaluutan nimi yläreunan hakuvalikkoon, ja klikkaa itsesi sen sijoitussivulle. Sijoitussivulla voit seurata meemikryptosta käytävää keskustelua, ja kerätä sieltä parhaat sijoitusvinkit, sekä seurata sen kurssia reaaliajassa. 

Sivun yläreunassa näet ‘Käy kauppaa’ -painikkeen. Klikkaa sitä ja sinulle avautuu ostolomake. Tähän sinun tarvitsee vain kirjata haluamasi summa, jolla haluat ostaa Axie Infinitya. Voit halutessasi valita myös vipuvaikutuksen, mutta jos olet sijoittamassa arvonnousun tarkoituksessa, älä koske vipuvaikutukseen. Lopuksi klikkaa ‘Avaa kauppa’, ja näet välittömästi ostamasi AXS tokenit eToro-salkussasi.

Osta Axie Infinity

Mikä on Axie Infinity?

Axie Infinity on vuonna 2018 markkinoille tuotu digitaalinen, lohkoketjuun perustuva peli, jonka kehityksestä ovat vahvasti vastuussa itse pelaajat. Tämä peli perustuu NFT -omaisuuksiin, jotka tässä tapauksessa ovat pelihahmoja. Jokainen pelaaja voi luoda oman NFT -pelihahmonsa, vaihtaa niitä muiden pelaajien kesken, sekä käydä niillä kauppaa. Pelin logiikka avautuu helpoiten niille, jotka muistavat 90-luvun Tamagotchit ja Pokemonit, sillä Axies -hahmojen kehittäminen tapahtuu samaan tapaan: pelaaja kasvattaa ja kehittää omaa pelihahmoaan. 

Kaikki Axies -hahmot pohjautuvat pelin natiivivaluuttaan, Axie Infinity Shard eli AXS, ja sinulla on oltava vähintään kolme AXS tokenia, jotta voit luoda itsellesi Axies -hahmon. Tämän uuden ajan Tamagotchi -pelin kehitti Sky Mavis -studio Vietnamissa, ja tänä vuonna on nähty ensiviitteitä siitä, että studio on iskenyt kultasuoneen. Vain puolitoista vuotta pelin julkaisun jälkeen keskivertopelaajan kerrottiin käyttävän Axie Infinity peliin noin 400 dollaria, mutta tänä päivänä tuo summa on jo paljon suurempi per pelaaja. 

Osta Axie Infinity

Suurten summien käyttö peliin on kuitenkin sinällään perusteltua, että Axie Infinity antaa pelaajille mahdollisuuden tienata ainakin osa rahasta takaisin tallettamalla kryptovaluuttaa, eli niin sanotun stakingin kautta. Lisäksi staking antaa pelaajalle oikeuden osallistua pelin hallintoäänestyksiin, eli pelaajalla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten peliä kehitetään. Axie Infinity on tästä johtuen laajalti sen pelaajien hallitsema ja kehittämä lohkoketjupeli. Kaikki ei kuitenkaan ole pelaajien päätäntävallasta kiinni, vaan Infinity -nimestään huolimatta peliin liittyy tiettyjä rajallisuuksia. 

Esimerkiksi yksi Axies -hahmo voidaan luoda ja kasvattaa uudestaan maksimissaan seitsemän kertaa. Näin hallitaan Axies -populaatiota, ja pidetään se aisoissa. Tämä erottaa Axies Infinityn monista muista lohkoketjupeleistä. Yksi Axie -hahmo koostuu kuudesta kehon osasta, ja peli tarjoaa tähän valintaprosessiin satoja osavaihtoehtoja, mikä takaa niin sanotun loputtoman vaihtelun hahmojen välillä. Jokainen hahmo on näin ollen ainutlaatuinen. Lisäksi jokaisella hahmolla on oma taisteluliike, jota hahmo käyttää pelissä edetäkseen. 

Staking -ominaisuus on Axie Infinityssä suht uusi lisäys, mutta hyvin tervetullut sellainen. Stakingin avulla pelaajilla on mahdollisuus ansaita passiivista tuloa tallettamilleen kryptovaluutoille. Mutta Axie Infinity vaatii palkitsemisen vastapainoksi sitä, että tallettaja tosiaan myös pelaa Axie Infinityssä, sekä osallistuu sen hallintoäänestyksiin. Tämä passiivinen tulo ei siis ole sataprosenttisen passiivista. Mutta ennen kuin osta Axie Infinity tokeneita, sinun on hyvä tietää, miten peli toimii käytännössä.

Miten Axie Infinity toimii?

Osta Axie Infinity

Kuten aiemmin mainitsimme, päästäksesi pelaamaan Axie Infinity -peliä, sinulla on oltava hallussasi vähintään kolme AXS tokenia. Nämä tokenit panostetaan peliin, jolloin pääset käsiksi pelin “kehonosakirjastoon”. Tämä kirjasto tarjoaa yli 500 erilaista akselia, eli kehon osaa, joista sinä voit muodostaa omanlaisesi pelihahmon. Nämä kehonosat eivät rajoitu vain ihmismäisiin osiin, vaan tarjolla on myös peto-, hyönteis-, lintu- ja kasvinosia. Rakennusmahdollisuutesi ovat siis rajattomat! Tämä rajattomuus on välttämätöntä, sillä jokainen luotu hahmo on NFT, ja jokainen NFT on aina ainutlaatuinen tuote. 

Kun olet luonut ja kasvattanut pelihahmoasi, pääset osallistumaan itse taisteluihin. Taisteluita käydään joukkueittain, ja voittajajoukkue ansaitsee palkkioksi niin sanottuja kokemuspisteitä, eli EXP:tä. Näitä kokemuspisteitä voidaan sitten käyttää pelihahmojen osien päivittämiseen ja kehittämiseen, jolloin jokaisesta NFT -hahmosta tulee entistä arvokkaampi. Axie -hahmoja voi myös parittaa muiden Axie -hahmojen kanssa ja näin luoda uusia kasvatettavia hahmoja. Tässä tottakai haetaan aina pariksi sitä parhaat ominaisuudet omaavaa hahmoa, ihan kuin Tinderissä, mutta oikeasti palkitsevalla tavalla.

Kannattaako Axie Infinityyn sijoittaa?

Heti aluksi haluamme huomauttaa, että kryptovaluutat ovat erittäin volatiileja sijoituskohteita, ja niihin sijoittamisen on aina oltava henkilökohtainen päätöksesi. Älä koskaan sijoita kryptovaluuttoihin vain siksi, että joku kehotti niin tekemään, vaan perehdy eri kryptojen käyttötarkoituksiin ja kurssihistoriaan rakentaaksesi käsityksen siitä, onko jokin krypto pääomasi arvoinen sijoituskohde. Me tarjoamme tässä ‘Osta Axie Infinity’ -oppaassamme oman tulkintamme Axie Infinityn historiaan ja sen käyttöön liittyen.

Ihan ensimmäiseksi Axie Infinityn kohdalla on otettava huomioon se, että se on ennen kaikkea NFT -peli, ja NFT -markkinat kasvavat ja kehittyvät tällä hetkellä todella kovaa vauhtia. Tämän voidaan olettaa heijastuvan jatkossa myös Axie Infinityn kurssiin nostavana tekijänä. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin ymmärtää Axie Infinityn itsensä potentiaali lohkoketjupelien markkinoilla. Meidän mielestämme sen potentiaali on valtava! 

Axie Infinity ei välttämättä ole ainutlaatuinen NFT -peli (esimerkiksi CryptoKitties tarjoaa samantyyppisen pelin, mutta NFT -kissojen muodossa), mutta se vetää puoleensa sekä sijoittajia, että pelaajia erityisesti sen staking -ominaisuuden vuoksi. Ainutlaatuiset NFT -pelihahmot voivat jo itsessään olla arvokkaita, minkä lisäksi pelaamalla peliä, käyttäjä voi kerryttää panostamilleen AXS tokeneille “korkoa”, sekä pääsee osallistumaan pelin kehitykseen. Tämä jos jokin kiinnostaa! Ja kiinnostus näkyy jo nyt, ja tulee sekä meidän, että analyytikoiden arvioiden mukaan näkymään kurssitaulukolla vielä pitkään nousuna. Osta Axie Infinity jos uskot sen pitkän aikavälin kasvupotentiaaliin. 

Axie Infinity plussat ja miinukset

Axie Infinity on vuonna 2021 noussut suureen suosioon NFT -pelien saralla, mikä on näkynyt myös sen kurssitaulukolla. Heinäkuussa Axie Infinity kurssi lähti nousuun, ja marraskuuhun mennessä se oli jo noussut kesän kolmesta dollarista 160 dollariin. Suosio on kuitenkin samalla tuonut mukanaan huomattavasti voimakkaampaa volatiliteettia, kuin mitä Axie Infinityn saralla ennen oli totuttu näkemään, mutta tämä käy tottakai vallan mainiosti aktiivisesti treidaavien sijoittajien pirtaan.   

Tämä peli kiinnostaa markkinoilla, koska se antaa pelaajalle itselleen hyvin paljon valtaa sen suhteen, millainen pelaajan pelihahmo on, sekä mihin suuntaan peli itsessään kehittyy jatkossa. Lisäksi peliä pelaamalla pelaaja tienaa “korkoa” tallettamilleen tokeneille. Axie Infinity on lyhyessä ajassa noussut suosituimpien kryptopelien joukkoon, mutta sillä on myös vastassaan todella kovan luokan kilpailijoita. Esimerkiksi Decentraland ja Dapper Labsin luoma CryptoKitties ovat vielä reippaasti sitä edellä tunnettuuden, suosion, sekä arvon saralla. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö Axie Infinity voisi vielä mennä niiden ohi. 

Plussat

 • Axie Infinity tarjoaa lohkoketjupelin, jossa pelaajat luovat ja kasvattavat itse oman NFT -pelihahmonsa, joilla he voivat sitten osallistua itse pelin taisteluihin
 • Axie Infinity -hahmon luominen vaatii AXS tokeneiden panostamisen sen älysopimuksiin, mikä toimii stakingin tapaan, eli talletus kerää “korkoa” pelin aikana
 • Axie Infinity kurssi lähti heinäkuussa 2021 vauhdikkaaseen nousuun, ja analyytikot uskovat sen jatkavan nousua vielä pitkään – Osta Axie Infinity jos uskot samoin
 • NFT -projektina Axie Infinity tulevaisuus näyttää valoisalta, kun NFT:t valtaavat koko ajan uusia aloja uusilta markkinoilta, ja niiden käytettävyys laajenee

Miinukset

 • Lohkoketjupelien ala kasvaa kovaa vauhtia, ja Axie Infinitylla on jo suuren luokan kilpailijoita, kuten Decentraland ja CryptoKitties
 • Axie Infinityn suosion kasvaessa, myös sen volatiilisuus lisääntyy, mikä saattaa saada osan sijoittajista karttamaan sitä
 • Kryptovaluuttoihin sijoittaminen on aina korkean riskin sijoittamista, joten osta Axie Infinity ainoastaan jos sijoitusbudjettisi kestää sen tuomat riskit.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Axie Infinity?

Axie Infinity tarjoaa lohkoketjupelin, jossa pelaajat luovat ja kasvattavat itse oman NFT -pelihahmonsa, joilla he voivat sitten osallistua itse pelin taisteluihin, ja ansaita staking -tuottoa.

Mistä Axie Infinityä voi ostaa?

Osta Axie Infinity helposti ja nopeasti eToron kaupankäyntialustalta: rekisteröidy palveluun, siirrä tilillesi rahaa ja osta Axie Infinity tänään!

Mikä on Axie Infinity hinta?

Axie Infinity arvo, kuten kaikkien kryptovaluuttojen arvot, muuttuvat päivittäin, joten tarkista aina reaaliaikainen Axie Infinity kurssi tältä sivustolta.

Minkä hintainen Axie Infinity on vuonna 2025?

Analyytikot uskovat Axie Infinityn kasvuun pitkällä aikavälillä, ja vuonna 2025 sen uskotaan olevan 700 – 1000 dollarin arvoinen per AXS token.

Onko Axie Infinity hyvä sijoitus?

Analyytikot uskovat Axie Infinityn kovaan kasvuun tulevaisuudessa, minkä vuoksi monet suosittelevat sitä pitkän aikavälin sijoituskohteeksi, mutta se sopii myös aktiiviseen treidaamiseen.

Teresa Maria

Teresa Maria on monipuolinen sisällöntuottaja, jolla on laaja kokemus sijoittamisesta ja kryptovaluutoista. Hänen Osakekoululle tuottamien sijoitusoppaidensa avulla sinustakin voi tulla ammattisijoittaja alta aikayksikön.

Katso kaikki artikkelit tekijältä Teresa Maria