Ethereum Name Service Kurssi Reaaliaikainen (ENS/ EUR)

ethereum-name-service
ethereum-name-service

Ethereum Name Service (ENS)

Price
12,84
OSTA ETHEREUM NIMIPALVELU TÄÄLTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Ethereum Name Servicen hinta vaihtelee kysynnän ja tarjonnan mukaan. Tällä sivulla näet aina päivitetyt Ethereum Name Service -kurssit, joten löydät aina uusimman Ethereum Name Servicen (ENS) hinnan.

Lue eteenpäin, kun sukeltaamme Ethereum Name Servicen hintaennusteeseen.

Ethereum Name Service Course Graph – Päivitetty reaaliajassa

Täältä näet Ethereum Name Servicen historiallisen kurssikehityksen.

Ethereum Name Service -vaihtokurssi on kuin mikä tahansa muu kryptovaluutta, jossa vaihtokurssi nousee ja laskee joka päivä. Siksi sinun tulee seurata Ethereum Name Service (ENS) -kurssia päivittäin nähdäksesi, mihin kurssi on menossa.

OSTA ETHEREUM NIMIPALVELU TÄÄLTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Ethereum-nimipalvelun hinta – Täältä voit ostaa Ethereum-nimipalvelun

Ethereum Name Servicen hinta muuttuu päivittäin, ja siksi on tärkeää, että pidät hintaa tarkasti silmällä, jos haluat ostaa Ethereum Name Servicen. On myös tärkeää, että valitset sinulle parhaan kryptovaluuttaalustan , jossa voit nähdä uusimman Ethereum Name Service -kurssin muiden alla olevien parametrien lisäksi:

 • Valitse kaupankäyntialusta, jolla on alhaisimmat palkkiot ja palkkiot
 • Valitse alusta, jolla on paras valikoima kryptovaluuttoja
 • Varmista aina, että valitset alustan, jonka kursseja päivitetään reaaliajassa

Voit ostaa Ethereum-nimipalvelun helposti kaupankäyntialustalta. Valittavana on monia, mutta valitsemiamme suosikkeja ovat kaupankäyntialustat eToro , Saxo Bank ja Capital.com . Täältä saat edullisia kaupankäyntikuluja ja ennen kaikkea selkeät analyysityökalut. Aloita ostokset nyt!

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 83,45% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Mikä määrittää Ethereum-nimipalvelun hinnan?

Yksinkertainen vastaus on, että Ethereum Name Service, kuten lähes kaikki muut kryptovaluutat, ohjaa tarjontaa ja kysyntää. Tarjonta tarkoittaa saatavilla olevien Ethereum-nimipalveluiden määrää, kun taas kysyntä tarkoittaa kiinnostuneiden määrää. Joten kuinka monta kolikkoa on olemassa ja kuinka moni ostaa Ethereum Name Servicen? Voit myös lukea lisää kryptosta aloittelijoille täältä, jos haluat enemmän perustietoa kryptovaluutoista.

Mitä vähemmän kolikoita markkinoilla on ja mitä enemmän kiinnostunut, sitä korkeampi hinta. Vastaavasti suurempi tarjonta ja pienempi kysyntä johtavat alhaisempaan hintaan.

Joten lähinnä Ethereum Name Servicen tarjonta ja kysyntä määräävät hinnan – mutta mikä vaikuttaa kysyntään ja tarjontaan ? Useat tekijät vaikuttavat tähän, mutta kysyntään vaikuttavat tiedotusvälineissä, julkkisten mielipiteet, sosiaaliset foorumit ja yleinen julkisuus Ethereum-nimipalvelusta. Tarjousta ohjataan helposti ja yksinkertaisesti kolikoiden määrällä. Voit myös nähdä joitain parhaita kryptovaluuttavinkkejä .

Nämä tekijät vaikuttavat Ethereum-nimipalvelun hintaan:

 • Kysyntä ja tarjonta: Kysyntä ja tarjonta ovat itse katalysaattori, ts. mikä määrää sen, nouseeko vai laskeeko hinta ESA:lle. Jos kysyntä on korkea, hinta nousee, mutta jos kysyntä on alhainen, hinta laskee. Samalla on otettava huomioon Tarjous (kolikoiden määrä). Krypto, jolla on suuri tarjonta (esim. Shiba Inu), ei todennäköisesti koe niin korkeaa hintaa per. Kolikko kuten Bitcoin, jossa tarjonta on vähäistä.
 • Medianäkyvyys / maine: On olemassa useita esimerkkejä siitä, kuinka medianäkyvyys, maine, tärkeiden ihmisten mielipiteet ja sosiaaliset foorumit voivat vaikuttaa kysyntään ja siten hintaan. Bitcoin koki kaikkien aikojen parhaan kasvunsa vuoden 2021 alussa, kun Tesla ilmoitti hyväksyvänsä Bitcoinin sähköautoihinsa, ja useat myös suhtautuivat teknologiaan erittäin myönteisesti. Bitcoinia kutsuttiin oikeutetusti tulevaisuuden maksutavaksi, mikä sai kysynnän nousemaan pilviin. Samoin negatiivinen julkisuus (Teslan täydellinen bitcoinien hyväksynnän peruuttaminen, Kiinan kaivoskielto, epävarmuus kryptovaluutan virrankulutuksesta) aiheutti kysynnän ja hintojen romahtamisen. Myöhemmin kryptovaluutta on jälleen noussut uuden julkisuuden vuoksi.
 • Louhinta / kolikoiden määrä: Louhinta on prosessi tapahtumien tarkistamiseen, ja tämä tehdään ratkaisemalla laajoja tehtäviä. Ihmiset, jotka ratkaisevat näitä tehtäviä, palkitaan tietyllä määrällä kolikoita.

On tärkeää ymmärtää, että edellä mainitut tekijät liittyvät läheisesti toisiinsa. Tiedät, että hyvän medianäkyvyyden, sosiaalisten foorumien ja vastaavien aikoina Ethereum Name Servicen kysyntä kasvaa, mikä puolestaan ​​nostaa hintaa. Tiedät myös, että negatiivinen julkisuus, kuten Kiinan kaivoskielto, johtaa kysynnän laskuun ja siten hintojen laskuun.

Seuraa myös live-Bitcoin-kurssia tai live-Ethereum-kurssia .

Ethereum-nimipalvelun hintakehitys – Nouseeko vai laskeeko hinta?

Koska hintaa ohjaavat epävakaat tekijät, kuten Ethereum Name Servicen tarjonta ja kysyntä sekä julkisuus ja maine, on melko selvää, että kryptovaluuttojen live-valuuttakurssit ovat melko epävakaita. Nämä tekijät tekevät kuitenkin suhteellisen vaikeaksi ennustaa lyhyen aikavälin hintakehitystä. Kryptovaluuttojen ja erityisesti Ethereum Name Servicen ympärillä olevan paljon julkisuutta ja erityisesti positiivista julkisuutta voi odottaa voimakasta hinnannousua. Jos taas yleisö on negatiivinen, voit odottaa hinnan laskua.


Joka tapauksessa on tärkeää, että lupaavilla tulevaisuudennäkymillä ja merkittävällä markkina-asemalla se on riskillinen sijoitus. Historiallinen tuotto ja tulevaisuuden ennusteet eivät takaa voittoa. Tässä rahan menettämisen riski on yhtä suuri kuin rahan ansaitseminen.

Jos olet sijoittamassa, on siksi tärkeää, että et kuluta enempää kuin voit menettää, ja pysy ajan tasalla hintakehityksestä. Silloin voit helpommin turvata voitot ja estää tappiot.

Lue myös lisää Ethereum-nimipalvelusta osto-Ethereum Name Service -artikkelistamme.

OSTA ETHEREUM NIMIPALVELU TÄÄLTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Usein Kysytyt Kysymykset

Mikä on Ethereum Name Servicen (ENS) vaihtokurssi?

Ethereum-nimipalvelun nopeus muuttuu joka sekunti. Näet Ethereum Name Servicen nykyisen kurssin täältä

Mikä määrittää Ethereum-nimipalvelun hinnan?

Ethereum Name Servicen hinta määräytyy kysynnän ja tarjonnan mukaan. 
Tämä tarkoittaa, että mitä enemmän ihmisiä ostaa Ethereum Name Servicen, sitä enemmän hinta nousee.

Kuinka paljon Ethereumin nimipalvelu maksaa?

Ethereum Name Servicen hinta muuttuu jatkuvasti, mutta artikkelissamme näet Ethereum Name Servicen hinnan 100 % päivitettynä reaaliajassa.

Pitäisikö minun ostaa Ethereum Name Service?

Se riippuu sijoitusstrategiastasi. Voit aloittaa lukemalla artikkelimme Ethereum Name Servicestä ja katsoa sitten, onko se hyvä sijoitus strategiallesi.

Toimitus

Katso kaikki artikkelit tekijältä Toimitus