NEO Kurssi Reaaliaikainen (NEO / EUR)

neo
neo

NEO (NEO)

Price
7,68

NEO on Kiinassa vuonna 2014 perustettu lohkoketju ja älysopimusverkko, jonka missiona on korvata internet globaalina, avoimena verkkona, jolta puuttuisivat kaikki internetin suurimmat haavoittuvuudet, kuten sen sensuroitavuus ja yksityisyyden suojan ongelmat. 

Osta NEO 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

NEO: uuden sukupolven internet ja talousjärjestelmä

NEO lohkoketjuprojektin missiona on ottaa haltuun epävakaan ja suhteellisen turvattoman internetin paikka globaalina verkkona. Missio on valtavan kunnianhimoinen, ja vaikka NEO onkin saanut kryptomarkkinoilla lempinimekseen “Kiinan versio Ethereumista”, sillä on erittäin pitkä matka siihen asemaan, jossa Ethereum on tänä päivänä. Viime vuonna (2021) NEO alitti analyytikoiden arviot sen hinnan kehityksestä, ja nyt sen jatko riippuu vahvasti markkinavoimien kiinnostuksesta sitä kohtaan.

 • NEO tarjoaa älysopimusten ja hajautettujen sovellusten kehittämiseen soveltuvan verkon, joka on luotu helpoksi ottaa käyttöön, esimerkiksi yrityksissä
 • NEO kurssi on vuonna 2021 ollut melko volatiili, eikä se missään vaiheessa yltänyt edes vuoden 2018 tasolle
 • NEOn lohkoketju on helposti skaalautuva, mikä on iso plussa, mutta se ei ole saanut markkinoilla osakseen samanlaista hypeä, kuin monet muut älysopimusalustat 
 • Osta NEO eToron kansainväliseltä ja erittäin monipuoliselta kaupankäyntialustalta, jolta löytyy laaja lista myös muita kryptovaluuttoja. 
Osta NEO 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

NEO kurssikaavio

Tässä näet NEO kurssin liikkeet sekä lyhyellä, että pitkällä aikavälillä:

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 83,45% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

NEO kurssi

NEO kurssi on riippuvainen useista eri tekijöistä sekä sen oman projektin saralla, että koko kryptomarkkinoiden laajuudella. Jotta voimme ymmärtää sen kurssin liikkeitä, meidän tulee ymmärtää mikä NEO on. NEO on kryptovaluutta, jonka avoin lohkoketju tarjoaa monipuolisen ja erittäin turvallisen rakennusalustan älysopimuksille sekä hajautetuille sovelluksille. Sitä on kryptomarkkinoilla tituleerattu esimerkiksi Kiinan Ethereumiksi, vaikka arvonsa puolesta se ei vertaudu Ethereumiin lainkaan.  

Vuonna 2014 lanseeratun NEOn alkuperäinen missio jonain päivänä korvata epävakaa internet on edelleen mielenkiintoinen, jopa tarpeellinen idea, mutta jostain syystä NEO ei ole onnistunut herättämään tarpeeksi suurta huomiota markkinoilla. Sen vuoksi sen arvon kasvu on ollut lähes pysähdyksissä jo pitkään. NEOn tarjoama lohkoketju toimii, ja se tunnetaan helppokäyttöisenä kehitysalustana älysopimuksille ja hajautetuille sovelluksille. Mutta kilpailu näiden verkkojen saralla on tänä päivänä todella kovaa, ja voi olla, että kiinalaisena projektina NEO on kohdentanut sen markkinointia väärään suuntaan. Niin tai näin, se ei ole kasvanut samalla tavalla kuin kilpailijansa. 

NEO kurssi

Mutta entä NEO kurssi, mitkä asiat vaikuttavat siihen? Kryptovaluuttojen kurssit ovat hyvin riippuvaisia juuri niiden lohkoketjujen arvosta, ei niinkään itse kryptovaluutan arvosta. Lohkoketjun arvo taas riippuu sen kyvystä tarjota markkinoille jokin varteenotettava käyttötarkoitus. NEO -kryptovaluutta ei siis itsessään ole välttämättä minkään arvoinen, vaan sen arvo pohjautuu sen lohkoketjun, eli verkon suosioon (eng. network value). Tästä johtuen se, miten paljon NEOn verkossa on käyttäjiä, vaikuttaa suuresti sen arvoon. 

NEOn käyttötarkoitus on toimiva ja käytännöllinen, mutta samantyyppisiä projekteja löytyy markkinoilta jo runsaasti. Osa niistä on jo todella kovan luokan pelaajia. Kun NEO ei ole onnistunut saamaan markkinavoimia suuremmin taakseen, NEO kurssi voi olla muita samantyyppisiä kryptovaluuttoja alttiimpi reagoimaan muiden kryptovaluuttojen liikkeisiin kurssitaulukolla. Kaikkein eniten kryptomarkkinoihin vaikuttaa tietenkin Bitcoinin liikehdintä: kun Bitcoin nousee, muutkin kryptovaluutat nousevat, ja kun Bitcoinin arvo laskee, koko kryptomarkkinat sakkaavat. Vuosi 2021 on tarjonnut tähän runsaasti käytännön esimerkkejä kurssitaulukoilla. 

NEO kurssi voi kuitenkin hyötyä eräästä tekijästä runsaastikin tulevaisuudessa: Koska NEO on pelkän kryptovaluutan lisäksi myös DeFi -projekti (eng. Decentralized Finance), näillä markkinoilla on vaikutusta sen kurssin kehitykseen. Ja jos DeFi -projektien positiivinen eteneminen jatkuu, se saattaa näkyä myös NEO kurssin liikkeissä. Mutta DeFi -markkinoita enemmän NEOn kohtaloon tulee vaikuttamaan se, että yritykset, organisaatiot, instituutiot sekä yksittäiset kuluttajat ottaisivat sen verkkoa käyttöön suurella volyymillä, sillä se saisi NEO kurssin kasvuun. 

Kysyntä ja tarjonta vaikuttavat NEOn hintaan

Vaikka kryptovaluutat eroavat perinteisemmistä sijoituskohteistamme, ja niiden arvon koostumisesta paljon, on yksi asia, mikä pätee samalla tavalla sekä osakkeisiin, että kryptovaluuttoihin: kysynnän ja tarjonnan laki. Kuten mainittiin, NEO kurssi voi hyvin, kun sen älysopimusten kehitysalustaksi rakennetussa verkossa on paljon käyttäjiä ja data liikkuu. Mutta jos kryptovaluuttojen treidaajille ei yhtäkkiä kelpaisikaan NEO -valuutta, jolloin sen tarjontaa olisi enemmän kuin kysyntää, NEO kurssi voi laskea.

Kysyntä ja tarjonta vaikuttavat siis hyvin vahvasti kryptovaluuttojen kursseihin, sekä niiden kehitykseen nyt ja tulevaisuudessa. Tästä johtuen juuri NEOn käyttötarkoituksella on sen arvon kehitykseen niin suuri merkitys. Se myös tarkoittaa sitä, että toisin kuin talousuutisissa usein näkyy tehtävän, kryptovaluuttoja ei tule koskaan verrata suoraan perinteisiin sijoituskohteisiin, kuten osakkeisiin tai fiat-valuuttoihin ja niiden arvon kehitykseen. Esimerkiksi fiat-valuuttojen käyttötarkoitus on yksi ja sama kaikille valuutoille, kun taas jokainen kryptovaluutta tarjoaa itse valuutan lisäksi syvemmän käyttötarkoituksen. 

NEO kurssi

Mutta kuten NEOn tapauksessa huomataan, pelkkä käytännöllinen ja tarpeellinen käyttötarkoitus ei riitä, vaan kryptoprojektin on houkuteltava markkinavoimat taakseen. Tänä päivänä kryptoprojektien kehittäjien pitääkin miettiä laajemmin, millä kyseisen projektin kysynnän saisi mahdollisimman korkeaksi, koska se vaikuttaa positiivisesti myös sen arvoon. Selvitä siksi aina mihin jotakin kryptovaluuttaa käytetään, jotta osaat päätellä onko sille kysyntää tulevaisuudessa! 

Sitten on vielä se kysymys, että miten perinteisen talouden kunto yleisesti vaikuttaa kryptovaluuttoihin, onko NEO kurssi niiltä suojassa? Ainakaan tällä hetkellä esimerkiksi talouskriisit eivät heijastu kryptovaluuttojen arvon kehitykseen, mutta talouden huonoina aikoina on viime vuosina ollut nähtävissä mielenkiintoinen muutos: kun perinteisellä taloudella menee huonosti, sijoittajat kääntyvät useammin kryptovaluuttojen puoleen kullan sijasta. Tämä taas automaattisesti lähtee nostamaan niiden arvoa. 

Katso kuinka ostaa NEO.

NEO staking

Olet varmasti kuullut louhinnasta, joka on prosessi, jolla luodaan esimerkiksi uusia Bitcoineja markkinoille. Louhinta on hidas ja kallis prosessi, johon monilla ei ole mahdollisuutta osallistua, mutta sen lisäksi on olemassa kryptovaluuttojen staking. Staking on prosessi, jossa sinulla on mahdollisuus tienata lisää kryptovaluuttaa korkona, kun talletat kyseistä kryptovaluuttaa sen lohkoketjuun tietyn määrän tietyksi ajaksi. 

NEO ei itse asiassa liity kumpaankaan näistä kategorioista, vaan se perustuu Delegated Byzantine Fault Tolerance -algoritmiin (dBFT). Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että NEOn algoritmin on ennen kaikkea haluttu varmistaa se, että sen verkossa pystytään käsittelemään mahdollisimman monta transaktiota mahdollisimman nopeasti. NEOn kohdalla tämä tarkoittaakin tuhansia transaktioita sekunnissa. 

Vaikka NEO ei mahdollista suoraan stakingia tai louhintaa, sen algoritmi perustuu perinteisiin staking -algoritmeihin, sillä NEO -kryptovaluuttaa hallussaan pitävillä käyttäjillä on oikeus osallistua NEO -verkon ylläpitoon ja kehittämiseen esimerkiksi äänestysten kautta, sekä validoimalla verkossa tapahtuvia transaktioita. Erilaisten tapahtumien myötä verkkoon syntyy uusia lohkoja, ja jokaisesta uudesta lohkosta maksetaan sen kehitykseen osallistuneille käyttäjille palkkio.

Miten NEO kurssi kehittyy tulevaisuudessa?

Tämän artikkelin kirjoitushetkellä NEO coinin hinta on pyörii 20 – 30 dollarin välillä, eli se on vajoamassa samalle tasolle, josta se aloitti vuoden 2021. Toukokuussa 2021 NEO kävi vuoden korkeimmassa hintahuipussaan, yli 122 dollaria per coin. Sen hinnan vaihtelut ovat siis kryptovaluutoille ominaisia: rajuja ja ennalta-arvaamattomia. Mikä on erityisesti aktiivisesti treidaaville sijoittajille hyvä uutinen! Se, mikä erottaa NEOn monista muista tämän päivän kuumista kryptonimistä, on se, että toisin kuin muut kryptot, se itse asiassa alitti siitä tehdyt hinta-arviot vuodelle 2021.

NEO kurssi

Minkä tyyppiseen sijoittamiseen NEO sitten sopii? Asiantuntijoiden mukaan NEO sopii tällä hetkellä parhaiten lyhyen aikavälin sijoittamiseen, eli aktiiviseen kaupankäyntiin. Jos kuitenkin alat nähdä kryptomarkkinoilla merkkejä siitä, että NEOn suosio lähtee nousuun, voit itse päätellä olisiko siinä potentiaalia pitkäaikaiseen sijoittamiseen, kuten matka- tai eläkekassan kerryttämiseen. Mitä tulee siihen, miltä NEO kurssi tulee jatkossa näyttämään, kaikki arviot ovat pelkkää spekulaatiota. Kryptomarkkinat tuntien voi olla hyvin mahdollista, että NEO tänä vuonna ylittää siitä tehdyt hinta-arviot, tai sitten se jatkaa laahaamista edellisen vuoden tapaan.   

Muista, että kryptovaluuttoihin sijoittaessa ei kannata koskaan mennä kenenkään toisen neuvojen mukana, vaan sinun on itse tehtävä tutkimustyö, jonka perusteella pystyt päättelemään, olisiko jossain kryptovaluutassa hyvää kasvupotentiaalia joko pitkällä tai lyhyellä aikavälillä. Kryptovaluuttoihin sijoittamisen järkevyyttä taas on helpompi arvioida, kun ymmärrät mihin jotakin tiettyä kryptovaluuttaa voidaan käyttää. Muista lisäksi ottaa huomioon se fakta, että kryptovaluutat ovat aina alttiita koko kryptomarkkinoiden liikehdinnälle. Osta NEO kun ymmärrät sen käyttölogiikan ja potentiaalin kryptomarkkinoilla, sekä jos uskot sen kykyyn tarjota meille kaikille globaali, internetiä vahvempi verkko.

Osta NEO 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on NEO?

NEO on lohkoketjuun rakennettu ekosysteemi, joka kykenee kasvamaan ja kehittymään nopeasti ja joustavasti, jotta siihen voidaan luoda kokonaan uusi talousjärjestelmä.

Miten NEO kurssi kehittyy tulevaisuudessa?

NEOn käyttötarkoitus on toimiva ja käytännöllinen, mutta samantyyppisiä projekteja löytyy markkinoilta jo runsaasti, eikä NEO ei ole vielä onnistunut saamaan markkinavoimia taakseen.

Miten voin ostaa NEO coin?

Osta NEO helposti ja nopeasti eToron kaupankäyntialustalta: rekisteröidy palveluun, siirrä tilillesi rahaa ja osta NEO tänään!

Mikä on NEO hinta?

NEO hinta, kuten kaikkien kryptovaluuttojen hinnat, muuttuvat päivittäin, joten tarkista aina reaaliaikainen NEO kurssi tältä sivustolta.

Minkä hintainen NEO on vuonna 2025?

Analyytikot ovat montaa mieltä NEOn kasvusta pitkällä aikavälillä, mutta ne, jotka uskovat sen kasvuun, povaavat sen hinnaksi jotain 500 – 900 dollarin välillä. 

Onko NEO hyvä sijoitus?

NEOn missiona on luoda uusi avoimempi ja demokraattisempi talousjärjestelmä, sekä paikata internetin puutteita, ja jos se saa paljon uusia käyttäjiä, sen arvo nousee.

Teresa Maria

Teresa Maria on monipuolinen sisällöntuottaja, jolla on laaja kokemus sijoittamisesta ja kryptovaluutoista. Hänen Osakekoululle tuottamien sijoitusoppaidensa avulla sinustakin voi tulla ammattisijoittaja alta aikayksikön.

Katso kaikki artikkelit tekijältä Teresa Maria