Osta Aave: Paras opas (2023 Päivitetty)

Osta Aave, tue suomalaista! Vihdoin se on tapahtunut, Suomi on noussut lohkoketjuteknologian ja kryptovaluuttojen kartalle ryminällä. Vaikka Suomen valtio ei naapurimaiden tapaan ole edes harkinnut valtiollisen kryptovaluutan kehittämisen aloittamista, yksityishenkilöt ovat ottaneet asian hoitaakseen. Ja nyt meillä on Aave kryptovaluutta, joka on myös lainaprotokolla. 

Erinomaiseen käyttölogiikkaan perustuva Aave -projekti on saanut maailmanlaajuisesti paljon huomiota, ja se on jo vuoden päivät ollut yksi varteenotettavimmista DeFi -projekteista. Tämä projekti viitoittaa tietä kryptolainoille ja lainamarkkinoiden täydelliselle uudistamiselle ilman keskushallintoja tai kalliita välikäsiä.  

Miten Aave toimii käytännössä ja miten se muka pystyisi mullistamaan perinteiset lainamarkkinat? Näihin kysymyksiin ja paljoon muuhun vastaamme tässä artikkelissa. Lisäksi löydät alta Osta Aave -oppaan, jonka avulla pääset ostamaan Aave kryptovaluuttaa vaikka heti tänään, ja olet näin osa suomalaista lohkoketjuteknologian läpimurtoa. Voi olla, että jo lähitulevaisuudessa voit ottaa seuraavan asuntolainasi Aaveen laina-alustan kautta suoraan luotonantajalta ilman övereitä maksuja.

Osta Aave täältä Sijoittaminen kryptovaroihin on sääntelemätöntä joissakin EU-maissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
Sinulla ei ole EU:n sijoittajatakuuta.
Pääomasi on alttiina riskeille.

4 hyvää syytä sijoittaa Aaveeseen

 • Aave on ensimmäinen isosti kryptomarkkinoilla läpi lyönyt kryptovaluutta ja lainaprotokolla
 • Analyytikot pitävät Aavetta yhtenä vahvimpana DeFi -projektina markkinoilla, minkä lisäksi he puoltavat siihen sijoittamista monien valtavirran suosimien kryptojen sijaan
 • Aaveen uskotaan olevan erinomainen pitkän aikavälin sijoitus
 • Aave mahdollistaa sijoitustuoton kasvattamisen kryptovaluutan ostamisen lisäksi sen tallettamisen kautta, jolloin käyttäjä ansaitsee talletukselleen korkoa
Osta Aave täältä Sijoittaminen kryptovaroihin on sääntelemätöntä joissakin EU-maissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
Sinulla ei ole EU:n sijoittajatakuuta.
Pääomasi on alttiina riskeille.

Osta Aave – Nopea opas

Mennään heti suoraan asiaan, eli Aave osto-oppaaseen. Aaveen markkina-arvo on moniin muihin samantyyppisiin DeFi -projekteihin verrattuna korkea, ja Aave coin on jo pitkään pyörinyt päälle 300 dollarin arvossa. Tämä tarkoittaa sitä, että coinilla on kuitenkin vielä paljon kasvuvaraa! Onhan Aave jo nyt ylittänyt siitä aikaisemmin tehdyt hinta-arviot. Osta Aave jos uskot sen tulevaisuuden potentiaaliin perinteisten lainamarkkinoiden haastajana.

Nyt onkin erinomainen hetki käydä kiinni tähän suomalaiseen kryptovaluuttaan jos siitä haluaa hyötyä ilman, että siihen pitää sijoittaa kymmeniä tuhansia kerralla. Pidä kuitenkin aina mielessä, että kryptovaluutat eivät ole säännelty sijoituskohde, joten niihin sijoittaessa otat itse vastuun sijoittamisen riskeistä. Kryptovaluutat ovat volatiilejä sijoituskohteita, joiden liikkeitä on erittäin vaikea ennustaa. Osta Aave omalla vastuulla.

Vaihe 1 – Valitse kaupankäyntialusta

Jos olet sijoittanut aiemmin, olet varmaan tehnyt sen pankkisi kautta. Pankkien kautta sijoittaminen on kuitenkin monimutkaisempaa ja huomattavasti kalliimpaa kuin netin kaupankäyntipalveluiden kautta. Lisäksi pankit eivät tarjoa asiakkailleen lainkaan kryptovaluuttaa, mutta ironisesti sijoittavat niihin kuitenkin itse. Ei anna kovin luotettavaa kuvaa, eikö? Pankkien sijasta vuonna 2023 sijoittaminen hoidetaan netissä!

Osta Aave markkinoiden johtavalla kaupankäyntialustalla, Coinbase:ssa, joka on käytössä ympäri maailman. Coinbase on yksi pisimmän kokemuksen omaavista kaupankäyntipalveluista, ja se on viimeisen vuoden aikana kasvanut hurjaa vauhtia, kun epävarmat työmarkkinat ja pandemia ovat puskeneet ihmisiä laittamaan rahansa johonkin muualle kuin sukan varteen. Coinbase tarjoaa laajan kavalkaadin sijoituskohteita: 

 • osakkeita, 
 • kryptovaluuttoja, 
 • rahastoja, 
 • valuuttoja sekä 
 • hyödykkeitä. 

Lisäksi sen alustalla voi käydä kauppaa monella eri tavalla, erityisesti CFD-sopimusten kautta. Coinbase on yksi markkinoiden turvallisimmista ja kustannustehokkaimmista kaupankäyntialustoista, joka tarjoaa suomenkielisiä koulutusmateriaaleja. Esimerkiksi osakekaupankäynti on täysin välityspalkkiovapaata ja kaikki rahansiirrot on turvattu SSL-teknologialla. Osta Aave Coinbase:ssa näin:

 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10
 • pepperstone toplist stb 1
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Tarjoaa yli 70 valuuttaparia
  • Jopa 30:1 vipuvaikutus
  • Tukee MetaTraderia ja cTraderia
  Kauppakohtainen hinta Alk. 0,03 euroa Tilimaksu 0 euroa / vuosi Mobiilisovelluksen pisteet
  9/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 77.5% yksityissijoittajista menettää rahaa käydessään kauppaa CFD:llä tämän välittäjän kanssa.

Vaihe 2 – Luo tili ja siirrä rahaa

coinbase 1

Tilin luominen Coinbase:iin tapahtuu muutamassa minuutissa. Coinbase sivuston etusivulla näet Rekisteröidy -painikkeen, klikkaa sitä. Täytä avautuvalle lomakkeelle sähköpostiosoitteesi ja keksi itsellesi vahva salasana. Sinun on myös mahdollista kirjautua nopeasti sisään Facebook- tai Google-tilisi tunnuksilla. Lomakkeen täytön jälkeen sinun tulee vastata lyhyeen sijoittajakyselyyn, jonka perusteella palvelu määrittää minkä tasoinen sijoittaja olet. 

Lopuksi sinun on vielä tunnistauduttava. Tämän voi skipata, mutta suosittelemme, että teet sen samantien. Tämän jälkeen tilisi on auki, ja sinun täytyy enää siirtää sinne se summa rahaa, jolla haluat osta Aave. Vasemman sivun valikossa näet ‘Talleta varoja’ -painikkeen. Klikkaa siitä lomake auki, täytä haluamasi summa ja valitse maksuväline, minkä jälkeen raha siirtyy välittömästi Coinbase -tilillesi ja olet valmis ostamaan Aave tokenia!

Vaihe 3 – Osta Aave

Kun tilisi on auki ja sinne on siirretty rahaa, olet valmis. Osta Aave helposti ja nopeasti kirjoittamalla kryptovaluutan nimi yläreunan hakuvalikkoon, ja klikkaa itsesi sen sijoitussivulle. Sijoitussivulla voit seurata uutisia ja raportteja Aave, sekä seurata sen kurssia reaaliajassa. 

Sivun oikeassa reunassa näet kaupankäynnin lomakkeen. Siihen sinun tarvitsee vain kirjata haluamasi summa, jolla haluat ostaa Aave. Voit halutessasi valita myös vipuvaikutuksen, mutta jos olet sijoittamassa arvonnousun tarkoituksessa, älä koske vipuvaikutukseen. Lopuksi klikkaa ‘Osta’, ja näet välittömästi ostamasi Aave tokenit Coinbase -salkussasi.

Osta krypto

Vaihe 4 – Myy Aave

Sijoittamisessa ostamisen lisäksi myös kryptovaluutan myyminen tulee jossain kohtaa ajankohtaiseksi. Kun haluat myydä salkussasi olevia kryptovaluuttoja, siirry Portfolioosi, ja klikkaa sitä kryptoa, jota haluat myydä, kuten tässä tapauksessa Aave. Eteesi aukeaa lomake, josta klikkaat “Sulje kauppa” -painiketta, jolloin Coinbase myy omistamasi Aave tokenit, ja myynnin tuotot näkyvät heti Coinbase-tililläsi. 

Huomaa, että kun siirrät tuotot Coinbaseomalle tilillesi, sinun täytyy ilmoittaa kyseiset tuotot verottajalle. Sijoitustuotot ovat Suomessa verotettavaa pääomatuloa, joten tuottojen koosta riippuen, niistä tulee maksaa 30% – 34% vero.

Osta Aave täältä Sijoittaminen kryptovaroihin on sääntelemätöntä joissakin EU-maissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
Sinulla ei ole EU:n sijoittajatakuuta.
Pääomasi on alttiina riskeille.

Mikä on Aave?

Kuten mainittu, Aave on ensimmäinen Suomesta korkeaan suosioon noussut lohkoketju- ja kryptovaluuttaprojekti, joka on globaalisti todettu varteenotettavaksi palveluksi sekä erinomaiseksi sijoituskohteeksi. Jotta ymmärrät miksi Aave on sijoituskohteena niin kiinnostava, sinun on ensin ymmärrettävä mikä sen käyttötarkoitus itse asiassa on, sillä kryptovaluuttojen arvo koostuu niiden käytön kasvusta. Tämän vuoksi ainoastaan niillä kryptovaluutoilla on tulevaisuudessa arvoa, joilla on konkreettinen käyttötarkoitus. Ja Aaveella sellainen on!

Aave on hajautettu korkoprotokolla, jonka pohjana toimii Ethereumin älysopimusverkko. Aave mahdollistaa sen alustalla kryptolainojen antamisen ja ottamisen, sekä kryptovaluutan tallettamisen niin, että talletuksesi ansaitsee sinulle korkoa. Lainaa pystyy Aaveen alustalla ottamaan sekä ali- että ylivakuudellisissa muodoissa. 

Koska kyseessä on lohkoketjualusta, lainanantajan ja lainanottajan välillä ei ole tällöin minkäänlaisia välikäsiä, kuten pankin kalliita lainanhoitajia. Kryptolaina kerää samalla tavalla korkoa, joka sinun tulee maksaa lainan lisäksi takaisin, mutta koska kaikki välikädet on riisuttu tästä prosessista pois, lainanotto lohkoketjussa on huomattavasti helpompaa, nopeampaa ja kustannustehokkaampaa.

osta aave

Vuoden 2021 alussa Aaveen taseessa oli jo huikeat 5 miljardia dollaria, joten kyseessä ei ole mikää alkutekijöissä oleva pikkuprojekti. Sen sijaan tämä hajautetun rahoituksen protokolla tuotiin markkinoille Helsingissä jo vuonna 2017, ja sen perustaja on suomalainen Stani Kulechov. Stani rakensi älysopimuksiin perustuvan lainaprotokollansa Ethereumin verkkoon, minkä vuoksi hän nimesi projektin aluksi ETHLend:ksi. Tuolloin projektin kryptovaluutta tunnettiin siis ticker symbolilla LEND. 

ETHLend oli sen verran hyvin rakennettu projekti, että sen ICO (eng. Initial Coin Offering) onnistui keräämään sijoittajien kiinnostuksen ja samalla 16,2 miljoonan dollarin rahoituksen.  ICO -rahoituksen turvin ETHLendia pystyttiin kehittämään pidemmälle, jolloin siitä tehtiin yleiseen käyttöön sopiva laina-alusta. Vuonna 2018 projekti muutti nimensä originellimpaan vaihtoehtoon, jolloin syntyi Aave. 

Aave on täyden mittaluokan lainapalvelu, joka toimii lohkoketjussa, ja näin ollen tarjoaa monipuolisen valikoiman lainatuotteita, joihin kuuluvat esimerkiksi Aave Lending, Aave Pocket sekä Aave -virtuaalipelit. Aave perustui alunperin peer-to-peer tyyppiselle strategialle, eli sekä lainanottajat, että lainanantajat olivat samalla tasolla ja toimivat Aaveen verkossa vastavuoroisesti. Tämän strategian oli kuitenkin vain tarkoitus saattaa Aave niin sanotusti vesille, ja kun projektin oli jo hyvässä vauhdissa, sen käyttöstrategiaa muutettiin.

osta aave

Tänä päivänä Aaveen lainaprotokolla perustuu niin sanottuihin lainapooleihin, jotka ovat älysopimuksia. Lainanantajat voivat tallettaa lainattavaksi antamansa kryptovaluutat näihin lainapooleihin, joista lainanottajat voivat sitten vakuuksia vastaan nostaa lainaa. Lainanantajat tarjoavat Aaveen protokollalle likviditeettiä tallettaessaan kryptovaluuttaa näihin lainapooleihin, joka oikeuttaa heidät ansaitsemaan korkoa. Likviditeetin lisääminen nimittäin hyödyttää lohkoketjun toimintaa huomattavasti. 

Lainan ottaminen näistä pooleista toimii käytännössä niin, että lainanottaja pyytää lainaa, jolloin lainanantaja asettaa lainalle tietyt vakuudet (esimerkiksi jotakin sen hyväksymästä 17 kryptovaluutasta), ja kun lainanottaja maksaa nämä vakuudet, hän saa lainanantajalta lainan suoraan itselleen. Kuten huomaamme, prosessista puuttuu kokonaan kaikki välikädet, minkä lisäksi sekä pääoma, että kaikki osapuolet ovat samalla alustalla. Näin ollen lainan ottaminen lohkoketjussa on huomattavasti läpinäkyvämpää, demokraattisempaa ja korruptoimatonta, sillä kukaan muu ei pääse käsiksi kyseisiin lainavaroihin.

Kuten tiedämme, kuluttajien luottamus pankkilaitosta kohtaan on ollut jyrkässä laskussa jo kymmenien vuosien ajan. Milleniaalit kyseenalaistavat jo pankkien olemassaolon kokonaisuudessaan, kun niiden korkeiden palvelumaksujen rinnalle on syntynyt kryptovaluuttojen kaltaisia maksuvaluuttoja, jotka ovat huomattavasti halvempia ja helpompia käyttää. Joten vaikka kryptolaina kuulostaisi tällä hetkellä korkealentoiselta idealta, voi hyvin olla, että jo viiden vuoden päästä ne ovat osa arkipäiväistä kuluttamistamme. Aave esimerkiksi tarjoaa jo nyt kuluttajille pikalainoja. Osta Aave jos näet siinä tulevaisuuden suuren tekijän lainamarkkinoilla!

Miten Aave toimii?

Käydään seuraavaksi läpi tarkemmin miten Aave lainat toimivat käytännössä. Aloitetaan lainanantajan näkökulmasta: jos omistat kryptovaluuttaa, jota haluaisit antaa lainattavaksi, ja näin ollen ansaita sitä vastaan korkoa, siirryt Aaveen laina-alustalle ja talletat kyseiset kryptovaluutat johonkin sen lainapooleista. Lisäksi asetat lainallesi haluamasi vakuudet, jotka voivat olla mitä tahansa niistä 17 kryptovaluutasta, joita Aaveen alusta hyväksyy, mukaan lukien Ether. 

Jos taas olet lainanottaja, pystyt Aaveen alustalla tarkastelemaan eri lainapooleja, ja etsiä sopivan kokoista lainaa itsellesi. Näet samalla lainanantajien vaatimat vakuudet per lainapooli. Kun löydät sopivan kokoisen lainan sellaisilla vakuuksilla, jotka pystyt maksamaan, talletat vakuudet kyseiseen lainapooliin, ja lainanantaja maksaa sinulle lainan. Yksinkertaista, eikö? Yksi asia täytyy kuitenkin vielä ottaa huomioon ennen kuin voit lähteä lainaamaan tai antamaan lainaa Aaveen alustalla:

prot

Pystyäksesi tallettamaan lainattavaa kryptovaluuttaa lainapooliin, tai lainaamaan kryptovaluuttaa, sinulla on oltava AAVE kryptovaluuttaa hallussasi. AAVE tokenit mahdollistavat Aaveen alustan käytön, ja toimivat niin sanottuna polttoaineena. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että AAVE kryptovaluutta validoi jokaisen alustalla tehdyn tapahtuman, oli kyse sitten lainasumman tallettamisesta tai lunastamisesta. Lisäksi tokenit kerryttävät lainanantajalle korkoa.

Huomaa, että Aave lainaprotokollassa sinulla on siis mahdollisuus ottaa lainaa monessa eri kryptovaluutassa. Mutta jos annat tai otat lainaa nimenomaan AAVE kryptovaluutassa, sinulta ei veloiteta minkäänlaisia transaktiomaksuja alustalla. Tämä strategian ideana on tietenkin se, että se kannustaa käyttäjiä käyttämään nimenomaan AAVEtta, mikä taas lisää koko projektin likviditeettiä, ja samalla kryptovaluutan arvo kasvaa. Lisäksi, jos käytät AAVE kryptoa lainasi vakuutena, voit ottaa suurempia lainoja. Osta Aave kryptovaluuttaa siis ennen kuin lähdet alustalle lainaamaan. 

Onko Aave DeFi coin

DeFi tulee englannin kielen sanoista Decentralized Finance, joka tarkoittaa suomeksi hajautetun rahoituksen protokollia. Koska kyseessä ovat nimenomaan hajautetut rahoitusratkaisut, DeFi -projektit perustuvat aina lohkoketjuun, joka takaa keskittämättömän, demokraattisen ja avoimen järjestelmän monenlaisille erilaisille rahoitusratkaisuille. Tämä sopii kryptovaluuttojen pirtaan erinomaisesti, sillä ne luotiin alunperin haastamaan perinteiset valuutat, jotka ovat erittäin säänneltyjä ja rajoitettuja. DeFi -projektit ovat askel eteenpäin kryptovaluutoista.

Kuluttajien luottamus esimerkiksi pankkeihin on viimeisimmän talouskriisin (2008) jälkeen rapautunut pahemman kerran, minkä vuoksi hajautetuilla, demokraattisille rahoitusratkaisuille on jo pitkään ollut kysyntää. Ei ole yhteensattuma, että maailman ensimmäinen hajautetun rahoituksen mahdollistanut järjestelmä, eli Bitcoinin lohkoketju, lanseerattiin juuri talouskriisin keskellä vuonna 2009. Bitcoin kuitenkin tarjoaa tällä hetkellä käyttöömme pääasiassa maksuvälineen, sekä tietenkin mielenkiintoisen sijoituskohteen, kun taas DeFi -projektit tuovat meille kaikkea seuraavaa:

 • kryptovaluuttalainoja (asuntolainoja, kulutusluottoja, sijoituslainoja, jne.)
 • joukkorahoitusta (hyväntekeväisyyskeräykset, rahoituskierrokset, jne.)
 • vakuutuksia (omaisuudelle, henkilöille, lemmikeille, jne.)
 • erilaisia sijoitusratkaisuja (pörssejä, likviditeettipooleja, passiivista tuloa, jne.)

Kaikki tämä tulee DeFi -projektien kautta mahdolliseksi kryptovaluutoilla! Tämä saattaa kuulostaa korkealentoiselta, mutta itse asiassa Suomesta löytyy yksi markkinoiden suurimmista DeFi -projekteista: AAVE lainaprotokolla pyrkii mullistamaan asuntolainamarkkinat hajautetulla luototusalustallaan. Aave siis todellakin on DeFi -projekti, minkä lisäksi se on yksi markkinoiden suurimmista ja menestyneimmistä DeFi -projekteista!

Otetaan nopea käytännön esimerkki, jotta DeFi -projektit tulisivat selkeämmiksi: jos haet asuntolainaa pankista, et voi koskaan tietää miten suuren lainan saat, ja miten nopeasti. Hyvin usein lainan määrä ei ole sitä, mitä olimme toivoneet. Lisäksi prosessi vaatii usein sen, että menet henkilökohtaisesti pankkiin neuvottelemaan asiasta, tai jonotat kuukausitolkulla virtuaaliseen lainatapaamiseen. Kaiken tämän päälle maksat palvelumaksun jo siitä, että kehtaat hengittää. Hidasta, jäykkää, erittäin kallista ja liian säänneltyä.

Jos taas haet Aaveen alustalla kryptolainaa, sinun tarvitsee vain tallettaa lainasi vaatimat vakuudet Aaveen projektin lohkoketjun lainapooleihin, ja saat vastineeksi tarvitsemasi määrän haluamaasi kryptovaluuttaa. Toinen vaihtoehto on suoraan tallettaa vakuudet lainapooliin, jolloin lainanantaja sitten kertoo sinulle, miten suuren lainan voit saada vakuuksiesi perusteella. Hyväksyttyäsi “tarjouksen”, kryptovaluutat ovat heti käytössäsi. Kaikki käy silmänräpäyksessä ilman turhia välikäsiä ja sääntelyä. Ja siinä on pähkinänkuoressa DeFi -projektien vahvuus. 

Kannattaako Aaveeseen sijoittaa?

Aave on kryptovaluutta, ja siten sen arvo koostuu täysin eri asioista, kuin esimerkiksi osakkeiden arvo. Kysyntä ja tarjonta ovat tottakai myös kryptovaluuttojen kohdalla erittäin tärkeässä asemassa, mutta yhtä suurta vaikutusta Aave kurssi iin on alustan käytön määrällä. Mitä enemmän Aaveen alustalla on lainanantajia sekä lainanottajia, sitä arvokkaampi projektista tulee. Tältä kantilta katsottuna Aaveella meneekin nyt erinomaisesti. Se on onnistunut kasvattamaan tunnettuuttaan kryptomarkkinoilla nopeasti, ja analyytikot pitävät sitä erittäin vahvana tekijänä kryptolainamarkkinoilla

osta aave

Aave hyötyy myös siitä, että se on DeFi -projekti. DeFi -markkinat lähtivät huimaan nousuun syksyllä 2020, mikä siivitti myös Aaveen projektin aivan uusiin korkeuksiin. Ja siellä se on sen jälkeen myös pysynyt! Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että DeFi -projektina Aave on monien muiden lomassa rakennettu Ethereumin lohkoketjuun. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että jos Ethereumin arvo yllättäen laskisi, se vetää alas myös kaikki sen verkkoon rakennetut DeFi -projektit. Toisaalta DeFi -markkinoiden kukoistus taas tietää hyvää myös Ethereumille.

Yleiskuvassa suosittelemme sinua aina tutustumaan sen kryptovaluutan projektiin kokonaisuudessaa, johon olet aikeissa sijoittaa. Kryptovaluuttoihin sijoittamisen järkevyyttä on helpompi perustella, kun ymmärrät mihin jotakin tiettyä kryptovaluuttaa voidaan käyttää, ja näin ollen voit päätellä onko kyseisellä kryptolla kasvupotentiaalia. Osta Aave jos uskot, että siinä on potentiaalia lainamarkkinoiden mullistamiseen, ja jos analyytikoiden tapaan näet sen hyvänä pitkän aikavälin sijoituskohteena. 

Katso reaaliaikainen Aave kurssi täältä.

Aave plussat ja miinukset

Tämän artikkelin kirjoitushetkellä AAVE kryptovaluutta on arvoltaan 376 dollaria per coin. Sen hinta on siis korkea DeFi -projektiksi, mikä kielii korkeasta potentiaalista myös jatkossa. Monet analyytikot uskovat Aaveen nousevan 500 dollariin vuonna 2023, ja optimistisimmat arviot heittävät sen jopa yli 1000 dollarin arvoon vuoteen 2025 mennessä. Ei siis ole kysymystäkään siitä, etteikö markkinoilla riittäisi uskoa tähän suomalaiseen kryptoprojektiin. Kysymys onkin, löytyykö sinulta luottoa siihen (heh heh)? Osta Aave jos löytyy, mutta lue ensin nämä pääpiirteiset plussat ja miinukset:   

Plussat

 • Aave on suomalainen, menestynyt DeFi -projekti ja siksi erittäin kiinnostava
 • Aaveen tasaiseen kasvuun uskotaan markkinoilla vahvasti
 • Analyytikot suosittelevat Aavetta varsinkin pitkän aikavälin sijoituskohteeksi
 • DeFi -markkinoiden sekä Ethereumin arvon kasvu hyödyttävät Aavetta
 • Aave tähtää lainamarkkinoiden mullistajaksi, ja se on siinä on hyvässä vauhdissa

Miinukset

 • Kryptolainojen hyväksyminen on markkinoilla edelleen erittäin harvinaista, mikä hidastaa Aaveen kasvua
 • Jos Ethereum kurssi laskee, se tulee luultavasti näkymään myös Aaveen arvossa
 • Kilpailu kryptolainamarkkinoilla kovenee päivä päivältä.

Yhteenveto

Osta Aave kryptovaluuttaa, lainaa sitä muille tai ota itse lainaa alustalla käyttäen AAVE kryptovaluuttaa vakuutena. Tämä suomalainen DeFi -projekti on kovaa vauhtia murtautumassa perinteisille lainamarkkinoille, ja jos sen toiveet toteutuvat, niin pankkien lainapalvelut ovat jo viiden vuoden kuluttua täysin turhanpäiväisiä. Vielä tällä hetkellä kryptolainojen ottaminen on suhteellisen haastavaa suurimmalle osalle kuluttajista, mutta viidessä vuodessa paljon ehtii muuttua, joten pidä hatustasi kiinni!

Aave on Ethereumin verkkoon rakennettu lainaprotokolla, mikä sekä hyödyttää, että mahdollisesti haittaa sitä. Yleisesti ottaen Ethereum on kuitenkin yksi kryptomarkkinoiden vaikutusvaltaisimmista projekteista, joten sen ei uskota ihan äkkiseltään horjuvan. DeFi -projektina Aave on erinomaisissa uomissa, sillä moneen eri tarkoitukseen luodut hajautetun rahoituksen protokollat raivaavat parhaillaan tietä toinen toisilleen perinteisiltä rahoitusmarkkinoilta. Osta Aave, laita popcornit tulemaan ja asetu seuraamaan Aaveen kasvua erittäin vauhdikkailla kryptomarkkinoilla. 

Osta Aave täältä Sijoittaminen kryptovaroihin on sääntelemätöntä joissakin EU-maissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
Sinulla ei ole EU:n sijoittajatakuuta.
Pääomasi on alttiina riskeille.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Aave on?

Aave on suomalainen menestystä markkinoilla niittänyt DeFi -projekti, joka mahdollistaa lainojen ottamisen ja antamisen lohkoketjussa.

Miten voin ostaa Aave coin?

Osta Aave coin helposti ja nopeasti suosituimmilta netin kaupankäyntialustoilta, kuten Coinbase: rekisteröidy, siirrä tilillesi rahaa ja osta Aave.

Kannattaako Aave kryptovaluuttaan sijoittaa?

Aave on kunnollisen käyttötarkoituksen tarjoava DeFi -protokolla, mikä povaa sille valoisaa tulevaisuutta. Analyytikot suosittelevat Aavetta pitkän aikavälin sijoituksena.

Mikä on Aave hinta?

Aave arvo, kuten kaikkien kryptovaluuttojen arvot, muuttuvat päivittäin, joten tarkista aina reaaliaikainen Aave kurssi tältä sivustolta.

Nouseeko Aave hinta tulevaisuudessa?

Aave hintaan vaikuttaa sen oman projektin suosion ja käytön kasvu, minkä lisäksi DeFi -markkinoiden tila, sekä Ethereumin kasvu vaikuttavat siihen.

Teresa Maria

Teresa Maria on copywriter ja digitaalinen nomadi.

Lähes vuosikymmenen ajan hän on työskennellyt digimarkkinoinnin parissa. Silloin, kun hän ei kirjoita tälle sivustolle, hän viettää aikaa oman bloginsa parissa, joka keskittyy matkailuun ja kestävään lifestyleen.

Teresa Maria sijoittaa pääasiassa kryptovaluuttaan ja näkee itsensä ennemmin pitkäaikaisena sijoittajana kuin päiväkauppiaana. Hänen omasta salkustaan löytyy korkean riskin omaisuuseriä, mikä on mahdollista, koska hän luottaa 100% naisen vaistoonsa.

Osakkeet, kryptovaluutat ja erilaiset sijoitusstrategiat ovat Teresa Marian suuri intohimo, ja tällä sivulla hän jakaa ajatuksiaan ja kokemuksiaan juuri näistä aiheista.

Katso kaikki artikkelit tekijältä Teresa Maria