Paras kryptovaluuttapörssi 2023- Katso valintamme

Paras krytovaluuttapörssi tulee siinä vaiheessa tarpeeseen kun kryptovaluuttoihin sijoittaminen tulee sinulle ajankohtaiseksi. Ja se hetki voi tulla vastaan pikemmin kuin uskotaan! Nyt on nimittäin sellainen juttu, että esimerkiksi Bitcoinilla ja Ethereumilla voi jo maksaa kauppaostokset ihan perinteisen näköisellä Visa -luottokortilla. Alamme olla siinä tilanteessa, jossa sen jääräpäisimmänkin skeptikon on syötävä epäluulonsa ja hyväksyttävä se tosiasia, että kryptovaluutat ovat tulleet jäädäkseen. 

Tämän vuoksi onkin tärkeää keskustella siitä, mihin kryptovaluuttoja voidaan oikeasti käyttää, sillä ne eivät ole verrattavissa perinteisiin valuuttoihin, sekä mistä niitä voi ostaa. Sinun on nimittäin ostettava kryptovaluuttaa, ennen kuin voit maksaa niillä kauppaostoksesi. Tässä piilee kuitenkin se positiivinen puoli, että kryptovaluuttojen arvot kasvavat, toisin kuin fiat-valuuttojen, joten jos sijoitat Bitcoiniin tänään, sinulla voi viiden vuoden päästä olla moninkertainen määrä Bitcoineja tililläsi. 

Tässä artikkelissa paljastamme sinulle mikä on markkinoiden paras kryptovaluuttapörssi vuonna 2023, miten se toimii, sekä mitä asioita kannattaa ottaa huomioon, kun juuri sinulle sopiva kryptovaluuttapörssi on hakusessa. Ei muuta, kuin suoraan asiaan!

Osta kryptoja täältä Sijoittaminen kryptovaroihin on sääntelemätöntä joissakin EU-maissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
Sinulla ei ole EU:n sijoittajatakuuta.
Pääomasi on alttiina riskeille.

4 x paras kryptovaluuttapörssi 2023

 • Coinbase – luotettava kryptovaluuttapörssi, jolla erittäin laaja valikoima kryptovaluuttoja ja muita sijoituskohteita, sekä yhteisö, joka antaa kryptosijoittamiseen etulyöntiaseman
 • Binance – kryptomarkkinoiden suurin ja tunnetuin kryptovaluuttapörssi, jolla erittäin laaja valikoima kryptovaluuttoja. Mahdollistaa myös kryptovaluuttojen stakingin
 • Coinbase – yksi tunnetuimmista kryptovaluuttapörsseistä, jolla erinomainen valikoima kryptovaluuttoja ja niihin sijoittamiseen liittyviä palveluita
 • Coinmotion – suomalainen ja näin ollen Finanssivalvonnan alainen kryptovaluuttapörssi, jonka kryptovaluuttojen valikoima laajenee koko ajan
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10
 • pepperstone toplist stb 1
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Tarjoaa yli 70 valuuttaparia
  • Jopa 30:1 vipuvaikutus
  • Tukee MetaTraderia ja cTraderia
  Kauppakohtainen hinta Alk. 0,03 euroa Tilimaksu 0 euroa / vuosi Mobiilisovelluksen pisteet
  9/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 77.5% yksityissijoittajista menettää rahaa käydessään kauppaa CFD:llä tämän välittäjän kanssa.

Mikä on kryptovaluuttapörssi?

Ihan ensimmäiseksi haluamme todeta, että kryptovaluuttapörssi ei ole käytännössä sama asia kuin meille kaikille tutut, perinteiset pörssit, joissa liikkuvat osakkeet, rahastot ja pörssilistautumiset. Tämä johtuu tietenkin siitä, että kryptovaluutat ovat jo itsessään luonteeltaan aivan erilaisia sijoituskohteita, kuin ne perinteisemmät sijoituskohteet. 

Vaikka kryptovaluutat ovat “valuuttoja”, niiden käyttötarkoitukset poikkeavat kryptovaluutasta toiseen, eikä niitä kaikkia voi käyttää esimerkiksi maksuvaluuttana kaupan kassalla. Tästä johtuen myös kryptovaluuttapörssit ovat huomattavasti laajempia kaupankäyntipalveluita, kuin perinteiset pörssit. 

Lue lisää kryptovaluutoista täältä.

Käytännössä kryptovaluuttapörssi on verkkoalusta, joka perustuu hajautettuun ja avoimeen lähdekoodiin, eli lohkoketjuun. Tällaisessa lohkoketjussa käyttäjät voivat sekä ostaa ja myydä kryptovaluuttoja, käydä kauppaa niillä, sekä jopa osallistua niiden kehitykseen ja ylläpitoon (staking). Voitko kuvitella, että Suomen keskuspankki antaisi sinulle mahdollisuuden osallistua Suomen rahamarkkinoiden ylläpitoon ja kehittämiseen? Naurattaa jo pelkkä ajatus! 

kryptovaluuttapörssi

Kryptovaluuttapörssejä löytyy markkinoilta jo useita, aivan kuten itse kryptovaluuttojakin, mutta ne markkinoiden suurimmat nimet erottuvat tottakai joukosta huomattavasti muita kirkkaammin. Voi hyvinkin olla, että vaikka et ole sijoittanut kryptovaluuttoihin, olet kuullut näiden kryptopörssien nimiä mainittavan esimerkiksi uutisissa. Paras kryptovaluuttapörssi juuri sinulle ei kuitenkaan välttämättä ole se kaikkein kuuluisin nimi, sillä eri kryptovaluuttapörssit painottuvat erilaisille sijoittajaryhmille. 

Eli kun olet lähdössä paikantamaan sitä sinulle parasta kryptovaluuttapörssiä, mieti ensiksi oletko vasta aloittelija vai aktiivinen treidaaja, joka luottaa kaupankäyntikykyihinsä. Tällä on nimittäin väliä kryptovaluuttapörssiä valitessa. Kun jokin kryptovaluuttapörssi pyrkii tarjoamaan kaupankäyntialustan nimenomaan aloittelijoille, se panostaa tottakai ennen kaikkea palveluidensa helppokäyttöisyyteen, mutta se saattaa näkyä esimerkiksi kryptovaluuttojen tarjonnan rajallisuutena.

Sen sijaan aktiivisille treidaajille paremmin soveltuva kryptovaluuttapörssi panostaa nimenomaan kaupankäynnin monipuolisten mahdollisuuksien ja laajan kryptovaluuttojen valikoiman tarjoamiseen, mutta käyttäjäkokemus ei välttämättä ihan aukea sinulle, jos esimerkiksi ammattitermit eivät vielä ole hallussa. Kannattaa myös huomata, että ammattimaisesti treidaaville suunnatut kryptovaluuttapörssit ovat usein kustannuksiltaan halvempia kuin aloittelijoille suunnattu kryptovaluuttapörssi. Alempana näet vertailumme, TOP3 Paras Kryptovaluuttapörssi, mutta käydään ensin nopeasti läpi, miten kryptovaluuttojen ostaminen käy helposti ja nopeasti:

Osta kryptovaluuttaa – Nopea opas

Mennään heti aluksi suoraan asiaan, eli kryptovaluuttojen osto-oppaaseen. Koska Bitcoin on sen markkinoille ensimmäisenä tuotu toimiva kryptovaluutta, ja koska se on myös markkinoiden arvokkain ja vaikutusvaltaisin sellainen, keskitymme tässä osto-oppaassa luonnollisesti sen ostamiseen. Mutta huomaa, että markkinoilta löytyy jo runsaasti muitakin erittäin suuren kasvupotentiaalin omaavia kryptovaluuttoja, joihin kannattaa tutustua heti tänään! Muutaman mainitaksemme, tutustu esimerkiksi näihin: Ethereum, Ripple, DogeCoin ja Cardano. 

Nyt jos koskaan on erinomainen hetki käydä kiinni kryptovaluuttoihin jos niistä haluaa hyötyä ilman, että niihin pitää sijoittaa älyttömiä summia kerralla. Pidä kuitenkin aina mielessä, että kryptovaluutat eivät ole säännelty sijoituskohde, joten niihin sijoittaessa otat itse vastuun sijoittamisen riskeistä. Kryptovaluutat ovat volatiilejä sijoituskohteita, joiden liikkeitä on erittäin vaikea ennustaa. Osta Bitcoin omalla vastuulla.

Vaihe 1 – Valitse kaupankäyntialusta

Jos olet sijoittanut aiemmin, olet varmaan tehnyt sen pankkisi kautta. Pankkien kautta sijoittaminen on kuitenkin monimutkaisempaa ja huomattavasti kalliimpaa kuin netin kaupankäyntipalveluiden kautta. Lisäksi pankit eivät tarjoa asiakkailleen lainkaan kryptovaluuttaa, mutta ironisesti sijoittavat niihin kuitenkin itse. Ei anna kovin luotettavaa kuvaa, eikö? Pankkien sijasta vuonna 2023 sijoittaminen hoidetaan netissä!

Osta kryptovaluuttaa markkinoiden johtavalla kaupankäyntialustalla, Coinbase:ssa, joka on käytössä ympäri maailman. Coinbase on yksi pisimmän kokemuksen omaavista kaupankäyntipalveluista, ja se on viimeisen vuoden aikana kasvanut hurjaa vauhtia, kun epävarmat työmarkkinat ja pandemia ovat puskeneet ihmisiä laittamaan rahansa johonkin muualle kuin sukan varteen. Coinbase tarjoaa laajan kavalkaadin sijoituskohteita: 

 • osakkeita, 
 • kryptovaluuttoja, 
 • rahastoja, 
 • valuuttoja sekä 
 • hyödykkeitä. 

Lisäksi sen alustalla voi käydä kauppaa monella eri tavalla, erityisesti CFD-sopimusten kautta. Coinbase on yksi markkinoiden turvallisimmista ja kustannustehokkaimmista kaupankäyntialustoista, joka tarjoaa suomenkielisiä koulutusmateriaaleja. Esimerkiksi osakekaupankäynti on täysin välityspalkkiovapaata ja kaikki rahansiirrot on turvattu SSL-teknologialla. Osta kryptovaluuttaa Coinbase:ssa näin:

 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10
 • pepperstone toplist stb 1
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Tarjoaa yli 70 valuuttaparia
  • Jopa 30:1 vipuvaikutus
  • Tukee MetaTraderia ja cTraderia
  Kauppakohtainen hinta Alk. 0,03 euroa Tilimaksu 0 euroa / vuosi Mobiilisovelluksen pisteet
  9/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 77.5% yksityissijoittajista menettää rahaa käydessään kauppaa CFD:llä tämän välittäjän kanssa.

Vaihe 2 – Luo tili ja siirrä rahaa

coinbase 1

Tilin luominen Coinbase:iin tapahtuu muutamassa minuutissa. Capitalin sivuston etusivulla näet Rekisteröidy -painikkeen, klikkaa sitä. Täytä avautuvalle lomakkeelle sähköpostiosoitteesi ja keksi itsellesi vahva salasana. Sinun on myös mahdollista kirjautua nopeasti sisään Facebook- tai Google-tilisi tunnuksilla. Lomakkeen täytön jälkeen sinun tulee vastata lyhyeen sijoittajakyselyyn, jonka perusteella palvelu määrittää minkä tasoinen sijoittaja olet. 

Lopuksi sinun on vielä tunnistauduttava. Tämän voi skipata, mutta suosittelemme, että teet sen samantien. Tämän jälkeen tilisi on auki, ja sinun täytyy enää siirtää sinne se summa rahaa, jolla haluat osta kryptovaluuttaa. Vasemman sivun valikossa näet ‘Talleta varoja’ -painikkeen. Klikkaa siitä lomake auki, täytä haluamasi summa ja valitse maksuväline, minkä jälkeen raha siirtyy välittömästi Coinbase -tilillesi ja olet valmis ostamaan kryptovaluuttaa tokenia!

Vaihe 3 – Osta kryptovaluuttaa

Kun tilisi on auki ja sinne on siirretty rahaa, olet valmis. Osta kryptovaluuttaa helposti ja nopeasti kirjoittamalla kryptovaluutan nimi yläreunan hakuvalikkoon, ja klikkaa itsesi sen sijoitussivulle. Sijoitussivulla voit seurata uutisia ja raportteja kryptovaluuttaa, sekä seurata sen kurssia reaaliajassa. 

Sivun oikeassa reunassa näet kaupankäynnin lomakkeen. Siihen sinun tarvitsee vain kirjata haluamasi summa, jolla haluat ostaa kryptovaluuttaa . Voit halutessasi valita myös vipuvaikutuksen, mutta jos olet sijoittamassa arvonnousun tarkoituksessa, älä koske vipuvaikutukseen. Lopuksi klikkaa ‘Osta’, ja näet välittömästi ostamasi kryptovaluuttaa tokenit Coinbase -salkussasi.

Osta krypto

Vaihe 4 – Myy kryptovaluuttaa

Sijoittamisessa ostamisen lisäksi myös kryptovaluutan myyminen tulee jossain kohtaa ajankohtaiseksi. Kun haluat myydä salkussasi olevia kryptovaluuttoja, siirry Portfolioosi, ja klikkaa sitä kryptoa, jota haluat myydä, kuten tässä tapauksessa kryptovaluuttaa. Eteesi aukeaa lomake, josta klikkaat “Sulje kauppa” -painiketta, jolloin Coinbase myy omistamasi kryptovaluuttaa tokenit, ja myynnin tuotot näkyvät heti Coinbase-tililläsi. 

Huomaa, että kun siirrät tuotot Coinbaseomalle tilillesi, sinun täytyy ilmoittaa kyseiset tuotot verottajalle. Sijoitustuotot ovat Suomessa verotettavaa pääomatuloa, joten tuottojen koosta riippuen, niistä tulee maksaa 30% – 34% vero.

Paras kryptovaluuttapörssi 2023

Paras kryptovaluuttapörssi on loppupeleissä hyvin pitkälti kiinni siitä, mitä sinä sijoittajana haet kyseiseltä kauppapaikalta; haetko alustaa pitkäaikaiselle sijoitukselle, oletko kiinnostunut aktiivisesta kaupankäynnistä, vai haluatko sukeltaa suoraa syvään päähän ja osallistua kryptoprojektien ylläpitoon ja kehittämiseen? Me keräsimme tähän Paras kryptovaluuttapörssi -listaamme jokaiseen näistä sopivia vaihtoehtoja, ja nämä kolme olivat meidän testiemme mukaan parhaat kryptovaluuttapörssit vuonna 2023:

Coinbase

coinbase

Coinbase on ennen kaikkea kaupankäyntialusta, jolla voit sijoittaa kryptovaluuttojen lisäksi myös osakkeisiin, hyödykkeisiin, valuuttoihin ja indeksirahastoihin, sekä käydä laajalti kauppaa näillä kaikilla. Se ei siis ole suoranaisesti kryptovaluuttapörssi, mutta sen kryptovaluuttojen valikoima on yksi markkinoiden parhaista, ja siksi se soveltuu tälle listalle erinomaisesti. Se on myös yksi käyttäjäystävällisimmistä ja turvallisimmista kaupankäyntialustoista markkinoilla. 

Coinbase myös toimii kryptovaluuttapörssin tavoin, sillä kryptovaluuttojen ostamisen ja myymisen lisäksi voit siirtää niitä Coinbase alustalta walletiisi, vaikka kyseinen wallet ei olisi Coinbase, minkä lisäksi sen sosiaalisen median yhteisöltä saat kaikki markkinoiden parhaat ja reaaliaikaiset vinkit kryptosijoittamiseen. Tämä on etu, jota monet muut kryptovaluuttapörssit eivät tarjoa.  

Binance

kryptovaluuttapörssi

Binance on maailman tunnetuin ja suurin kryptovaluuttapörssi, joka tuotiin markkinoille vuonna 2017. Tuo vuosi toi myös kryptovaluutat suurella ryminällä kaikkien tietoon kun Bitcoin nousi ensimmäistä kertaa ennätysmäisesti kurssitaulukolla. Tänä päivänä Binancen kryptovaluuttapörssiä käyttävät kymmenet miljoonat ihmiset sijoittajista aktiivisiin treidaajiin, ja sen kaupankäyntivolyymit ovat niin suuria, että muut kryptovaluuttapörssit jäävät kauas taakse. On kuitenkin mainittava, että tämä alusta soveltuu kaikkein parhaiten aktiivisille kryptotreidaajille. 

Ymmärrettävästi sen suosion valtavaan kasvuun on vaikuttanut sen erittäin laaja kryptovaluuttojen tarjonta, joka sisältää myös ne pienimmät, mutta kiinnostavimmat altcoinit. Sen palvelutarjonta on myös huippulaatua, sillä se on yksi harvoista kryptovaluuttapörsseistä, joka mahdollistaa stakingin, eli passiivisen kryptotulon ansaitsemisen. Lisäksi Binance tarjoaa erilaisia johdannaisia ja kryptolainoja, ja voit jopa tilata itsellesi Binance -luottokortin, jolla voit maksaa kauppaostoksesi kryptovaluutoilla. 

Coinmotion

kryptovaluuttapörssi

Coinmotion on Suomen lahja kryptovaluuttapörssien joukkoon. Jyväskylässä vuonna 2012 perustettu kryptovaluuttapörssi tarjoaa erittäin käyttäjäystävällisen palvelun, jossa aloittelijoiden on helppo päästä kryptosijoittamisen kanssa alkuun, ja aktiiviset treidaajat voivat nauttia koko ajan kasvavasta kryptovaluuttojen valikoimasta. Suomalaiseksi palveluksi Coinmotion on pärjännyt kansainvälisissä vertailuissa erinomaisesti, ja onkin siksi yksi parhaista kryptovaluuttapörsseistä markkinoilla.

Coinmotion on erinomainen valinta erityisesti niille, jotka vaalivat rahojensa turvallisuutta yli kaiken. Coinmotion on nimittäin Suomen finanssivalvonnan hyväksymä ja sääntelemä kryptovaluuttapörssi, jolla on myös Euroopan laajuinen toimilupa, joten se on monia kilpailijoitaan luotettavampi toimija. Varsinkin kun otetaan huomioon, että kryptovaluutat itsessään eivät ole minkäänlaisen sääntelyn alaisia sijoituskohteita, tämä on monille sijoittajille se ratkaiseva tekijä kryptovaluuttapörssiä valitessa.

Mitä ottaa huomioon kryptovaluuttapörssiä valitessa?

Kas näin, edellä näit meidän valintamme, mikä on paras kryptovaluuttapörssi vuonna 2023. Mutta jotta sinun ei tarvitsisi luottaa vain meidän sanaamme, tarjoamme sinulle myös listan pääpointteja, joita kannattaa pohtia jos haluat itse kokeilla eri kaupankäyntialustoja ja kryptovaluuttapörssejä. Itse kokeilemalla löydät tietenkin helpoiten sen, joka on paras palvelu juuri sinulle sellaiseen kaupankäyntiin, jota sinä haluat harjoittaa. Tutkaile valintaa tehdessä erityisesti näitä seikkoja:

Käytön helppous

Kun otat uutta palvelua käyttöön, varsinkin kun kyseessä on rahojesi sijoittaminen, palvelun helppokäyttöisyys ja selkeys on erittäin tärkeä tekijä. Se nimittäin sijoittamisen helpottamisen lisäksi vähentää virheiden tekemisen mahdollisuutta, kun sinun ei tarvitse jokaisen painikkeen kohdalla pohtia klikatako, vaiko eikö? Kaikkein helppokäyttöisimpiä ovat tämän vuoksi tietenkin sellaiset kryptovaluuttapörssit, joita voi käyttää suomeksi. Käytön helppouteen liittyvät myös kryptovaluuttapörssin toiminnan nopeus sekä sen palveluiden tarjonta; mitä enemmän palveluita kryptovaluuttapörssi tarjoaa, sitä monipuolisemmin pääset hyödyntämään rahojasi. 

kryptovaluuttapörssi

Palvelun hinnat

Tiedämme mitä sijoittaminen voi pahimmillaan maksaa, varsinkin jos olemme joskus sijoittaneet pankin kautta. Tällöin nimittäin maksat sijoittamiseen käyttämäsi summan lisäksi palvelumaksuja, säilytysmaksuja, valuutanvaihtomaksuja, nostomaksuja, tietenkin verot, tietenkään unohtamatta sen salkunhoitajasi vuosibonuksen. Tiesitkö, että pystyt välttämään näistä maksuista 90 prosenttia sijoittamalla netin kaupankäyntipalveluiden kautta? Ja tiesithän myös, että pankeilta on turha lähteä kyselemään kryptovaluuttojen perään?

Sen sijaan netissä sijoittaessasi monet palvelut, kuten kryptovaluuttapörssit eivät veloita mitään maksuja esimerkiksi tilin avaamisesta, rahan tallettamisesta, eivätkä välttämättä edes kaupankäynnistä sinänsä. Siksi kannattaa vertailla eri kryptovaluuttapörssien hintoja keskenään, jotta tiedät mikä niistä on kustannustehokkain vaihtoehto sinulle. Muista lisäksi, että sijoitustuotot ovat verotettavaa tuloa, ja sinun on ilmoitettava verot itse.

Turvallisuus

Varsinkin kun kyseessä ovat kryptovaluutat, turvallisuus on sellainen asia, josta ei kannata tinkiä. Myös tästä syystä kryptovaluuttapörssit ovat paras vaihtoehto sijoittamiseen. Ne tietävät ja tuntevat netin tuomat vaarat, kuten hakkereiden tietojenkalastelukampanjat, ja ovat siksi varautuneet niihin aivan eri tasolla kuin perinteiset pörssit tai pankit. Lisäksi rahansiirrot on alustoilla yleensä suojattu erikoisteknologialla, ja monet kryptovaluuttapörssit tarjoavat esimerkiksi kryptovaluuttojen säilytykseen niin sanottuja offline-lompakoita, joihin hakkereilla ei ole mitään mahdollisuutta päästä käsiksi. Rekisteröitymisen yhteydessä alustat myös pyytävät sinua tunnistautumaan esimerkiksi passikopion kautta, ja jos et tunnistaudu, et pysty myöskään treidaamaan alustalla. Tämäkin tehdään sinun rahojesi turvaamiseksi.

Osta kryptoja täältä Sijoittaminen kryptovaroihin on sääntelemätöntä joissakin EU-maissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
Sinulla ei ole EU:n sijoittajatakuuta.
Pääomasi on alttiina riskeille.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä kryptovaluutat ovat?

Kryptovaluutat ovat digitaalisia valuuttoja, jotka eivät ole minkään keskitetyn organisaation, kuten keskuspankin hallinnassa, vaan ne ovat hajautettuja, itsenäisiä järjestelmiä.

Mikä on kryptovaluuttapörssi?

Kryptovaluuttapörssi on kaupankäyntialusta, joka perustuu useimmiten lohkoketjuteknologiaan, ja näin mahdollistaa kaupankäynnin useilla eri kryptovaluutoilla.

Mistä kryptovaluuttoja kannattaa ostaa?

Osta kryptovaluuttoja helpoiten ja nopeiten Coinbase monipuolisella kaupankäyntialustalla: rekisteröidy, talleta rahaa ja osta kryptovaluuttoja. 

Mikä on paras kryptovaluuttapörssi 2023?

Paras kryptovaluuttapörssi sinulle riippuu siitä, minkä tyyppistä kryptovaluuttoihin sijoittamista olet hakemassa. Katso TOP3 -listamme tästä artikkelista.

Mihin kryptovaluuttoja voi käyttää?

Kryptovaluutat ovat jokainen omanlaisensa projekti, joista jokaisella on oma toimintatarkoituksensa. Perehdy aina kunnolla siihen kryptovaluuttaan, johon olet sijoittamassa!

Lähteet ja hyödyllisiä linkkejä, joista voit lukea lisää. bulp
Teresa Maria

Teresa Maria on copywriter ja digitaalinen nomadi.

Lähes vuosikymmenen ajan hän on työskennellyt digimarkkinoinnin parissa. Silloin, kun hän ei kirjoita tälle sivustolle, hän viettää aikaa oman bloginsa parissa, joka keskittyy matkailuun ja kestävään lifestyleen.

Teresa Maria sijoittaa pääasiassa kryptovaluuttaan ja näkee itsensä ennemmin pitkäaikaisena sijoittajana kuin päiväkauppiaana. Hänen omasta salkustaan löytyy korkean riskin omaisuuseriä, mikä on mahdollista, koska hän luottaa 100% naisen vaistoonsa.

Osakkeet, kryptovaluutat ja erilaiset sijoitusstrategiat ovat Teresa Marian suuri intohimo, ja tällä sivulla hän jakaa ajatuksiaan ja kokemuksiaan juuri näistä aiheista.

Katso kaikki artikkelit tekijältä Teresa Maria